Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chudjenhe wrote:ima li ko problema s d3go
sta je ovo?
Molimo Vas da odete na direktan link za plugin http://d3go.tv/player/ViewRightWebInstaller.msi, gdje ćete downloadovati i instalirati zadnju verziju plugina, paralelno gaseći sve otvorene browsere.
Kinaski wrote:Opet nista na anolognoj. Stvarno ste dzubrad. E neces mi izbit ni marke vise iz dzepa . Necu na digitalu prec pa makar se peglo sa ribljom . Bandooo
A koja je razlika u cijeni analogne i digitalne ne kontam zasto toliki bijes
Zato sto u spavacoj imam isto tv , vecinom tu i gledam tv . Jedino zena gleda u dnevnom , a ovi bilmezi mi nece da daju drugi resiver , daju samo jedan . E ja necu nijedan , kad ciganisu , sise one
Telemach wrote:Molimo Vas da odete na direktan link za plugin http://d3go.tv/player/ViewRightWebInstaller.msi, gdje ćete downloadovati i instalirati zadnju verziju plugina, paralelno gaseći sve otvorene browsere.
Kinaski wrote:Opet nista na anolognoj. Stvarno ste dzubrad. E neces mi izbit ni marke vise iz dzepa . Necu na digitalu prec pa makar se peglo sa ribljom . Bandooo
Zato sto u spavacoj imam isto tv , vecinom tu i gledam tv . Jedino zena gleda u dnevnom , a ovi bilmezi mi nece da daju drugi resiver , daju samo jedan . E ja necu nijedan , kad ciganisu , sise one
Pa lakse ti je zenu otjerat u spavacu a ti uzivaj u dnevnoj
Ko kaže da ne daju, ja imam 2 resivera. Za drugi plaćaš mjesečnu naknadu od 3, 5 ili 10 KM u zavisnosti od paketa koji želiš da gledaš.
Telemach, zasto ne otkljucate kanale i nama sa starim receiverom? Preko pola ekrana stoji obavjest da se pretplati na kanal. Ajd da je tako svima, pa nemaju svi prosireni paket...al kad je vec otkljucano nije uredu da mi sa starim receiverom ne mozemo pratiti (koji svakako moramo platiti ako zelimo zamjenu, noviji korisnici dobivaju dzabe ovaj s mogucnoscu snimanja) nego smo i duze vremena korisnici vasih usluga...
fortaleza wrote:Telemach, zasto ne otkljucate kanale i nama sa starim receiverom? Preko pola ekrana stoji obavjest da se pretplati na kanal. Ajd da je tako svima, pa nemaju svi prosireni paket...al kad je vec otkljucano nije uredu da mi sa starim receiverom ne mozemo pratiti (koji svakako moramo platiti ako zelimo zamjenu, noviji korisnici dobivaju dzabe ovaj s mogucnoscu snimanja) nego smo i duze vremena korisnici vasih usluga...
A to je znaci...
Tipicno... odnos do redovnih korisnika kao do nezeljenog djeteta.
Ko da ne zive od nasih uplata.. bosanski smisao za biznis.
3 mjeseca 50% popusta za sve nove korisnike Telemach DUO I TRIO PAKETA!
I to nije sve...
Svi novi korisnici TRIO paketa u narednih 6 mjeseci BESPLATNO će uživati u svim HD kanalima iz Telemach ponude!
Akcija traje od 08.03.2013. godine do 08.05.2013. godine.
123456789 wrote:3 mjeseca 50% popusta za sve nove korisnike Telemach DUO I TRIO PAKETA!
I to nije sve...
Svi novi korisnici TRIO paketa u narednih 6 mjeseci BESPLATNO će uživati u svim HD kanalima iz Telemach ponude!
Akcija traje od 08.03.2013. godine do 08.05.2013. godine.