Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- madtv
#6101 Re: Sa-x liga, komentari
Admir_1984 .:: 2 - 1 ::. madtv
HT
(1-0) Werder Bremen - Hoffenheim 2:1
(2-0) Manchester City - Bolton Wanderers 2:0
(2-1) Fulham - Burnley 3:0
ostalo jos po 7 tekmi...
HT
(1-0) Werder Bremen - Hoffenheim 2:1
(2-0) Manchester City - Bolton Wanderers 2:0
(2-1) Fulham - Burnley 3:0
ostalo jos po 7 tekmi...
- cyprus
#6102 Re: Sa-x liga, komentari
'arrane, ne mere 'vakoby Magarece_godine on 09/02/2010 23:20
Aston Villa - Manchester United 0:2
Arsenal - Liverpool 1:1
Blackburn Rovers - Hull City 1:2
Everton - Chelsea 1:2
Parma - Internazionale 0:1
Celtic - Heart of Midlothian 2:0
Bordeaux - Monaco .....(Coupe de France) 3:1
Bayern München - Greuther Fürth....(DFB Pokal) 3:0
Augsburg - Köln ..... (DFB Pokal) 1:2
Osnabrück - Schalke 04 .....(DFB Pokal) 0:1
Portsmouth – Sunderland 2
PS Mislim da možeš editovat, ali do početka prvog sljedećeg para
- Magarece_godine
#6103 Re: Sa-x liga, komentari
hahahha joj provale
spremam ispit za sutra pa pojma neam sta se igralo danas
smijem li editovati ili staviti novi post ?
- cyprus
#6104 Re: Sa-x liga, komentari
Edituj samo.Magarece_godine wrote:hahahha joj provalespremam ispit za sutra pa pojma neam sta se igralo danas
smijem li editovati ili staviti novi post ?
- Magarece_godine
#6105 Re: Sa-x liga, komentari
Eto ga
valjda je West Ham United - Birmingham City sutra .. Hvala cyprus, vidi se da si pitar 
- cyprus
#6106 Re: Sa-x liga, komentari
Oni anamo se maximalno organizuju, ne možemo ni mi ostat razjedinjeniMagarece_godine wrote:Eto gavaljda je West Ham United - Birmingham City sutra .. Hvala cyprus, vidi se da si pitar
PS Zaboravih, sretno na ispitu
Last edited by cyprus on 10/02/2010 00:22, edited 1 time in total.
- Magarece_godine
#6107 Re: Sa-x liga, komentari
Bice njima Litex i ovdjecyprus wrote:Oni anamo se maximalno organizuju, ne možemo ni mi ostat razjedinjeniMagarece_godine wrote:Eto gavaljda je West Ham United - Birmingham City sutra .. Hvala cyprus, vidi se da si pitar
![]()
-
elSaik
#6108 Re: Sa-x liga, komentari
To "jednom" čekamo od osnivanja. A bacim li pogled na tabelu ne čini mi se kao da će se išta na tome u dogledno vrijeme i promijeniti. 
- lerdi
#6109 Re: Sa-x liga, komentari
Samo polako. Dogodine ako Bog da bićemo jaći za najmanje jednog
.
Naravno ako ne bude opstrukcija sličnih ovom izvlačenju parova za kup. E kako baš da mene zapadne jedini čovjek od kojeg sam zijanio. Misteriii
Kurty druže stari,pa nije valjda da si mi ti obojen tom revizorkom bojom. Duboko si me razočarao
Naravno ako ne bude opstrukcija sličnih ovom izvlačenju parova za kup. E kako baš da mene zapadne jedini čovjek od kojeg sam zijanio. Misteriii
Kurty druže stari,pa nije valjda da si mi ti obojen tom revizorkom bojom. Duboko si me razočarao
-
elSaik
#6110 Re: Sa-x liga, komentari
lerdi wrote:Samo polako. Dogodine ako Bog da bićemo jaći za najmanje jednog.
