PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- ferratilis
#6101 Re: PlayStation 4 - all about
Logicno je da Hearts of Stone DLC igras tijekom glavnog questa, cim ti level dozvoljava, a Blood and Wine nakon sto zavrsis glavnu pricu. Ali, neces nista izgubit ako ne pratis taj redoslijed. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6102 Re: PlayStation 4 - all about
Aham, znači to je ta fintaferratilis wrote:Logicno je da Hearts of Stone DLC igras tijekom glavnog questa, cim ti level dozvoljava, a Blood and Wine nakon sto zavrsis glavnu pricu. Ali, neces nista izgubit ako ne pratis taj redoslijed.
Hvala.
- klixoris
#6103 Re: PlayStation 4 - all about
Igras glavnu do questa Brothers in arms i onda se prebacis na Hearts & Stones. Mada ja nisam gledao ni da bude bas taj quest nego sam tu nekad odprilike otisao igrati H&S. Poslije toga se vratis se na glavnu, a mozes produziti i na Blood & Wine pa se kad god hoces vratiti na glavnu (tako sam ja jer sam u B&W htio da zbavim Aerondight mac za potrebe zavrsetka glavne price sa merakomTomahawk11 wrote: Kako ono...odigraš donekle, pa pređeš na neki onaj DLC, Blood and Wine ili
Last edited by klixoris on 13/11/2019 14:34, edited 1 time in total.
- SanskiBiser
#6104 Re: PlayStation 4 - all about
Tomahawk11 wrote:Kako ono...odigraš donekle, pa pređeš na neki onaj DLC, Blood and Wine iliSanskiBiser wrote:i to po mogućnosti prije premijere 20 decembraTomahawk11 wrote:Dok dođe na red![]()
Mislim da je vrijeme da se otvori kutija zvana viještac![]()
Najbolje iskustvo iz prakse to je konsenzus vecine igraca ako igras prvi put je igrati glavni kvest tj glavnu igru Wild Hunt dok se ne aktivira kvest Brothers in Arms, cim se aktivira taj kvest ako si odradio sve ostale sporedne kvestove i ugovore i imas dovoljno velik nivo, jedan ili dva nivoa ispod nije kriticno krenes igrati Heart of Stone DLC,kad zavrsis Heart of Stone ides i odradis Brothers in Arms kvest i zavrsis Wild Hunt glavnu igru i onda ides na Blood & Wine ekspanziju. Ako se igra ponovo tj. po drugi put onda dosta igraca vise voli ici do kvesta Brothers & Arms pa onda obe ekspanzije odrade ali to je kad vec znas igru i sta ce se desavati, iz CDPR su preporucili da kako god se igra da se Blood & Wine barem prvi put ostavi kao zadnji DLC s obzirom da imas epilog i kraj na toj mapi za cijelu igru a zavisno o toga kako si igrao i kakve si odluke donosio.

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6105 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala, hvala 
- klixoris
#6106 Re: PlayStation 4 - all about
Sretno i javi nam koliko si treba zbario kroz igruTomahawk11 wrote:Hvala, hvala
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6107 Re: PlayStation 4 - all about
klixoris wrote:Sretno i javi nam koliko si treba zbario kroz igruTomahawk11 wrote:Hvala, hvala
Pravi kavaljer nikad ne priča o tome
- klixoris
#6108 Re: PlayStation 4 - all about
Haj' ba, forum trpi sveTomahawk11 wrote:klixoris wrote:Sretno i javi nam koliko si treba zbario kroz igruTomahawk11 wrote:Hvala, hvala![]()
![]()
Pravi kavaljer nikad ne priča o tome![]()
- arnes_king
#6109 Re: PlayStation 4 - all about
Siguran sam da ima dosta osoba kome ovo nikako ne bi odgovaralo, ali meni je sve odlicno sjelo. Prica zanimljiva i blentava, gameplay jest spor ali zato je zanimljiv i mora se uvijek razmisljati i sve planirati. A sam osjecaj u igri je vrhunski u svakoj situaciji.TMovac wrote:zar je toliko dobar?arnes_king wrote:Ima li ovdje jos neko da igra Death Stranding?
