Pa gdje si ti do sada, koji je novi datum rekonstrukcije Federalne vlade, sjecas se svojih provala ili da te posjetimoCaCO3 wrote:ovaj Fahro mora da je pravi cim ga ovi Suljini jungendi ovako napadaju i kude,a jos sto ih je strah od nega pihhh
citava SDA strijepi od jednog covjeka,a kao odbranili drzavu i sta sve nisu u svojim glavama,barem je fino vidjeti kako im se gace tresu od jednog covjeka,znaju kako je njihov partner i njegova lopovska stranka zavrsila u sukobu s njim,a osjecaju da i njih ceka ista sudbina
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
-
Doktor29
#6101 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
- CaCO3
#6102 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
evo me bio sam na godisnjemDoktor29 wrote:
Pa gdje si ti do sada, koji je novi datum rekonstrukcije Federalne vlade, sjecas se svojih provala ili da te posjetimo![]()
-
Doktor29
#6103 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Znas li koliko si nas samo puta slagao oko datuma, ja sam ti fakat vjerovao jer sam mislio da imas informacije "iznutra" ali si zakazao i sad ces opet nastaviti sa svojim poznatim frazama..falio si znasCaCO3 wrote:evo me bio sam na godisnjemDoktor29 wrote:
Pa gdje si ti do sada, koji je novi datum rekonstrukcije Federalne vlade, sjecas se svojih provala ili da te posjetimo![]()
sjecam se svega,sve ide kako treba,SDA od danas u Federaciji zvanicno i legalno nije dio parlamentarne vecine,Ustavni sud je doni istorijsku presudu kojom potvrdjuju da SDA nije zvanicni i jedini zastitnik Bosnjaka i bosnjastva i njihovo djelovanje nije nikakav i niciji vitalni nacionalni interes i ceka se odluka Ustavnog suda u vezi nelegalne ostavke Desnice Radivojevica,ostalo manje vise nebitno
osim mozda povratak korjenima i zajednickom djelovanju na rusenju drzave sa Karadzicevim sljedbenicima
A sta je sa odlukom suda za Desnicu Radivojevica, sjecam se da si govorio kako je to nelegalno
Na koje sljedbenike mislis, ove sa kojima je SDP sada u koaliciji ili neke druge
- CaCO3
#6104 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sve sto sam rekao tad kazem i sad,a zna se s kim je SDA u koaliciji vec 20 godina i koju stranku je za svoga vakta Alija zastitio od ukidanja koje im je bila spremila medjunarodna zajednicaDoktor29 wrote:
Znas li koliko si nas samo puta slagao oko datuma, ja sam ti fakat vjerovao jer sam mislio da imas informacije "iznutra" ali si zakazao i sad ces opet nastaviti sa svojim poznatim frazama..falio si znas![]()
![]()
A sta je sa odlukom suda za Desnicu Radivojevica, sjecam se da si govorio kako je to nelegalno![]()
![]()
Na koje sljedbenike mislis, ove sa kojima je SDP sada u koaliciji ili neke druge
-
sarajevomd
#6105 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
@CaCO3
U kojoj si drzavi ? Tj gdje radis i privredjujes ?
U kojoj si drzavi ? Tj gdje radis i privredjujes ?
- poznanik
#6106 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Skretanje udesnospokojan wrote:Procitah intervju s vlasnikom Avaza...Sta mislite sta bi bilo s nama kad bi on dosao na vlast?

-
Beep
- asurbanipal
#6108 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120912002Velika akcija SIPA-e i Tužilaštva BiH, na meti i Keljmendi
-
Doktor29
#6109 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nedavno je Slobodna Bosna ili netko drugi pisao o ovome, oni su njega upozorili cak i preko Avaza na ovu akcijuasurbanipal wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120912002Velika akcija SIPA-e i Tužilaštva BiH, na meti i Keljmendi
- zahvalan
#6110 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
pa nedavno je BHT imao prilog o Keljemendiju od 60 minuta zar mu to nije bilo dovoljno upozorenje ?Doktor29 wrote:Nedavno je Slobodna Bosna ili netko drugi pisao o ovome, oni su njega upozorili cak i preko Avaza na ovu akcijuasurbanipal wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120912002Velika akcija SIPA-e i Tužilaštva BiH, na meti i Keljmendi
![]()
-
Aqua_S
#6111 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
a jeste naivni...pa jel mislite da je Naser ovo dočekao nepripremljen i prethodno neobaviješten???

