ala7 wrote:Update moje situacije. Ljudi moji ja ne znam u šta i koji vrag je mene nagovorio da promjenim paket a imao sam 50/2 plus dva resivera sa hd kanalima. Samo zbog pišanog uploada sam htio promjenu paketa a gle u šta se pretvori. Navodno danas me zovu iz tehničke podrške, kažu da oni uopšte nisu dobro zahtjev napravili na šalteru tako da zovem 1444 ponovo da zahtjev pravim kod njih za promjenu paketa..
Ti ljudi su nesposobni promijeniti paket, napraviti zahtjev.. Neinformisan i neobrazovan kadar uništi telecom.. Vidimo šta će se desiti narednih dana..
Ja, lično se bojim nazvati i prijaviti dodatni paket.
Imao sam skroz loše iskustvo prije 2 godine kad je uređaj blokirao njihovom greškom, posle 2-3mjeseca zivkanja i non stop hodanja na šalter, monter me nazvo sa broja centrale i otklonio kvar. Od tog dana niti jednog problema.
Kad mi vide da je povećana ova brzina, koju telecom u tuzli tvrdi da ne može više od 10Mbps i da je 60% od 25Mbps=10Mbps (istinit slučaj), bojim se smanjit će ili nešto pokvariti.
A kao što rekoh par postova unazad, malo mi fali da iskeširam 1000KM da dovedem optiku, i pokupim ovih 15-tak kuća koji su trenutno na Telecomu.