Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
just principe

#6101 Re: Real Madrid C.F.

Post by just principe »

Alfredo Flores, jedini sudija Komiteta za takmičenje odlučio je da ne interveniše niti da pokrene postupak protiv fudbalera Real Madrida Pepea, koji je zgazio Lea Mesija na šaku u prvoj utakmici četvrtfinala španskog Kupa.
Ma da, nije zelio da pokrece postupak jer je u pitanju realovac, pit0 bih vas ja koliko bi Spahic za isti start odnosno gazenje dobio kazne ili bilo koji drugi igrac neke zNJ ekipe tipa Granad...Zastita velikih na ustrb malih se nastavlja
Baudelaire

#6102 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

Jest vala, Barcelona je mala da ne može manja biti.
madFlava

#6103 Re: Real Madrid C.F.

Post by madFlava »

Oprostili su i Piqueu pred El Clasico zuti karton.
just principe

#6104 Re: Real Madrid C.F.

Post by just principe »

dok god budu oprastali igracima Reala i Barce , Primera nece biti niti najjaca a ni najatraktivnija djaba im taka tika
madFlava

#6105 Re: Real Madrid C.F.

Post by madFlava »

just principe wrote:dok god budu oprastali igracima Reala i Barce , Primera nece biti niti najjaca a ni najatraktivnija djaba im taka tika

zivio govornik!
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#6106 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

Veceras X

Sent from maj ajfon 6 juzing Tapatalk
Madrid

#6107 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

just principe wrote:dok god budu oprastali igracima Reala i Barce , Primera nece biti niti najjaca a ni najatraktivnija djaba im taka tika
Najbolji igraci igraju u Spaniji, najbolji golman je iz Spanije, Reprezentacija Spanije je prvak svijeta i Europe i opet ce na kladionicama biti glavni favorit za prvaka Europe, Barca i Real su najveci favoriti za osvajanje LP...
Ovdje je onaj slucaj kada statistika potpuno zavara, jer i meni licno kao navijacu Reala je Engleska liga najjaca i najazimljivija, ali pricati nesto protiv sudijskih odluka u Spaniji, pogotovo kad sudije u Engleskoj koji inace ne blistaju imaju svoje najgore razdoblje je glupost :lol:
LSD

#6108 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Madrid wrote:
Najbolji igraci igraju u Spaniji, najbolji golman je iz Spanije, Reprezentacija Spanije je prvak svijeta i Europe i opet ce na kladionicama biti glavni favorit za prvaka Europe, Barca i Real su najveci favoriti za osvajanje LP...
Ovdje je onaj slucaj kada statistika potpuno zavara, jer i meni licno kao navijacu Reala je Engleska liga najjaca i najazimljivija, ali pricati nesto protiv sudijskih odluka u Spaniji, pogotovo kad sudije u Engleskoj koji inace ne blistaju imaju svoje najgore razdoblje je glupost :lol:
Najzanimljvija možda (mada je i to upitno jer je zanimljivija i neizvjesnija ova naša PLBIH :mrgreen: ) ali najjaca nikako....kako ce biti najjaca kad su im dva najjaca tima (dakle oni koji se trkaju za titulu) mančesterski klubovi United i City koji su ispali iz LP još u grupnoj fazi....United nikad slabiji,a City je prosjecan evropski klub.
Madrid

#6109 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

LSD wrote:
Madrid wrote:
Najzanimljvija možda (mada je i to upitno jer je zanimljivija i neizvjesnija ova naša PLBIH :mrgreen: ) ali najjaca nikako....kako ce biti najjaca kad su im dva najjaca tima (dakle oni koji se trkaju za titulu) mančesterski klubovi United i City koji su ispali iz LP još u grupnoj fazi....United nikad slabiji,a City je prosjecan evropski klub.
Zato postoje bodovi liga unazad nekoliko godina, ove godine Englesku jeste zahvatila kriza, ali ne moze se po jednoj sezoni suditi... Ne tako davno su u finalu LP igrali Chelsea, United, Arsenal i Liverpool, pa nikada nije bilo veliko iznenađenje kada izgube od nekog tamo desetog na tablici EPL...
U Spaniji kada Barca ili Real odigraju nerjeseno i sa Valencijom (koja je trenutno najjaca od ostatka lige) je neuspjeh, kamoli da izgube... Mozemo mi sada pricati da bi Real i Barca tukli sve redom u Engleskoj, kao sto i jesu tukli (Arsenala, Uniteda, Totenhama, pa i Owrebov Chelsea :D ), ali ako pogledas broj derbija i broj veoma dobrih i neizvjesnih utakmica u EPL sve je jasno...
5 0 5

