jazzer wrote: ↑02/09/2020 11:10Ko god je to uradio, napravio je briljantan, drzavnicki potez. Prepoznao je opasnost na vrijeme i reagovao.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 10:45
Ko je proterao Bošnjake iz CG? Ko je ukinuo SDA u CG? Ko je ućutkao Bošnjake i njihovu ideju o autonomiji Sandžaka?
Desavanja u Crnoj Gori
- MorningStar
#6101 Re: Desavanja u Crnoj Gori
- Veigar
#6102 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ko onomad u Livnu il Bugojnu, gdje ono bi? loldječak sa šibicama wrote: ↑02/09/2020 10:51 A jel 100% sigurno da ovo u Pljevljima nije isprintao i grafite napisao neki Adis Pokvic
- vatrogasac
#6103 Re: Desavanja u Crnoj Gori
I do policije je. Znaju šta im je došlo za vrat i umjesto da pojačaju patrole, njih nigdje. Koliko je već bilo incidenata i ni jedan nije ni spriječen ni razotkriven. U Beogradu jedno vrijeme ispred Bajrakli džamije policija je imala nešto kao kiosk u kome su uvijek sjedila dva policajca. Ako jedan mora na toalet, drugi dežura. Kao ispred ambasada.
- SamoVasGledam
#6104 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Rekao sam ti da su privezak DPS-a zato što ih je isti i osnovao. Bošnjaci u CG su ne tako davno imali više političkih opcija u CG. Sada samo jednu.The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:06
a pitas li se zasto su milov privjesak da nije zbog cetnicke ikonografije i velikosrpskog opredjeljenja per se?
aha, vjerovatno iscenirano, pa da to ide od pionirske i lavova.
mozda nisu bili opijeni pobjedom i kalkulisali svaki korak da se ne diskredituju?
Što se tiče ovih sadašnjih izgreda zapitaj se zašto policija ćuti, zašto nije aktivna, a pre samo koju nedelju su bili veoma aktivni i efikasni u hapšenju ljudi zbog komentara na Fejsbuku.
Što se tiče Dake Davidovića on nije ni političar, a kamoli politički lider Srba. On je podržao Ujedinjenu Crnu Goru koja je najblaža srpska stranka, ako se može tako i nazvati jer ja bih pre rekao da je građanska.
I ne znam koja su njegova zlodela prema Bošnjacima. Milova sam tačno nabrojao.
-
zilog
#6105 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Sta da opovrgavam? Pa ti covjece nisi nista ni napisao.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 10:56Tvoj je druže problem što se više vodiš emocijama nego zdravim razumom i dokaz je u tome što nisi opovrgao baš ništa od onoga što sam napisao.zilog wrote: ↑02/09/2020 10:50
Vidi stvarno, u afektu, kao i onomad Irinej oko "Ostajte ovdje" i Pavle. Cuo sam da je i sRatko bio afektiran kad se svetio za bunu protiv Dahija.
Ostatak banjicke "bajkice" (ni jednog dokaza) necu ni komentarisati. Predlazem da napises jedan seminarski rad na temu Milovih zlocina prema Bosnjacima.
Reći ću ti samo jedno da zbog sadašnjih srpskih političkih lidera iz CG ni jedna bošnjačka majka i supruga nije pustila suzu. Za Mila ne bih smeo da se kladim u isto.
Rekao sam ti sa svojim BIA spinovima pravo na Happy, ili Pink i tamo...
Ako pitas kojih, eno ti boldiranih.
Jel to zamisljate, da ako malo zavrtite lidere, da niko ovde na zna ko je to?
Ma Sikter!!!
-
Emiremir33
#6106 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Kad je bio ministar Sao Hercegovine,malo je skoknuo do Foče,Goražda,malo do Mostara,ministar je mora vojsku obici Daka DavidovićSamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:14Rekao sam ti da su privezak DPS-a zato što ih je isti i osnovao. Bošnjaci u CG su ne tako davno imali više političkih opcija u CG. Sada samo jednu.The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:06
a pitas li se zasto su milov privjesak da nije zbog cetnicke ikonografije i velikosrpskog opredjeljenja per se?
mozda nisu bili opijeni pobjedom i kalkulisali svaki korak da se ne diskredituju?