Ja imam trenutno oko 14 sati gameplay-a i pred kraj sam chapter-a 2. Vidim po netu svi savjetuju da se sto prije dodje do chapter 3 jer se nakon toga otkljuca mnostvo novih i korisnih stvari kao i mehanika.
Do sada mi je igra odlicna i proleti mi vrijeme brzo dok igram
Svidja mi se sto iako svi radimo iste misije, svako je uradi na drugi nacin jer je svijet otvoren i mozes doslovno sam birati kuda i kako ces doci do cilja pa se zna od igraca do igrasa drasticno razlikovati.
Jedino me cudi kako nemam lajkova, dolaze mi obavijest da mi ljudi lajkuju stvari koje sam napravio, postavio i ostavio medjutim naidjem na svoju neku strukturu pokazuje mi za svaku 0 lajkova dok npr most odmah pored ima par hiljada....
- TMovac
#6110 Re: PlayStation 4 - all about
Zanimljivo, mozda mi dodje na red, nakon Cyberpunk-a i TLOUS 2arnes_king wrote:Siguran sam da ima dosta osoba kome ovo nikako ne bi odgovaralo, ali meni je sve odlicno sjelo. Prica zanimljiva i blentava, gameplay jest spor ali zato je zanimljiv i mora se uvijek razmisljati i sve planirati. A sam osjecaj u igri je vrhunski u svakoj situaciji.TMovac wrote:zar je toliko dobar?arnes_king wrote:Ima li ovdje jos neko da igra Death Stranding?
Ja imam trenutno oko 14 sati gameplay-a i pred kraj sam chapter-a 2. Vidim po netu svi savjetuju da se sto prije dodje do chapter 3 jer se nakon toga otkljuca mnostvo novih i korisnih stvari kao i mehanika.
Svidja mi se sto iako svi radimo iste misije, svako je uradi na drugi nacin jer je svijet otvoren i mozes doslovno sam birati kuda i kako ces doci do cilja pa se zna od igraca do igrasa drasticno razlikovati.
Jedino me cudi kako nemam lajkova, dolaze mi obavijest da mi ljudi lajkuju stvari koje sam napravio, postavio i ostavio medjutim naidjem na svoju neku strukturu pokazuje mi za svaku 0 lajkova dok npr most odmah pored ima par hiljada....
- SanskiBiser
#6111 Re: PlayStation 4 - all about
Prijavi im Bug. Mozda jer si iz Bosne pa zatoarnes_king wrote:Siguran sam da ima dosta osoba kome ovo nikako ne bi odgovaralo, ali meni je sve odlicno sjelo. Prica zanimljiva i blentava, gameplay jest spor ali zato je zanimljiv i mora se uvijek razmisljati i sve planirati. A sam osjecaj u igri je vrhunski u svakoj situaciji.TMovac wrote:zar je toliko dobar?arnes_king wrote:Ima li ovdje jos neko da igra Death Stranding?
Inace ovaj je ubo 100% prosle godine jos
- arnes_king
#6112 Re: PlayStation 4 - all about
Sinoc su mi stizale obavijesti u igri da ljudi koriste moje strukture i vidio sam neke lajkove preko 1000, medjutim morat cu otici do lokacija gdje sam sta postavljao da se uvjerim u to
Poceo sam i sa chapter 3 i sada mi je tek jasno zasto svi pozuruju. Igra je postala jos za par nivoa bolja, zanimljivija, laksa a i zabavnija
Spolier:
Svidjelo mi se kod prvog boss fighta, kada Higgs kaze : "Aren't you getting tired of the Grind? Isn't this what you've been waiting for this whole time? A game over!?
Malo te igra zafrkava
Poceo sam i sa chapter 3 i sada mi je tek jasno zasto svi pozuruju. Igra je postala jos za par nivoa bolja, zanimljivija, laksa a i zabavnija
Spolier:
Svidjelo mi se kod prvog boss fighta, kada Higgs kaze : "Aren't you getting tired of the Grind? Isn't this what you've been waiting for this whole time? A game over!?
Malo te igra zafrkava
-
mustra01
#6113 Re: PlayStation 4 - all about
Pozz, moze mala pomoc, zelim kupiti ps4 pro i zanima me zna li neko oko ovi sasija. Citao sam negdje da imaju neke F,G, i neznam jos koje i da su neke bolje ili losije. Jel ps 4 pro svaka jednaka ili ima neke razlike. Hvala
- arnes_king
#6114 Re: PlayStation 4 - all about
Ako kupujes pro obavezno zadnju reviziju jer je dosta tisa od ovih mlaznih aviona ranijih.mustra01 wrote:Pozz, moze mala pomoc, zelim kupiti ps4 pro i zanima me zna li neko oko ovi sasija. Citao sam negdje da imaju neke F,G, i neznam jos koje i da su neke bolje ili losije. Jel ps 4 pro svaka jednaka ili ima neke razlike. Hvala
CUH-7200 modeli su ti.
-
mustra01
#6115 Re: PlayStation 4 - all about
Znaci samo je to razlika (buka !?), mislio sam se izmedju bhtelcoma (kupovina na rate i popust na paket) i sancta domenica (kupovina na rate i imaju trenutno dobar popust ) kao najpovoljniji su trenutno. Samo na slikama ne vidim koja je sasija, ali ako je samo buka u pitanju to mi ne znaci puno sluske i udri...arnes_king wrote:Ako kupujes pro obavezno zadnju reviziju jer je dosta tisa od ovih mlaznih aviona ranijih.mustra01 wrote:Pozz, moze mala pomoc, zelim kupiti ps4 pro i zanima me zna li neko oko ovi sasija. Citao sam negdje da imaju neke F,G, i neznam jos koje i da su neke bolje ili losije. Jel ps 4 pro svaka jednaka ili ima neke razlike. Hvala
CUH-7200 modeli su ti.
- arnes_king
#6116 Re: PlayStation 4 - all about
Vjeruj da ce ti znaciti, nije mala buka u pitanju, doslovno zna biti glasan kao usisivac kad upalis.mustra01 wrote:Znaci samo je to razlika (buka !?), mislio sam se izmedju bhtelcoma (kupovina na rate i popust na paket) i sancta domenica (kupovina na rate i imaju trenutno dobar popust ) kao najpovoljniji su trenutno. Samo na slikama ne vidim koja je sasija, ali ako je samo buka u pitanju to mi ne znaci puno sluske i udri...arnes_king wrote:Ako kupujes pro obavezno zadnju reviziju jer je dosta tisa od ovih mlaznih aviona ranijih.mustra01 wrote:Pozz, moze mala pomoc, zelim kupiti ps4 pro i zanima me zna li neko oko ovi sasija. Citao sam negdje da imaju neke F,G, i neznam jos koje i da su neke bolje ili losije. Jel ps 4 pro svaka jednaka ili ima neke razlike. Hvala
CUH-7200 modeli su ti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6117 Re: PlayStation 4 - all about
Kod mene inače nije glasan, ali sinoć da probam NBA2K20 Demo, umalo poletio nije 
- TMovac
#6118 Re: PlayStation 4 - all about
Drug moj ti je savjet da sacekas crni petak. garant ce biti na snizenju. pa nek ustedis 50KM zauhar ti je. tamam za tu razliku uzmes dodatno neku igru u US store-u.mustra01 wrote:Znaci samo je to razlika (buka !?), mislio sam se izmedju bhtelcoma (kupovina na rate i popust na paket) i sancta domenica (kupovina na rate i imaju trenutno dobar popust ) kao najpovoljniji su trenutno. Samo na slikama ne vidim koja je sasija, ali ako je samo buka u pitanju to mi ne znaci puno sluske i udri...arnes_king wrote:Ako kupujes pro obavezno zadnju reviziju jer je dosta tisa od ovih mlaznih aviona ranijih.mustra01 wrote:Pozz, moze mala pomoc, zelim kupiti ps4 pro i zanima me zna li neko oko ovi sasija. Citao sam negdje da imaju neke F,G, i neznam jos koje i da su neke bolje ili losije. Jel ps 4 pro svaka jednaka ili ima neke razlike. Hvala
CUH-7200 modeli su ti.
