Farma
Moderator: anex
-
Igbala
#6103 Re: Farma
usranko krenuo na Memu jer navodno prisluškuje intervjuelazni liberal wrote:Sta je bilo
- Seljanka
#6104 Re: Farma
Uvik reklame kad je najzanimljivije. 
- astrid
#6105 Re: Farma
Ova farma ako ne bude imala smrtni ishod..nece ni jedna
Boze sacuvaj
Boze sacuvaj
- astrid
#6106 Re: Farma
..na reality pinku nema reklamaSeljanka wrote:Uvik reklame kad je najzanimljivije.
-
dječak sa šibicama
#6107 Re: Farma
Samokontrola zakon.
A za psovanje majke, ja bi mu jebo sve po spisku, ali nakon farme.
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
A za psovanje majke, ja bi mu jebo sve po spisku, ali nakon farme.
-
Opalaopa12
#6108 Re: Farma
Hajde Memo ili Sha , stocirajte usranog , pa nek vas odmah izbace ako treba .. Koliko odvratna osoba ovaj Tarot , ja ne mogu da vjerujem znaci .. prosto se covjeku na licu vidi da je pravi onaj zlobnik pogani .
- thesting
#6109 Re: Farma
A Aki sere, jer je sinoc iz izolacije komentarisao kako Memo prisluskuje Shahov intervju a fino se culo u tom trenutku da se Memo nesto dere na sav glas. Ne znam kakvo je to skrivanje.
A Tarot se namjerno unosi ne bi li ga neko udario.
- Neradnik
#6110 Re: Farma
ekrem mudro suti i gleda

boli njega ko se sa kim kolje koji takticar
Last edited by Neradnik on 10/06/2013 02:15, edited 1 time in total.
-
Nucleo1985
#6112 Re: Farma
Ma i on je pakas i to veci. Nabijem ga.Neradnik wrote:ekrem mudro suti i gleda![]()
Kad je Memo poturao svoja ledja radi njega, ovaj sad nece da prstom makne.
- MLI
#6113 Re: Farma
thesting wrote:A Aki sere, jer je sinoc iz izolacije komentarisao kako Memo prisluskuje Shahov intervju a fino se culo u tom trenutku da se Memo nesto dere na sav glas. Ne znam kakvo je to skrivanje.
Svi se oni unose i tako provociraju da ih udarite...
Jadni su...
On, usranko jedan obicni, prodavac magle. Usr'o se u gace ( ne prvi put) i jos prica kao da je to najnormalnije. Pa hajde, da je problem sa stomakom, nije izdrzao, svakome se to moze destiti...valjda...
Ali da uredno usran sjedi nekoliko sati...e pa to nije...
Ne gledam farmu...ne zelim da im podizem rejting gledanosti, samo vas citam, pa me zanima...jesu li se potukli?
ako se i potuku mozda ce misliti da nece biti diskvalifikovani...nema pravila, jos te nagrade! Odes ca, odmoris se, okupas, vidis svoje, dobijes informacije, upute i sl...i tako "jadan i bijedan" se vratis u utrku za 50.000 eura!
- thesting
#6114 Re: Farma
Nije bila tuca, samo malo gurkanja. Ne znam sto se prave ludi, kao da zadruga ne moze vidjeti ako neko prisluskuje i da bi opomenuli nekoga ako to radi.MLI wrote:thesting wrote:A Aki sere, jer je sinoc iz izolacije komentarisao kako Memo prisluskuje Shahov intervju a fino se culo u tom trenutku da se Memo nesto dere na sav glas. Ne znam kakvo je to skrivanje.
Svi se oni unose i tako provociraju da ih udarite...
Jadni su...
On, usranko jedan obicni, prodavac magle. Usr'o se u gace ( ne prvi put) i jos prica kao da je to najnormalnije. Pa hajde, da je problem sa stomakom, nije izdrzao, svakome se to moze destiti...valjda...![]()
Ali da uredno usran sjedi nekoliko sati...e pa to nije...
Ne gledam farmu...ne zelim da im podizem rejting gledanosti, samo vas citam, pa me zanima...jesu li se potukli?
ako se i potuku mozda ce misliti da nece biti diskvalifikovani...nema pravila, jos te nagrade! Odes ca, odmoris se, okupas, vidis svoje, dobijes informacije, upute i sl...i tako "jadan i bijedan" se vratis u utrku za 50.000 eura!
-
Opalaopa12
#6116 Re: Farma
Ali cuj ti ovih droljetina .. Jebena Vesna Rivas i Saska Karan kazu da je Sha pjevacic ..
Sha nema pjesmu na kojoj nema milione pregleda za razliku od vas dvije , za koje vjerujem niko nije cuo do ove Farme .. Bijednice odvratne , mrs
Sha nema pjesmu na kojoj nema milione pregleda za razliku od vas dvije , za koje vjerujem niko nije cuo do ove Farme .. Bijednice odvratne , mrs
-
Igbala
#6117 Re: Farma
Memo, Šah i Goca pričaju u kućiMLI wrote:Sta se desava, gleda li iko?
a vani usranko, irvaska, karana i derpe fićo
- MLI
#6118 Re: Farma
@thesting,
vidi zadruga ili ko vec sve...na nesto progledaju kroz prste, na nesto zazmire, za nesto i kazne, ali ovo sto rade npr Memi je cista provokacija. Trovanje i pokusaj eliminacije protivnika. To su ranije radili Ljubi za bubicu, "kupatilo" i sl., a svi traze info od gostiju petkom, koriste priliku da udju u "kupatilo"...ali
Coporativno reaguju samo na onoga koga ne podnose i koga zele eliminisati iz igre.
vidi zadruga ili ko vec sve...na nesto progledaju kroz prste, na nesto zazmire, za nesto i kazne, ali ovo sto rade npr Memi je cista provokacija. Trovanje i pokusaj eliminacije protivnika. To su ranije radili Ljubi za bubicu, "kupatilo" i sl., a svi traze info od gostiju petkom, koriste priliku da udju u "kupatilo"...ali
Coporativno reaguju samo na onoga koga ne podnose i koga zele eliminisati iz igre.
-
dječak sa šibicama
#6120 Re: Farma
Nece Memis izdrzati, ove provokacije... dzaba ga Shah i Jovana smiruju.... cuj obog govnara "sta lazes narod sinoc da je Vesna udarila Gocu"
- thesting
#6122 Re: Farma
Hajd ova ekipa govana sto se okupila oko Tarota sad za stolom se mogla naslutiti od pocetka. Samo nisam mislio da Aki spada u tu grupu.
- lazni liberal
#6123 Re: Farma
Evo opet prica kako on jede tunjevinu a oni grdni nista. Kolika mrznja da mogu ne bi Ekremu i Memu nista dali da jede a posebno Tarot znao je da dolazi po Bosni da uzima pare a ne moze jednog Bosanca da trpi ni mjesec dana.
- kisni indijanac
#6124 Re: Farma
ovo što rade memi je umotani šovinizam, a memine trenutne reakcije daju materijala rivaski kad ga je optuživala za rušilačke nagone, ša ga iskreno i dobronamjerno savjetuje, ali opet lako je meni pametovati sa foruma, ne znam ni ja kako bi se ponašao...u gnijezdu je, najbolje bi bilo da što prije izađe....
-
dječak sa šibicama
#6125 Re: Farma
Naravno da spada, razmazeno deriste neodgojeno.
Sad udaraju i na Memina vjerska prava, znao sam da ce mu riba i meso biti dvosjekli mac.
Sad udaraju i na Memina vjerska prava, znao sam da ce mu riba i meso biti dvosjekli mac.