Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
-
made_in_sarajevo
#6076 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Da se ispravim, sad sam jos 50 puta zaredom zvao i zauzeto, 100 poziva ukupno i kazu ne dizu oni slusalicu da bi bilo zauzeto.
Hvala svakoj vladi i viku za ovakvo stanje, glasat cemo opet za nase ne sekirajte se
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Hvala svakoj vladi i viku za ovakvo stanje, glasat cemo opet za nase ne sekirajte se
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
- O'zone
- Globalni moderator
#6077 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Kovačići još nemaju vode...
s mobt'ela
s mobt'ela
- O'zone
- Globalni moderator
#6078 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Evo je sad dođe. Upratim s prozora ViK-ovce kako odvrću ventil na ulici malo ispod tranzita. Ne znam zbog čega su ga zavrtali uopšte....
s mobt'ela
s mobt'ela
-
Ingenue
#6079 Re: RE: Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Ja sam na pocetku Grbavicke, nema vode [emoji20] danima je bas, bas los pritisak. Valjda ce uskoro doci [emoji29]O'zone wrote:Evo je sad dođe. Upratim s prozora ViK-ovce kako odvrću ventil na ulici malo ispod tranzita. Ne znam zbog čega su ga zavrtali uopšte....
s mobt'ela
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
- studiorum_tuzlaensis
#6080 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Da se još jednom ponovim lijepo.studiorum_tuzlaensis wrote:
Znači da sutra puste vodu pola sata dnevno, opet bi bilo plaćate šta potrošite.
Zato nam sve i jeste kako je zahvaljujući penzionerima i ovim što se pokorno povinuju. Ja već treći mjesec ne plaćam račun, nek rade šta hoće, čekaćemo i tu tužbu, zaboli me neka stvar. Kad komšija od rata ne plaća, sve opet uredno, još i stan prepisao saznao sam, neću ni ja platit više nikad, materi im ga zatjeram. Ugovora sa njima ionako nemam, pa nek se JEBU.
Da budemo realni, ovdje jedino građanski neposluh i može nešto promijeniti, kad gospoda ne bude imala da sebi plate isplati, tad će se možda i sjetiti okrenuti ka kupcima. Ili će ih i tada Kifla pogurati parama naroda tj. parama Vlade KS, baš me zanima.
Uživam u ovim redukcijama, evo četvrti mjesec nisam platio račun, doduše nisam vode ni imao, nekad dođe, nekad je nema, al više nema nego što ima kad mi treba. Sve je 5 i super, čekamo i dalje tužbu, da je poderem, a još mi ništa nije stiglo...
-
LionKing
#6081 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Run away-ay with me
nanana
nanana
nanana
nanana
- amar1994
#6082 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
https://www.klix.ba/vijesti/bih/obrazlo ... /170114031
to je to , i na ovome sve zavrsava , nastavit ce jesti govna kao i dosad

to je to , i na ovome sve zavrsava , nastavit ce jesti govna kao i dosad
- Logovan
#6083 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Joj jebo te.amar1994 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/obrazlo ... /170114031
to je to , i na ovome sve zavrsava , nastavit ce jesti govna kao i dosad![]()
![]()
![]()
![]()
Građane mole za strpljenje i razumijevanje. Mrš u 100 pm.
- Maharadza
#6084 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Nek' samo ne puca!amar1994 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/obrazlo ... /170114031
![]()
![]()
![]()
- amar1994
#6085 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
građaniLogovan wrote:Joj jebo te.amar1994 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/obrazlo ... /170114031
![]()
![]()
![]()
Građane mole za strpljenje i razumijevanje. Mrš u 100 pm.
Last edited by amar1994 on 14/01/2017 14:24, edited 1 time in total.
