Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
STARBUZZ
Location: Od Ciglana do Podhrastova, od Breke do Mejtaša, including Jezero

#6101 Re: Utakmice.

Post by STARBUZZ »

Jarni se pokazao ko neko ko ne poznaje ni klub ni ligu.
Izbaciti Vuleta iz prvih 11 te dati nesigurnom Dupovcu kapitensku je preocajno. Tatko naprijed i ne donosi puno kvaliteta, ali prema nazad je u odnosu na Barica Nesta i Cafu u jednom.

Sto napisase ovi sa scsporta danas u clanku, rokade koje je uradio Dzeno su logicne i sigurno donijele dosta toga dobrog u igri.

Psihicki momenat drasticno bolji. Nekako sam optimista da cemo pobijediti u Travniku.
Pitarrr82

#6102 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

Dupovcu je imam osjecaj traka data da ga prodamo :mrgreen: ali on ne napreduje, stagnira vec neko vrijeme.

A pricalo se dugo vremena kako se Torlaka nismo trebali rijesiti, ja kad vidim kako je grohnuo... :-)
Pitarrr82

#6103 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

leškarenje wrote:
Pitarrr82 wrote:Dupovcu je imam osjecaj traka data da ga prodamo :mrgreen: ali on ne napreduje, stagnira vec neko vrijeme.

A pricalo se dugo vremena kako se Torlaka nismo trebali rijesiti, ja kad vidim kako je grohnuo... :-)
Hajde molim te obrazlozi to svoje isprdjivanje po Dupovcu?

Isprdjivanje? Ovo da stagnira i ne napreduje ne stoji? Ako se ne varam uskoro puni 23god, ako on misli napredovati u karijeri onda po meni mora mnogo bolji biti u pozicioniranju, citanju igre a i igri prema naprijed, ako ne neka ga gdje i jeste, za nase lige je ok...
Pitarrr82

#6104 Re: Utakmice.

Post by Pitarrr82 »

leškarenje wrote:Kako stagnira,pa lik je ubica u odbrani..haj mi reci boljeg stopera od njega ?

Mi ga nemamo to je ocito, cak i u ligi nema mnogo njegovog ranga ali ja govorim o njegovoj karijeri i napredovanju, po meni on u zadnje 2god. nije mnogo napredovao ali dobro svako ima svoje misljenje :wink:
Cossack

#6105 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

leškarenje wrote:
Pitarrr82 wrote:Dupovcu je imam osjecaj traka data da ga prodamo :mrgreen: ali on ne napreduje, stagnira vec neko vrijeme.

Hajde molim te obrazlozi to svoje isprdjivanje po Dupovcu?
Fakat ni meni nije jasno zašto se Dupovac vuče po forumu kao je jedan od lošijih u ekipi. Momak po meni u zadnje vrijeme igra odlično! Čak ga je i Ljupko dobro nahvalio.
nebitan lik

#6106 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

Dupovac se popravio drasticno,jak u duelima dominira u svim segmentima igre,neko rece los je prema naprijed :lol: :lol: pa nije Messi da igra napad majka mu stara
nebitan lik

#6107 Re: Utakmice.

Post by nebitan lik »

emigrazione wrote:
todd_smith wrote:Ako igraci bas igraju srcem za njega onda neka ga, ako igraju samo zato jer su im obecane pare i ako im svaku utakmicu moras obecati neku nagradu pored redovne plate koju vec imaju onda jebi ga to je nesto sasvim drugo
Pa sta hoces, da igraju sto im je merak da im istok jebe babine ćefine...politika stapa i sargarepe je najbolja, nema vise ''nasa djeca'' i ostali svi gledaju samo lovu, u te tokove smo uletili prije 3 mjeseca i treba toga da se drzimo
cuj nasa djeca danas se igra za pare,niko nece dzaba igrat,i Pelak je koliko se sjecam nase djete bio i mnogi drugi pa su pobjegli iz kluba,a o antitalentima nasim tj djeci koja su igrala za nas je suvisno trosit rijeci cast izuzetcima
omega369

#6108 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

smijali se vi ili ne dupovac je danas jedan od nasih najtrazenijih i najskupljih igraca. ja ga nisam organski mogao podnijeti i mislio sam da zbog svoje neke zatupljenosti ne moze sekunde napredovati ali sam se prevario! momak igra u zivotnoj formi, valjda se nece ufurati :D i definitivno je jedan od najboljih na terenu. i zasto se, na kraju, ne bi prodao i pokusao napraviti nesto u zivotu, i zaraditi platu vecu od 1,5 ili 2 milje maraka?? pojedinci fakat previse pjene na svaku sitnicu
todd_smith

#6109 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Cuj zivotna forma :lol:

I onaj gore pita sta mu fali kao da nije gledao ovu sezonu.

Realno lik mi je jedan od nasih najdrazih, ali brate ovu sezonu je rikana osim ove zadnjih 4-5 utakmica.

Prosle sezone je bio igracina, 95% ove sezone nije ni sjena onog igraca. Ali popravlja se dobro kao sto rekoh.
omega369

#6110 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

tode, tode, tode...nemoj zezati, ova polusezona mu je naj najbolja a to govore i interesovanja za njega kojih nikada nije bilo vise ;-) to ti govoris da ga ne bi urekli :D
todd_smith

#6111 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Koja interesovanja? Daj odmah ga prodajte.

Znam da je prosle sezone bila prica oko Serije A tj Udinesea i slicno. I tad smo potpisali novi ugovor sa njim ili se odbila ponuda posto je bilo u pitanju 100k ili tako nesto.

