BAKIRE ODLAZI
- Dupli_skalp
#6101 Re: BAKIRE ODLAZI
hrvati na sve strane laju i reže na BiH i Bošnjake, a Bakir i SDA šute kao pizde.
gdje je makar protestna nota pizdo riđobrada?
ugledaj se na vučka i kolindu ako imaš trunke obraza i morala.
- mO k3
#6102 Re: BAKIRE ODLAZI
prije nego sto pises gluposti kao i onu temu sto si otvorio pa se zatvorila , pogledaj bakirovu izjavu juce da se ne provaljujeseyesburn wrote:hrvati na sve strane laju i reže na BiH i Bošnjake, a Bakir i SDA šute kao pizde.
-
maher
#6103 Re: BAKIRE ODLAZI
sudske odluke se ne komentarisu i politicari treba da ih postuju, a ne da ih komentarisu ... jedino im to bakir moze odgovoriti ... hrvatska je inicirala osnivanje tribunala i sama poslala dokaze, optuzenici su dobrovoljno otisli u hag ... tako da ne vidim razloge za prigovore bih ... naravno, ostaje sada obaveza da procesuiraju ostale izvrsioce koji su u hrvatskoj na osnovu dokumentacije koju ce dobiti iz haga ...a i na hrt-u je hrvatska šestorka preko noci postala bh šestorka ...
- Ludzak
#6104 Re: BAKIRE ODLAZI
Svaka čast. Bakir je ovaj čitav mjesec bio na visini zadatka. Uspio je svoje ovčice izmanipulisati do te mjere da će i sljedeće godine glatko pobjediti na izborima. Zapravo ne on, već njegova hanuma.Zato našoj novoj predsjednici, Sebiji , unaprijed želim uspješno vodjenje bošnjačke nacije.
-
stranacc
#6105 Re: BAKIRE ODLAZI
Vama Bakir unaprijed ne valja
Sta god da uradi vama nece biti dobro.
So who cares
Ali bake ima muda a haman i mozak.
Isplatilo se sto je bio uz Matorog u trezoru...dobro je zanat pohvatao
Bit ce bosne, insalah
Sta god da uradi vama nece biti dobro.
So who cares
Ali bake ima muda a haman i mozak.
Isplatilo se sto je bio uz Matorog u trezoru...dobro je zanat pohvatao
Bit ce bosne, insalah
- Prpa.ba
#6106 Re: BAKIRE ODLAZI
Prica je jeftina, jedine aktivnosti koje treba poduzimati su dodatne investicije u nasu namjensku industriju i opremanje taktickih i rezervnih sastava nasih MUP-ova, cisto ako se neko previse zaigra u nepostivanju zakona i ustava. Medjunarodno lobiranje za unitarizaciju Federacije i povratak Republike BiH se podrazumijevaju.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6107 Re: BAKIRE ODLAZI
jebo im je bakir znanje svima
- Banksy
#6108 Re: BAKIRE ODLAZI
Je li ovaj papčić
Poznata novinarka Sanela Prašović reagirala na primitivizam Bakirovog saradnika
http://avaz.ba/vijesti/bih/327860/pozna ... -saradnika
bio u Bosni tokom rata?
- jazzer
#6109 Re: BAKIRE ODLAZI
Da, to je taj.Banksy wrote:Je li ovaj papčić
bio u Bosni tokom rata?
Da li je ponosan i ismijava li javno svog tetica Muhameda ''who is you'' Sabanovica, dezurnu sarajevsku budalu?
Ili drugog tetica koji od vodovoda dobije posao od milion KM za uslugu slanja racuna korisnicima?
Cisto sumnjam, oni su mumini i clanovi stranke, znaci ispravni momci 100%.
- sheilak
#6110 Re: BAKIRE ODLAZI
SDA Hitlerjugend, uz Zahiragica i onog malog s naocalama sto je htio preimenovat Titovu.jazzer wrote:Da, to je taj.Banksy wrote:Je li ovaj papčić
bio u Bosni tokom rata?
Da li je ponosan i ismijava li javno svog tetica Muhameda ''who is you'' Sabanovica, dezurnu sarajevsku budalu?
Ili drugog tetica koji od vodovoda dobije posao od milion KM za uslugu slanja racuna korisnicima?
- jazzer
#6111 Re: BAKIRE ODLAZI
To je ta ekipa. Ako se dokopa vlasti, a sve su sanse, bojim se da cemo ove sadasnje
od blata praviti kakvi ce oni da budu.
od blata praviti kakvi ce oni da budu.
