Pošto JThomas ima klikera znao bi da postoji mogućnost da mi je pisanje onog kluza od kada sam registrovan bilo toliko ofirno
(nije član stranke nego jedan radoznao građanin a imao je do sada jedno 500 dobro formulisanih pitanja na koja Kojović ima uvijek odgovor i svaki put je kluz i dalje kao neutralni radoznali građanin ovog grada na novo oduševljen odgovorima pa opet postavlja 500 novih previše dobro formulisanih pitanja)
da sam samo iskoristio funkcije ovog foruma da dobijem potvrdu za svoje sumnje. Klikneš profil
kluz franjo
380 posts
100% posts in forum Politika
301 posts/79.21% in topic Naša Stranka (ostalih 20.79% na drugim temama je pljuvanje ostalih stranaka)
Registrovan 2009
Prvi post 2014
Prvi komentar u prvom postu ide otprilike "Kao neko ko od SAMOG OTVARANJA topica prati diskusiju (znači pratio je uživo 4 godine diskusiju a nije ništa napisao) reći ću da sam od sada 20 godina bio nezadovoljan ali NS je pravo osvježenje jer njihovi stavovi su najprihvatljiviji i najbliži" (kao neka jeftina reklama za deterdžent

)
Ne moraš biti ovdje registrovan godinama da bi prepoznao bota i da je dovoljno da samo klikneš na njegovu statistiku na ovom forumu da dobiješ potvrdu. Ustvari dovoljno je samo da nekoga kao HM 2011 zovu u svakom drugom postu stranačkim botom (i Leclerca također) dok se u ovom slučaju poneki pale kao da sam uvrijedio Titu pa da bude jasno odakle vjetar duva