Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
juventus wrote:Čuj ubrajaju Lazio u težak raspored, ekipu koja izgubi glat od Catanie 4:0...
Lazio je trenutno u nivou Bologne ili Parme, a Milan u nivou Genove ili Fiorentine, tako da ja tu nigdje ne vidim toliko težak raspored.
e tugo moja
Ne znam zasto se smijesis, sve sto je rekao stoji!? Vjerovatno nisi gledao nastup lazio koji je bio Antifudbalski. Parma je pruzila bolju partiju, pa i Bologna od nebeskoplavih. Sramotno da ekipa koja zeli u Europu ne uputi niti jedan udarac u okvir gola...
juventus wrote:Čuj ubrajaju Lazio u težak raspored, ekipu koja izgubi glat od Catanie 4:0...
Lazio je trenutno u nivou Bologne ili Parme, a Milan u nivou Genove ili Fiorentine, tako da ja tu nigdje ne vidim toliko težak raspored.
e tugo moja
Ne znam zasto se smijesis, sve sto je rekao stoji!? Vjerovatno nisi gledao nastup lazio koji je bio Antifudbalski. Parma je pruzila bolju partiju, pa i Bologna od nebeskoplavih. Sramotno da ekipa koja zeli u Europu ne uputi niti jedan udarac u okvir gola...
pa sta, ako je Juventus tako superioran, trebali su ih dobiti, bez obzira na igru Lazia...
L00d wrote:
pa sta, ako je Juventus tako superioran, trebali su ih dobiti, bez obzira na igru Lazia...
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
Ovo je komentar u rangu nekog ko nikada nije odgledao fudbalske utakmice u zivotu fudbal nije sah, nekada je potrebna i sreca pored apsolutne dominacije da bi se pobjedio protivnik
Juve je mnogo napredovao od vremena Ranieria i strucnjaka prije njega, al mi nije jasno zasto se jos uvijek dovodi poprilican broj prosjecnih igraca, prije svega u napadu. Vucinic, Matri, Giovinco, Bendter, Quagliarela. Svake godine dodje po jedan, a niko ne odlazi. Za malo vecih dometa se ne moze osloniti na njih.
Ma čudno ti je to sve, nakon 2006. klub je još uvijek u tranziciji pa tako i igrački kadar, po prelaznom roku se znalo dovesti po 7 ili 8 igrača pa je budžet za transfere ravnomjerno raspoređivan na taj broj.
U protekle dvije sezone klub je pogodio prije svega sa trenerom, a dobro je popunjen odbrambeni i vezni dio reda, eh ostao je još taj napadač kojeg i mi svi navijači željno iščekujemo.
A i takva je finansijska situacija u svim italijanskim klubovima da trenutno niko ne može priuštiti skupocjenog igrača koji će biti plaćen 30+ miliona i imati plaću od 7 ili 8 miliona, zakon je takav da klub svaku plaću plaća duplo, znači neki igrač ima platu od 5 miliona, a to klub košta 10 miliona.
L00d wrote:
Ovo je komentar u rangu nekog ko nikada nije odgledao fudbalske utakmice u zivotu fudbal nije sah, nekada je potrebna i sreca pored apsolutne dominacije da bi se pobjedio protivnik
Al dobro... posto trollas oprosteno ti je
hahaha strucnjak forumski. Nema dalje... po tvom komentaru se vidi da se razumijes... K'o Braco, hahaha.
Ako je Lazio rang Bologne, sta ce biti s Celzijem onda...
L00d wrote:
Al dobro... posto trollas oprosteno ti je
hahaha strucnjak forumski. Nema dalje... po tvom komentaru se vidi da se razumijes... K'o Braco, hahaha.
Ako je Lazio rang Bologne, sta ce biti s Celzijem onda...
Vidjet cemo u utorka sta ce biti, a hajd sad majke ti idi i slini nad Machesterom i mani se provokacija
Nije bilo srece ali i Marcceti je odlicno branio, igraci su mislili na Chelsea!
