Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tarik19

#6101 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Rumune postujem ali, ako cemo pravo, sve osim pobjeda nase reprezentacije u Zenici u martu bice videna kao jedno veliko iznenadenje.
extraordinary

#6102 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

Rumuni su Italiju neki dan rasturili. Ne znam koliko su mjerodavne prijateljske, ali vidjelo se da su se fino posložili. A i čini mi se da nam njihov način igre ne godi, imaju dosta brzih igrača i igraju kontre.
Tarik19

#6103 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

extraordinary wrote:Rumuni su Italiju neki dan rasturili. Ne znam koliko su mjerodavne prijateljske, ali vidjelo se da su se fino posložili. A i čini mi se da nam njihov način igre ne godi, imaju dosta brzih igrača i igraju kontre.
To je tacno mada treba priznati da Italija nije ono sto je nekad bila pa je vjerovatno i zbog toga igrala onako slabo protiv Rumunije. U svakom slucaju, ne treba se plasiti i predati unaprijed po principu Josipa Kuzea.
luckylaka

#6104 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

extraordinary wrote:Rumuni su Italiju neki dan rasturili. Ne znam koliko su mjerodavne prijateljske, ali vidjelo se da su se fino posložili. A i čini mi se da nam njihov način igre ne godi, imaju dosta brzih igrača i igraju kontre.
Nisam vidio odmah o kome pises pa pomisli neki europski ili svjetski sampioni.Rumuni.Klocovi obicni kojima ne gine pushing i u Zenici i u Rumuniji.
extraordinary

#6105 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

Eto zašto mi nikad nigdje i ne odemo. Zato što dijelimo svima redom pushing, pa mi uvijek popušimo. Nisam ja rekao da je Rumunija favorit protiv nas, samo da to neće biti jednostavno kako se ovdje predstavlja. Ko da igramo sa Luksemburgom.
Tarik19

#6106 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Tarik19 »

Nece biti jednostavno i to svi znamo ali da su bas oni glavni favoriti protiv nas vala nisu i ko god misli da jesu taj nema pojma o nogometu!
Last edited by Tarik19 on 04/12/2010 22:11, edited 1 time in total.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#6107 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1946 »

extraordinary wrote:Eto zašto mi nikad nigdje i ne odemo. Zato što dijelimo svima redom pushing, pa mi uvijek popušimo.
:D
Corola

#6108 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Edin H. wrote:
mikogoago wrote:Evo opet malo o predsttojecim utakmicama sta misli Kuze:

Kuže: Niste favoriti protiv Rumuna
Nakon uspješnog oporavka od moždanog udara, albanski izbornik Josip Kuže dao je intervju za Avaz Sport.

- Sada se odlično osjećam. Nemam nikakvih posljedica. Već sam protiv Makedonije u prijateljskoj utakmici (0:0) vodio tim. Napišite slobodno da ja bez fudbala ne mogu. Jednostavno, lopta je moj život.

Vjerovatno ste pregledali snimak sa utakmice Albanija - BiH. Vaš komentar?

- Bilo bi drugačije da sam ja vodio utakmicu. To ne znači da ne vjerujem Mustedanagiću. Međutim, mislim da bih neke stvari drugačije postavio. Ipak, treba biti realan i kazati da smo mi autsajderi u grupi sa Francuskom, BiH, Rumunijom, Bjelorusijom...

Kako gledate na dosadašnje rezultate u grupi D?

- Ništa se spektakularno nije desilo. Nije bilo velikih iznenađenja. Zar ste očekivali da se nastavi raspad reprezentacije Francuske? Pa oni su fudbalska velesila. Nema te reprezentacije koju izabranici Blana ne mogu dobiti.

Ipak, Vaša selekcija je na početku kvalifikacija iznenadila Rumuniju.

- Dobro smo odigrali taj meč. Rekao bih bez greške. To je naša najbolja utakmica, otkako sam ja selektor. Taktički smo dobro stajali na terenu, a gol smo primili iz prekida.

