English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Acheron
#6101 Re: English Premier League
Veceras Liverpool ne bi trebao izgubit. Neke im okolnosti idu u prilog. Prije svega povratak Gerrarda.
- Gandalf
#6102 Re: English Premier League
Da vidimo šta Mancini može večeras protiv Liverpoola - lično, čekujem poraz građana i Džeku zakovanog na klupi.
-
Lucas Leiva
#6103 Re: English Premier League
Veceras je Stivi Dži šoutajm! Kerol zabija makar jedan!
-
todd_smith
#6104 Re: English Premier League
mozda ga i ubaci od prve, prosli put ih je Edin zamalo i spasio onim prodorom, nego Silva usrao stvar
- Riddle
#6105 Re: English Premier League
Liverpool samo treba dobro cuvati Gerrarda. Sad pa sad moze sijevnuti neka asistencija za Aguera ili Dzeku. 
-
bosanska senzacija
#6106 Re: English Premier League
Ne bih rekaoalenthekiller wrote:sta reci, u koju kasiku pogledat?bosanska senzacija wrote:Provuče se Chelsea protiv ovih kajmačara iz Wolverhemtona![]()
Wolverhemton,Stoke,Bolton,QPR,Wigan,Blackburn,Fulham... su one prave tipične seljačke ekipe koje fudbalske utakmice igraju na mišiće i snagu. Protiv takvih je čini mi se najteže igrati. Tu ni trunku talenta i krativnosti nema, već se čitava filozofija svodi na trku,frku,nabijanje,presing i galamu sa tribina.
Sad očekujem pobjedu Fulhama uz pogodak Bobija Zamorejesi vidovit
Gledao sam Fulham dosta puta ove sezone i primjetio da su odlični na svom terenu. Manchester City, Totenhem , Liverpool su se morali dosta namučiti da im otkinu bodove, a onaj debakl od MANUTD-a je čini mi se bio sam loš dan. Pobjeda protiv neuvjerljivog Arsenala po meni nije nikakvo iznenađenje, kao ni činjenica da je gol postigao Bobi Zamora koji im je jedini kvalitetan špic.
Večeras mi kašike govore da će Liverpool sigurno zaraditi crveni karton
-
Baudelaire
#6107 Re: English Premier League
Olupina Gareth Barry. Jebem ti kolijevku fudbala u kojoj vezni igrač može biti Gareth Barry. A generacija novih kreativaca a la Barry je na pomolu. Mirno spavaj Gordi Albione, budućnost u prosječnosti ti je osigurana.
- rodjendabudemšonjo
#6108 Re: English Premier League
igra liverpoola je bila nesto ovako: joj vidi visok kolac u sesnaestercu ajde da ga gadjamo. Dzaba sto je to samo kolac pa i kad ga pogodis lopta se samo odbije. I tako cijelu utakmicu...
-
missko
#6109 Re: English Premier League
Tacno tako i plus sam protiv 4 crnca pa nije ni Kerol Highlander, ovo ni Chuck Norisu ne bi upalilo.rodjendabudemšonjo wrote:igra liverpoola je bila nesto ovako: joj vidi visok kolac u sesnaestercu ajde da ga gadjamo. Dzaba sto je to samo kolac pa i kad ga pogodis lopta se samo odbije. I tako cijelu utakmicu...
-
dragonz
#6110 Re: English Premier League
After Cutting Our Allocation City Can’t Sell Out Again
After reducing our allocation for this weekend’s FA Cup game at The United Stadium, Manchester City still haven’t managed to sell out their home section. The tickets are on general sale yet just days before kick-off, they still have tickets available. You can buy tickets now by ringing 0161 444 1894 although you would obviously have to sit in the home end… amongst thousands of other reds.
United should be entitled to 15% of all tickets for this FA Cup 3rd round tie but City have given us just 5,961 (1,139 short). The game is on a Sunday though meaning most City fans won’t be able to go because of their religious commitments. After poor attendances at home last season, Dave Wallace from City fanzine King of the Kippax explained to the Evening News this was due to fans going to church instead.
“It’s definitely not an issue with ticket prices, because the club do their best in that respect,” he said. “I know the weather would have been a factor with some too, because it wasn’t the warmest day. Churchgoers would have found it tricky to get to the ground in time for a 2pm Sunday kick-off as well.”
Interestingly enough, they are also struggling to sell tickets for their League Cup semi-final against Liverpool.
Just the latest example in a long list of others to disprove that bitter myth, originated in Stockport, that Manchester is blue.

After reducing our allocation for this weekend’s FA Cup game at The United Stadium, Manchester City still haven’t managed to sell out their home section. The tickets are on general sale yet just days before kick-off, they still have tickets available. You can buy tickets now by ringing 0161 444 1894 although you would obviously have to sit in the home end… amongst thousands of other reds.
United should be entitled to 15% of all tickets for this FA Cup 3rd round tie but City have given us just 5,961 (1,139 short). The game is on a Sunday though meaning most City fans won’t be able to go because of their religious commitments. After poor attendances at home last season, Dave Wallace from City fanzine King of the Kippax explained to the Evening News this was due to fans going to church instead.
