Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jutros
i to od 51 minute 1:1 ,a domacini od zadnjih 9 utakmica 8 idu u 3+,zadnjih 6 kuci 5 je 4+,al kad meni treba onda qurcina
čudno da nisi i tu na haukar stavio zx2, kad si i te 2.utak. isto. meni u četvrtak falio par i uzmem iz petka baš haukar x2. i dobijem uključujući kolumbiju , tunis , phenix žen koš 2 . i korneri tunis i korneri više kolumbija.140 KM . tunis imo također čisti X. od petka ništa više ne dobih . treba biti uporan.ipak.
Kakvi ste na prognozi lutrijebih? Ja sam trenutno oko 440 mjesta s tim da imam one tri sigurice sto sam zaboravio prognozirati, bio bih izmedju 50 i 80 mjesta
channel10 wrote:Kakvi ste na prognozi lutrijebih? Ja sam trenutno oko 440 mjesta s tim da imam one tri sigurice sto sam zaboravio prognozirati, bio bih izmedju 50 i 80 mjesta
channel10 wrote:Kakvi ste na prognozi lutrijebih? Ja sam trenutno oko 440 mjesta s tim da imam one tri sigurice sto sam zaboravio prognozirati, bio bih izmedju 50 i 80 mjesta
611
Ja sam se popravio za 60 mjesta nakon Brazila . Idem polako ali sigurno ka prvih 301
Ma bježi jebem ti hljeb i kladaru više uplatim na japan u prvom ništa i na pocetku gledam da uplatim opet na 35 zadnjih, al' ja odlucim na ovu Ruse protiv Radwanske 3 set ovi ga zabiju kad u prvoj jel
Grkljan rezat
I evo nakon napisanog pri rezultati 2-2 i 40 ništa na svoj servis gubi 4 poena u nizu.
AAAAAAA
Last edited by klosar pravi on 02/07/2018 21:11, edited 1 time in total.