Kakvo je vaše mišljenje o reprezentaciji Rumunije koja je naš naredni rival?

- Nezgodna su reprezentacija. Izgleda da su posložili dobru ekipu, nakon slabog starta u kvalifikacijama. Ovog puta, njihov selektor Lučesku, ima od koga da nauči dosta toga. Njegov otac je kao što znate Mirčea Lučesku, trener Šahtjora.

Da li je po vama Bosna i Hercegovina favorit protiv Rumuna?

- Ne. Nipošto. Vidjet ćete da oni imaju strašne igrače. Igraju brzo, dobro pokrivaju teren. Mislim da BiH neće pobijediti Rumuniju. Vi i ako osvojite u dvomeču sa njima dva boda, morate biti zadovoljni. Mada, kažem BiH ima niz individualaca koji mogu riješiti utakmicu.

Kakav rasplet očekujete u nastavku kvalifikacija?

- Naš cilj je što skuplje prodati kožu. Ako je moguće da osvojimo barem još pet ili šest bodova. Inače, za mene je Francuska i dalje prvi favorit u našoj skupini. Za drugo mjesto će se ravnopravno boriti BiH, Rumunija i Bjelorusija. Ja bih volio da Bosna bude druga, zbog Safeta Sušića, koji je bio vrhunski igrač, kakvih je malo danas u Evropi - kazao je Kuže za Avaz.
Ja djubreta ovoga Kuzea, cuj da budemo zadovoljni sa dva boda :x

Eto sta se desi kada zabrljas kao Pape protiv Albanije, odmah se misevi pomame i izgube strahopostovanje.
Mene je vise strah utakmice u Zenici, u Rumuniji igramo sa Salihovicem, dolazi BHF :D , tu su rutinska tri boda.
Nista,primjeniti recept Cire.
Odigrati prijateljsko protiv Zelje.Amarovi tigrovi sa predvodnikom Zebom nas razvale sa 5-0/Rumuni dodju onako raspiljavljeni ko' biva ebo repku kad od Zelje gubi.I na kraju u po Zenice se desi Genk i Belgija ali sa obrnutim rezulttaom za nas naravno posto smo domacini. :-) :D
Dzeko ce zabiti dva iz penala,Misimovic iz slobodnog posto nece dati Pjanicu da puca. :skoljka:
elSaik

#6109 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

Sumnjam da će Miske i igrati bude li stanje kao što je danas.
Obuca9

#6110 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

A Džeko je inače poznat po zabijanju iz penala :D
Corola

#6111 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

O tome i pisem. :D
Mada ,covjek se uci dok je ziv. :-)
Eh da,cetvrti ce zabiti Stilic ko djoker.
mikogoago

#6112 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Evo malo novosti:
BiH – Poljska na BHT1 od 20.30 sati
Do meča sa Poljacima naša reprezentacija odradit će dva treninga, oba u četvrtak., ujutro u 10 i neveče u 18 sati

Prijateljsku utakmicu fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Turske, koja će biti odigrana 10. decembra u Antalyji, moći će pratiti i gledaoci putem malih TV ekrena.

Naime, danas je potvrđeno da će meč iz Turske emitovati naša državna televizija, BHT 1 u petak sa početkom u 20. 30 sati. Podsjetimo, u Turskoj će snage odmjeriti kombinovane reprezentacije BiH i Poljske. Bh. tim bit će sačinjen od igrača iz Premijer lige BiH, a i Poljaci će nastupiti s igračima iz domaćeg prvenstva.

Reprezentacija BiH koju će s klupe voditi Borče Sredojević, asistent selektora Safeta Sušića, okupit će se u srijedu (8. decembar) do 13 sati na Međunarodnom aerodromu Sarajevo odakle će sat vremena kasnije otputovati prema Turskoj.

