SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
salik79

#6076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by salik79 »

JThomas wrote:riba smrdi od glave. za početak, danas uopšte nema kvartovskih policajaca, bili k'o jozo ili ne. a zašto nema? jer se nesigurnost namjerno kreira, od vrha do dna.
Tacno. Ja sam samo u kondicionalu govorio - ako uistinu zele dovesti sve u red, ali, eto, fali im drotova.
lijek-za-sve

#6077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by lijek-za-sve »

PM72 wrote: Do pred rat Jozo je stekao reputaciji jako opasnog drota.Jebo ga otac,radi njega sam izvadio ličnu kartu sa 17 godina. :lol: Halal mu bilo.Jer,ako te u neka doba zatekne bez lične fasovao si degenek.U ratu je bio jedan od komandanata laste i vidio sam ga uživo kolika ima muda.Naklon do poda. :thumbup:
mene je za Olimpijadu sa 13 godina u 15 minuta tri puta postroio i pitao ko sam ciji sam gdje stanujem i sta radim vani :-) ,a nama merak bilo otici do dvorane tj Olimpiskog i traziti znacke od sportista .....
emigrazione

#6078 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emigrazione »

salik79 wrote:
emigrazione wrote:Jel to onaj Jozo sto su ga nakon rata kod cige u Vogosci polomili nekakvi krimosi, jedva ziv ostao
Sta su rekli, koja armija je bila s njima?
Ne znam niti me interesuju policijske niti ulicne kabadahije
JThomas

#6079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

jesu ga stravično ubili.
smijesni_ste

#6080 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by smijesni_ste »

emigrazione wrote:Jel to onaj Jozo sto su ga nakon rata kod cige u Vogosci polomili nekakvi krimosi, jedva ziv ostao
Nije iza rata već 2007. i bili su naoružani i daleko od toga da je "jedva živ ostao"
leo karan

#6081 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by leo karan »

VjecitiStudent wrote:Sjećate se udesa prošle godine, kad je djevojka poginula kod predsjedništva, kad je bez glave ostala nakon što je policiji poznati trkač naletio na nju dok je čekala tramvaj?

Evo kako to sad idilčno opisuje naš cenzor pozorišnih predstava

Image
Ovoj minderpuzi ništa ne moze promaći.
emigrazione

#6082 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by emigrazione »

smijesni_ste wrote:
Nije iza rata već 2007. i bili su naoružani i daleko od toga da je "jedva živ ostao"
Ma ne sjecam se tacno samo mi naleti kada spomenuste ovog zajebanog Jozu, ne znam uopste jel to taj
JThomas

#6083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/radoncic ... /161011115

evo, ista stvar kao "nesavjesni vozač". kad političar iz vladajuće koalicije ima potvrđenu optužnicu on nije kriminalac ni zločinac (kao što je to goljo iz ilijaša čim je prvi put priveden, i prije optužnice). on ima pravnih problema :-D :mrgreen:
mirzet87sa

#6084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

To je taj. Doslo novo vrijeme i novi kriminalci, valjda kontao moze ko prije.. zajebo se malo
smijesni_ste

#6085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by smijesni_ste »

Jeste taj, ali objasniše već ljudi. Danas ne postoji sistem, ovih bilo više i naoružani još...nije superman
smijesni_ste

#6086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by smijesni_ste »

mirzet87sa wrote:To je taj. Doslo novo vrijeme i novi kriminalci, valjda kontao moze ko prije.. zajebo se malo
Da, ti znaš sigurno šta se tačno desilo.
mirzet87sa

#6087 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

smijesni_ste wrote:
mirzet87sa wrote:To je taj. Doslo novo vrijeme i novi kriminalci, valjda kontao moze ko prije.. zajebo se malo
Ne moram ni znati sta se desilo, znam da je primio degenek odnosno da mu je uzvracena svaka dignuta ruka u zadnjih 40 godina. Ne postoji danas policajac kojeg se narod boji, ne jer nema autoriteta, vec ne stoji drzava iza njega. Dovoljna mi je bila scena ispred europe, kad kajevic postroji specijalce i prasinare, popljuvs ih i mrsnu jer su htjeli da mu pisu kaznu za parkiranje. :lol:
salik79

#6088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by salik79 »

mirzet87sa wrote:
smijesni_ste wrote:
Ne moram ni znati sta se desilo, znam da je primio degenek odnosno da mu je uzvracena svaka dignuta ruka u zadnjih 40 godina. Ne postoji danas policajac kojeg se narod boji, ne jer nema autoriteta, vec ne stoji drzava iza njega. Dovoljna mi je bila scena ispred europe, kad kajevic postroji specijalce i prasinare, popljuvs ih i mrsnu jer su htjeli da mu pisu kaznu za parkiranje. :lol:
Da nisi usnio?! :mrgreen: Cisto sumnjam da su bili specijalci. Znaci, ti zivu silu ne grebu, a ne jednog Kajevica.
salik79

#6089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by salik79 »

Da je sistem stojao iza njega, kao sto nije, do toga nikada ni doslo ne bi. Ne sumnjam da su kasnije pojedinacno zazalili zbog toga, samo ako tada nisu bili maskirani...
julisiz es grant

