Sirija
- Co0l
#6101 Re: Sirija
Jako tuzna prica o Srbiji,zemlji-agresoru i saucesniku u genocidu,srce nam se para...
-
anonimus0007
#6102 Re: Sirija
haj da se i ja sa tobom jednom složim. i reci onom svom pajdi sarajevoxxx da isključi autopilota, udavi sa svojim postovima koje niko ne čita.Co0l wrote:Jako tuzna prica o Srbiji,zemlji-agresoru i saucesniku u genocidu,srce nam se para...
-
The 51st State
#6103 Re: Sirija
http://www.youtube.com/watch?v=YMIEeD3aRPA
neka se roknu svi komandujuci asadove falange, da im ovako klepaju oklop na izvolite, to je smjesno, rezim spasava samo razjedinjenost opozicije i nulta osnova opozicije u odnosu na vojne formacije diktatora.
neka se roknu svi komandujuci asadove falange, da im ovako klepaju oklop na izvolite, to je smjesno, rezim spasava samo razjedinjenost opozicije i nulta osnova opozicije u odnosu na vojne formacije diktatora.
- Challenger__
#6104 Re: Sirija
- ne mogu da vjerujem kakve se sve priče vezuju za Siriju...
, a sa preko 300 hiljada pogleda za desetak dana. Elem, do sada najluđa priča kaže sljedeće: nad Sirijom se pojavio naoružan NLO* koji je svoje oružje upotrebio protiv FSA likova
!
I vanzemaljci se urotili protiv "revolucije", ahahahahah...
(*NLO - neidetifikovani leteći objekat, engleski akronim: UFO)
- Herr Flick
#6105 Re: Sirija
Nema sta,zauzeli su veoma stratesko vazno mjesto usred pustinje i pri tome klepili par tenkova,naravno koje ce zbog nedostatka iskustva veoma brzo biti unisteni.Prema podacima iz 2012 g.Sirija je 6 zemlja u svijetu po broju tenkova,tacnije imali su ih 4,150 tako da ne vjerujem da ce SAA plakat zbog ovih par tenkicaThe 51st State wrote:http://www.youtube.com/watch?v=YMIEeD3aRPA
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6106 Re: Sirija
zašto nlo moraju biti vanzemaljci ...Challenger__ wrote:- ne mogu da vjerujem kakve se sve priče vezuju za Siriju..., a sa preko 300 hiljada pogleda za desetak dana. Elem, do sada najluđa priča kaže sljedeće: nad Sirijom se pojavio naoružan NLO* koji je svoje oružje upotrebio protiv FSA likova
!
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#6107 Re: Sirija
Herr Flick wrote:Nema sta,zauzeli su veoma stratesko vazno mjesto usred pustinje i pri tome klepili par tenkova,naravno koje ce zbog nedostatka iskustva veoma brzo biti unisteni.Prema podacima iz 2012 g.Sirija je 6 zemlja u svijetu po broju tenkova,tacnije imali su ih 4,150 tako da ne vjerujem da ce SAA plakat zbog ovih par tenkicaThe 51st State wrote:http://www.youtube.com/watch?v=YMIEeD3aRPA
neka se roknu svi komandujuci asadove falange, da im ovako klepaju oklop na izvolite, to je smjesno, rezim spasava samo razjedinjenost opozicije i nulta osnova opozicije u odnosu na vojne formacije diktatora.![]()
- Challenger__
#6108 Re: Sirija
Istina, ne moraju biti.zašto nlo moraju biti vanzemaljci ...
-
Avetinho
#6109 Re: Sirija
Maske su pale! Joker!Challenger__ wrote:- obratio bih pažnju na zadnju rečenicu. Kada se, dakle, to desilo? Pet dana nakon optužbi američke administracije da je vlada u Damasku, navodno, upotrebila hemijsko oružje i da će "saveznici" napasti položaje sirijske vojske. Nakon toga, SAA je svoj fokus, sa ofanzivnih dejstava prebacila na pripreme od eventualne vojne intervencije, a teroristi su to pretvorili u svoj kapital na terenu.zadnji put ga je FSA zgazila (26.08.2013) zarobila gomilu oružja prilikom zauzimanja, režim imao velike gubitke u ljudstvu itd.
To su te famozne vojne distrakcije (udari Izraela, "false flag" operacije, prijetnje vojnim udarima s vana itd) koje su po ko zna koji put spasile teroriste, i produžile rat i ratna stradanja.
______
Joj sto volim ove slicice djece sa advanceta.
Last edited by Avetinho on 04/10/2013 15:26, edited 1 time in total.
-
Avetinho
#6110 Re: Sirija
Zasto mislis da ih niko ne cita? Tebi licno se ne svidjaju, pa malo donisis zakljucaka?anonimus0007 wrote:haj da se i ja sa tobom jednom složim. i reci onom svom pajdi sarajevoxxx da isključi autopilota, udavi sa svojim postovima koje niko ne čita.Co0l wrote:Jako tuzna prica o Srbiji,zemlji-agresoru i saucesniku u genocidu,srce nam se para...
-
sarajevoxxxx
#6111 Re: Sirija
Haleb 04.10.2013. - Demonstracije sirijske opozicije
http://www.facebook.com/photo.php?v=520 ... =2&theater
http://www.facebook.com/photo.php?v=520 ... =2&theater
- Challenger__
#6113 Re: Sirija
Pitanje je zašto i protiv koga demonstriraju. To u najavi nismo dobili.madner wrote:Sto demonstriraju kada je rat?
