Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BAN___KAI wrote:Hey ljudovi, imam možda malo ofirno pitanje.
Upravo sam vidio jedan pravo cool elegantni tamno plavi sako sa zakrpom na laktu, 25km polovan a nov, eh sad imam dilemu da li ga uopšte kupiti i nositi, želim ga nositi u svakodnevnim prilikama uz farmerke, imam posao ali ne toliko dobar da bih nosio sako za to, obicni sam radnik, neki su mi rekli da sakoe nose samo ljudi na vecim pozicijama, tj menadjeri itd. Uglavnom radim u hotelu i svako od nas ima obicnu uniformu, tako da sako necu nositi na mom radnom mjestu, samo od, do posla.
Da li je ok nositi sako bilo kada, ne vezano od ranka posla ?
Ko kaže da je sako/blejzer samo za posla i samo za menadžere? Glupost. Ako ti se svidja look ti možeš tako i nedeljom na pijacu, ako želiš. Mani se mahalskog razmišljanja.
Znam da je mentalitet bosanaca cudan, prije sam radio kao stolar i oblacio sam se elegantno, kaput i fine cipe, dok su drugi oblacili trenerke i slicno, i onda su me drugi radnici poceli zvati direktorom, manekenom itd, uglavnom mislim da velika razlika u stilu oblacenja razdvaja radnike, ono šta on misli ko je da se tako oblaci.
BAN___KAI wrote:Hey ljudovi, imam možda malo ofirno pitanje.
Upravo sam vidio jedan pravo cool elegantni tamno plavi sako sa zakrpom na laktu, 25km polovan a nov, eh sad imam dilemu da li ga uopšte kupiti i nositi, želim ga nositi u svakodnevnim prilikama uz farmerke, imam posao ali ne toliko dobar da bih nosio sako za to, obicni sam radnik, neki su mi rekli da sakoe nose samo ljudi na vecim pozicijama, tj menadjeri itd. Uglavnom radim u hotelu i svako od nas ima obicnu uniformu, tako da sako necu nositi na mom radnom mjestu, samo od, do posla.
Da li je ok nositi sako bilo kada, ne vezano od ranka posla ?
Ko kaže da je sako/blejzer samo za posla i samo za menadžere? Glupost. Ako ti se svidja look ti možeš tako i nedeljom na pijacu, ako želiš. Mani se mahalskog razmišljanja.
Znam da je mentalitet bosanaca cudan, prije sam radio kao stolar i oblacio sam se elegantno, kaput i fine cipe, dok su drugi oblacili trenerke i slicno, i onda su me drugi radnici poceli zvati direktorom, manekenom itd, uglavnom mislim da velika razlika u stilu oblacenja razdvaja radnike, ono šta on misli ko je da se tako oblaci.
Uglavnom hvala, kupiti cu sako, ipak je jeftin
mozda ce ruzno zvucat', al boli te kurac sta neko misli. Furaj svoje, ovo je super kombinacija, a dobro je da te zovu direktorom i manekenom.
Gdje je premjesten Accessorize iz BBI-a?
Ako ga nema vise, znate li gdje ima torbi na onaj fazon kakve su oni prodavali?
Ovo sve vecinom na isti fazon, kao kozne, jednobojne, klasicne... Trazim velike sarene.
CherryLips wrote:Jeste li gdje vidjeli kratke gumenjake,visine do iznad članka? Ovo sto vidjam je sve skoro do koljena.
I da su onako ugodne oku za vidjeti
CherryLips wrote:Jeste li gdje vidjeli kratke gumenjake,visine do iznad članka? Ovo sto vidjam je sve skoro do koljena.
I da su onako ugodne oku za vidjeti
Bile su ti fine na carsiji, ima ona radnja kod Buyrun donera...tamo preko puta carigrada je Byrun pa je tu u nizu i radnja, uvijek buce cipela i cizama izlozenih i vani
dosada_ziva wrote:mozda ce ruzno zvucat', al boli te kurac sta neko misli. Furaj svoje, ovo je super kombinacija, a dobro je da te zovu direktorom i manekenom.
u gornjem ga sumnjam da ce ga neko zamijeniti za direktora ili "menedzera"...