Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#6101 Re: Liverpool FC
U ovom mjesecu su uspjeli se riješiti par igrača, ali ima njih još zrelih za odlazak - s druge strane, krajnje je vrijeme da dovedu nekog, naročito DM-a ili CB-a, a zašto ne i tog Eriksena već jednom, smoriše s tračevima oko njega, k'o da je šest Zidana u pitanju.
- AmiĐa_Idriz
#6103 Re: Liverpool FC
Ponašanje Suareza na današnjoj utakmici je bilo krajnje bezobrazno - ući u utakmicu kao zvijezda, za 20 minuta pretrčari 10 koraka, neiazintresiranost, slabo zalaganje, odmicanje od igrača nakon što je Liverpool zabio gol - pa mislim stvarno!
Ako ti se ne igra, ako ti se ne sviđa u klubu, idi brate široko ti polje al onako ponašanje pred skoro 100.000 ljudi je neprihvatljivo!
Pogledajte samo Gerrarda nakon postignutog prvog gola - raduje se kao mala beba, kad je finale nečeg a ne prijateljska utakmica, a Suarez - stvarno nemam riječi!
I da, obrij se brate mili - izgledaš ružno!
Što se mene tiče,može i džaba ići gdje hoće...
Ako ti se ne igra, ako ti se ne sviđa u klubu, idi brate široko ti polje al onako ponašanje pred skoro 100.000 ljudi je neprihvatljivo!
Pogledajte samo Gerrarda nakon postignutog prvog gola - raduje se kao mala beba, kad je finale nečeg a ne prijateljska utakmica, a Suarez - stvarno nemam riječi!
-
Mustang1
#6104 Re: Liverpool FC
Jel se fakat tako ponasao ? Ako jeste samo ga treba na tribinu baciti i ne dati mu ni da ode ni da igra .. Pa ce moliti da zaigra ..
- omega369
#6105 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:Ponašanje Suareza na današnjoj utakmici je bilo krajnje bezobrazno - ući u utakmicu kao zvijezda, za 20 minuta pretrčari 10 koraka, neiazintresiranost, slabo zalaganje, odmicanje od igrača nakon što je Liverpool zabio gol - pa mislim stvarno!
i vi kao djeca, naravno da ne moze ici osim za dobru odstetu. liverpool hoce da izvuce vise od 40 miliona
- Edin H.
#6106 Re: Liverpool FC
Lako cemo mi njega u suru utjerati, kad mu istegne kazna, slijedi mu prvo klupa!
- Towelie
#6107 Re: Liverpool FC
Suareza prodati ako neko ponudi 50 miliona evra, pa cak i ako je taj neko Arsenal.
-
Hedg
#6108 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:Ponašanje Suareza na današnjoj utakmici je bilo krajnje bezobrazno - ući u utakmicu kao zvijezda, za 20 minuta pretrčari 10 koraka, neiazintresiranost, slabo zalaganje, odmicanje od igrača nakon što je Liverpool zabio gol - pa mislim stvarno!
-
Mustang1
#6109 Re: Liverpool FC
Ako je istina sto procitah da Arsenal daje 50 miliona za njega onda nek ga puste .. Mada bi bilo bolje da ide van Engleske ali eto .. Nece ga niko
Dobre su to pare samo kad bi oni nasi znali dovesti pravog igraca za nekih 30-40 miliona a ne 5-6 igraca po 10 miliona

- PrtiBeeGee
#6110 Re: Liverpool FC
Tacnije Arsenal je ponudio 40Miliona I 1funtu za Suareza cime je aktivirao kalauzu u ugovoru (koja je 40Mil funti) da Suarez moze pricati sa Arsenalom ali stim da Liverpool ako nece nemora prihvatiti ponudu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali 40Mil i 1funta hahahaha dobra je bila i reakcija vlasnika Liverpoola na Twiteru "Sta puse oni iz Arsenala"Mustang1 wrote:Ako je istina sto procitah da Arsenal daje 50 miliona za njega onda nek ga puste .. Mada bi bilo bolje da ide van Engleske ali eto .. Nece ga nikoDobre su to pare samo kad bi oni nasi znali dovesti pravog igraca za nekih 30-40 miliona a ne 5-6 igraca po 10 miliona
![]()
- AmiĐa_Idriz
-
Mustang1
#6112 Re: Liverpool FC
Bi ucinili kad bi mi doveli pravog igraca za tu lovu .. Ali posto mi necemo dovesti pravog igraca,provjerenog onda smo propali i ove sezone ..