#6090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

...prije rata se hvalio kako je pohvatao sve koji šaraju po fasadama, samo još onog Metaliku da stigne :D
medjutim

#6091 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by medjutim »

Nekako sticem dojam po tvojim postovima da si i ti u fazonu torbica, bruda, u par navrata si nesto komentariso pa mi se cini da se blago divis "zestokim" momcima, ono bolje dan ko lav nego 100 dana ko ovca i taj rad.
mirzet87sa

#6092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

salik79 wrote:
Da nisi usnio?! :mrgreen: Cisto sumnjam da su bili specijalci. Znaci, ti zivu silu ne grebu, a ne jednog Kajevica.
Specijalci, glavom i bradom.. ima tome par godina.. a sve je krenulo od kazne za parkiranje, gdje prasinar krenuo da pise kaznu, pa mu ovaj izleti iz city puba i opali samar pred 100 dusa :lol: pozvao pomoc, dosli specijalci, postrojio ih, mrsko i popljuvo, vratio se nazad a oni odakle su dosli :lol: grebu grebu, znaju i oni kome mogu i kome ne.. eh, drugo je kad je kakva akcija, pa nabiju maske i ne znas ko je ko, a ovako svako se boji za svoje ukucane :) ne stiti ih drzava, ne stoje iza njih, nema podrsku ni sigurnost od drzave, korumpirane/kriminalne kolege koji ce ga navuci.. :) pa i sinoc kad se vrsio ovaj uvidiaj, prasinari blokirali gore kod zeljeznicke prolaz prema americkoj ambasadi, stade s klasa pored njih jeba im od do i po gasu ode prema peoples'u, ostadose ljudi ko posrani :lol:
smijesni_ste

#6093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by smijesni_ste »

medjutim wrote:
Nekako sticem dojam po tvojim postovima da si i ti u fazonu torbica, bruda, u par navrata si nesto komentariso pa mi se cini da se blago divis "zestokim" momcima, ono bolje dan ko lav nego 100 dana ko ovca i taj rad.
Dakle nisam jedini koji ima isti dojam pogotovo kada mu upratiš postove na temi o trkačima :roll:
karanana

#6094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by karanana »

cudi me da vec nije uhvacen ili se predao.
mirzet87sa

#6095 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

medjutim wrote:
Jok bruda moj lijepi *zamahujem torbicom dok pricam* ne divim se tim kvazi zestokim deckima. Da furam taj stil, ne bih proveo godinu postenog rada, kao inzinjer masinstva, u kovnici pod presom.
Heller

#6096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Heller »

mirzet87sa wrote:
salik79 wrote:
Specijalci, glavom i bradom.. ima tome par godina.. a sve je krenulo od kazne za parkiranje, gdje prasinar krenuo da pise kaznu, pa mu ovaj izleti iz city puba i opali samar pred 100 dusa :lol: pozvao pomoc, dosli specijalci, postrojio ih, mrsko i popljuvo, vratio se nazad a oni odakle su dosli :lol: grebu grebu, znaju i oni kome mogu i kome ne.. eh, drugo je kad je kakva akcija, pa nabiju maske i ne znas ko je ko, a ovako svako se boji za svoje ukucane :) ne stiti ih drzava, ne stoje iza njih, nema podrsku ni sigurnost od drzave, korumpirane/kriminalne kolege koji ce ga navuci.. :) pa i sinoc kad se vrsio ovaj uvidiaj, prasinari blokirali gore kod zeljeznicke prolaz prema americkoj ambasadi, stade s klasa pored njih jeba im od do i po gasu ode prema peoples'u, ostadose ljudi ko posrani :lol:
RS je bog po tom pitanju, prašinari lemaju pa onda pitaju. Taj Kajević ko god da je, da je to u RSu uradio kešove bi za nove zube skupljo.
Hakiz

#6097 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hakiz »

Heller wrote:
mirzet87sa wrote:
salik79 wrote:
RS je bog po tom pitanju, prašinari lemaju pa onda pitaju. Taj Kajević ko god da je, da je to u RSu uradio kešove bi za nove zube skupljo.
E sad, kome vjerovati.
salik79

#6098 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by salik79 »

mirzet87sa wrote:
salik79 wrote:
I opet velim - specijalci garant nisu bili. Nikada ne idu bez minimalno cetvorke. A ta cetvorka sasvim sigurno ne grebe zive sile, a ne nekakvog klosara...Tamam da je bio Bake glavom i bradom, slomili bi ga da se ...cio, a kamoli da ih je popljuvao. Zato, odvadi malo...
mirzet87sa

#6099 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by mirzet87sa »

Heller wrote:
Jeste u rsu strozija policija, mada se ni oni ne nalaze u nekoj boljoj situaciji
Heller

#6100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Heller »

Hakiz wrote: E sad, kome vjerovati.
U RSu dobiješ po pičci jer ne izvadiš dokumente na vrijeme :mrgreen: Volim cugat na otvorenom, jednom to radio u Doboju, policija nas rastjerivala, neki lola se kurčio drotu ovaj ga polomi u sekundi :oops: Čuo sam od likova iz MUPa Tk kad nekog kupe recimo po potjernici u RSu federalni drotovi ovi se obraduju ko najrođenijem :mrgreen:
Post Reply