Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BRAH

#6076 Re: Juventus

Post by BRAH »

L00d wrote:
juventus wrote:Čuj ubrajaju Lazio u težak raspored, ekipu koja izgubi glat od Catanie 4:0... :lol:

Lazio je trenutno u nivou Bologne ili Parme, a Milan u nivou Genove ili Fiorentine, tako da ja tu nigdje ne vidim toliko težak raspored.

e tugo moja :lol:
predji na drugoga.
pozdrav od kanarinaca :lol:
BigBen

#6077 Re: Juventus

Post by BigBen »

L00d wrote:
juventus wrote:Čuj ubrajaju Lazio u težak raspored, ekipu koja izgubi glat od Catanie 4:0... :lol:

Lazio je trenutno u nivou Bologne ili Parme, a Milan u nivou Genove ili Fiorentine, tako da ja tu nigdje ne vidim toliko težak raspored.

Ne znam zasto se smijesis, sve sto je rekao stoji!? Vjerovatno nisi gledao nastup lazio koji je bio Antifudbalski. Parma je pruzila bolju partiju, pa i Bologna od nebeskoplavih. Sramotno da ekipa koja zeli u Europu ne uputi niti jedan udarac u okvir gola...
skafiskafsnjak

#6078 Re: Juventus

Post by skafiskafsnjak »

Lazio u nivou Bologne... hahaha.

Sent from my MT11i using Tapatalk 2
skafiskafsnjak

#6079 Re: Juventus

Post by skafiskafsnjak »

BigBen wrote:
L00d wrote:

Ne znam zasto se smijesis, sve sto je rekao stoji!? Vjerovatno nisi gledao nastup lazio koji je bio Antifudbalski. Parma je pruzila bolju partiju, pa i Bologna od nebeskoplavih. Sramotno da ekipa koja zeli u Europu ne uputi niti jedan udarac u okvir gola...
pa sta, ako je Juventus tako superioran, trebali su ih dobiti, bez obzira na igru Lazia...

Verocious

#6080 Re: Juventus

Post by Verocious »

L00d wrote: pa sta, ako je Juventus tako superioran, trebali su ih dobiti, bez obzira na igru Lazia...

Ovo je komentar u rangu nekog ko nikada nije odgledao fudbalske utakmice u zivotu :-) fudbal nije sah, nekada je potrebna i sreca pored apsolutne dominacije da bi se pobjedio protivnik ;-)

Al dobro... posto trollas oprosteno ti je :skoljka:
Cyrax

#6081 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Smiriti strasti do utakmice sa vjestackim klubom ruskog gangstera.
To je prekretnica sezone, ne ovaj nesretni remi. Tejk it izi. ;-)
htcxone

#6082 Re: Juventus

Post by htcxone »

Image

Uploaded with ImageShack.us

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ali_G

#6083 Re: Juventus

Post by Ali_G »

Juve je mnogo napredovao od vremena Ranieria i strucnjaka prije njega, al mi nije jasno zasto se jos uvijek dovodi poprilican broj prosjecnih igraca, prije svega u napadu. Vucinic, Matri, Giovinco, Bendter, Quagliarela. Svake godine dodje po jedan, a niko ne odlazi. Za malo vecih dometa se ne moze osloniti na njih.
Bianconeri1988

#6084 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Ma čudno ti je to sve, nakon 2006. klub je još uvijek u tranziciji pa tako i igrački kadar, po prelaznom roku se znalo dovesti po 7 ili 8 igrača pa je budžet za transfere ravnomjerno raspoređivan na taj broj.

U protekle dvije sezone klub je pogodio prije svega sa trenerom, a dobro je popunjen odbrambeni i vezni dio reda, eh ostao je još taj napadač kojeg i mi svi navijači željno iščekujemo.

A i takva je finansijska situacija u svim italijanskim klubovima da trenutno niko ne može priuštiti skupocjenog igrača koji će biti plaćen 30+ miliona i imati plaću od 7 ili 8 miliona, zakon je takav da klub svaku plaću plaća duplo, znači neki igrač ima platu od 5 miliona, a to klub košta 10 miliona.

Valjda si me razumio.
skafiskafsnjak

#6085 Re: Juventus

Post by skafiskafsnjak »

Verocious wrote:
L00d wrote: pa sta, ako je Juventus tako superioran, trebali su ih dobiti, bez obzira na igru Lazia...

Ovo je komentar u rangu nekog ko nikada nije odgledao fudbalske utakmice u zivotu :-) fudbal nije sah, nekada je potrebna i sreca pored apsolutne dominacije da bi se pobjedio protivnik ;-)

hahaha strucnjak forumski. Nema dalje... po tvom komentaru se vidi da se razumijes... K'o Braco, hahaha.

Ako je Lazio rang Bologne, sta ce biti s Celzijem onda...

htcxone

#6086 Re: Juventus

Post by htcxone »

isto što im je bilo na stamfordu :D osim dva nafakaška gola ;)
Verocious

#6087 Re: Juventus

Post by Verocious »

L00d wrote:
Verocious wrote:

hahaha strucnjak forumski. Nema dalje... po tvom komentaru se vidi da se razumijes... K'o Braco, hahaha.

Ako je Lazio rang Bologne, sta ce biti s Celzijem onda...

Vidjet cemo u utorka sta ce biti, a hajd sad majke ti idi i slini nad Machesterom i mani se provokacija ;-)
Eldinn

#6088 Re: Juventus

Post by Eldinn »

Nije bilo srece ali i Marcceti je odlicno branio, igraci su mislili na Chelsea!
U ligi nemamo konkurenciju tako da se ce ovi prosuti bodovi nadoknaditi a i prvi smo!

