Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#6077 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
I ja sam opsovao Alexisu kad je pao u šesnaestercu... Ali evo sad analiziraju na Al Jazeera Sport i kažu da je bio penal. Naravno, to ne umanjuje Alexisove glumačke sposobnosti.Madrid wrote:A nije jadno kako Sanchez 2 puta pada kao da ga grom udara ?
Taktika je jedno, ljepota igre drugo...
- skafiskafsnjak
#6078 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Entropio wrote:I ja sam opsovao Alexisu kad je pao u šesnaestercu... Ali evo sad analiziraju na Al Jazeera Sport i kažu da je bio penal. Naravno, to ne umanjuje Alexisove glumačke sposobnosti.Madrid wrote:A nije jadno kako Sanchez 2 puta pada kao da ga grom udara ?
A jel Albiol trebao bar 2 zuta dobiti ? o tome ni govora...
- erik2
#6080 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
A niko ne spominje onaj luđački faul Xavi Alonsa, kad je puštena prednost, nešto se ne sjećam da je dobio žuti nakon prvog prekida. 
- necko_hz
#6081 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Bold 1: Ne napada, samo kontrolišu tok utakmice.motorola01 wrote:Klasika..Barsa drzi loptu i napada, klocevi se brane i to je sve. Ako izlete 2-3 puta preko centra, njima puna saka brade. Jadno je da tako igra ekipa koja pretendira u sami vrh svejtskog nogometa. Hoce li se uspjeti odbraniti, to cemo vidjetitaxi_driver wrote:Real ko celsi , bunker nevidjen.
Bold 2: Kvalitetna odbrana se jednako cijeni kao i kvalitetan napad. U ovom slučaju su klocevi igrači Barce jer ne napadaju dovoljno dobro. "Klocevi" iz Reala odlično odrađuju svoj posao.
Bold 3: Jadno je samo što večina misli da je fudbal ofanziva, a nije. Milion puta smo se mogli uvjeriti u to.
-
Bušman
#6082 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Mislim da nije bio penal. Ovo je ono sto zovu slobodna sudijska procjena i sa ovom se slazem. Nabio je loptu i bacio se preko igraca - pokusaj iznude, ali nije penal.Entropio wrote:I ja sam opsovao Alexisu kad je pao u šesnaestercu... Ali evo sad analiziraju na Al Jazeera Sport i kažu da je bio penal. Naravno, to ne umanjuje Alexisove glumačke sposobnosti.Madrid wrote:A nije jadno kako Sanchez 2 puta pada kao da ga grom udara ?
- ruud
#6083 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
karine penal, vidjelo se 10 sekundi priej da ce ici da padne..L00d wrote:Entropio wrote:I ja sam opsovao Alexisu kad je pao u šesnaestercu... Ali evo sad analiziraju na Al Jazeera Sport i kažu da je bio penal. Naravno, to ne umanjuje Alexisove glumačke sposobnosti.Madrid wrote:A nije jadno kako Sanchez 2 puta pada kao da ga grom udara ?
A jel Albiol trebao bar 2 zuta dobiti ? o tome ni govora...
a za sta je uopste dobio i prvi zuti ?
- Entropio
#6084 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Dobio je žuti kod prvog prekida... Samo što je grafika pokazala da je žuti dobio Albiol.erik2 wrote:A niko ne spominje onaj luđački faul Xavi Alonsa, kad je puštena prednost, nešto se ne sjećam da je dobio žuti nakon prvog prekida.
-
Madrid
#6085 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Albiol je trebao dobiti crveni, to nema dileme, ne znam sta taj kloc jos radi u Madridu...
Ali kolko sam preko losih streamova uhvatio, penal nije bio, Ramos skolsi povukao noge, a onaj nije na to racunao, pa se samo baci...
A druga situacija sa Coentraom cini mi se jos bolja, pola metra od njega pada
Ali kolko sam preko losih streamova uhvatio, penal nije bio, Ramos skolsi povukao noge, a onaj nije na to racunao, pa se samo baci...
A druga situacija sa Coentraom cini mi se jos bolja, pola metra od njega pada
- skafiskafsnjak
#6086 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
[/quote]ruud wrote: karine penal, vidjelo se 10 sekundi priej da ce ici da padne..
Ono za Sancheza u 16 je skrsio Ramos cini mi se. I gluma je bila.
Albiol nije ni dobio nijedan zuti. Prvi po meni je trebao dobiti nakon ostrog starta na Mesija s dvije noge.
Drugi, sad na Xaviju kad je ovaj isti gotovo sam na golmana mogao izaci .
- Entropio
#6087 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ne bih ga ni ja svirao...Bušman wrote:Mislim da nije bio penal. Ovo je ono sto zovu slobodna sudijska procjena i sa ovom se slazem. Nabio je loptu i bacio se preko igraca - pokusaj iznude, ali nije penal.Entropio wrote:I ja sam opsovao Alexisu kad je pao u šesnaestercu... Ali evo sad analiziraju na Al Jazeera Sport i kažu da je bio penal. Naravno, to ne umanjuje Alexisove glumačke sposobnosti.Madrid wrote:A nije jadno kako Sanchez 2 puta pada kao da ga grom udara ?
