Ma ne vjerujem da je u pitanju bojkot. Ja licno mislim znaci ne govorim da je tako nego mislim da je, Uprava im dala tj rekla bice te i te premije ako u finale udjete ili osvojite da smire situaciju nakon Petrovica.
Jesmo zabili 3 prosli petak, ali zabili smo ekipi punoj juniora, i tu smo na trenutke igrali lose, tako da ne vjerujem da je neki bojkot u pitanju.
Sto se utakmice tice, prvo poluvrijeme solidno. Drugo se povukli, sto je logicno, ali do drugog gola visilo je dosta toga, da smo ga primili odmah, ne znam da li bi izdrzali do kraja. Imali su dosta prilika oni, samo sto su bili smotani u realizaciji. Nije mi se svidjelo to sto na jedan tren ispala nasa 3 igraca (krilo, bek i vezni) jednim pasom preko njih 3
Stojcev zabio prvi k`o da je igrao na treningu, mirne glave povalja i uvali. Drugi gol znaci pogodio ga Milos u celo onim centriranjem

Nemanja treba dosta na treningu raditi sa glavom, koliko je samo zicera promasio jer je U golmana sutao. Ono da je iz prve 2-3cm na bilo koju stranu i lopta ulazi u gol iz prve. Krste rutinski zavrsio, nakon Vusljaninovog (meni vise ofrlje pasa

) ono sutni naprijed pa neka bude sta bude
Uglavnom rezultat daleko od prikazanog na terenu. Ali sve to receno, momci su odigrali odlicno sto se tice truda i trke i volje. Jednostavno su zeljeli pobjedu vise nego igraci Zrinjskog. Puzigaca dobar, ispadao jednom ili dva puta, ali uvijek se vracao i blokirao. Gojko...koliko ga hvalimo ove polusezone sve ostaje u prici, ali kada vidis da u 89.min na ivici 16terca uzima loptu i hladne glave smiruje, izvlaci i onda siri dalje vidis koliko taj mali zaista ima u nogama i glavi. Nevjerovatan je zaista ove polusezone.

Dupovac dosta smireniji ovih zadnjih 4-5 utakmica, vraca se polahko staroj formi