Elem, ako koji skaut cita prejjeben je, sljedeci Cannavaro, ako su samo nasi tu, spustite se malo :mrgreen:

Ne kazem da nije talent i da nema potencijal, samo kazem da je ovu sezonu grozan. Proslu je cak znao i Sedina nositi kroz utakmicu, ovu lehavo brate.
omega369

#6112 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

dobro, niko ne kaze da je kanavaro ali sad je u top formi i ima neuporedivo manje kikseva nego svih proslih sezona. a i malo se radilo sa loptom :D znam da je bilo nekih ponuda i ranije ali u zadnjih nekoliko mjeseci sve je to otislo na sasvim jedan drugi nivo, neuporedivo. mislim da ga nece jos prodavati jer je trenutno nezamjenjiv a kad bude isao da ce to biti pravo dobra cifra
todd_smith

#6113 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

omega369 wrote:dobro, niko ne kaze da je kanavaro ali sad je u top formi i ima neuporedivo manje kikseva nego svih proslih sezona. a i malo se radilo sa loptom :D znam da je bilo nekih ponuda i ranije ali u zadnjih nekoliko mjeseci sve je to otislo na sasvim jedan drugi nivo, neuporedivo. mislim da ga nece jos prodavati jer je trenutno nezamjenjiv a kad bude isao da ce to biti pravo dobra cifra
Sto je onda sa 2 metra promasi nedavno :mrgreen:
MHAB

#6114 Re: Utakmice.

Post by MHAB »

todd_smith wrote:Koja interesovanja? Daj odmah ga prodajte.

Znam da je prosle sezone bila prica oko Serije A tj Udinesea i slicno. I tad smo potpisali novi ugovor sa njim ili se odbila ponuda posto je bilo u pitanju 100k ili tako nesto.

Elem, ako koji skaut cita prejjeben je, sljedeci Cannavaro, ako su samo nasi tu, spustite se malo :mrgreen:

Ne kazem da nije talent i da nema potencijal, samo kazem da je ovu sezonu grozan. Proslu je cak znao i Sedina nositi kroz utakmicu, ovu lehavo brate.
Ponuda za Dupovca je odbijena na pripremama u Antaliji na zahtjev trenera Jarnija i bila je mnogo veća od tih 100 k Eur koje se spominju. Na Transfermarktu je procijenjena vrijednost za Dupovca 400 k Eur i sigurno može biti prodat samo za veću cifru od ove na Transfermarktu...
todd_smith

#6115 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Pricao sam o prosloj sezoni.
omega369

#6116 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

todd_smith wrote: Sto je onda sa 2 metra promasi nedavno :mrgreen:
pa dobro, nije sad da je velkoski, stoper je. ali definitivno se vidi da je popravio rad sa loptom. nema vise panicnih izbijanja, povuce da loptu.
todd_smith

#6117 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Nisam nikada ni vidio to kod njega. Ako ista uvijek je bio siguran kada mu je lopta vec tu pod nogama. Ali ove sezone je mene bas razocarao. Jer sam nakon prosle ocekivao da u zubima nosi sve. Ove sezone ima previse ispada, kasni na loptu, kada je nema izgubi se tj ide van svoje pozicije, uvijek daje 1-2 metra protivniku sto cini da odmah on ganja njega i ispadne traljav na pocetku, u zraku daje previse prostora tj kada skoci treba blize to ulaziti da ne dozvoli prostor.

Ne znam, drag mi je i srce mi je puno zaista bilo kada sam vidio da on nosi kapitensku traku, i jos mi je draze da se vraca svojoj formi u ovim zadnjim utakmicama, bice dobar opet aBda :thumbup:
R2D2_SA

#6118 Re: Utakmice.

Post by R2D2_SA »

Daj razmjenite brojeve pa raspravljajte na Viberu do mile volje o Dupiju. Prosli u finale kupa, dohavizali se, umjesto malo zajebancije, uzivanja (bez euforije nadam se) a odmah neko uhvati svrdlati po nekom od igraca.

Koji je smisao te vase price, cemu ce ona doprinijeti, donijeti ista pozitivno? Momci izvinite, gotivim vas sve ali treba i nekog takta imati.

Ako se neko sjeca gostovanja Travniku prosle sezone, pod Jovićem, mislim da nas je ta utakmica dobrano unazadila. Zaista bi me radovalo da im to naplatimo, uz svo postovanje prema protivniku.
todd_smith

#6119 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Sta imam o Kupu pametovati kada sam prije mjesec i pol rekao da osvajamo :? :mrgreen:
omega369

#6120 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

posteno :D

mene u travniku samo strah povreda. ne znam, listica je ispred nas 1 bod ali bi se mi iz petnih zila trebali napeti da taj bod stignemo i prestignemo do kraja, jer bi oni u tom slucaju trebali negdje izgubiti ili remizirati a mi sve dobiti. ne znam bas je li to izvodivo :? ja samo gledam na kup, milsim da ga je lakse osvojiti nego biti 3. kroz prvenstvo. mozda i grijesim
Butmiran

#6121 Re: Utakmice.

Post by Butmiran »

Image
PIMP-Meister-2000

#6122 Re: Utakmice.

Post by PIMP-Meister-2000 »

Butmiran wrote:Image
Da ona mafija i neradnici hoće ovaj kanal ubaciti u moja tv to go uslugu, bila bi prava stvar! :-x
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6123 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Fino je to sve, nego ide li neko u Travnik? :D
todd_smith

#6124 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Odes kao navijac, vratis se kao doktor nauka :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6125 Re: Utakmice.

Post by -LIBERO- »

Mozemo i Dzeni licencu srediti. A da, na zalost nemaju to... :sad: :D
Post Reply