#6110 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Madrid wrote: Zato postoje bodovi liga unazad nekoliko godina, ove godine Englesku jeste zahvatila kriza, ali ne moze se po jednoj sezoni suditi... Ne tako davno su u finalu LP igrali Chelsea, United, Arsenal i Liverpool, pa nikada nije bilo veliko iznenađenje kada izgube od nekog tamo desetog na tablici EPL...
U Spaniji kada Barca ili Real odigraju nerjeseno i sa Valencijom (koja je trenutno najjaca od ostatka lige) je neuspjeh, kamoli da izgube... Mozemo mi sada pricati da bi Real i Barca tukli sve redom u Engleskoj, kao sto i jesu tukli (Arsenala, Uniteda, Totenhama, pa i Owrebov Chelsea :D ), ali ako pogledas broj derbija i broj veoma dobrih i neizvjesnih utakmica u EPL sve je jasno...

razlog tome nije sto su "slabiji" timovi jaki (ili jaci od spanskih) nego sto su jaki timovi postali prosjecni (manU, l'pool, arsenal...)
a u pravu si da se ne moze po jednoj sezoni suditi. ali, ako se sjecas imala je i spanija razdoblja kada se nije bas tako lako reci ko ce pobjediti, u velikom broju utakmica...
just principe

#6111 Re: Real Madrid C.F.

Post by just principe »

mislim sta ja imam da ubjedjujem nekog barcelonistu ili realistu da spanska liga nije najjaca kad ce oni po svom..
Zasto??? pa upravo iz razloga sto njihov klub za koji navijaju igra u toj ligi pa im iz te sve najbolje, najjace i sl.
Nema veze sto Real trpa Granadu, Bilbao ili Santander sa po 5 komada, nema veze sto Barca trpa Reala jer ipak je to najjaca liga u kojoj svak svakoga moze dobiti - a pod tim podrazumjeva se da svaki treci tim zabije Realu 1-2 gola a zauzvrat primi 5-6 komada, to je ta jacina o kojoj svi govore i nepredvidivost spanjolaca..
5 0 5

#6112 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

just principe wrote:mislim sta ja imam da ubjedjujem nekog barcelonistu ili realistu da spanska liga nije najjaca kad ce oni po svom..
Zasto??? pa upravo iz razloga sto njihov klub za koji navijaju igra u toj ligi pa im iz te sve najbolje, najjace i sl.
Nema veze sto Real trpa Granadu, Bilbao ili Santander sa po 5 komada, nema veze sto Barca trpa Reala jer ipak je to najjaca liga u kojoj svak svakoga moze dobiti - a pod tim podrazumjeva se da svaki treci tim zabije Realu 1-2 gola a zauzvrat primi 5-6 komada, to je ta jacina o kojoj svi govore i nepredvidivost spanjolaca..
ono sto sam ja napisao jeste. nije spanska liga jaca jer ima puno vise jacih timova, nego je engleska liga vise ujednacena jer su nekad jaki klubovi, otanjili. (to je manje vise sto je i @madrid napisao).
sta mene briga koja je liga jaca. gledam utakmice koje su meni zanimljive. gledao sam nekad i wolfsburg a sad ga i ne znam da postoji, ali zato sam poceo pratiti romu, npr. :)
ruud

#6113 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

Real Madrid:

Iker Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Ricardo Kakà, Mesut Özil, Xabi Alonso, Fábio Coentrão, Álvaro Arbeloa, Higuaín y Lass.

HALA MADRID!
missko

#6114 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

ruud wrote:Real Madrid:

Iker Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Ricardo Kakà, Mesut Özil, Xabi Alonso, Fábio Coentrão, Álvaro Arbeloa, Higuaín y Lass.

HALA MADRID!
Prvi put da izadje Realova postava koja mi se dopada, ovo je realno najjacih 11.
ruud

#6115 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

gotovo pa ja najjaci, fali Di Maria :-D

nek nam je sretno..

Image
Astrix

#6116 Re: Real Madrid C.F.

Post by Astrix »

Jel ima neko neki dobar link da se pogleda tekma :D
budva

#6117 Re: Real Madrid C.F.

Post by budva »

sta fuli :x
ruud

#6118 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

i sad ce kazna, nakon niza odlicnih sansi. :x
missko

#6119 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Real ne smije dopustiti ovakav luxuz protiv Barce fuliti ovoliko zicera je u najmanju ruku neozbiljno
ruud

#6120 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

ruud wrote:i sad ce kazna, nakon niza odlicnih sansi. :x
:oops:
missko

#6121 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

Ma neko im je sihre bacio garant.
Ovoliko bolji i zakinuti za 2 penala i onda ga prime , ajd budi pametan i jos nije ovo prvi put.
E&E

#6122 Re: Real Madrid C.F.

Post by E&E »

... i tu je Dani Alves da zakljuci 1st half time :)
ruud

#6123 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

e jebaji ga, Real nikad bolji, a gledaj rezultata :(

Ozil :thumbup:

Casillas majstorski :D
ultima_palabra

#6124 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Dokle ide ta sreća više :-)

Ali ovo je otprilike kako Madrid treba da odigra svaku utakmicu protiv Barce... a kolo sreće će se okrenuti već jednom.
vejza00

#6125 Re: Real Madrid C.F.

Post by vejza00 »

al reakcija CR nakon primljenog prvog gola je naprosto neprocjenjiva nemam nista ni protiv koga al mi je njeg drago vidjet da place
Post Reply