- asurbanipal
#6112 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A ko ga je obavijestio ?Aqua_S wrote:a jeste naivni...pa jel mislite da je Naser ovo dočekao nepripremljen i prethodno neobaviješten???![]()
![]()
- ultima_palabra
#6113 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Kokeasurbanipal wrote:A ko ga je obavijestio ?Aqua_S wrote:a jeste naivni...pa jel mislite da je Naser ovo dočekao nepripremljen i prethodno neobaviješten???![]()
![]()
-
Aqua_S
#6114 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
netko iz mase..asurbanipal wrote:A ko ga je obavijestio ?Aqua_S wrote:a jeste naivni...pa jel mislite da je Naser ovo dočekao nepripremljen i prethodno neobaviješten???![]()
![]()
- Haris033
#6115 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Beep wrote:SDA nisu muslimani, SDA su "muslimani". Poznajem licno takvih "najvecih bosnjaka na svijetu", a samo lovu u svoje dzepove grabe. To je skupina lopova, seljaka, nesposobnih i nepismenih ljudi koji na osnovu islama broje glasove. Ruzno je reci, ali nazalost, tako je i svi to znamo. Nece priznati onaj okorjel bosnjak koji glas da samo svome, a ovaj isti svog sto mu je dao glas nakon izbora ne ferma ni 2 %. Neka SBB-a u politici. Necu ulaziti u politiku kojom se rukovodi Fahrudin Radoncic, ali barem se nesto radi u vladi. Ako nista, cisti se vlada od vjecne bande koja bi ovdje jos 100 godina ne radila nista i ubirala novac. Ne podrzavam ni jednu stranku, a svejedno mi je koja ce da bude na vlasti, samo da je narodu dobro. Sto se mene tice, nek vlada i Fahro, samo ako ce narodu ove zemlje biti bolje. Ma nek vlada i Dodik, svejedno mi je, samo nek je dobro svima, nek smo svi jednaki i da imamo nekakvu buducnost u jedinstvenoj BiH.
Ne volim politicara koji nece raditi za narod da je babo moj rodjeni, a ne neki tamo sto misli da je jedini na Balkanu koji klanja i posti (kakav je sveti Bakir...)
- arte.fakt
#6116 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ice , pice i pustanje vjetrova ...Beep wrote:SDA nisu muslimani, SDA su "muslimani". Poznajem licno takvih "najvecih bosnjaka na svijetu", a samo lovu u svoje dzepove grabe. To je skupina lopova, seljaka, nesposobnih i nepismenih ljudi koji na osnovu islama broje glasove. Ruzno je reci, ali nazalost, tako je i svi to znamo. Nece priznati onaj okorjel bosnjak koji glas da samo svome, a ovaj isti svog sto mu je dao glas nakon izbora ne ferma ni 2 %. Neka SBB-a u politici. Necu ulaziti u politiku kojom se rukovodi Fahrudin Radoncic, ali barem se nesto radi u vladi. Ako nista, cisti se vlada od vjecne bande koja bi ovdje jos 100 godina ne radila nista i ubirala novac. Ne podrzavam ni jednu stranku, a svejedno mi je koja ce da bude na vlasti, samo da je narodu dobro. Sto se mene tice, nek vlada i Fahro, samo ako ce narodu ove zemlje biti bolje. Ma nek vlada i Dodik, svejedno mi je, samo nek je dobro svima, nek smo svi jednaki i da imamo nekakvu buducnost u jedinstvenoj BiH.Innovation wrote:Starija sam od tebe, makar 20 god. ako ne i vise.Prema tome pisem ono sto znam i sto sam prezivjela. Niko mi nije prepricavao. Ne znam ,zasto imam osjecaj da si ti u Njemackoj.Do skoro se nisam upustala u rasprave o strankama i desavanjima kod nas, iz razloga sto ne mozemo svi imati isto misljenje i naravno onda dolazi do sukoba.Sada, kad vidim koliko su se pojedini okomili samo na SDA i Muslimane, shvatila sam da im ne treba dati za pravo, jer nemaju pojma i bitno im je samo provocirati. Treba se suprotstaviti, istinom i realnoscu.
Ne volim politicara koji nece raditi za narod da je babo moj rodjeni, a ne neki tamo sto misli da je jedini na Balkanu koji klanja i posti (kakav je sveti Bakir...)
- Corto Maltese
#6117 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ovo posljednje mu ne treba nabijati na nos, je niko, čak ni Supermen, nije u stanju u cugu pročitati jednu stranicu Avaza.bogoljub wrote:Da li je lik fakat komleksaš ili nešto drugo, pa se non stop slika i snima ispred nekih knjiga i biblioteka.Stvarno ne znam u čemu je fool? Jel to treba da kaže ljudima ja sam načitan, molim vas glasajte za mene, ja znam. Nisam siguran da li je u stanju pročitati u cugu i jednu stranicu svoje tzv. novine. !ikota wrote:kad vidim Fahru,povraća mi se,al fakat
-
Innovation
#6118 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ne tako davno kesa u ruci, a sada hotel, toranj i ko zna sta jos u Sarajevu i sire, mi djeluje bas posteno zaradjeno.