Što se tiče ovih sadašnjih izgreda zapitaj se zašto policija ćuti, zašto nije aktivna, a pre samo koju nedelju su bili veoma aktivni i efikasni u hapšenju ljudi zbog komentara na Fejsbuku.
Što se tiče Dake Davidovića on nije ni političar, a kamoli politički lider Srba. On je podržao Ujedinjenu Crnu Goru koja je najblaža srpska stranka, ako se može tako i nazvati jer ja bih pre rekao da je građanska.
- dr_Evil
#6107 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Davidovic ma nije on nista radio, ono kad su nakon Foce pokupili djevojice od 11 godina pa ih sistematski silovali i prodavali za 200KM na pijaci ko krave , on je tim junacima organizova ekskurzije u igalo, turisticki vodic moze se reci, nista nema sa zlocincimaSamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:14Rekao sam ti da su privezak DPS-a zato što ih je isti i osnovao. Bošnjaci u CG su ne tako davno imali više političkih opcija u CG. Sada samo jednu.The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:06
- Kikibombona
#6108 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Evo ponovo pres Dritanove URA
Kazu da iza napada na Bosnjake u Pljevljima i drugim mjestima u CG stoji Milo Djukanovic i DPS.
Imate na FB, uzivo
Kazu da iza napada na Bosnjake u Pljevljima i drugim mjestima u CG stoji Milo Djukanovic i DPS.
Imate na FB, uzivo
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6109 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ovi prosrbijanski „demokrati” u CG su četnici. Od te činjenice treba da pođe svaka rasprava i analiza dešavanja u CG.
- MorningStar
#6110 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Kakva analiza - da srbija vraca sapu na cg a mi u bih se kreveljimo (doduse “branioci” ugradjuju se - u tendere) dok pola drzave je pod kontrolom ronhila.japin_mutapi wrote: ↑02/09/2020 11:18 Ovi prosrbijanski „demokrati” u CG su četnici. Od te činjenice treba da pođe svaka rasprava i analiza dešavanja u CG.
-
Škobo Habu
#6111 Re: Desavanja u Crnoj Gori
SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:14
Daka Davidović je mecena svog onoga radikalno desničarskog ološa po C.Gori.
Čuj, njegova stranka građanska, a poznat je po donacijama i svojim prijateljstvom sa Amfilohijem. Bio je načelnik CB Nikšić, kada su po C.Gori hapsili Bošnjaci koji su pobjegli od četničkog noža, odakle su ih isporučivali Karadžiću opet pod njega.
Za vas je najveći ratno-profiteski ološ neko bez "zlodela"!?
-
The 51st State
#6112 Re: Desavanja u Crnoj Gori
nesto je i do bosnjaka, sami biraju za sebe, sve dok to nije pod prijetnjom za zivote i imetak to je ok. koja policija, ovi iz podgodirice sto je neko posto video koji se p reko noci presaltase u litijaski tabor?SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:14Rekao sam ti da su privezak DPS-a zato što ih je isti i osnovao. Bošnjaci u CG su ne tako davno imali više političkih opcija u CG. Sada samo jednu.The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:06
za mene je dovoljno sto je bio karadzicev operativac tokom najtragicnijeg perioda za bosnjacki narod, to ga diskredituje kao dobronamjernog partnera prema bosnjacima.
- SamoVasGledam
#6113 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ništa nisam napisao? Vrati se na moj prvi post upućen tebi gde sam naveo desetak primera kako se Milo u prošlosti i u sadašnjosti ogrešio o Bošnjake, činio i finansirao zločine prema njima, kako radi na sakaćenju bošnjačkog nacionalnog korpusa i kod stvaranje podaničkog mentaliteta među njima.
Čak bih rekao da je i kod tebe uspeo iako nisi iz CG.
P.S. velikim slovima ne zvučiš ni najmanje ubedljivije i zastrašujuće.
- SamoVasGledam
#6114 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Dakle isto tako ti ne smeta ni kada u Novom Pazaru ubedljivu pobedu odnese čovek ''100 mrtvih Muslimana za 1 Srbina''? A smeta ti Daka Davidović?The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:23
nesto je i do bosnjaka, sami biraju za sebe, sve dok to nije pod prijetnjom za zivote i imetak to je ok. koja policija, ovi iz podgodirice sto je neko posto video koji se p reko noci presaltase u litijaski tabor?
za mene je dovoljno sto je bio karadzicev operativac tokom najtragicnijeg perioda za bosnjacki narod, to ga diskredituje kao dobronamjernog partnera prema bosnjacima.