Do meča sa Poljacima naša reprezentacija odradit će dva treninga, oba u četvrtak., ujutro u 10 i neveče u 18 sati.

:thumbup:
Edin H.

#6113 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

Idemo Borce majstore :thumbup: :mrgreen:
jazzer

#6114 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jazzer »

Evo prilike da Borce zauzme Papetovo mjesto :lol: .
mikogoago

#6115 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mikogoago »

Shushk ase shushka da ce i Miske da igra.Valjda se ceka odgovor Galate.
extraordinary

#6116 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

A kakav je ovo članak na stranici da je rumunski lobi odlučio da nas uništi u kvalifikacijama preko Hagija? :D Veće gluposti u životu nisam pročitao, prosto se zapitaš jel ti ljudi gledaju iste stvari koje ti gledaš pa o njima na taj način pišu.
zecko_kupuz

#6117 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

extraordinary wrote:A kakav je ovo članak na stranici da je rumunski lobi odlučio da nas uništi u kvalifikacijama preko Hagija? :D Veće gluposti u životu nisam pročitao, prosto se zapitaš jel ti ljudi gledaju iste stvari koje ti gledaš pa o njima na taj način pišu.
Gospodine, Vi diskriminirate sujevjerne osobe. :D
extraordinary

#6118 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

Očekujem sad napad sujevjernih i patriota, kako je smišljeno, sa desete strane ubačen Hagi kao element koji će nas dotući u još jednim kvalifikacijama. :) Kakvih gluposti fakat pročitaš, jedan Hagi je igrač kakav Miske (nažalost) ne bi bio u dvije karijere, i sad se on kao spušta tako nisko.
callmethebreeeze

#6119 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by callmethebreeeze »

nemojte previse kuditi clanak, izbrisace vas.
a da je kretenluk neopisiv, niko ne moze poreci. to samo pokazuje sav jad i cemer naseg novinarstva.
mislim, kada bi vlasnici galatasaraja pustili hadziju da brani igrati misimovicu iz razloga navedenih u ovom clanku? :D to je mimo svake pameti....
:-) :-) :-)
extraordinary

#6120 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by extraordinary »

Ja se radujem nastavku članka: ,,Ibričić potpisao za Galatu, nastavlja se Hadžijev plan'' :D
callmethebreeeze

#6121 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

extraordinary wrote:Ja se radujem nastavku članka: ,,Ibričić potpisao za Galatu, nastavlja se Hadžijev plan'' :D
sto neko napisa na jednoj drugoj temi, jos samo da pjanica dovedu i sjebace nam vezni red.
Obuca9

#6122 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

callmethebreeeze wrote:
extraordinary wrote:Ja se radujem nastavku članka: ,,Ibričić potpisao za Galatu, nastavlja se Hadžijev plan'' :D
sto neko napisa na jednoj drugoj temi, jos samo da pjanica dovedu i sjebace nam vezni red.
Nema potrebe, za Pjanića su se već pobrinuli drugi protivnici iz grupe, Francuzi. :D
callmethebreeeze

#6123 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

hz__semir wrote:
callmethebreeeze wrote:
Nema potrebe, za Pjanića su se već pobrinuli drugi protivnici iz grupe, Francuzi. :D
sad mi je tek jasno sto su nam francuzi i rumuni u grupi.
Obuca9

#6124 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Nije to ništa, vidjećeš na proljeće kad budu igrali Birmingham i Stoke, pa kad Hleb namjerno slomi ruku Begoviću, tek onda će se zaokružiti ovaj začarani krug zavjere ;)
Edin H.

#6125 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

hz__semir wrote:Nije to ništa, vidjećeš na proljeće kad budu igrali Birmingham i Stoke, pa kad Hleb namjerno slomi ruku Begoviću, tek onda će se zaokružiti ovaj začarani krug zavjere ;)
Treba javiti Asmiru sta mu spremaju :oops:
Locked