Treba vidjeti Bentekea,Dzeku ili Lewandovskog .. Dzeko bi se mogao jeftino uzeti pa bi se mogao jos neko dovesti .. Lewandovski bi se mozda mogao uzeti iskljucivo da ga sljedece godine ne uzme Bayern pa bi ga ovi iz Dortmunda iz tog razloga pustili za ne tako veliku sumu
Treba vidjeti Bentekea,Dzeku ili Lewandovskog .. Dzeko bi se mogao jeftino uzeti pa bi se mogao jos neko dovesti .. Lewandovski bi se mozda mogao uzeti iskljucivo da ga sljedece godine ne uzme Bayern pa bi ga ovi iz Dortmunda iz tog razloga pustili za ne tako veliku sumu
- AmiĐa_Idriz
#6113 Re: Liverpool FC
Džeku Pelegrini neće lako pustiti,Lewandowski ok,mada je to teško očekivati...prije će ga United pokupiti...sad treba paljbu na Bentekea opucati...naravno,to samo u slučaju ako soldado ne dođe u Melwood...
-
Mustang1
#6114 Re: Liverpool FC
Ma ja sam samo naveo tu trojicu koju bih ja volio i za koje mislim da bi mogli biti dobro pojacanje .. I vjerovatno bi se svaki od ovih mogao dovesti za oko 30.ak miliona sto znai da bi ostalo jos love od Suareza za nekog dobrog igraca
- vaučer
#6115 Re: Liverpool FC
Soldado?
Dobar je Soldado, nije mlađahan i poskup je, ali gotovo pa da nema bolje opcije trenutno s kojom možeš biti siguran da si nadomjestio suarezove golove ako ode. Samo da se ne otegne, to je jedino bitno.
Dobar je Soldado, nije mlađahan i poskup je, ali gotovo pa da nema bolje opcije trenutno s kojom možeš biti siguran da si nadomjestio suarezove golove ako ode. Samo da se ne otegne, to je jedino bitno.
- AmiĐa_Idriz
- PrtiBeeGee
#6118 Re: Liverpool FC
Daily Star: Liverpool u Murielu našao zamjenu za Suareza
Kako postaje sve očitije da je Luis Suarez od Liverpoola zatražio transfer, klub s Anfielda, odnosno menadžer prve momčadi Brendan Rodgers, okrenuo se traženju adekvatne zamjene...
Misli da ju je pronašao u Udineseovu 22-godišnjem Kolumbijcu Luisu Murielu, piše britanski tabloid Daily Star.
Riječ je o jednome od najatraktivnijih napadača u Seriji A koji je, osim što je lani zabio 11 golova u 22 nastupa, stvaranjem viška u napadu često opsluživao Udineseova nenadmašnog strijelca Antonija Di Natalea.
Englezi pišu da bi se Kolumbijca moglo dovesti za 15 milijuna eura.
Za Urugvajca koji se na Anfieldu ne osjeća sretno, ne zbog okruženja već zbog medijskog progona koji trpi, interesiraju se Real Madrid i posebno Arsenal, koji je nedavno za njega poslao ponudu tešku 40 milijuna funti.
Sjajan igrac i volio bi ga vidjeti u Liverpool-u... Prema onom sto sam mogo vidjet prosle sezone u 6-7 utakmica koliko sam gledo Udinese Muriele je strasan igrac sjajna tehnika, brzina, asistencije i dobar finis sto bi godilo BR koji prakticira takav tip igraca u napadu ! ! !
Kako postaje sve očitije da je Luis Suarez od Liverpoola zatražio transfer, klub s Anfielda, odnosno menadžer prve momčadi Brendan Rodgers, okrenuo se traženju adekvatne zamjene...
Misli da ju je pronašao u Udineseovu 22-godišnjem Kolumbijcu Luisu Murielu, piše britanski tabloid Daily Star.
Riječ je o jednome od najatraktivnijih napadača u Seriji A koji je, osim što je lani zabio 11 golova u 22 nastupa, stvaranjem viška u napadu često opsluživao Udineseova nenadmašnog strijelca Antonija Di Natalea.
Englezi pišu da bi se Kolumbijca moglo dovesti za 15 milijuna eura.
Za Urugvajca koji se na Anfieldu ne osjeća sretno, ne zbog okruženja već zbog medijskog progona koji trpi, interesiraju se Real Madrid i posebno Arsenal, koji je nedavno za njega poslao ponudu tešku 40 milijuna funti.
Sjajan igrac i volio bi ga vidjeti u Liverpool-u... Prema onom sto sam mogo vidjet prosle sezone u 6-7 utakmica koliko sam gledo Udinese Muriele je strasan igrac sjajna tehnika, brzina, asistencije i dobar finis sto bi godilo BR koji prakticira takav tip igraca u napadu ! ! !
- Gandalf
#6119 Re: Liverpool FC
O Murielu se šuška zadnjih par dana i volio bih da dođe, sa parama od Luisove prodaje mogli bi dovesti i Bernarda, ništa slabijeg igrača od Muriela ili Kutinja a još je tu i Sturridge - ma bile bi to perverzije u protivničkim šesnaestercima, samo da više malo to u klubu ubrzaju, puno se fakat kilave. Nisam upratio da se za Muriela tuku, Real, Chelsea, PSG, dakle prebogate ekipe nisu zainteresovane za ovog momka, što svakako i treba iskoristiti
-
Mokes
#6120 Re: Liverpool FC
Sta bi s Eriksenom, hoce li preci u Liverpool.