- diablobih
#6119 Re: PlayStation 4 - all about
BHT i uzima preko sante, tako da je uvijek bolja opcija uzeti preko njih direktno u santi.mustra01 wrote: Znaci samo je to razlika (buka !?), mislio sam se izmedju bhtelcoma (kupovina na rate i popust na paket) i sancta domenica (kupovina na rate i imaju trenutno dobar popust ) kao najpovoljniji su trenutno. Samo na slikama ne vidim koja je sasija, ali ako je samo buka u pitanju to mi ne znaci puno sluske i udri...
- arnes_king
#6120 Re: PlayStation 4 - all about
Sto se tice modela to ti je lahko provjeriti, pogotovo u radnji npr sancta domenica jer imas sa jedne strane kutije izrez na kojem pise tacno broj modela, serijski broj i ostale informacije.diablobih wrote:BHT i uzima preko sante, tako da je uvijek bolja opcija uzeti preko njih direktno u santi.mustra01 wrote: Znaci samo je to razlika (buka !?), mislio sam se izmedju bhtelcoma (kupovina na rate i popust na paket) i sancta domenica (kupovina na rate i imaju trenutno dobar popust ) kao najpovoljniji su trenutno. Samo na slikama ne vidim koja je sasija, ali ako je samo buka u pitanju to mi ne znaci puno sluske i udri...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6121 Re: PlayStation 4 - all about
Prvi utisci W3...nisam baš oduševljen.
Yennefer je mrak

Yennefer je mrak
- arnes_king
#6122 Re: PlayStation 4 - all about
Znas li ti sta se desava sa forumom? Prvo silni errori a sad stalno izbacuje na logout.Tomahawk11 wrote:Prvi utisci W3...nisam baš oduševljen.
Yennefer je mrak![]()
Pa ovom klixu je forum jedino sto valja a izgleda da njega samo ne odrzavaju..
- REDDEVILS
#6123 Re: PlayStation 4 - all about
Blokiraj cookie-e od klix foruma na svom Google pretrazivacu ili moziliarnes_king wrote:Znas li ti sta se desava sa forumom? Prvo silni errori a sad stalno izbacuje na logout.Tomahawk11 wrote:Prvi utisci W3...nisam baš oduševljen.
Yennefer je mrak![]()
Pa ovom klixu je forum jedino sto valja a izgleda da njega samo ne odrzavaju..
-
mustra01
#6124 Re: PlayStation 4 - all about
Drug moj ti je savjet da sacekas crni petak. garant ce biti na snizenju. pa nek ustedis 50KM zauhar ti je. tamam za tu razliku uzmes dodatno neku igru u US store-u.[/quote]
Svakako sam mislio cekati crni petak, trenutno je u SD na popustu 759 km i nadam se da ce jos ga malo sniziti ( taman za ps+
)
Svakako sam mislio cekati crni petak, trenutno je u SD na popustu 759 km i nadam se da ce jos ga malo sniziti ( taman za ps+
- REDDEVILS
#6125 Re: PlayStation 4 - all about
Kad će vise PS+ popust na US Store-u,prošle sam godine uzeo jednogodisnju PS+ pretplatu za 40 dolara a uskoro mi ističe preplata tacnije 19 novembra