- amar1994
#6086 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
naravno , glasajmo za "nase" samoMaharadza wrote:Nek' samo ne puca!amar1994 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/obrazlo ... /170114031
![]()
![]()
![]()
- JThomas
#6087 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
jasno, za optimalan rad bi im trebalo 3.400 ljudi, mupu 4.200 a grasu 3.700, da ne budemo cicije 
- Maharadza
#6088 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
I to na svim nivoima!amar1994 wrote:naravno , glasajmo za "nase" samoMaharadza wrote:Nek' samo ne puca!amar1994 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/obrazlo ... /170114031
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Running
#6089 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Cudi me da se narod ne digne malo, ako ovako nastave uskoro nece biti vode nikako tj. bice vode ali nece biti isporuke. Nekad je bolje zivjeti u manjoj sredini, barem osnovni problemi za zivot dosotjan covjeka se mogu lakse i brze rijesiti i organizovati.
Ne mogu oni sad da se snadju u ovoj frci, krenulo nizbrdo sve, sto se moglo i ocekivati nekad.
Npr. Bijeljina selendra od grada, gdje vlada nestasice vode, ravnicarski kraj, pa opet nema redukcija i dobar pritisak i na visim spratovima.
Ja imam redovno vode, da imam redukcije ili neke probleme sigurno ne bih sjedio skrstenih ruku, dao bih sve od sebe cisto da meni bude lakse da sam pokusao. Treba svako krenuti od sebe. Ne mogu da vjerujem da je narod toliko bezvoljan za sve i da nema motiva za kvalitetniji zivot.
Struja/voda osnovne stvari za egzistenciju. Izgleda da vecina moze bez vode, ali ne moze bez brzog interneta. Kad skontam da ima i takvih, nije mi ih zao sekunde. Zao mi je postenog naroda koji pokusava nesto ali ne uspijeva...
U Banja Luci nema ovakvih problema...
Ne mogu oni sad da se snadju u ovoj frci, krenulo nizbrdo sve, sto se moglo i ocekivati nekad.
Npr. Bijeljina selendra od grada, gdje vlada nestasice vode, ravnicarski kraj, pa opet nema redukcija i dobar pritisak i na visim spratovima.
Ja imam redovno vode, da imam redukcije ili neke probleme sigurno ne bih sjedio skrstenih ruku, dao bih sve od sebe cisto da meni bude lakse da sam pokusao. Treba svako krenuti od sebe. Ne mogu da vjerujem da je narod toliko bezvoljan za sve i da nema motiva za kvalitetniji zivot.
Struja/voda osnovne stvari za egzistenciju. Izgleda da vecina moze bez vode, ali ne moze bez brzog interneta. Kad skontam da ima i takvih, nije mi ih zao sekunde. Zao mi je postenog naroda koji pokusava nesto ali ne uspijeva...
-
meteorit135531
#6090 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
4 dana već nemam vode! Puna 4 dana!
Nuždu vrsim napolju, u kanti od Jupola. Kupio sam vodu, imam da pijem hvala Bogu
Ali poželio sam se okupati.. u komsiluku dvije kuće također nemaju vodu , ostali svi imaju.. niko ne zna gdje je problem.
Zvao sam , kažu imamo 2 hiljade intervencija u gradu, ne znamo kada ćete doći na red. Budite strpljivi
Uzeli su prijavu , ali eto 4 dana sam bez jebene vode!
Nuždu vrsim napolju, u kanti od Jupola. Kupio sam vodu, imam da pijem hvala Bogu
Ali poželio sam se okupati.. u komsiluku dvije kuće također nemaju vodu , ostali svi imaju.. niko ne zna gdje je problem.
Zvao sam , kažu imamo 2 hiljade intervencija u gradu, ne znamo kada ćete doći na red. Budite strpljivi
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#6091 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
isto i kod mene ,svi oko mene imaju vode ,ja nemam ,jedan broj ne radi nikako ,onaj drugi zauzet stalno...smrzla voda u cijevi kad je nestajalo neku noc...meteorit135531 wrote:4 dana već nemam vode! Puna 4 dana!![]()
- amar1994
#6092 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
ma nista od toga , vecina je glasacko tijeloRunning wrote:Cudi me da se narod ne digne malo, ako ovako nastave uskoro nece biti vode nikako tj. bice vode ali nece biti isporuke. Nekad je bolje zivjeti u manjoj sredini, barem osnovni problemi za zivot dosotjan covjeka se mogu lakse i brze rijesiti i organizovati.
-
zipoo
#6093 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
pa zato i nemate vode kada vam je smrzlabitanga_sa_otesa wrote:isto i kod mene ,svi oko mene imaju vode ,ja nemam ,jedan broj ne radi nikako ,onaj drugi zauzet stalno...smrzla voda u cijevi kad je nestajalo neku noc...meteorit135531 wrote:4 dana već nemam vode! Puna 4 dana!![]()
mislim da je to na vama da rijesite, a ne vodovod
- bitanga_sa_otesa
#6094 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
na meni da rjesavam?od glavne cijevi u cesti do mog mjerila ima 5 metara,ja skinuo mjerilo gurnuo tanku cjevcicu usla 2 ,5 metra. koliko ja znam to je njihova instalacija,moja je od mjerila do kuce... nisam ja kriv sto zavrcu vodu po noci na -20 i sto je smrzla...zipoo wrote: pa zato i nemate vode kada vam je smrzla
mislim da je to na vama da rijesite, a ne vodovod
-
neki
#6095 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
Jbg...da ste gradili legalno pa napravili projekat i tražili dozvole, neko bi vam već skrenuo pažnju na koju dubinu treba postaviti vodovodni priključak da ne bi zaledio...bitanga_sa_otesa wrote:isto i kod mene ,svi oko mene imaju vode ,ja nemam ,jedan broj ne radi nikako ,onaj drugi zauzet stalno...smrzla voda u cijevi kad je nestajalo neku noc...meteorit135531 wrote:4 dana već nemam vode! Puna 4 dana!![]()
- bitanga_sa_otesa
#6096 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
moja kuca izgradjena legalno 1988.god,imam dozvolu i legalne prikljucke.prikljucak vode isto iz 1988.god na 110 cm dubine.neki wrote: Jbg...da ste gradili legalno pa napravili projekat i tražili dozvole, neko bi vam već skrenuo pažnju na koju dubinu treba postaviti vodovodni priključak da ne bi zaledio...
p.s da napomenem da se ovo nije desilo nikad do sad..prosle godine je firma harysco radila remont kanalizacione mreze i pootkidali sve prikljucke za vodu kad su kopali,pa su to popravljali...ne znam da li je do toga...
-
AmirBaa
#6097 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
pusti ga vidis da je uhljeb neki. Jer samo uhljeb moze braniti ove bandite, sjetim im se familije sta rade, i jos ih nije stid. Meni je isto neki dan zaledilo UPRAVO JER ONI ZAVRNU PIPU NAVECER !bitanga_sa_otesa wrote:moja kuca izgradjena legalno 1988.god,imam dozvolu i legalne prikljucke.prikljucak vode isto iz 1988.god na 110 cm dubine.neki wrote: Jbg...da ste gradili legalno pa napravili projekat i tražili dozvole, neko bi vam već skrenuo pažnju na koju dubinu treba postaviti vodovodni priključak da ne bi zaledio...
p.s da napomenem da se ovo nije desilo nikad do sad..prosle godine je firma harysco radila remont kanalizacione mreze i pootkidali sve prikljucke za vodu kad su kopali,pa su to popravljali...ne znam da li je do toga...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6098 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
sjećam se kad sam prisustvovao pizdenju šefa harysca što ga svi zovu stanari u ulici u kojoj kopa kad nestane struje vode telefona
očito ga ta stigma prati otkako radi
a ima ogromne veze sa SDA banditima
sjećam se da je gore kod šahovskog kuba bosna ravno godinu dana radio jebenih 25 metara makadama i onih 14 metara uvisinu stepenica što je nermina zagora projektirala
sjećam se da je gore kod šahovskog kuba bosna ravno godinu dana radio jebenih 25 metara makadama i onih 14 metara uvisinu stepenica što je nermina zagora projektirala
- bitanga_sa_otesa
#6099 Re: Prokletstvo vodosnabdijevanja u Sarajevu
vjeruj ,za plakat je sta su nam uradili od ulice i neko im platio za to...Black swan wrote:sjećam se kad sam prisustvovao pizdenju šefa harysca što ga svi zovu stanari u ulici u kojoj kopa kad nestane struje vode telefona
- amar1994