“It’s definitely not an issue with ticket prices, because the club do their best in that respect,” he said. “I know the weather would have been a factor with some too, because it wasn’t the warmest day. Churchgoers would have found it tricky to get to the ground in time for a 2pm Sunday kick-off as well.”
Interestingly enough, they are also struggling to sell tickets for their League Cup semi-final against Liverpool.
Just the latest example in a long list of others to disprove that bitter myth, originated in Stockport, that Manchester is blue.
- just principe
#6112 Re: English Premier League
sto pokupi svog trenera
- just principe
- Gandalf
#6114 Re: English Premier League
Demba Ba je zvijer - kakav gol 
-
Rob_Atl
#6115 Re: English Premier League
T. howard dao go za everton 
- rodjendabudemšonjo
#6116 Re: English Premier League
evo i ja gledam na rezultati.com i kontam sta su sada zeznuli. A jos i ngog dao go sto je jos cudnijeRob_Atl wrote:T. howard dao go za everton
http://soccer-portal.org/
- alica.k
- just principe
#6118 Re: English Premier League
Premiership je cudo ove sezone...Zaista utakmice, rezultati, golovi i sve ostalo je nevjerovatno.
Definitivno najatraktivnija i najjaca liga
Definitivno najatraktivnija i najjaca liga
-
todd_smith
#6119 Re: English Premier League
Newcastle moze komotno u prvih 6-7
zadnja linija odlicna, napad isto tako, sredinu samo jos malo da pojacaju
Mancester katastrofa cista, ni Snijeder SAFu ne bi pomogao veceras
zadnja linija odlicna, napad isto tako, sredinu samo jos malo da pojacaju
Mancester katastrofa cista, ni Snijeder SAFu ne bi pomogao veceras
-
nuki_cika
#6120 Re: English Premier League
Ma sport klub zakonvejza00 wrote:ovom bhrt-u treba pisati otvoreno pismo da ne kupuju prava za premier ligu ako nece prenositi utakmice, dokurcilo mi je vise gledat samo subotom u 16:00h utakmicu i to samo man city. svaka cast dzeki al ima i drugih ekipa u premier ligi.
ne znam ko pravi ovaj program na bhrt-u al sad izgleda bitnija je neka turska sapunjara neg utakmica koju si platio a neces je prenositi.
-
bosanska senzacija
#6121 Re: English Premier League
Demba Ba za razliku od Džeke se odlično snašao u EPL-u, i prošle sezone je bio najbolji igrač West Hama.
Očigledno je da Manchester sa ovom ekipom nema nikakve šanse da se takmiči sa Sitijem. Bez Vidića odbrana im ni na šta ne liči a vezni red kao da ne postoji. Mogao bi Ferguson već u januaru keširati za Sneijdera ili Modrića.
Očigledno je da Manchester sa ovom ekipom nema nikakve šanse da se takmiči sa Sitijem. Bez Vidića odbrana im ni na šta ne liči a vezni red kao da ne postoji. Mogao bi Ferguson već u januaru keširati za Sneijdera ili Modrića.
-
Bordolini
#6122 Re: English Premier League
United ako se dobro ne pojaca nema sanse da prvi kroz cilj prodju. Nekad su ovako lose odbrane brutalno kaznjavali, danas nisu mogli zabiti 1 gol za utjehu. Tanki skroz. I druga pozicija im se opasno ljulja, Tottenham im je za petama i sto je vaznije - igra fantasticno i zasluzuje da bude drugi koliko god ih mrzio.
Sve u svemu, pravo interesantna sezona, doslo je do rokada medju prvih 5-6, merak za pratiti.
Sve u svemu, pravo interesantna sezona, doslo je do rokada medju prvih 5-6, merak za pratiti.
- just principe
#6123 Re: English Premier League
bosanska senzacija wrote:Demba Ba za razliku od Džeke se odlično snašao u EPL-u, i prošle sezone je bio najbolji igrač West Hama.
jest, ali Demba Ba ima velikog prostora i veliku sirinu u igru..Dok nas Edin ni na vrhuncu ne moze sa sigurnoscu se nadati prvoj postavi..
-
todd_smith
#6124 Re: English Premier League
Plus jos sto Newcastlova cijela igra je stvorena za 2 fizicki velika napadaca, a ne kao u Citiju 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6125 Re: English Premier League
Demba Ba ima 10 mil. funti klauzulu u ugovoru...
jedini problem je što ima šipku od 25 cenata u koljenu... hoće li se ko usuditi roknuti tu, relativno malu lovu, ali i riskirati dobro s njim. U Newcatle-u je na "samo" 40 000 funti heftično
Strašan igrač, da nije koljena, stajali bi u redu svi da ga kupe
jedini problem je što ima šipku od 25 cenata u koljenu... hoće li se ko usuditi roknuti tu, relativno malu lovu, ali i riskirati dobro s njim. U Newcatle-u je na "samo" 40 000 funti heftično
Strašan igrač, da nije koljena, stajali bi u redu svi da ga kupe