Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
moonca

#6101 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by moonca »

triconja wrote: Kad neko vidi da ti nesto smeta onda ce on to namjerno ponavljat (taki sam). Zato budi stoik i dosadice im :D
A, da slicno je i kada ti zazvoni phone i ti bi da se javis, uzimas ga i gledas u sagovornika da reaguje tj prestane pricati , on ne.... nastavlja :roll: :zid:
mad_max_ba

#6102 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by mad_max_ba »

moonca wrote:
triconja wrote: Kad neko vidi da ti nesto smeta onda ce on to namjerno ponavljat (taki sam). Zato budi stoik i dosadice im :D
A, da slicno je i kada ti zazvoni phone i ti bi da se javis, uzimas ga i gledas u sagovornika da reaguje tj prestane pricati , on ne.... nastavlja :roll: :zid:
zavisi ko je sugovornik, sa druge strane, ako je neko za kim me boli ounaj prst, ne prekidam ga u njegovoj priči već se javljam na telefon sa HAAAAAAAAAA
:D
pizarro

#6103 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by pizarro »

i onda jednom neko sa malo slabijim zivcima ubije hljeb u tebi pa neces vise biti taki <333
duminjo

#6104 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by duminjo »

Tomahawk11 wrote:
male_okice wrote:zasto na ovim vrucinama hodate otkopcane kosulje do pupka kroz citav grad, ili skinete skroz majicu :cry:
Ne radim ni jedno ni drugo.
+1
Sorc i majica
mad_max_ba

#6106 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by mad_max_ba »

male_okice wrote:zasto na ovim vrucinama hodate otkopcane kosulje do pupka kroz citav grad, ili skinete skroz majicu :cry:
Tapiserija ofo ono
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nastasia

#6107 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Nastasia »

pizarro wrote:
i onda jednom neko sa malo slabijim zivcima ubije hljeb u tebi pa neces vise biti taki <333
E ja sam ova sa slabijim zivcima.

I necu da stoicki podnosim trico. Bog dao stolicu da ko insan sjedes i popijes kafu i ti da stojis. Pa sto coek moze bit sam sebi dusman to je cudo jedno.
triconja

#6108 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

Nastasia wrote:
pizarro wrote:
E ja sam ova sa slabijim zivcima.

I necu da stoicki podnosim trico. Bog dao stolicu da ko insan sjedes i popijes kafu i ti da stojis. Pa sto coek moze bit sam sebi dusman to je cudo jedno.
Eee, to je fazon kad covjek vise ne zna sta ce od dosade (a i pasjaluka) pa tako radi :D
MarlboroGold

#6109 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Jer je vruće - najvjerovatnije
Nisu opterećeni drugima i svojim tijelom - moguće
Žele pokazati isklesana tijela - moguće

Što se mene lično tiče ne inače sam topless ako sam na moru tj. ako je daljina od smještaja do plaže minimalna.
triconja

#6110 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:

Što se mene lično tiče ne inače sam topless ako sam na moru tj. ako je daljina od smještaja do plaže minimalna.
Fuj to, treba sve to u svoja ceter zida ogranicit.

Sad ozbiljno bez trolanja i zajebancije. Vidis da bi mnogi pravili fasisticki preustroj kad bi im se dala sloboda i zabranjivali kako je njima cejf. A svi kazu ja sam protiv takvih drustava. Pa bolan budi barem jednom u zivotu iskren i reci ja sam prikriveni fasista, jel tako marlborogold? Ne mislim na tebe nego na ove koji bi da svijet funkcionise po njihovim kompleksima :lol:
zipoo

#6111 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by zipoo »

Nastasia wrote:Imate li neki pet peeve? (ne znam kako bi se doslovno to prevelo na bosanski)

Evo definicija: "Something that is maybe a bit annoying to most people but is very annoying or upsetting to a particular person."