- Saian
#6088 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
todd_smith wrote:Iniesta
u onoj kontri kad je poslo predug pas poslije, jel ko vidio kako provuche loptu i dze medju ona dva realovca ipromijeni smjer kretanja i sve, el illusionista
-
Bušman
#6089 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Dobio je zuti za taj na Messiu, trebao je i za onaj na Xaviu.L00d wrote: Albiol nije ni dobio nijedan zuti. Prvi po meni je trebao dobiti nakon ostrog starta na Mesija s dvije noge.
-
Madrid
#6090 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ono za Sancheza u 16 je skrsio Ramos cini mi se. I gluma je bila.L00d wrote:ruud wrote: karine penal, vidjelo se 10 sekundi priej da ce ici da padne..
Albiol nije ni dobio nijedan zuti. Prvi po meni je trebao dobiti nakon ostrog starta na Mesija s dvije noge.
Drugi, sad na Xaviju kad je ovaj isti gotovo sam na golmana mogao izaci .[/quote]
Albiol ima zuti, sigurno bi ga dobio na startu nad Xaviem da nije imao...
-
5 0 5
#6091 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
sad ce to villa sve rijesiti
- Entropio
#6092 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Pa koliko sam ja vidio, Xabi Alonso je startao na Busquetsa s dvije noge, sudija je pustio prednost, a Alonso je ostao da se izvini Busquetsu i nije se vraćao nazad. Kod prvog prekida dobio je žuti (iako je grafika prikazala da je žuti dobio Albiol).L00d wrote:Ono za Sancheza u 16 je skrsio Ramos cini mi se. I gluma je bila.ruud wrote: karine penal, vidjelo se 10 sekundi priej da ce ici da padne..
Drugi, sad na Xaviju kad je ovaj isti gotovo sam na golmana mogao izaci .
Last edited by Entropio on 23/08/2012 23:31, edited 1 time in total.
- taxi_driver
#6093 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Necko hz veze ti blage nemas o fudbalu a htio bi da nam kazes da imas. Nije lako dati go kad se ovi brane sa 11 igraca pa taman da je jablanicka turbina. Ja samo ne znam ko moze reci da real igra fudbal. Ovo je obicna viktorija s tim da su dva-tri puta presli centar.
-
motorola01
#6094 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Bold 1:Itekako napada jer se 40 minuta od ovih 45 igralo na poziciji od 20-35 metara od gola RMnecko_hz wrote:Bold 1: Ne napada, samo kontrolišu tok utakmice.motorola01 wrote:Klasika..Barsa drzi loptu i napada, klocevi se brane i to je sve. Ako izlete 2-3 puta preko centra, njima puna saka brade. Jadno je da tako igra ekipa koja pretendira u sami vrh svejtskog nogometa. Hoce li se uspjeti odbraniti, to cemo vidjetitaxi_driver wrote:Real ko celsi , bunker nevidjen.
Bold 2: Kvalitetna odbrana se jednako cijeni kao i kvalitetan napad. U ovom slučaju su klocevi igrači Barce jer ne napadaju dovoljno dobro. "Klocevi" iz Reala odlično odrađuju svoj posao.
Bold 3: Jadno je samo što večina misli da je fudbal ofanziva, a nije. Milion puta smo se mogli uvjeriti u to.
Bold 2:Problem je sto ce oni ovkao igrati i u Madridu. Ovako igraju jer ne znaju drugacije, jer znaju da ce ih pomesti 1 na 1...samom odlukom da ovako igraju su mnogo rekli
Bold 3:jadno je sve ovo. Zeljeti postati no.1 svjetskom fudbalu sa ovakvom igrom
- ledeni_caj
#6095 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
U masi zastava koje veze nemaju sa Spanijom i Katalonijom je i nasa, Bosanska.
Steta sto je naopako okrenuse. 
- skafiskafsnjak
#6096 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
A kako je tek prgavo ono govno od Coentraaaaaa.... fuj fuj fuj ! 
PS: NIsam znao da je Albiol dobio prvi zuti...zato i nije sviran onaj drugi nad Xavijem ... to je nekako realno. Preostro za drugi zuti, a prvi bi bio sigurno
PS: NIsam znao da je Albiol dobio prvi zuti...zato i nije sviran onaj drugi nad Xavijem ... to je nekako realno. Preostro za drugi zuti, a prvi bi bio sigurno
- Saian
#6097 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Bušman wrote:Mislim da nije bio penal. Ovo je ono sto zovu slobodna sudijska procjena i sa ovom se slazem. Nabio je loptu i bacio se preko igraca - pokusaj iznude, ali nije penal.Entropio wrote:I ja sam opsovao Alexisu kad je pao u šesnaestercu... Ali evo sad analiziraju na Al Jazeera Sport i kažu da je bio penal. Naravno, to ne umanjuje Alexisove glumačke sposobnosti.Madrid wrote:A nije jadno kako Sanchez 2 puta pada kao da ga grom udara ?
lexi se fisno, proradio lopovluk u njemu
- p206
#6098 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
utakmica prosjek, vidi se da su nespremni većina njih, Ronaldo pogotovo, i Messi nije nešto fali mu svježine
Iniesta s druge strane najspremniji
Iniesta s druge strane najspremniji
- skafiskafsnjak
#6099 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Predvidjam da ce Albiol na klupi ostati ili ce brzo otici ...
-
LSD
#6100 Re: Barça-Madrid (Los Clásicos)
Ne može se ovo probiti, taman oblijetali dva dana...mora se poceti šutirati sa distance, Xavi je jednom pokušao ali ništa