Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj ovo mi je preludo, sve hocu da se natjeram da neke svoje stare slike iz djetinjstva ponovo uslikam.
Jes da mi fali ljudi s tih slika al valja pokusati...
nihil_ wrote:
Joj ovo mi je preludo, sve hocu da se natjeram da neke svoje stare slike iz djetinjstva ponovo uslikam.
Jes da mi fali ljudi s tih slika al valja pokusati...
udrch wrote:Prije bih rekao da smo mi zemlja koja nema tehničkih mogućnosti za cenzuru, inače bi nam to ukinuli garant..
ne, da imamo, uveo bi se PDV na gigabajt, i osnovala agencija gdje bi se zaposlio trocifreni broj članova dvije ili tri familije
Nemamo mi zakonsku osnovu za zastitu elementarnih autorskih prava a kamo li da nesto cenzurisemo ... pa kod nas legalno posluju subjekti kojima je osnovni biznis piraterija ...
...cak sta vise vjerujem i da inspekcija koja ponekad neko i ulovi napise rjesenje na piratskom sw
atko wrote:
Nemamo mi zakonsku osnovu za zastitu elementarnih autorskih prava a kamo li da nesto cenzurisemo ... pa kod nas legalno posluju subjekti kojima je osnovni biznis piraterija ...
...cak sta vise vjerujem i da inspekcija koja ponekad neko i ulovi napise rjesenje na piratskom sw