Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
abondanzieri wrote:Pobjeda zahvaljujući golu postignutom duboko u sudijskom vremenu .Mom protivniku cyprusu čestitam za fer i korektnu igru i želim mu više sreće u narednim kolima
Ako sam dobro razumio,sljedeće kolo se igra u utorak i srijedu,pa sam već postavio parove.
Čestitke i tebi na fer igri i pobjedi.
Joooooooooooooooooj, ispašću iz lige . Ovu utakmicu sam dobro odigro, ali peh pa peh
Jebo me bonus par + kurata sreća (svaki put bude 5-6 ljudi koji dadnu jedan ili nijedan gol i nikad da mene zapadnu, dadneš 2 gola i ne pobijediš, bljak ).
Od 5 utakmica, samo u jednoj sam dao više od 1 gola. To je ujedno i jedina koju sam izgubio. Jaguar84 je protiv mene u jednoj tekmi zabio više golova nego protivnici moji i ja u preostala četiri susreta. Pogodio sam oba bonusa, prošle sezone čini mi se sveukupno manje.
shaqqa wrote:Jebo me bonus par + kurata sreća (svaki put bude 5-6 ljudi koji dadnu jedan ili nijedan gol i nikad da mene zapadnu, dadneš 2 gola i ne pobijediš, bljak ).
vratilo ti se iz prošlog kola kad sam ja zabio 2 gola a ni boda osvojio nisam. Samo se pitam - kada će se meni početi vraćati
helem, primjećujem da najefikasniji igrač lige tavori pri samom dnu tablice
Naredne sedmice su utakmice Lige Prvaka i Lige UEFA. Jel' to znači Kup ili smo od Kupa i zvanično odustali ove sezone?
edit: Drug, ti si trebao pokušati naći tih 4-5 termina za Kup odmah sad. Ukoliko ih nema, daj da mi igramo Prvenstvo, a Kup preskočimo ove sezone. Osim, ako ne predstavlja raji problem da završnicu Kupa igraju sa lijevim i nižim ligama?!
*"čiste" su sezone u kojima je učestvovalo propisanih 12 ekipa, odnosno odigrana 22 kola. U pitanju su sve osim 1 (po redoslijedu druge) sezone (u kojoj je učestvovalo 18 takmičara, a odigrana 34 kola).
*ova tabela se odnosi na sve odigrane sezone. Dakle, uključujući i drugu koja je odigrana sa vanrednim brojem takmičara. Nažalost, usljed nedostatka podataka iz te sezone, ova tabela ne sadrži detaljnije podatke sem broja odigranih utakmica i osvojenih bodova.
**kod Lakta mi se potkrala neka greška čiji uzrok još moram utvrditi. Naime, na dvije tabele ima različit broj osvojenih bodova. Morat ću provjeriti šta je zapravo ispravno, pa ću popraviti. Nije mi se sad dalo to raditi.[/quote]
Zwanziger wrote:@Abbondanzieri treb'o si napisati koje su kup utakmice. Tako me Saik zajebo prije 2 kola postavio neke kup tekme a nije napisao da su kup; ja mislio prvenstvo i odigram na Arsenal i fulim. Znaci ubuduce ako stavljate kup utakmice naznacite koje su kup ili neko drugo takmicenje, jer ako nista ne pise ja smatram da su prvenstvene utakmice.
Ovo je bio prvi put da to nisam uradio i to baš zato da vidim da li je to nekome od vas bitno.Sada kada vidim da jeste obećavam da ću ubuduće uvijek naznačiti kada u ponudi budu kup utakmice
elSaik wrote:Naredne sedmice su utakmice Lige Prvaka i Lige UEFA. Jel' to znači Kup ili smo od Kupa i zvanično odustali ove sezone?
edit: Drug, ti si trebao pokušati naći tih 4-5 termina za Kup odmah sad. Ukoliko ih nema, daj da mi igramo Prvenstvo, a Kup preskočimo ove sezone. Osim, ako ne predstavlja raji problem da završnicu Kupa igraju sa lijevim i nižim ligama?!
Pa našao sam 5 termina. Stavio sam u kalendar. Evo na kraju posta dole: