SDA-All about

Post Reply
madner

#6076 Re: SDA-All about

Post by madner »

Tihic je golum, i ponasa se upravo u skladu sa tim. Nema sta nije uradio da sukne Haretu sto ga je otreso 2006.

Mali zli golum. :D
palermo

#6077 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Doktor29 wrote:
dufresne wrote:Sta je pouka price? Sve radi, ali ne podcjenjuj Sulejmana Tihica... :lol:
Ja sam vec odavno misljenja da je to najveci igrac na ovoj politickoj sceni, dosta ga ljudi podcjenjuju zbog izgleda ali ispada da su ovo sve amateri za njega :-? :-? :-? :-?
A u čemu je najveći politički igrač ? Donio neko dobro BOsni i Hercegovini ?

Ima kod mene u komšiluku jedan šibicar, da samo vidiš kakav je on igrač.....nema koga nije zajebao.

Šta znači najveći igrač ?
Banksy

#6078 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

madner wrote: Tihic je golum, i ponasa se upravo u skladu sa tim.
Nema sta nije uradio da sukne Haretu sto ga je otreso 2006.
Zbog toga, te 2006. je bio ''dobri golum''. Otkud sad ''zli''?
Kolt12

#6079 Re: SDA-All about

Post by Kolt12 »

Banksy wrote:
madner wrote: Tihic je golum, i ponasa se upravo u skladu sa tim.
Nema sta nije uradio da sukne Haretu sto ga je otreso 2006.
Zbog toga, te 2006. je bio ''dobri golum''. Otkud sad ''zli''?
Kome je Tihic bio "dobri golum"? Izgleda da je zaista u BiH vazno da kontroliras medijski prostor i da ce i najgori sljam profitirati od toga. Najbolji primjer za takvo sto su Tihic, Lagumdzija i Fahro.

Ne znas koji je ljigaviji, medjutim oni su dobivali glasove ili postoji tako savrsen sistem kradje glasova da oni zapravo nikad i nisu izabrani da predstavljaju Bosnjake.

Zapravo Zlaja Lagumdzija nikad i nije izasao ispred bosnjackog naroda i rekao, evo me narode, ocijenite mene Zlatka Lagumdziju direktno na izborima. Tihic to ne smije izaci na megdan otkako je popusio od Hareta na izborima.

Idemo predsjednici stranaka provjeravati svoju popularnost kod naroda direktno, pa se onda uvaljivati u parlament i vijece ministara kao predstavnici vlastitog naroda!
moke_31

#6080 Re: SDA-All about

Post by moke_31 »

Vidim Desnica ostaje Desnica i bacaju se razni epiteti i atributi na Tihog. Kao sad ispade on mudar političar, jedini da zezne Dodika????

Pa da je bio imalo mudar političar ne bi od 2006 sjebavo Hareta direktno jačajući Dodika i opravdavajući njegovu retoriku u očima međunarodne zajednice, i ne bi pomogao da se na vlast dovede neman Lagumdžija koji je i njemu na kraju dohako.

Ja bih prije rekao da je ovo potez očajnika, posljednji pokušaj da spasi sebe i svoju kliku kriminalaca oko sebe sigurnog poraza na kongresu SDA na proljeće. Skonto je način kako da ubaci HDZ u vlast (ponovo kupujući već kupljenog Radivojevića, moralnu ništariju) i na neki način se osveti SDP-u za izbacivanje iz vlasti na državnom nivou.

Ja ne vidim ovdje nikakvih briljantnih i mudrih poteza, samo nastavak političkog kurvaluka najgore vrste. Vjerovatno su ga na ovaj potez natjerali njegovi puleni koji su se već prepali metle posle kongresa, Sarajlić, Zukić iostali.
JThomas

#6081 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

eeeeeee šta je suljo sigurnih poraza na kongresima već preživio...
Shahab

#6082 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

Ovo su besmislene i društveno štetne spletke. Nikakvog dobra država i narod nisu vidjeli od Tihića. Najgora šteta je od njegovih nepismenih poltrona koruptokrata kojima je premrežio institucije. Sramota za jednu stranku da vodi politiku javne korupcije i prostitucije sa Desnicom i sličnima...
Ujak Sam

#6083 Re: SDA-All about

Post by Ujak Sam »

Shahab wrote:Ovo su besmislene i društveno štetne spletke. Nikakvog dobra država i narod nisu vidjeli od Tihića. Najgora šteta je od njegovih nepismenih poltrona koruptokrata kojima je premrežio institucije. Sramota za jednu stranku da vodi politiku javne korupcije i prostitucije sa Desnicom i sličnima...
Zato će to Bake sve dovesti u red. Ili Šemso, on je ovako komunikativniji i prodorniji. Biće nešto od njega. :mrgreen:
rajvosa1

#6084 Re: SDA-All about

Post by rajvosa1 »

Desnica se nije izjasnio. Sada drzi zlatnu dionicu.
yugi

#6085 Re: SDA-All about

Post by yugi »

To Desnica opet u igri :-)
Paranoid

#6086 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

yugi wrote:To Desnica opet u igri :-)
SDP-ov Supersub...sad će biti golova :dance:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6087 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

rajvosa1 wrote:Desnica se nije izjasnio. Sada drzi zlatnu dionicu.
bar je Desnici SDA osigurala zltnu kašiku
Paranoid

#6088 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

JoseMujica wrote:
Koliko se zlatnih kašika može kupit za 190.588 KM koliko Mira Jurić mora da plati SDP-u??