- PrtiBeeGee
#6121 Re: Liverpool FC
Nista jos nije sigurno mnogo se pise o Eriksenu po Liverpoolovom portalu al eto ko sto rece ovaj kilave se nikad zavrsit sa ostalim igracima i ako je glavni razlog i siguran sam u to 100% nedostatak novca kojeg cekaju od prodaje Suareza... Jer ko sto se vidjelo Liverpool zna koga ce dovesti i pola od toga su doveli (4 igraca) sad se ceka prodaja Suareza za oko 50Mil funti i da realizuju ostale igrace jos jedan stoper, lijevi bek na posudbu, zadnji vezni, jos jedno krilo i napadac i to bi bilo sve za ovaj prijelazni rok i u ove pozicije sam siguran 100% jer je to prioritet za BR i gledo sam i procitao sve njegove izjave u ovom mjesecu i uvijek spominje jedno te isto... Jer kao sto rekoh Liverpool je iskoristio pare od prodaje igraca i ovo malo para sto su dobili za prelazni rok na ova 4 igraca i sad se nema novca i ceka se najbolja ponuda za Suareza koja ce prema svemu sudeci dostici oko 50mil funti i ako sam misljenja da Suarez vrijedi koliko i Gareth Bale !!! Mozda ce neko reci da je smijesno ali po meni je Suarez duplo bolji tehnicar od Balea bolje izvodi slobodnjake, sporiji jeste od Balea ali je bolji u sesnestercu!!! Stim da je i bolji strijelac od Balea i jos kad se uzme u obzir da Bale ima vise odigranih utakmica od Suareza onda po meni Suarez vrijedi kao i Bale mozda i 2 3Mil vise al eto ne drzi Liverpool JEVREJ pa da zna prodat igraca koji je realno nesto vise od prosjeka ( jer od Balea ima bar 10 igraca boljih koje mogu nabrojat u ovom momentu koji su mi na pameti) nego nas drze Ameri!!! Kad sam vidio za koliko je uspio prodat Modrica sve mi je bilo jasno kakav je to židov... pa taj je covjek sposoban prodat 2 goluba za 50Miliona smijesno !!!!!!!!!!!!!!!!Mokes wrote:Sta bi s Eriksenom, hoce li preci u Liverpool.
- Muhamed Đakmić
#6122 Re: Liverpool FC
Zašto bi Lewandowski trenutno želio preći u Liverpool? Ili bilo ko ko je već izgradio reputaciju?
Ne bi vam škodilo malo realnosti. Miktarijan nikad nije bio opcija, možda bi bio da nije Dortmund bio zainteresovan, ali Liverpool se sa takvim klubovima ni u kom smislu trenutno ne može takmičiti.
Ne bi vam škodilo malo realnosti. Miktarijan nikad nije bio opcija, možda bi bio da nije Dortmund bio zainteresovan, ali Liverpool se sa takvim klubovima ni u kom smislu trenutno ne može takmičiti.
- Towelie
#6123 Re: Liverpool FC
Nema govora o Levandovskom. On ionako ide u Bajern kad mu istekne ugovor, ne znam odakle je ovo iskopano.
- PrtiBeeGee
#6124 Re: Liverpool FC
U svijetu kad nabrajas 10 najboljih klubova tu je i MORA biti LIVERPOOL!!!Sarajevo1946 wrote:Zašto bi Lewandowski trenutno želio preći u Liverpool? Ili bilo ko ko je već izgradio reputaciju?
Liverpool je institucija ime i pojam za 99% klubova u svijetu i svakom igracu bi bila cast da igra tu... Jedini problem sada Liverpoola je taj sto se ne igra LP i to se osjeti i to je realnost... Ali to da Miktarijan bi prije izabrao Dortmund od Liverpoola je smijesno... Kao prvo Liverpool nikad nije poslao ozbiljnu ponudu za njega niti je bio spreman dati platu koliko je Dortmund dao tako da je izabrao ono sto mu je bilo najbolje na stolu da potpise.. Malo prije sam rekao i evo sad cu opet Liverpool se dovodi u vezu sa gomilom igraca i trazi samo ono najbolje sto misle da je za njih ALI cekaju pare od prodaje Suareza (cijena bi trebala biti 50+ Mil funti) da bi se doveli ostali igraci jer su srestva za pojacanja i pare od prodanih igraca potrosene!!! Para NEMAAAAAAAAAAAA haj zdravo
- AmiĐa_Idriz
#6125 Re: Liverpool FC
Ma Mkitarijan je precijenjen...ništa bolji od Eriksena a mnogo skuplji...