(Ne podrazumijeva se "protiv režima", jer se pokazalo da sada postoji mnogo više od dvije strane u sukobu)
-
sarajevoxxxx
#6114 Re: Sirija
Okolica Damaska: Sjedinjavanje 5 brigada FSA u veću vojnu formaciju pod imenom ''Tedžemeu Emdžadul Islam''
Brigade koje su se ujedinile su: Liva Ummul Kura, Liva Ahfadu Sahabe, Liva Ebu Zer Al Gafari, Liva Šuheda Al Guta, Ketibetu Šuheda Arabejn.
Brigade koje su se ujedinile su: Liva Ummul Kura, Liva Ahfadu Sahabe, Liva Ebu Zer Al Gafari, Liva Šuheda Al Guta, Ketibetu Šuheda Arabejn.
- madner
#6115 Re: Sirija
Kakve vijesti.
Nego koliko su velike te brigade?
Nego koliko su velike te brigade?
-
sarajevoxxxx
#6116 Re: Sirija
- Zahtjevi demonstranata su ispravljanje smjera sirijske revolucije i veća sloboda za sirijske aktiviste.Challenger__ wrote:Pitanje je zašto i protiv koga demonstriraju. To u najavi nismo dobili.madner wrote:Sto demonstriraju kada je rat?
(Ne podrazumijeva se "protiv režima", jer se pokazalo da sada postoji mnogo više od dvije strane u sukobu)
- Challenger__
#6117 Re: Sirija
HOMS: Predao se 291 pobunjenik sa oružjem!
HNN, Sana ArabicAlmost 300 people have surrendered themselves with their weapons to Authorities in the "Mheen" Village of Homs, where a Military source reported they were released after pledging not to take up arms again or carry out any acts of sabotage, while Authorities also settled the cases of 78 people from the Towns of "Hasya'a and Jandar" ...
EXCELLENT NEWS, AND WE EXPECT MANY MORE SOON INSHALLAH ... - J
- webby-x
#6118 Re: Sirija
Dakle, to je neka islamska brigada?sarajevoxxxx wrote:Okolica Damaska: Sjedinjavanje 5 brigada FSA u veću vojnu formaciju pod imenom ''Tedžemeu Emdžadul Islam'' Brigade koje su se ujedinile su: Liva Ummul Kura, Liva Ahfadu Sahabe, Liva Ebu Zer Al Gafari, Liva Šuheda Al Guta, Ketibetu Šuheda Arabejn.
Jesu li i oni kanibali ili samo neki od tih pobunjenika
vole jesti jetru mrtvog čovjeka?
-
sarajevoxxxx
#6119 Re: Sirija
U Italiji sutra Dan žalosti zbog pogibije oko stotinu sirijskih izbjeglica koji su stradali u pokušaju da se domognu italijanske obale
- Challenger__
#6120 Re: Sirija
Izvini, nisam maliciozan, samo sam zainteresovan: Ko je, po demonstrantima, "odveo na krivi smjer revoluciju" i šta je vraćanje na pravi smjer?Zahtjevi demonstranata su ispravljanje smjera sirijske revolucije...
Protiv koga oni, u stvari, demonstriraju?
-
Avetinho
#6121 Re: Sirija
Nakon dvije ipo godine krvavog obracuna Putinovog drvenog lutka Ass-sadiste sa sirijskim narodom, ovaj lik se pita zasto se sirijski narod buni.Challenger__ wrote:Izvini, nisam maliciozan, samo sam zainteresovan: Ko je, po demonstrantima, "odveo na krivi smjer revoluciju" i šta je vraćanje na pravi smjer?Zahtjevi demonstranata su ispravljanje smjera sirijske revolucije...
-
sarajevoxxxx
#6122 Re: Sirija
- Rekao sam jučer da je najgori dan za Homs bio od početka rata, režim ih je zaista pritisnuo, i danas se vode žestoke borbe, ugašena im je ova jedna stranica na facebooku već nekoliko dana ništa ne objavljuju.Challenger__ wrote:HOMS: Predao se 291 pobunjenik sa oružjem!
HNN, Sana ArabicAlmost 300 people have surrendered themselves with their weapons to Authorities in the "Mheen" Village of Homs, where a Military source reported they were released after pledging not to take up arms again or carry out any acts of sabotage, while Authorities also settled the cases of 78 people from the Towns of "Hasya'a and Jandar" ...
EXCELLENT NEWS, AND WE EXPECT MANY MORE SOON INSHALLAH ... - J
- I danas su u Homsu žestoke borbe, što se vidi i na ovom linku. Režim svim silama pokušava uči u dva kvarta Kusur i Džuretu Šijah:
-
sarajevoxxxx
#6123 Re: Sirija
- Vjerovatno ima svega, od korupcije koja cvijeta pa do pokušaja nametanja ekstremnih islamskih svjetonazora.Challenger__ wrote:Izvini, nisam maliciozan, samo sam zainteresovan: Ko je, po demonstrantima, "odveo na krivi smjer revoluciju" i šta je vraćanje na pravi smjer?Zahtjevi demonstranata su ispravljanje smjera sirijske revolucije...
- Challenger__
#6124 Re: Sirija
Zahvaljujem na odgovoru, tako sam i sam otprilike mislio.
-
sarajevoxxxx
#6125 Re: Sirija
Homs 04.10.2013: Džamija ashaba Muhameda ibn Meslemeh u Homsu nakon režimskog granatiranja