Naravno ako ne bude opstrukcija sličnih ovom izvlačenju parova za kup. E kako baš da mene zapadne jedini čovjek od kojeg sam zijanio. Misteriii![]()
Gledajući opet tabelu, izgleda da će maksimum koji možete izvući taj biti da vas ostane jednak broj.
edit: Iako, pak, moram dodati da bi mi bilo veoma žao kada bi ligu napustili upravo ova dvojica koja su na tim pozicijama trenutno. Ipak su oni dio Arhaične trojke.
Last edited by elSaik on 10/02/2010 00:55, edited 1 time in total.
- lerdi
#6111 Re: Sa-x liga, komentari
Ma sad će drug kipar da bljesne. Znam ja toelSaik wrote:lerdi wrote:Samo polako. Dogodine ako Bog da bićemo jaći za najmanje jednog.
Naravno ako ne bude opstrukcija sličnih ovom izvlačenju parova za kup. E kako baš da mene zapadne jedini čovjek od kojeg sam zijanio. Misteriii![]()
Gledajući opet tabelu, izgleda da će maksimum koji možete izvući taj da vas ostane jednak broj.![]()
-
elSaik
#6112 Re: Sa-x liga, komentari
'ta će on?!lerdi wrote:Ma sad će drug kipar da bljesne. Znam ja toelSaik wrote:lerdi wrote:Samo polako. Dogodine ako Bog da bićemo jaći za najmanje jednog.
Gledajući opet tabelu, izgleda da će maksimum koji možete izvući taj da vas ostane jednak broj.![]()
- kurty
#6113 Re: Sa-x liga, komentari
lerdi wrote:Samo polako. Dogodine ako Bog da bićemo jaći za najmanje jednog.
Sjecal li se palme, kad sam te htjeo na pravi put okrenut... Al nesta su ti oci crvene bile... Kontam tesak period pa neka te kod anam onih... Doci ces i ti tobe... S godinama dolazi
-
elSaik
#6114 Re: Sa-x liga, komentari
I Juda se pokajao, što lerdi ne bi?!kurty wrote:lerdi wrote:Samo polako. Dogodine ako Bog da bićemo jaći za najmanje jednog.
Sjecal li se palme, kad sam te htjeo na pravi put okrenut... Al nesta su ti oci crvene bile... Kontam tesak period pa neka te kod anam onih... Doci ces i ti tobe... S godinama dolazi
- kurty
#6115 Re: Sa-x liga, komentari
steta...dobar je momakelSaik wrote:I Juda se pokajao, što lerdi ne bi?!kurty wrote:lerdi wrote:Samo polako. Dogodine ako Bog da bićemo jaći za najmanje jednog.
- lerdi
#6116 Re: Sa-x liga, komentari
A znam. Kako neću znati? Ja tad sa kafe na europsku utakmicu, a ti ostade pit kafu.kurty wrote:lerdi wrote:Samo polako. Dogodine ako Bog da bićemo jaći za najmanje jednog.
P.S. Sad na ljeto pozovi i elSaik-a da ti pravi društvo kad ja odem
- Magarece_godine
#6117 Re: Sa-x liga, komentari
Aaaaaaaa lerdi kralju
to ih boli ... nemoj toliko ako ti je dobar drug 
-
elSaik
#6118 Re: Sa-x liga, komentari
lerdi wrote:A znam. Kako neću znati? Ja tad sa kafe na europsku utakmicu, a ti ostade pit kafu.kurty wrote:Sjecal li se palme, kad sam te htjeo na pravi put okrenut... Al nesta su ti oci crvene bile... Kontam tesak period pa neka te kod anam onih... Doci ces i ti tobe... S godinama dolazi![]()
![]()
- lerdi
#6119 Re: Sa-x liga, komentari
Zvao, ali nije htioelSaik wrote:lerdi wrote:A znam. Kako neću znati? Ja tad sa kafe na europsku utakmicu, a ti ostade pit kafu.kurty wrote:Sjecal li se palme, kad sam te htjeo na pravi put okrenut... Al nesta su ti oci crvene bile... Kontam tesak period pa neka te kod anam onih... Doci ces i ti tobe... S godinama dolazi![]()
![]()
P.S. Sad na ljeto pozovi i elSaik-a da ti pravi društvo kad ja odemDa si mu drug zvao bi ga da mu pokažeš šta je to euro utakmica, a ne tako... čuj, ostavio ga samog da pije kahvu...
