Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote:Da ih nisu izvukli da se odmah dogovore izmedju sebe kome ce kup, a kome liga. Ko dobije kup, odustane od svih 6 bodova u ligi
Ostatak kupa i lige malo pogura NSBIH-a sa sudijama da se ispostuje dogovor....
Kako Zrinjski moze odustati od svih 6 bodova, kad nas je dobio na Kosevu?
Ili smo po defaultu vec dogovorili, njima liga, nama kup. Znalo se ovo jos i prije pocetka lige, Zrinjski - Sarajevo na startu kupa
channel10 wrote:Da ih nisu izvukli da se odmah dogovore izmedju sebe kome ce kup, a kome liga. Ko dobije kup, odustane od svih 6 bodova u ligi
Ili smo po defaultu vec dogovorili, njima liga, nama kup. Znalo se ovo jos i prije pocetka lige, Zrinjski - Sarajevo na startu kupa
Ma ono mi je prvo palo na pamet kad sam vidio par , a veze nemam ni da su igrali
Kako jebeni domaci teren moze biti ikakav faktor u nasoj ligi kad se igra pred 1000 ljudi, samo alibi za neuspjeh kad se igra negdje na strani.Cuj prednost domaceg terenea, zelena trava i tamo i vamo.Jebo te hiljadu ljudi na tribina, nikad to necu razumjeti...
1946--1987 wrote:Kako jebeni domaci teren moze biti ikakav faktor u nasoj ligi kad se igra pred 1000 ljudi, samo alibi za neuspjeh kad se igra negdje na strani.Cuj prednost domaceg terenea, zelena trava i tamo i vamo.Jebo te hiljadu ljudi na tribina, nikad to necu razumjeti...
Jes doduse kod njih nije zelena al prilagodi se terenu majku mu jebem.I njima je oranica kao i nama samo sto smo mi satro barcelona.Oni se prilagode i uzmu nas.
Ma meni ovo bas, hajdakaem uzbudljivo ( ) , sto smo dobili Zrinjski, i to igramo dole.
Glupa fraza, ali fakat protivnik po mjeri, pogotovo nakon loseg starta sezone, i pogotovo sto smo upravo protiv njih kao glavnih favorita za titulu izgubili kuci, i jos imaju taj niz bez gola. Bas ono da se nalozis ako igras protiv njih. Ovo je bas nekako sansa da se iskupis za dosta losih rezultata u prvenstvu.
Vjerovatno, odnosno nadam se da tako razmisljaju i igraci.
Last edited by jeza u ledja on 15/09/2015 18:45, edited 1 time in total.
meni je drago sto smo dobili zrinjskog, da vidimo od cega smo.Ako ispadnemo nece mi biti zao pretjerano, iskreno.
nek pokazu srce i karakter, do njih je...ne moze bolja prilika za vracanje samopouzdanja i na pravi put, jebo borca i rudar (uz duzno postovanje prema borcu i rudaru )
a koji je kurac sa ovim velezom inace, po imenima bi trebali biti solidan premijerligas, zlatna sredina.Ovako ispadose i boga pitaj kad ce se opet vratiti, nazalost.Ipak je draze gledati Sarajevo-Velez nego Sarajevo-Mladost Doboj Kakanj (uz duzno postovanje ekipi iz doboja kod kaknja)
Charuga wrote:Možda su ljudi namjerno ispali. Skontali da nemaju kapaciteta da se bore na dva fronta i halalili kup jer im u prvenstvu gori za opstanak.
Jedino logicno objasnjenje, jer nema sanse da su losiji od onih sarlatana koji su, cini mi se, i u 1 ligi RS posljednji(?).