Poštujem tvoj stav o Davidovića, ali kao što sam rekao on je ovde sporedna figura i ništa se ne pita.
Po mom mišljenju Bošnjaci bi uvek za svoje dobro i svoju korist trebali da idu sa onima koji imaju većinu. Nebitno da li to bio DSP ili ovi novi.
Ovo će biti pre svega ekspertska vlada koji će najmanje voditi političari, a najviše eksperti iz svojih oblasti i smatram da bi Bošnjaci trebalo da izađu sa svojim predlozima i imenima eksperata iz bošnjačkog naroda. A ako se budu osećali ugroženo i ne bude im po volji da budu deo vlasti uvek mogu otići kada to požele. U svakom slučaju ništa ne gube.
Policija je najodanija institucija vlasti što smo videli i prethodnih meseci. Ne govorim o pojedincima naravno.
- SamoVasGledam
#6115 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ako postoje dokazi i svedoci o umešanosti Davidovića u tim zločinima slobodno ih iznesi. Za Vučića isto pošto se priča da je snajperom pucao po Sarajevu.
Oborite ih i zatvorite ih i od mene nema srećnijeg čoveka.
- dr_Evil
#6116 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Tako je, odlican izbor rijeci, hvala. Za svoje dobro, da budu sa onima koji su vecina, jer inace zna se sta ih ceka. Valjda je babo u krajini dokazao da ako si sa srbima, nisi protiv njih, to sto treba da usput koljes svoje pa nije ni vazno, asimilacija je to.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:32Dakle isto tako ti ne smeta ni kada u Novom Pazaru ubedljivu pobedu odnese čovek ''100 mrtvih Muslimana za 1 Srbina''? A smeta ti Daka Davidović?The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:23
nesto je i do bosnjaka, sami biraju za sebe, sve dok to nije pod prijetnjom za zivote i imetak to je ok. koja policija, ovi iz podgodirice sto je neko posto video koji se p reko noci presaltase u litijaski tabor?
Poštujem tvoj stav o Davidovića, ali kao što sam rekao on je ovde sporedna figura i ništa se ne pita.
Po mom mišljenju Bošnjaci bi uvek za svoje dobro i svoju korist trebali da idu sa onima koji imaju većinu. Nebitno da li to bio DSP ili ovi novi.
Ovo će biti pre svega ekspertska vlada koji će najmanje voditi političari, a najviše eksperti iz svojih oblasti i smatram da bi Bošnjaci trebalo da izađu sa svojim predlozima i imenima eksperata iz bošnjačkog naroda. A ako se budu osećali ugroženo i ne bude im po volji da budu deo vlasti uvek mogu otići kada to požele. U svakom slučaju ništa ne gube.
Policija je najodanija institucija vlasti što smo videli i prethodnih meseci. Ne govorim o pojedincima naravno.
Kakvi crni eksperti, sad cemo da vidimo stranacke experte, ala dino konakovic
-
zilog
#6117 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Evo ti Duska Knezevica i ostalih, koji raskrinkavaju upravo to sto ti nama podvaljujes.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:14 Što se tiče Dake Davidovića on nije ni političar, a kamoli politički lider Srba. On je podržao Ujedinjenu Crnu Goru koja je najblaža srpska stranka, ako se može tako i nazvati jer ja bih pre rekao da je građanska.
- dr_Evil
#6118 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Sasvim logicno da on nema nista sa tim, on je ipak bio samo ministar, pa cekaj zar su se ti zlocini uopste dogodiliSamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:34Ako postoje dokazi i svedoci o umešanosti Davidovića u tim zločinima slobodno ih iznesi. Za Vučića isto pošto se priča da je snajperom pucao po Sarajevu.
Oborite ih i zatvorite ih i od mene nema srećnijeg čoveka.
Vucic je oko sarajeva bio u lovu na vepra, nije gadjao civile, sta ti je
-
sumirprimus
#6119 Re: Desavanja u Crnoj Gori
e nedo bog da misle svojoj glavom, nego pravo s onim koji su na vlasti , za svoje dobro, da ne bude opet sebi pisali poruke po zidovima i kasnije nedo bog sprovodili te poruke u djela
e jbte led sta sve nes procitat, ovo ga dodje ko prijetnja fakat
a sta crnogorcski hrvati vele na sve ovo i oni zlokobno sute?
a sta crnogorcski hrvati vele na sve ovo i oni zlokobno sute?