Bujrum i ti. Grehota da bar na neki naći ne vidite Europe, a i komšije smo i treba da se pazimo
- lerdi
#6120 Re: Sa-x liga, komentari
Samo iznosim činjeniceMagarece_godine wrote:Aaaaaaaa lerdi kraljuto ih boli ... nemoj toliko ako ti je dobar drug
Ma neće se moj drug na mene naljutiti
- kurty
#6121 Re: Sa-x liga, komentari
lerdi wrote:A znam. Kako neću znati? Ja tad sa kafe na europsku utakmicu, a ti ostade pit kafu.kurty wrote:lerdi wrote:Samo polako. Dogodine ako Bog da bićemo jaći za najmanje jednog.
Sjecal li se palme, kad sam te htjeo na pravi put okrenut... Al nesta su ti oci crvene bile... Kontam tesak period pa neka te kod anam onih... Doci ces i ti tobe... S godinama dolazi![]()
![]()
ah ah ah... nisko nisko... nema veze, vratit cu ti ovo...
p.s. nadam se da se sjecak koseva kako izgleda kad je na njemu 38 000 ljudi
-
elSaik
#6122 Re: Sa-x liga, komentari
lerdi wrote:Zvao, ali nije htioelSaik wrote:
Da si mu drug zvao bi ga da mu pokažeš šta je to euro utakmica, a ne tako... čuj, ostavio ga samog da pije kahvu...
Doduše upravu si. Probat ću i ove godine, neko gore već reče da dođe to sa godinama
.
Bujrum i ti. Grehota da bar na neki naći ne vidite Europe, a i komšije smo i treba da se pazimo
Ne, ne... ove godine mi idemo. Zvao bih te ja, nije frka, ali manji stadion pa nema mjesta ni za ove domaće, a kamoli goste.
- lerdi
#6123 Re: Sa-x liga, komentari
Nisam siguran na koju od utakmica tačno ciljaš (bilo ih je više), ali ako mislimo na istu i ne baš. Al eto mogli bi potražiti kakvog navijača želje na gerijatriji, pa da njega pitamo. Ipak je to poodavno bilokurty wrote:lerdi wrote:A znam. Kako neću znati? Ja tad sa kafe na europsku utakmicu, a ti ostade pit kafu.kurty wrote: Sjecal li se palme, kad sam te htjeo na pravi put okrenut... Al nesta su ti oci crvene bile... Kontam tesak period pa neka te kod anam onih... Doci ces i ti tobe... S godinama dolazi![]()
![]()
ah ah ah... nisko nisko... nema veze, vratit cu ti ovo...![]()
![]()
![]()
p.s. nadam se da se sjecak koseva kako izgleda kad je na njemu 38 000 ljudi
P.S. Za boldirano. No hard feelings
Last edited by lerdi on 10/02/2010 02:04, edited 1 time in total.
-
elSaik
#6124 Re: Sa-x liga, komentari
Sjećanje blijedi na herojska vremena...
Ali, neka, neka, doći će to opet sve na svoje... jednog dana.
- lerdi
#6125 Re: Sa-x liga, komentari
Joj znam i ja sam čuo da se taj turnir u čast sajma šljivovice igra na pravo malom stadionu (pričali mi neki drugovielSaik wrote:lerdi wrote:Zvao, ali nije htioelSaik wrote:
Da si mu drug zvao bi ga da mu pokažeš šta je to euro utakmica, a ne tako... čuj, ostavio ga samog da pije kahvu...
Doduše upravu si. Probat ću i ove godine, neko gore već reče da dođe to sa godinama
.
Ne, ne... ove godine mi idemo. Zvao bih te ja, nije frka, ali manji stadion pa nema mjesta ni za ove domaće, a kamoli goste.
Problem sa sjećanjem je što ti uvijek najupečatljivije ostaju one stvari koje su ti se zadnje desile, tako da tih nekih iz davne prošlosti ko kroz maglu sjećam. A slažem se sa tobom doći će sve na svoje ako Bog da. Možda već ove godine kad se bude igralo u grupielSaik wrote:Sjećanje blijedi na herojska vremena...