svi znaju ko je frajer i nema koga nije proganjao, dzaba.. s njim uvijek ista pricaHemera wrote:Ima jedan lik počesto dođe sa svojom skršenom Toyotom i parkira u blizini Istiklal džamije i izvodi nekakve cuke iz gepeka,mislim da ih ima 4-5, na livadu,a auto ostavi da se lufta.
Toyota(ne znam koja tačno tipa) registarskih tablica Kxx-E-644,sive boje, smrskane šajbe kako prednje tako i zadnje koja je lijepljena selotejpom kao i neki dijelovi limarije(znači iako je tako polupana) nije stari automobil u pitanju nego noviji.
Eh sad,među njima sam vidjela cukicu malog crnog vuče se jadničak samo na prednjim šapicama,dok mu zadnje dvije nisu " u funkciji",vidi se da psu treba pomoći medicinski ako se može,ali ta predmetna budala očito ima nekih problema,pa vjerovatno ga možda i neko zna.
Ne djeluju da su divlji po ponašanju,jednom sam vidjela i da ih hrani kako ih izvede na livadu,ali ovaj mali sam zna doći do auta i ući u njega...
Žalosno da očito mahniti idiot ima priliku da pse vuca sa sobom,pa ovi dog police department nek se pozabave i takvim slučajevima očitog zlostavljanja i zanemarivanja životinja.
Problem pasa lutalica
-
pakica_
#6076 Re: Problem pasa lutalica
- Hemera
#6077 Re: Problem pasa lutalica
ozbiljno znači da je poznat? 
-
pakica_
#6078 Re: Problem pasa lutalica
veomaHemera wrote:ozbiljno znači da je poznat?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- SanskiBiser
- SkyLimit
#6081 Re: Problem pasa lutalica
Po mojoj slobodnoj procjeni, ovako izgleda rasprostranjenost pasa lutalica u BiH

Slučajno ili ne, prosudite sami

- seoBIH
#6082 Re: Problem pasa lutalica
A ja kažem da nemaš dvije čisteSkyLimit wrote:Po mojoj slobodnoj procjeni, ovako izgleda rasprostranjenost pasa lutalica u BiH
http://www.bl-portal.com/banjaluka/novo ... aluke.html
http://www.glassrpske.com/drustvo/panor ... 68701.html
http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/s ... ljinu.html
- drug_profi
#6083 Re: Problem pasa lutalica
Bila je ovo duga i besana noc.
-
funeral blues
#6084 Re: Problem pasa lutalica
Za one koji kažu kako se preuveličava priča:
Čopor od 8 agresivnih! pasa, (dva se ne vide na slikama, stražare na putiću iznad) ni 5 metara od dječijeg igrališta

Ovdje su potrčali za nekim momkom, ne znam je l' im uspio pobjeći, nisam vidjela

Laju, trče za autima, prolaznicima, okupirali su park i igralište gdje bih ja sad kao trebala izvesti dijete da se ljulja, igra..
Čopor od 8 agresivnih! pasa, (dva se ne vide na slikama, stražare na putiću iznad) ni 5 metara od dječijeg igrališta

Ovdje su potrčali za nekim momkom, ne znam je l' im uspio pobjeći, nisam vidjela

Laju, trče za autima, prolaznicima, okupirali su park i igralište gdje bih ja sad kao trebala izvesti dijete da se ljulja, igra..
-
sizifinho
#6085 Re: Problem pasa lutalica
alarmantna situacija, zovi armiju BiHfuneral blues wrote:Za one koji kažu kako se preuveličava priča:
-
funeral blues
#6086 Re: Problem pasa lutalica
Zvala sam koga treba, ništa se ti ne sekiraj 
- Adriatic
#6087 Re: Problem pasa lutalica
sizifinho wrote:alarmantna situacija, zovi armiju BiHfuneral blues wrote:Za one koji kažu kako se preuveličava priča:
- Hemera
#6088 Re: Problem pasa lutalica
Ja oko 9h prolazim pored onog fast fooda u Nedžarićima,kad pored klupice izvrnuta velika džukela,valjda mrtva s obzirom da se ukočila...
Ja na prvi mah pomislila da se valja u travi,kad ono ništa samo onako leži...

Ja na prvi mah pomislila da se valja u travi,kad ono ništa samo onako leži...
- Maharadza
#6089 Re: Problem pasa lutalica
NE viđam ih ni ja više po B-fazi kao ranije...ili su ih sklonili luđaci (privremeno) ili je LOKOM konačno krenuo sa "čistkom"! Nadam se da je ovo drugo!Hemera wrote:Ja oko 9h prolazim pored onog fast fooda u Nedžarićima,kad pored klupice izvrnuta velika džukela,valjda mrtva s obzirom da se ukočila...
Ja na prvi mah pomislila da se valja u travi,kad ono ništa samo onako leži...![]()
-
Gabrielo
#6090 Re: Problem pasa lutalica
Ovaj "pametni" sizif jos uvijek pise. Ja sam mislio da je odstranjen.Adriatic wrote:sizifinho wrote:alarmantna situacija, zovi armiju BiHfuneral blues wrote:Za one koji kažu kako se preuveličava priča:
Laju, trče za autima, prolaznicima, okupirali su park i igralište gdje bih ja sad kao trebala izvesti dijete da se ljulja, igra..![]()
-
Naslovnica
#6091 Re: Problem pasa lutalica
Onaj čopor sa njih nekoliko koji drže prostor oko zelene pijace i dječjeg igrališta u B-Fazi su tu, svi na broju. Nekoliko stuha ih hrani, gladi...Maharadza wrote:NE viđam ih ni ja više po B-fazi kao ranije...ili su ih sklonili luđaci (privremeno) ili je LOKOM konačno krenuo sa "čistkom"! Nadam se da je ovo drugo!Hemera wrote:Ja oko 9h prolazim pored onog fast fooda u Nedžarićima,kad pored klupice izvrnuta velika džukela,valjda mrtva s obzirom da se ukočila...
Ja na prvi mah pomislila da se valja u travi,kad ono ništa samo onako leži...![]()
-
sizifinho
#6092 Re: Problem pasa lutalica
e gabrijele, navodnike u novčanik smjestiGabrielo wrote: Ovaj "pametni" sizif jos uvijek pise. Ja sam mislio da je odstranjen.
Za tebe Albert zvani Ajnštajn
- Hemera
-
lavic
#6095 Re: Problem pasa lutalica
Ne znam zasto novinari stalno potenciraju da su slike uginulih kerova uznemirujuce, nije uopste potrebno od ovoga praviti vijest.
Kafelerija ce ga odnjeti i jedan manje.
- CherryLips
#6096 Re: Problem pasa lutalica
Hajd molim te mi na pp javi koji broj da zovem...ova kuja kod naše zgrade opet okotila pet komada,tačno ću poluditi od skike, cviljenja i raznesenog smeća svuda uokolo...funeral blues wrote:Zvala sam koga treba, ništa se ti ne sekiraj
-
funeral blues
#6097 Re: Problem pasa lutalica
Poslala sam ti. 
-
L u c i f e r
#6099 Re: Problem pasa lutalica
Apsolutno se slažem, ne vidim ništa uznemirujuće u tijelu uginule životinje.lavic wrote:Ne znam zasto novinari stalno potenciraju da su slike uginulih kerova uznemirujuce, nije uopste potrebno od ovoga praviti vijest.
Kako bi tek trebalo onda da se osjećamo kad uđemo u mesaru?
Za mene su recimo uznemirujuće slike psećih ujeda,...ali i prosjaka, penzionera po kontejnerima, cjenovnika u restoranu državnih organa, arhitekture na poljinama i sl...
- drug_profi
#6100 Re: Problem pasa lutalica
Fulio topic. Sori.