- SamoVasGledam
#6120 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Znaš ti veoma dobro na šta sam mislio. U interesu manjinskih naroda je da uvek budu u vlasti ili bliski vlasti upravo zato što su nacionalne manjine i što su osetljivije na mnoga pitanja. Nisu Bošnjaci dužni da budu sa DPS-om i dok ovi tonu. A kao što sam rekao iz vlasti mogu izaći kada god požele.dr_Evil wrote: ↑02/09/2020 11:35
Tako je, odlican izbor rijeci, hvala. Za svoje dobro, da budu sa onima koji su vecina, jer inace zna se sta ih ceka. Valjda je babo u krajini dokazao da ako si sa srbima, nisi protiv njih, to sto treba da usput koljes svoje pa nije ni vazno, asimilacija je to.
Kakvi crni eksperti, sad cemo da vidimo stranacke experte, ala dino konakovic![]()
Sa Srbima će barem imati iskren odnos i od Srba im ne preti asimilacija kao što ime je pretila sa DPS-om.
Skoro 13000 muslimana u CG se izjašnjavaju kao Crnogorci. I kada kažem ''muslimani'' ne mislim sigurno na Albance i Rome.
- Maraschino
#6121 Re: Desavanja u Crnoj Gori
mudri latinisumirprimus wrote: ↑02/09/2020 11:39 e nedo bog da misle svojoj glavom, nego pravo s onim koji su na vlasti , za svoje dobro, da ne bude opet sebi pisali poruke po zidovima i kasnije nedo bog sprovodili te poruke u djela![]()
a sta crnogorcski hrvati vele na sve ovo i oni zlokobno sute?![]()
bice k'o lesinari, navali na zrtvu.
-
sumirprimus
#6122 Re: Desavanja u Crnoj Gori
ISKREN ODNOS
PREDAJA
PREDAJA
- SamoVasGledam
#6123 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Kažem druže ako je Vučić za išta kriv i ako imate dokaze slobodno ga zatvorite. Većinska Srbija će vam biti zahvalna.
Mada mislim da bi ovo trebao pre da pokažeš Pazarcima nego meni.
-
The 51st State
#6124 Re: Desavanja u Crnoj Gori
smeta, no koliko god je odvratna i ogavna vuciceva retorika iz proslosti ipak formalno nije bio zvanicnik organa koji su provodili zlocinacku politiku, a i izbor je srba, recimo da je vucic dozivio pojavno slicnu transformaciju ala djukanovic, na pojavnoj ravni mu puna usta ekonomije, prijateljstva, postovanja i slicnih politicarskih floskula, zasto bi to zamjerio pazarcima, onda bi morao zamjeriti i bosnjacima crne gore zbog djukanovica.SamoVasGledam wrote: ↑02/09/2020 11:32Dakle isto tako ti ne smeta ni kada u Novom Pazaru ubedljivu pobedu odnese čovek ''100 mrtvih Muslimana za 1 Srbina''? A smeta ti Daka Davidović?The 51st State wrote: ↑02/09/2020 11:23
sa drugim dijelom tvogu upisa se mogu sloziti, no kako vidimo drugaciji se signali salju sa terena salju sto bitno otezava takvu odluku.
-
sumirprimus
#6125 Re: Desavanja u Crnoj Gori
a sto ovi iz srbije imaju potrebu da nas ovde u bosni ista ubjedjuju i govore nam svoje verzije i ovde na forumu?
ko ono kome vjerujes meni il svojim ocima
oni nama sole pamet kako je milo kriminalac, a vucic im na vlasti zatro opoziciju , bjerte ba tamo uostalom sto nas kocite prema eu i nato.u?
kad cete se vi promijenit i kad cete pocet pricat o sebi ?
ko ono kome vjerujes meni il svojim ocima
oni nama sole pamet kako je milo kriminalac, a vucic im na vlasti zatro opoziciju , bjerte ba tamo uostalom sto nas kocite prema eu i nato.u?
kad cete se vi promijenit i kad cete pocet pricat o sebi ?