Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Michael Oliver will not referee the Premier League match between Arsenal and Manchester City on Sunday after being at the centre of a controversial incident involving the Gunners last weekend.
Oliver is regarded as one of the world’s top officials but has faced threats and abuse since his decision to send off Arsenal’s Myles Lewis-Skelly in a match at Wolves last Saturday.
The 39-year-old’s home is reportedly under police guard following threats towards him and his family, which have been condemned by his employer Professional Game Match Officials Limited (PGMOL).
Nisam za ovo što mu rade izvan terena (ako je to uopšte istina, a ne PGMOL-ova patka za javnost jer nema nikakvih dokaza), ali da su opet planirali staviti ovo smeće da nam sudi nakon onog sranja i svih drugih sranja s njim... kakvi kreteni majke mi.
Ako je istina ovo za prijetnje izgleda im i trebaju prijetiti i jebati kompletnu familiju da ovi počnu donositi normalne odluke iz straha.
Ma donosit ce kurac, ti bas naivan. Maci ce ga sa utakmica Arsenala i to je to, evo vec debil sudi Bournemouth Liverpool, imat ce koga karat, ne brini.
Koji će moj Watkins Arsenalu? To je pitanje koje treba postaviti. Emery igra specifičan fudbal, i zato Watkins blista zadnjih par godina. U Arsenalu ništa od toga ne bi bilo jer Arsenal ne igra fudbal koji njemu odgovara. To više liči na panic buy nego na neki promišljeni potez. Čak mi se čini da bi im bolje Duran odgovarao, ali taj voz je sad prošao.
Mo je ubitačan, k'o Roben svojevremeno. Znaš šta će uraditi, kao odbrambeni igrač si to kroz glavu provrtio milion puta prije utakmice, siguran si da ulaziš u utakmicu sa dobrom šansom da to spriječiš, ali ne možeš spriječiti.
Chris Wood je deadly na drugačiji način. 15 miliona ga Forest platio. Sad su mu produžili ugovor do kraja 2026/27.
Wolverhamptonu je ova derbi utakmica došla u pravo vrijeme. Ako ne promjeniš tok sezone preko derbija, onda ga nećeš ni promjeniti. Leicester izgubio, Ipswich izgubio, imaju šansu da sa pobjedom malo prodišu.
Evo ga. Bilo bi dobro da izgube, ali će se izgleda zakomplikovati.