U ligi nemamo konkurenciju tako da se ce ovi prosuti bodovi nadoknaditi a i prvi smo!
Marotta mora dovesti napadaca pravog, ubjedjen sam da smo ga imali sinoc bi sigurno dobili!
Ocekujem Lichta da se vrati na desnu stranu ipak je on po meni bolji od Isle
Licht ove sezone nije ni blijeda kopija onog od prosle sezone, a pogotovo sto je lik izgubljen u 3-5-2 formaciji plus sto je kritican u napadu a to mu je jako vazno na poziciji koju igra.
Isla je imao tesku povredu i polako ulazi u formu, sinoc je bio losiji nego inace ali uvjeren sam da cemo s njim na toj poziciji imati vrhunskog igraca.
Mi smo sinoć odigrali strašnu utakmicu, je ne mogu reći da je bilo ko bio loš, izuzev napadača što je nekako i standardno. Može pričati ko šta hoće, ali nama Vučinić itekako fali, upravo u ovakvim utakmicama.
Lazio se branio sve vrijeme jer mu mi nismo dozvolili da nas napadane, e pa čitavu utakmicu smo mi vršili visok presing na njih. Alessio je dobro rekao poslije utakmice, sve je funkcionisalo, čak i završni pas iako nije bilo Pirla, jednostavno nismo imali sreće, fudbal je takva igra, a i Laziu se vratilo za posljednja 4 poraza protiv nas, svaki put smo ih dobili više sretno nego spretno.
Razmišljanje navijača je obično negativno svaki put ukoliko se ne pobjedi, zato i mnogi kritikuju. Ja uopšte nisam razočaran ili zabrinut, ovo od sinoć će nam se sigurno negdje vratiti, već u utorak inšAllah.
Za Lichta se apsolutno slažem, ali evo sad se vratio Pepe, dobit ćemo na širini, valjda koji put zaigramo u 4-3-3 formaciji. Treba se mjenjati kad ne ide, ali se pretpostavljam čeka i povratak Contea na klupu, ovako Carrera i Alessio nisu smjeli ništa da rizikuju.
Joj sto neki kenjaju, sta je trebo Lazio odigrati mega napadacki pa da im Juve smjesti 3 komada iza usijo do 15-te minute. Dosli po bod, uzeli ga i cao drugari. Da Juve ima nekog boljeg napadaca od mrtvog Matrija ili onu dansku kladu mozda bi i dobili.
Sta kaze onaj fudbalski znalac, Lazio na nivou Bologne. Da sam ti samobano bih se do ljeta.
Fkat je Marchetti sinoć bio fenomenalan, prošle godine Pegolo je kući protiv Siene sve skidao... razbrane se ljudi, valja im možda jednog dana stati na gol u dresu Stare Dame
Protiv Chelsea možda :
Licht Barzagli Bonucci Chiellini
Vidal Pirlo Marchisio Asamoah
Vučinić Giovinco (Quagliarela)
Ovdje ne smijemo propustiti šansu koja se stvori, jer će uslijediti kazna garantirano, napadači se moraju malo ''presabrati'' pogotovo Seba
Ma nema potrebe da se brinemo, ja sam to sinoć napisao, konkurencija će i sljedeće kolo kiksati iz prostog razloga jer su loši i ne mogu konstantno dobro igrati.
Da ne igramo u CL bili bi mi već i na više od ova 4 boda.
Ne znam za vas, ali mene citav dan neka trema i nervoza drzi radi sutrasnje utakmice.. Lazio odavno zaboravljen.. Ceka nas najvaznija utakmica u dosadasnjem dijelu sezone.. Igraci ce biti na pravom ispitu. Ili su spremni za iskorak dalje ili nisu. Treceg nema.. Na tribinama ocekujem pakao u najmanju ruku..