Marotta mora dovesti napadaca pravog, ubjedjen sam da smo ga imali sinoc bi sigurno dobili!

Ocekujem Lichta da se vrati na desnu stranu ipak je on po meni bolji od Isle

Forza Juve!
Verocious

#6089 Re: Juventus

Post by Verocious »

Licht ove sezone nije ni blijeda kopija onog od prosle sezone, a pogotovo sto je lik izgubljen u 3-5-2 formaciji plus sto je kritican u napadu a to mu je jako vazno na poziciji koju igra.

Isla je imao tesku povredu i polako ulazi u formu, sinoc je bio losiji nego inace ali uvjeren sam da cemo s njim na toj poziciji imati vrhunskog igraca.
Bianconeri1988

#6090 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Mi smo sinoć odigrali strašnu utakmicu, je ne mogu reći da je bilo ko bio loš, izuzev napadača što je nekako i standardno. Može pričati ko šta hoće, ali nama Vučinić itekako fali, upravo u ovakvim utakmicama.

Lazio se branio sve vrijeme jer mu mi nismo dozvolili da nas napadane, e pa čitavu utakmicu smo mi vršili visok presing na njih. Alessio je dobro rekao poslije utakmice, sve je funkcionisalo, čak i završni pas iako nije bilo Pirla, jednostavno nismo imali sreće, fudbal je takva igra, a i Laziu se vratilo za posljednja 4 poraza protiv nas, svaki put smo ih dobili više sretno nego spretno.

Razmišljanje navijača je obično negativno svaki put ukoliko se ne pobjedi, zato i mnogi kritikuju. Ja uopšte nisam razočaran ili zabrinut, ovo od sinoć će nam se sigurno negdje vratiti, već u utorak inšAllah.

Za Lichta se apsolutno slažem, ali evo sad se vratio Pepe, dobit ćemo na širini, valjda koji put zaigramo u 4-3-3 formaciji. Treba se mjenjati kad ne ide, ali se pretpostavljam čeka i povratak Contea na klupu, ovako Carrera i Alessio nisu smjeli ništa da rizikuju.
Point.

#6091 Re: Juventus

Post by Point. »

Joj sto neki kenjaju, sta je trebo Lazio odigrati mega napadacki pa da im Juve smjesti 3 komada iza usijo do 15-te minute. Dosli po bod, uzeli ga i cao drugari. Da Juve ima nekog boljeg napadaca od mrtvog Matrija ili onu dansku kladu mozda bi i dobili.

Sta kaze onaj fudbalski znalac, Lazio na nivou Bologne. Da sam ti samobano bih se do ljeta.
MaxPayne

#6092 Re: Juventus

Post by MaxPayne »

gdje da i pobjedimo kad se 90% golmana protiv nas pretvara u hobotnice koje gotovo sve vade
Tigar1

#6093 Re: Juventus

Post by Tigar1 »

Fkat je Marchetti sinoć bio fenomenalan, prošle godine Pegolo je kući protiv Siene sve skidao... razbrane se ljudi, valja im možda jednog dana stati na gol u dresu Stare Dame :-D

Protiv Chelsea možda :

Licht Barzagli Bonucci Chiellini

Vidal Pirlo Marchisio Asamoah

Vučinić Giovinco (Quagliarela)

Ovdje ne smijemo propustiti šansu koja se stvori, jer će uslijediti kazna garantirano, napadači se moraju malo ''presabrati'' pogotovo Seba
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#6094 Re: Juventus

Post by I am Happy »

Evo Inter odigra utakmicu za nas :D
Idalje je toplo u Torinu 8-)
Bianconeri1988

#6095 Re: Juventus

Post by Bianconeri1988 »

Ma nema potrebe da se brinemo, ja sam to sinoć napisao, konkurencija će i sljedeće kolo kiksati iz prostog razloga jer su loši i ne mogu konstantno dobro igrati.

Da ne igramo u CL bili bi mi već i na više od ova 4 boda.
BigBen

#6096 Re: Juventus

Post by BigBen »

Konkurenti nikako da iskoriste kiks Juventusa, jer ovaj period Juve igra dosta promjenjivo. Bez Kontea i dalje u solidnoj prednosti...

Forza Juve!
ortodont

#6097 Re: Juventus

Post by ortodont »

Ma preporuka svima je da navijaju za nas u utorak jer ako ispadnemo iz LP, prekucat ćemo Seriu A.

A nije da je nećemo osvojiti svakako.
Caseres

#6098 Re: Juventus

Post by Caseres »

Da hoce biti nesto od Llorentea. Samo da ne bude opet neki kloc na zimu, tipa Boriello... :sad:
aldin007

#6099 Re: Juventus

Post by aldin007 »

Nadam se da cemo ovu pjesmu sutra na stadionu sto vise puta slusati aBd..

http://www.youtube.com/watch?v=sEXHeTcxQy4

Ne znam za vas, ali mene citav dan neka trema i nervoza drzi radi sutrasnje utakmice.. Lazio odavno zaboravljen.. Ceka nas najvaznija utakmica u dosadasnjem dijelu sezone.. Igraci ce biti na pravom ispitu. Ili su spremni za iskorak dalje ili nisu. Treceg nema.. Na tribinama ocekujem pakao u najmanju ruku..
juventus

#6100 Re: Juventus

Post by juventus »

L00d wrote:

Poslije utakmice još više mislim da sam u pravu za ovo što sam napisao.

Ti il' nisi gledao utakmicu, il' pojma o fudbalu nemaš.
Post Reply