-
hizo ramidovic
#6112 Re: BAKIRE ODLAZI
nidze vise nem zavidni izlobni ljudi kosto hin ovdie ima
pahajte ivi nesta otvorite kaste taki mislite daje laho otvorit tretovar izpred presijednistva znadetel kolkose para tuj ulozilo
imali nesta davam nesmeta
pahajte ivi nesta otvorite kaste taki mislite daje laho otvorit tretovar izpred presijednistva znadetel kolkose para tuj ulozilo
imali nesta davam nesmeta
- sheilak
#6113 Re: BAKIRE ODLAZI
hizo, isfuran je taj nacin pisanja ima vec i godina. pisi normalno, vidjeli smo da mozes, ovako samo nerviras, al na los nacin.
@jazzer
bojim se da si u pravu.
@jazzer
bojim se da si u pravu.
-
hizo ramidovic
#6114 Re: BAKIRE ODLAZI
preskoci, zabrani, zaobidji...sheilak wrote:hizo, isfuran je taj nacin pisanja ima vec i godina. pisi normalno, vidjeli smo da mozes, ovako samo nerviras, al na los nacin.
@jazzer
bojim se da si u pravu.
ja nikome ne govorim kako ce pisati...
pisem kako mi je ceif u datom trenutku
aj vozdra
- sheilak
#6115 Re: BAKIRE ODLAZI
Ok, al spamas teme s tim.
No u redu.
No u redu.
- edo_79
#6116 Re: BAKIRE ODLAZI
hizo kralje 
- Banksy
#6117 Re: BAKIRE ODLAZI
Bilo bi čudo da je drugačije. Ko je drugi tetić?jazzer wrote:Da, to je taj.
- jazzer
#6118 Re: BAKIRE ODLAZI
https://www.klix.ba/vijesti/bih/vik-ima ... /170728016Banksy wrote:Bilo bi čudo da je drugačije. Ko je drugi tetić?
Fino rasporedjeni, je l de?
- Banksy
#6119 Re: BAKIRE ODLAZI
TrotoVarov tetić?jazzer wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/vik-ima ... /170728016Banksy wrote:Bilo bi čudo da je drugačije. Ko je drugi tetić?
Šetin pulen?
privatna firma MHS d.o.o. Hadis Kustura, bivši predsjednik Kantonalnog odbora Asocijacije mladih SDA Sarajevo.
http://www.blogger.ba/galerije/post/2250914/231986
- jazzer
#6120 Re: BAKIRE ODLAZI
Ne znam ciji je ali to i nije tako bitno. Nema tu dobrih i losih.
- Ned071
#6121 Re: BAKIRE ODLAZI
jeste... maloljetni pripadnik a r bihBanksy wrote: Je li ovaj papčić
bio u Bosni tokom rata?
- GoldenSpoon
#6122 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma kakav on i armija, ovaj je pravi primjer kvislinga, seljačina koja se dočepala pozicije i sve što zna u životu su Erdogan i Turska
Koliko je glup i naivan da zove novinare za trotoar, i jel moguće da ovakav debil bude sekretar ili neki pomoćnik?
Koliko je glup i naivan da zove novinare za trotoar, i jel moguće da ovakav debil bude sekretar ili neki pomoćnik?
-
mistek
#6123 Re: BAKIRE ODLAZI
Bez da ulazim dublje u trenutačnu raspravu, ali ovo oko očitavanja računa je priličan spin. Negdje je to i objašnjeno i sasvim regularan posao.jazzer wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/vik-ima ... /170728016Banksy wrote:Bilo bi čudo da je drugačije. Ko je drugi tetić?
Ostalo, BH klasika.
- drug_profi
#6124 Re: BAKIRE ODLAZI
Artur Lafer je bio Reganov savjetnik, a ovaj je Izetbegovićev savjetnik.GoldenSpoon wrote:Ma kakav on i armija, ovaj je pravi primjer kvislinga, seljačina koja se dočepala pozicije i sve što zna u životu su Erdogan i Turska
Pa onda uporediš dvojicu savjetnika, upišaš se od šege i shvatiš zašto mi nikad nećemo mrdnuti naprijed.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#6125 Re: BAKIRE ODLAZI
Izebegović je imao sjajnu izjavu o mračnoj i svijtloj strani Hr politike . Često se kasnije čula ta rečenica od strane mnogih jvanih
ličnosti koje su govorile na tu temu. Advokat Nobilo , inače ljevičar ali jako respektovan u Hr od većine medija, na zadnjem
gostovanju kod Senada je kritikovao izjave hrvatskih zvaničnika i rekao da se trebaju ugledati na Izetbegovića.