Naprimjer, mene užasno nervira kada neko stoji dok ja sjedim. Recimo u kafiću, sjedimo na barskim stolicama, i jedna osoba u društvu stoji. Mene to toliko nervira :D da se ne mogu skoncentrisati ni na šta drugo osim na taj osjećaj :D
Saobracaj necu spominjati :mrgreen:
Nervira me kada valja onu hranu, mljacka. Kada blene u mobitel negdje u prolazu i stane ili se vuce kao kornjaca, a ja iza njega.
zipoo

#6112 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by zipoo »

Veze nemam. Volio bih i ja znati
MarlboroGold

#6113 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

triconja wrote:
MarlboroGold wrote:

Fuj to, treba sve to u svoja ceter zida ogranicit.

Sad ozbiljno bez trolanja i zajebancije. Vidis da bi mnogi pravili fasisticki preustroj kad bi im se dala sloboda i zabranjivali kako je njima cejf. A svi kazu ja sam protiv takvih drustava. Pa bolan budi barem jednom u zivotu iskren i reci ja sam prikriveni fasista, jel tako marlborogold? Ne mislim na tebe nego na ove koji bi da svijet funkcionise po njihovim kompleksima :lol:
A jbg tako ti je trico... mnogi bi da nameću svoja pravila igre. Međutim i ovdje postoje dupli standardi.
Usudiću se reći da mnogim ženama ne smetaju likovi od 1.90-2m sa do pupka otkopčanom košuljom, tregericom ili topless sa six-packom i isklesanim tijelom, već smetaju likovi sa stomačinama, dlakama itd.
Bloo
Globalna šefica

#6114 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Bloo »

MarlboroGold wrote: Međutim i ovdje postoje dupli standardi.
.
:thumbup:
Da.
Zasto mi ne mozemo hodati u.toplesu po gradu, a ne da nas hapse zbog narusavanja red j mira...zasto su vase mlijecne zlijezde bolje od nasih
MarlboroGold

#6115 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Bloo wrote:
.
Da.
Zasto mi ne mozemo hodati u.toplesu po gradu, a ne da nas hapse zbog narusavanja red j mira...zasto su vase mlijecne zlijezde bolje od nasih
Nisu bolje, već zato što su skoro identične - postoje izuzeci na kojima bi vjerovatno i neke žene pozavidile :lol:
Bloo
Globalna šefica

#6116 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Bloo »

MarlboroGold wrote:
Bloo wrote:
.
Da.
Nisu bolje, već zato što su skoro identične - postoje izuzeci na kojima bi vjerovatno i neke žene pozavidile :lol:
Svaki put kad vidim takve, u glavi mi odzvanja:" His name was Robert Paulson". :|
superiska

#6117 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by superiska »

MarlboroGold wrote:
Bloo wrote:
.
Da.

.....Kako prenosi belgijski sajt "7 sur 7", u dobi od osam nedelja, fetus još uvek nema pol, a pre nego što će dobiti muške atribute, muškarac je zapravo ženskog pola.
Naučnici objašnjavaju u video snimku "ASAP Science" da je pol određen samim činom oplođenja, ali Y muški hromozom proizvodi testosteron tek od šeste nedelje.
Dakle, tokom prvih sedmica, svi embrioni prođu kroz "žensku fazu" koja podrazumeva razvoj reproduktivnih organa i bradavica.
Kada se Y hromozom konačno manifestuje, jajnici se spuštaju i formiraju testise, a vulva se stapa u mošnice. Nastaju i bradavice, ali ne dolazi do razvoja grudi.

