Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
50Mil je mnogo kinte.
Evo nesto na brzinu od igraca sto mi pada na pamet za 50 mil,a bili bi potrebni Subotic,Bale.
I malo vece forisranje Affelaya bi bilo odlicno,igrac mi je opako drag
Utokkha wrote:Barca bi u skladu s Mes que trebala da se riješi Busquetsa. Govorim to kao mrtvi navijač tog kluba. Frajer je naštetio klubu svojim ponašanjem na terenu.
Kad procitam ovakvu glupost dobijem osip. Busq je igrac koji ima loptu najvise minuta u svojim nogama u cijeloj La Liga ove sezone. Jedan od najtacnijih dodavaca u Spaniji i svake godine je bolji i bolji. Tako da je njegovo ponasanje na terenu odlicno. Ne znam na sta aludiras? Na njegovo "valjanje" po travi. Ali to rade manje vise svi. Sta je tu problem. Sto nije dobar glumac, ili sta?
evo gledam tekmu...šta je ovo ljudi? ko da gledam Željo-Sarajevo.....pa Levante bolji u prvom poluvremenu....Valdes ko da je na heroinu, čitav tim se vuče po terenu ko mrtvaci
tačno bez para Iniesta-Xavi u sredini nema kreativnosti
505sCrtom wrote:
Kad procitam ovakvu glupost dobijem osip. Busq je igrac koji ima loptu najvise minuta u svojim nogama u cijeloj La Liga ove sezone. Jedan od najtacnijih dodavaca u Spaniji i svake godine je bolji i bolji. Tako da je njegovo ponasanje na terenu odlicno. Ne znam na sta aludiras? Na njegovo "valjanje" po travi. Ali to rade manje vise svi. Sta je tu problem. Sto nije dobar glumac, ili sta?
Apsolutno. Jedan od glavnih razloga zašto Barcelona tako lako drži loptu u posjedu. Briljantan u klubu, briljantan u reprezentaciji aktuelnog svjetskog prvaka. Odličan članak:
505, očigledno često te osip hvata. Ako neko ima suprotno mišljenje, odmah problem...
Koje mu zasluge pripadaju zahvaljujući koncepciji igre Barce, a koje individualnim kvalitetama koje posjeduje?
Da, upravo radi tog lošeg glumljenja... Pogledaj reakcije neutralnih navijača na četveroboj, i ljudima se ni zbog čega ogadi Barcelona.
Mes que un club zbog takvih parmaka postaje un club di todo
Plavih_11 wrote:Tacno igraju samo da ne izgube, bez ikakve volje i zelje da napadaju.
Kraj je bio shega pravo, Barca se dodaje na svojoj polovini, igraci Levantea ni da pokusaju da napadnu. Tacno igrali na remi, mada mislim da je Barca bila darezljiva prema Levanteu obzirom da njima ovaj bod vise znaci
Treca titula u nizu pod vodstvom tog nekog Guardiole, a 21 ukupno...zasluženo potpuno....mada je drugo poluvrijeme bilo sranje od dodavanja na sredini terenu bez ikakve volje za napadima...ocito su se dogovorila dva tima na poluvremenu da je svima dovoljan po bod
LSD wrote:ocito su se dogovorila dva tima na poluvremenu da je svim dovoljan po bod
Pa Messi je zamalo dao gol, dva puta. Barceloni je bod bio dovoljan. Osvojili su ga. Idemo dalje. Najbitnije je sacuvati igrace za finale. Vec 3 zadnje utakmice igraju sa pola snage. Posto vise ne mogu dostici 100 bodova, nadam se da ce iduce dvije utakmice pokloniti igracima koji su najvise sjedili na klupi i momcima iz B tima.
LSD wrote:ocito su se dogovorila dva tima na poluvremenu da je svim dovoljan po bod
Pa Messi je zamalo dao gol, dva puta. Barceloni je bod bio dovoljan. Osvojili su ga. Idemo dalje. Najbitnije je sacuvati igrace za finale. Vec 3 zadnje utakmice igraju sa pola snage. Posto vise ne mogu dostici 100 bodova, nadam se da ce iduce dvije utakmice pokloniti igracima koji su najvise sjedili na klupi i momcima iz B tima.
Cestitke svima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Jedini klub iz liga "petice" koji je obnovio titulu. Bio sam sumnjicav ; nakon Mundijala , bez dobrih priprema, bez odmora, i sa tolikim povredama osvojise titulu i udjose u finale L.S Danasnja utakmica pantomima kao i prije sest godina na istom mjestu i protiv istog protivnika.Levante je danas obezbjedio opstanak. Neka je, prijateljski klub - vidi im boju dresova i sve jasno.