A ja sam mislio po forumskim analitičarima da je on nesposoban da spoji dvije rečenice, kad ono se vrlo ugledni ljudi
pozivaju na Kirbaša. Ja sam isto mislio da je ovo sve njegova predizborna igra...kad ono neki hibridni rat iz Hr i Srbije
kao što sam već rekao da se o tome radi, još od izmišljene afere sa Kosovom.
Te Bakir naletio, te daje glupe izjave, te zakuhava bezveze....kako ste samo naivni i iskompleksirani hejteri vi forumski
analitičari lijevih svjetonazora ili Fahrovi uvlakači .
Ovdje se to sve pokazalo da nemate mrve objektivnosti i da je glupo da vas se uopće zarezuje (i ovo je zadnji put da to radim) .
Po meni je Izetbegovićeva najveća greška to što je obećao izgradnju autoputeva i zbog toga veliki minus ali u ostalim stvarima
se pokazao kao vrlo vješt i uspijeva čitavo vrijeme neke bošnjačke nacionalne interese čvrsto držati na liniji svoje politike ali
nikad toliko da bi to izgledalo kao srpsko-hrvatski nacionalizam. Naprotiv, uvijek bi poentirao na tome i uvijek bi to bilo potvrđeno
od evropskih zvaničnika.
Slučaj Sebija je u početku bio degutantan ali onda je opet to postala uspješna priča i pokoravanje bogova u bijelim mantilima je prošlo glatko.
Bakir nije harizmatičan lider, od njega se teško može napraviti kult ličnosti ali je isprofilisan političar desnog centra kao neka parlela
islamskog demokrate na spram evropskih demokršćana.
Kult ličnosti i "jak lider" je inače balkanska opsesija mutavih naroda i nostalgičnih titoista kojima uvijek treba neki alfa sa kojim če se
poistovjećivati , a u modernim demokratijama takvi autoritativni likovi su nepoželjni .
Uglavnom, moja podrška Izetbegoviću je moja reakcija na toliku dozu kompleksaša koja prelazi svaku mjeru, a sa desnim svjetonazorima
i onim bliskim religiji , nisam blizak. Međutim, nisam ni sa kozervativnim ljevičarima
ličnosti koje su govorile na tu temu. Advokat Nobilo , inače ljevičar ali jako respektovan u Hr od većine medija, na zadnjem
gostovanju kod Senada je kritikovao izjave hrvatskih zvaničnika i rekao da se trebaju ugledati na Izetbegovića.
A ja sam mislio po forumskim analitičarima da je on nesposoban da spoji dvije rečenice, kad ono se vrlo ugledni ljudi
pozivaju na Kirbaša. Ja sam isto mislio da je ovo sve njegova predizborna igra...kad ono neki hibridni rat iz Hr i Srbije
kao što sam već rekao da se o tome radi, još od izmišljene afere sa Kosovom.
Te Bakir naletio, te daje glupe izjave, te zakuhava bezveze....kako ste samo naivni i iskompleksirani hejteri vi forumski
analitičari lijevih svjetonazora ili Fahrovi uvlakači .
Ovdje se to sve pokazalo da nemate mrve objektivnosti i da je glupo da vas se uopće zarezuje (i ovo je zadnji put da to radim) .
Po meni je Izetbegovićeva najveća greška to što je obećao izgradnju autoputeva i zbog toga veliki minus ali u ostalim stvarima
se pokazao kao vrlo vješt i uspijeva čitavo vrijeme neke bošnjačke nacionalne interese čvrsto držati na liniji svoje politike ali
nikad toliko da bi to izgledalo kao srpsko-hrvatski nacionalizam. Naprotiv, uvijek bi poentirao na tome i uvijek bi to bilo potvrđeno
od evropskih zvaničnika.
Slučaj Sebija je u početku bio degutantan ali onda je opet to postala uspješna priča i pokoravanje bogova u bijelim mantilima je prošlo glatko.
Bakir nije harizmatičan lider, od njega se teško može napraviti kult ličnosti ali je isprofilisan političar desnog centra kao neka parlela
islamskog demokrate na spram evropskih demokršćana.
Kult ličnosti i "jak lider" je inače balkanska opsesija mutavih naroda i nostalgičnih titoista kojima uvijek treba neki alfa sa kojim če se
poistovjećivati , a u modernim demokratijama takvi autoritativni likovi su nepoželjni .
Uglavnom, moja podrška Izetbegoviću je moja reakcija na toliku dozu kompleksaša koja prelazi svaku mjeru, a sa desnim svjetonazorima
i onim bliskim religiji , nisam blizak. Međutim, nisam ni sa kozervativnim ljevičarima