Kod nekih se, izgleda, nastavi razvoj :D
triconja

#6118 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by triconja »

superiska wrote: .....Kako prenosi belgijski sajt "7 sur 7", u dobi od osam nedelja, fetus još uvek nema pol, a pre nego što će dobiti muške atribute, muškarac je zapravo ženskog pola.
Naučnici objašnjavaju u video snimku "ASAP Science" da je pol određen samim činom oplođenja, ali Y muški hromozom proizvodi testosteron tek od šeste nedelje.
Dakle, tokom prvih sedmica, svi embrioni prođu kroz "žensku fazu" koja podrazumeva razvoj reproduktivnih organa i bradavica.
Kada se Y hromozom konačno manifestuje, jajnici se spuštaju i formiraju testise, a vulva se stapa u mošnice. Nastaju i bradavice, ali ne dolazi do razvoja grudi.

Kod nekih se, izgleda, nastavi razvoj :D
More bit da i previse testosterona oslobadja zenske hormone moja ti, jer cini mi se da je nusprodukt jal apsorbcije jal proizvodnje tostesterona onaj zenski hormon (seksualni) od kojeg rastu sise i tako to. Kae zato oni sto bildaju i bodu se dobijaju karakteristike zene :lol: :thumbup:
medvjed23

#6119 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by medvjed23 »

društvo je, opravdano ili ne, postavilo stvari tako da je muškarac lovac, a žena plijen.. lovac koji često pogodi je dobar lovac.. plijen koji je često pogođen nema previše razloga za zadovoljstvo..
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6120 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Velkoski »

Ma nije to postavilo društvo nego je priroda takva, nebitno o kojoj je vrsti riječ, bili to ljudi ili tigrovi :mrgreen:
kiki-miki wrote:Kad za sebe kazete da ste leptir, ono s cvijeta ne cvijet. Laskate sebi, uljepsavate.
A za zenu odmah k..., fufica itd.

Zar vam nije lakse priznati da ste kur..., svalercina, nimfoman itd?
Pa biti kurvar, švalerčina ili nimfoman je više pozitivno nego negativno :lol: :mrgreen: Ko vam je kriv što vi to doživljavate negativno :mrgreen:
duminjo

#6121 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by duminjo »

kiki-miki wrote:Kad za sebe kazete da ste leptir, ono s cvijeta ne cvijet. Laskate sebi, uljepsavate.

Možemo li reci da su i zene leptirice?
Nekako mi bolje nego ova druga varijanta :mrgreen:
MarlboroGold

#6122 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by MarlboroGold »

Društvo diktira ponašanje i shvatanje navedenog. Recimo u Švedskoj i u mnogim drugim liberalnijim sredinama je to prvo jednako i za muškarce i za žene, dok je kod nas tako kako si navela.
cendlerbing

#6123 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by cendlerbing »

Velkoski wrote: Pa biti kurvar, švalerčina ili nimfoman je više pozitivno nego negativno :lol: :mrgreen: Ko vam je kriv što vi to doživljavate negativno :mrgreen:
Koje su tačno pozitivne strane toga što je neko kurvar, švalerčina ili nimfoman?
Ramzess Veliki

#6124 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

Sta fali tome? :shock:
Ramzess Veliki

#6125 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Ramzess Veliki »

cendlerbing wrote:
Velkoski wrote: Pa biti kurvar, švalerčina ili nimfoman je više pozitivno nego negativno :lol: :mrgreen: Ko vam je kriv što vi to doživljavate negativno :mrgreen:
Koje su tačno pozitivne strane toga što je neko kurvar, švalerčina ili nimfoman?
Sirenje pozitivne energije ... davanje zadovoljstva nezadovoljnim zenama ... evo uzmi ovo kao primjer - nigdje decka, ili taj kojeg imas nije cemu, radi, nema vremena za tebe, pohabala vibrator, nemas para za novi ... I pridje ti svalercina na glasu, cula da dobro ugoni, ni jedna se nije pozalila, cak naprotiv ... I tako to bude. Nekim zenama je svalercina pozeljan, nekim kao nije. Uglavnom nema zene koja nije pozeljela promjenu, avanturu i leptirice u stomaku. I sad treba svalerima glave otkidati kad ljudi rade drustveno korisan posao, jos neplacen, riskantan ... :?
Post Reply