- bogumila
#6119 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
mozda se zahvaljujuci SIPA-i ovaj forum preimenuje u fahrin formalni ulazak u zatvor
-
Doktor29
-
Alfa_Ze
#6121 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
"Javio se iz Crne Gore"Prevarantski
Ministar sigurnosti BiH izazvao skandal pa se ušutio
Brajović demantirao Ahmetovića
Odlazeći ministar sigurnosti Sadik Ahmetović izazvao je jučer tokom sastanka s ministrima unutrašnjih poslova Srbije Ivicom Dačićem i Crne Gore Ivanom Brajovićem u Sarajevu diplomatski skandal.
Ahmetović je, naime, povodom akcije SIPA-e u vezi s organiziranim kriminalom, prije sastanka za agencije Fena i Srna izjavio da "bh. agencije za provođenje zakona raspolažu informacijom da je Naser Keljmendi prebjegao u Crnu Goru". No, crnogorski ministar Brajović to je, na konferenciji za novinare kojoj je prisustvovao i Ahmetović, odlučno demantirao!
- Ne znamo gdje je Keljmendi, ali znamo da nije u Crnoj Gori - rekao je Brajović.
Advokat Kočo: Keljmendija niko ne traži, javio bi se da ga pozovu
Midhat Kočo, advokat Nasera Keljmendija označenog kao čovjek sa "crne liste" State Departmenta zbog trgovine drogom i drugih krivičnih djela, rekao je da je jučer razgovarao sa svojim klijentom i da mu se javio iz Crne Gore.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6122 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Zašto ovo meni sve liči na šanersku ublehu. Naime nedavno je EU jasno stavila do znanja BIH da mora ispitati sumnjive privatizacije imati koji "slučaj Sanader" itd. Kako je korupcija toliko proširena i razgranata, to nitko ne može početi . Onda se kao nešto ganjaju pod velikim parolama i akcijama i nindža uniformama, da bi se uspostavilo da , eto, Keljmendija, nema, a i da se slomi na njemu, biće jednako kao što se slomilo i na Gašiju.
Da ne bude zabune, to jesu kriminalci, ali nikako kriminalci koji djeluju na svoju ruku i bez ičije pomoći i zaštite...
I sad se kao nadaju da će onako bosanski, ijalijaški zamazati oči EU sa ovim farsama od akcija koje plaćamo našim porezima.
Da ne bude zabune, to jesu kriminalci, ali nikako kriminalci koji djeluju na svoju ruku i bez ičije pomoći i zaštite...
I sad se kao nadaju da će onako bosanski, ijalijaški zamazati oči EU sa ovim farsama od akcija koje plaćamo našim porezima.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6123 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
keljmendi je nebitan u ovoj priči. Kriminalac i narko diler kojih ima tamo gdje im sistem dozvoli da ih ima. Jednako kao i Gaši. Pokušajte da ne platite porez dva mjeseca, a ne da dilate drogu, pa vas pitam gdje ćete završiti i kako.
Ovdje se radi o tome da se ne radi na otkrivanju kumova u vrhu koji ili uzimaju reket ili iz ljubavi štite ove i ovakve. A toliko ih je i organizirani su na sistemu mafije da se to i ne počinje. Da ima itko bez oraha u džepu od njih, davno bi se sve pokrenulo. Do tada i od vaših para gledajte cirkuse nindža na svim portalima i glasajte za mafijaške protektore.
Ovdje se radi o tome da se ne radi na otkrivanju kumova u vrhu koji ili uzimaju reket ili iz ljubavi štite ove i ovakve. A toliko ih je i organizirani su na sistemu mafije da se to i ne počinje. Da ima itko bez oraha u džepu od njih, davno bi se sve pokrenulo. Do tada i od vaših para gledajte cirkuse nindža na svim portalima i glasajte za mafijaške protektore.
-
vrbas1979
#6124 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sam je sebi specijalni gost na svojoj televiziji:

-
hAZNADAR
#6125 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Da nije ko sto jest pomislio bih da je neka zehebancija.
Radončić je novi Gazi Husrev-beg - tekst iz Avaza - naravno.
Predsjedniku Saveza za bolju budućnost Bih Fahrudinu Radončiću je ispred Radija “Kalman” najslušanijeg u BiH, uručena nagrada za najboljeg političara u našoj državi.Rekao bih da je on novi Gazi Husrev-beg. Zapravo, kada bismo izračunali kvadrate, Fahro ih je ustvari napravio više! On i ja smo narodni ljudi i mi ćemo služiti narodu. Od danas sam postao član SBB-a, iako do ovog momenta nisam bio ni u jednoj stranci – kazao je Kršo.
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... husrev-beg
Divi slike i portreta na tanjiru

Da mi je samo vidjeti spisak donatora i korisnika reklamnog prostora moj Krso,.. Fahri stvarno ne treba flasa sa vodom ni toalet papir.
Radončić je novi Gazi Husrev-beg - tekst iz Avaza - naravno.
Predsjedniku Saveza za bolju budućnost Bih Fahrudinu Radončiću je ispred Radija “Kalman” najslušanijeg u BiH, uručena nagrada za najboljeg političara u našoj državi.Rekao bih da je on novi Gazi Husrev-beg. Zapravo, kada bismo izračunali kvadrate, Fahro ih je ustvari napravio više! On i ja smo narodni ljudi i mi ćemo služiti narodu. Od danas sam postao član SBB-a, iako do ovog momenta nisam bio ni u jednoj stranci – kazao je Kršo.
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... husrev-beg
Divi slike i portreta na tanjiru
Da mi je samo vidjeti spisak donatora i korisnika reklamnog prostora moj Krso,.. Fahri stvarno ne treba flasa sa vodom ni toalet papir.