Mislim da posle ove presude Desnica prelazi na plan B..
heckler

#6089 Re: SDA-All about

Post by heckler »

Paranoid wrote:
JoseMujica wrote:
Koliko se zlatnih kašika može kupit za 190.588 KM koliko Mira Jurić mora da plati SDP-u??

Mislim da posle ove presude Desnica prelazi na plan B..

Po danasnjim cijenama zlata ta cifra ti kupuje tacno nesto malo vise od 2.4 kilograma zlata. Nisam siguran koliko grama zlata ide u individualnu kasiku ali mi se sve cini da bi se tu moglo nastancati zlatnik kasika za citav prvi saf SDP-a. :oops:
yugi

#6090 Re: SDA-All about

Post by yugi »

Sad će sve krenuti nabolje :run:
MuaDib

#6091 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

Epilog Tihićeve prijetnje izrečene u subotnjem dnevniku BHT-a, je Budimirov prevrat, kojim SDA u Vladi slomi vrat.
Jadno da jadnije ne može biti. :lol: :lol: :lol: :lol:
lacrima

#6092 Re: SDA-All about

Post by lacrima »

Tradicionalna Novogodišnja konferencija za medije SDA će biti održana 27. 12. 2012. godine (četvrtak) u Kongresnoj dvorani hotela „Holiday Inn“u Sarajevu, sa početkom u 11.00 sati.

Prisutnima će se obratiti predsjednik Stranke Sulejman Tihić.

:bih:
rajvosa1

#6093 Re: SDA-All about

Post by rajvosa1 »

Desnica, Chuck Norris međunarodne zajednice :)

http://www.** No links **.ba/front/zivko-budimir- ... -diplomata
heckler

#6094 Re: SDA-All about

Post by heckler »

SDA i HSP ne znaju sta se desava, ali eto nekakav ** No links **.ba je saznao sta je po srijedi :D

btw kad smo vec kod tih luzera. Ko stoji iza tog portala uopste?
rajvosa1

#6095 Re: SDA-All about

Post by rajvosa1 »

heckler wrote:SDA i HSP ne znaju sta se desava, ali eto nekakav --- NO LINKS --- je saznao sta je po srijedi :D

btw kad smo vec kod tih luzera. Ko stoji iza tog portala uopste?
Vlasnik portala je J. Duraković, trebao bi biti dobro informiran kao bivši direktor FTV-a

"I dok stranački štabovi u BiH pokušavaju da shvate današnji Budimirov potez, ** No links ** PORTAL saznaje da je Budimirova odluka plod “prijateljskog ubjeđivanja” tajnih i visokih evropskih dužnosnika. Budimir je upozoren da EU više neće trpjeti političku blokadu institucija u BiH, te je njegovo ponašanje označeno kao antidejtonsko i antievropsko"

Kako ** No links ** PORTAL saznaje, Radivojevića (koji se nalazi na službenom putu van zemlje) je kontaktirao premijer Nermin Nikšić i tom prilikom dobio uvjeravanja od on stoji na strani SDP-a, te da mogu da računaju na njegovu podršku.
Co0l

#6096 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

Kako ** No links ** PORTAL saznaje, Radivojevića (koji se nalazi na službenom putu van zemlje) je kontaktirao premijer Nermin Nikšić i tom prilikom dobio uvjeravanja od on stoji na strani SDP-a, te da mogu da računaju na njegovu podršku.
Hajd stisni pa ne budi 'na strani SDP-a' poslije one presude od 190 + k onoj sto se drznula da napusti stranku.Prepo se Desnica da njega ne tuze i ne zatraze nazad pare :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6097 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Djeluje mi ovaj clanak kao nagadjanje. Mada stoji cinjenica da je Jasmin Durakovic blizak SDP-u.
OmerD

