Vidi, realno ljudi ne posvećuju toliku pažnju forumu, pa da znaju šta je ko i kad govorio.beniciodeltoro wrote:Kada sam napisao i da su Sandžaklije Bošnjaci neko mi napisa na drugoj temi da više odhebem iz Sarajeva u Sandžak.ultima_palabra wrote:A ti si sve vrijeme konstruktivno pisao pod nickom @Mister Yesbeniciodeltoro wrote:I tako to traje skoro 2 godine. Liči mi na one ubačene članove stranaka u publici koja u TV emisijama pitaju određena pitanja ili što zovu preko telefona i postavljaju prava pitanja i tako njihov predsjednik odlično izgledao u očima naivnog naroda. Fuj mogu samo reči na onaj cirkus na temi NS.
Ah da, dok ne zaboravim
Nadahnuti prirodom! Osnaženi vizijom! NS na svim nivoima![]()
Ovo nadahnuti prirodom... je slobodan prevod slogana one "firme" što gradi Trnovo na havi
Kada sam napisao da me 3. entitet ne bi šokirao kao stvaranje onog srpskog devedesetih jer i sada imaš osjećaj kao da si u 3. entitetu i da je će stvaranjem 3. entiteta samo promjena na papiru jer bi u praksi ostalo isto onda me neko citira i napisa kako mi Hrvati nećemo nikada sa Srbima uništiti ovu državu.
Kada sam jednom napisao da smo i mi glasanjem za SDA se odlučili za nacionalni tor odbrusi mi jedan da sam ja đikan zvani beniciotorislav.
Na temi o Djed Mrazu i Fatmiru sam bio ISILOvac koji trebam više da odhebem sa braćom u Siriju.
Na temi o Nadrealistima se ispostavilo da mi je krivo jer sam ja jedan od onih sarajevskih papaka kome su se rugali.
Sada i imam 2 nick i to onaj što bi značilo da sam onda na temi o Draži i Titi u isto vrijeme bio online sa 2 nicka i pričao sam sa sobom.
Ali šta očekivati na forumu gdje mnogi kada nemaju šta reći odmah počinju sa salonac čim neki patriota razmišlja glavom a ne srcem.
Meni nije jasna ta potreba da se kontrira na svakoj temi, i zastupaju neki stavovi koji će kao "upaliti" raju. Šta je cilj, biti kontroverzan na nekom anonimnom forumu?