Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjerovatno jos jedan nacin da operu pare i ne plate porez.
ni mene nikad nisu izvukli za popishani jackpot, ali jebi ga, puno clanova i mislim da je vjerovatno zrijeb dijelom dirigovan gdje se izvlace dobitnici iz sve tri bh republike.
selma se udala, ima troje djece, sise do pupka sletile.
Velkoski wrote:dirigovan 100%, nikad nisu dva dobitnika iz istog mjesta
Šta bi mi rekao da ti kazem da sam imao Megu prvo poluvrijeme protiv partizana i da je u zadnjoj sekundi fauliran lik za 3 slobodna bacanja da je fulio sva pokupio loptu i pogodio opet predji obruc?
Velkoski wrote:dirigovan 100%, nikad nisu dva dobitnika iz istog mjesta
Šta bi mi rekao da ti kazem da sam imao Megu prvo poluvrijeme protiv partizana i da je u zadnjoj sekundi fauliran lik za 3 slobodna bacanja da je fulio sva pokupio loptu i pogodio opet predji obruc?
vjerovatno jos jedan nacin da operu pare i ne plate porez.
ni mene nikad nisu izvukli za popishani jackpot, ali jebi ga, puno clanova i mislim da je vjerovatno zrijeb dijelom dirigovan gdje se izvlace dobitnici iz sve tri bh republike.
selma se udala, ima troje djece, sise do pupka sletile.
znam lika koji je dva puta dobio jack pot...nisu pravedni nikako po tom pitanju.
pa garant imaju tal ili cak vlasnistvo sa stamparijom za majice. opet se to cisto vrati njima u dzep. mafija je to.
ne bi on ni shugaman dao bez kalkulacije.
previsoka je kvota na real ali realno bi bilo da pobjede,nisu ni kladionice naivne,ocigledno nesto znaju sto mi ne,uvijek su korak ispred nas tako da za tu milju bi dobro dobro razmislio...