#6098 Re: SDA-All about

Post by OmerD »

dufresne wrote:
Doktor29 wrote:
dufresne wrote:Sta je pouka price? Sve radi, ali ne podcjenjuj Sulejmana Tihica... :lol:
Ja sam vec odavno misljenja da je to najveci igrac na ovoj politickoj sceni, dosta ga ljudi podcjenjuju zbog izgleda ali ispada da su ovo sve amateri za njega :-? :-? :-? :-?
Ja sam poprilicno ukljucen u politicke tokove, nisam vezan ni za jednu stranku, ali na indirektan nacin postoje relacijama sa razlicitim politickim faktorima. Za taj period mogu reci jednu stvar, od svih politicara na sceni BiH, koji su pro-bosanski orijentisani (SDA, SDP, SBB, SBiH, SDU, BPS i etc.), niko ne moze individualno parirati Sulejmanu Tihicu! On je napravio pravo losih poteza u SDA, dovukao je dosta bezveznih i kriminalnih likova u strukture SDA,medjutim sigurno cu reci da je to jedini covjek trenutno na sceni koje ima dovoljno snage i lukavosti da promjeni neke politi cke stvari...Usudicu se da kazem, da je on jedini da dobro nasamari Dodika, a da mu ovaj ipak pruzi ruku na kraju i da ne shvati da je nasamaren... Iskreno, ja bio volio da je jedno 10-tak godina mladji, ali eto...

Vidjecemo na sta ce izaci... :lol:
hahaha, otkad se nisam ovako nasmijao. eh izvini jarane na izrazu, ali suljo tihic dodiku moze samo da pocucla onu stvar i to je dokazao u proteklih 10 godina vise puta. sto ga nije samarao kada mu crveni i sada plavi nisu smetali i kada ga je komotno mogao samarati. cak je s dodikom pravio smicalice protiv harisa i ti si sad tu dosao da govoris o tome da suljo moze da samara dodika... eh jarane, da ti znas cime dodik samara tihica ne bi tako pisao.

i tom milosmradu se predaje prevelika vaznost. tu je cak najbolje jos fahro rekao u jednoj emisiji, nesto poput "nema meni drvosjeca iz laktasa sta reci..."
dufresne

#6099 Re: SDA-All about

Post by dufresne »

Ja sam vec odavno misljenja da je to najveci igrac na ovoj politickoj sceni, dosta ga ljudi podcjenjuju zbog izgleda ali ispada da su ovo sve amateri za njega :-? :-? :-? :-?[/quote]

Ja sam poprilicno ukljucen u politicke tokove, nisam vezan ni za jednu stranku, ali na indirektan nacin postoje relacijama sa razlicitim politickim faktorima. Za taj period mogu reci jednu stvar, od svih politicara na sceni BiH, koji su pro-bosanski orijentisani (SDA, SDP, SBB, SBiH, SDU, BPS i etc.), niko ne moze individualno parirati Sulejmanu Tihicu! On je napravio pravo losih poteza u SDA, dovukao je dosta bezveznih i kriminalnih likova u strukture SDA,medjutim sigurno cu reci da je to jedini covjek trenutno na sceni koje ima dovoljno snage i lukavosti da promjeni neke politi cke stvari...Usudicu se da kazem, da je on jedini da dobro nasamari Dodika, a da mu ovaj ipak pruzi ruku na kraju i da ne shvati da je nasamaren... Iskreno, ja bio volio da je jedno 10-tak godina mladji, ali eto...

Vidjecemo na sta ce izaci... :lol:[/quote]

hahaha, otkad se nisam ovako nasmijao. eh izvini jarane na izrazu, ali suljo tihic dodiku moze samo da pocucla onu stvar i to je dokazao u proteklih 10 godina vise puta. sto ga nije samarao kada mu crveni i sada plavi nisu smetali i kada ga je komotno mogao samarati. cak je s dodikom pravio smicalice protiv harisa i ti si sad tu dosao da govoris o tome da suljo moze da samara dodika... eh jarane, da ti znas cime dodik samara tihica ne bi tako pisao.

i tom milosmradu se predaje prevelika vaznost. tu je cak najbolje jos fahro rekao u jednoj emisiji, nesto poput "nema meni drvosjeca iz laktasa sta reci..."[/quote]

Ovo je dokaz kako mi ocjenjujemo, sposobnost politicara, kad Fahro kaze, da njemu drvosjeca iz Laktasa nema sta reci i kad Zeljko kaze Kostunici da ce dobiti po prstima, na osnovu toga se ocjenjuje da su to dva jaka politicara... To je dokaz kako se mi zanesemo laganim populizmom, a na osnovu toga su Haris i Dodik "pomeli" izbore 2006, 100% BiH i referundu o ocjepljenu... 8-), a na kraju nista... :razz:

Tih(a)(iceva) voda brijege valja... :evil:
FOČANSKI PROPISI

#6100 Re: SDA-All about

Post by FOČANSKI PROPISI »

rajvosa1 wrote:Desnica, Chuck Norris međunarodne zajednice :)

http://www.--- NO LINKS ---/front/zivko-budimir-poslusao-prijateljsko-ubjedivanje-tajnih-zapadnih-diplomata
On nikad ne prelazi ulicu.On je uvijek na obje strane.
Post Reply