Biće postrojeni za Dan Republike, 9. januara!Tomahawk11 wrote:Kolega, ovo na slici je čistokrvni srpski zekanprljavi Hare wrote:Stižu dorati u MUP šumske!!![]()
Uskoro i konji u policiji Srpske![]()
Pripadnici MUP-a RS će naredne godine biti opremljeni i konjima, potvrdio je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- arzuhal
#60626 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- bh.tornjak
#60627 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
zbunjen sam kolega....prljavi Hare wrote:Stižu dorati u MUP šumske!!![]()
Pripadnici MUP-a RS će naredne godine biti opremljeni i konjima, potvrdio je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.
mislim ...ono...kojoj zivotinjskoj vrsti pripadaju (do)sadasnji pripadnici policije....
majku mu stara...jel se to pravi od MUP-a Shumske njakav ZOO.....
jbt...kad krene parada...."sve to konj konja jase"
raja klice...pada u trans....arlauce...pjeva :
"baci Mile,malo,
parica od srebra,
da lomimo ruke,
noge,vilice i rebra....
ja(konj) na konju,oni dole
Bog te vido sto me vole"
- bh.tornjak
#60628 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
isti Vukota.....Tomahawk11 wrote:Kolega, ovo na slici je čistokrvni srpski zekanprljavi Hare wrote:Stižu dorati u MUP šumske!!![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#60629 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
allahami žao mi konja
- bh.tornjak
#60630 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
nema ti sta bit zao.....precednik nece pravit razliku.....pici wrote:allahami žao mi konja
konji ce jest sto i narod...(i obratno) ...
plemenitost izbija nasem precedniku iz svakog njegovog pokreta ....svake misli....itd...
- GandalfSivi
#60631 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Da nije zlobnih medija iz Federacije, PreCjenik bi sveo obiljezavanje 9. januara na kakav jubilej UKD-a. Ali ne mozes ti pored medija federalnih, svaku izjavu PreCjenika objavljuju kao da je kakvo ukazanje barem...
Sve to za sugavi klik...
Sve to za sugavi klik...
- House
#60632 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
precednik edukuje na TV1
- p206
#60633 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
fala kolega za infoHouse wrote:precednik edukuje na TV1
ono sinoć mi je bilo dovoljno, bar dok se ne resetujem za novu
- MuaDib
#60634 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kažu Željka se raspjevala u kabinetu danas, sjetila se starog hita:
- Drvosjeca iz Dejcica
#60635 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dakle evo i zvanično znamo kakvu politiku vodi Srbija...odnosno oni više i nekriju da će nastaviti tamo gdje su stali.
Bošnjaci ako ne budu i dalje razvijali namjensku i naoružavali se mogu komotno da se sele sa ovih prostora.Ministar vanjskih poslova Srbije / Dačić: Ovo je samo intermeco između nekih novih sukoba
- spreca
#60636 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Neznam kome da se covjek zahvali i za ovo sto imamo i cudim se kako i to sto imamo nisu do sada unistili nasi vrli politicari....a da ce biti trzavica biceDrvosjeca iz Dejcica wrote:Dakle evo i zvanično znamo kakvu politiku vodi Srbija...odnosno oni više i nekriju da će nastaviti tamo gdje su stali.
Bošnjaci ako ne budu i dalje razvijali namjensku i naoružavali se mogu komotno da se sele sa ovih prostora.Ministar vanjskih poslova Srbije / Dačić: Ovo je samo intermeco između nekih novih sukoba
- spreca
#60637 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pita ga Veljovicka o izbacivanju iz organizacije socildemokrata i on veli to nepostoji to je glupost.....a posle ga pita kad ce se vratiti na ono vrijeme i ponasanje do 2005 i socijal demokratiji a on veli ja sam uvijek bsocijal demokrata u dusi

- manijak1
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60639 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
BIH JE U OPASNOSTI AKO DODIK OVO URADI Pogledajte šta planira za 2018. godinu
http://inemagazin.blogspot.ba/2017/12/b ... uradi.html
http://inemagazin.blogspot.ba/2017/12/b ... uradi.html
- Acid25
#60640 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Brisel i Vašington ga mrze!
- Maraschino
#60641 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Lukac u transu pred postrojavanje istomisljenika.

- problemnatravunu
#60642 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Milorad Dodik nije ništa izjavio
Danas se desio presedan u Palati predsjednika Republike Srpske, jer gospodin Milorad Dodik nije ništa izjavio.
Ovo je prvi takav slučaj u posljednjih 7 godina, koliko dugo je Dodik na poziciji predsjednika Republike Srpske. Svi u Palati su ostali inenađeni ovim potezom, a samo rijetki su se usudili komentarisati ova dešavanja.
Jedan od uposlenika, čiji identitet nije poznat ni našoj redakciji je izjavio da gospodin Presjednik nije bio raspoložen za razgovore ni sa najbližim saradnicima, kamoli da daje kojekakve izjave. Smatra da je razlog tome jer je predsjedavajući Predsjedništva, Dragan Čović, svojom jednom izjavom pokazao da je veći Srbin nego Dodik svim ranijim izjavama.A o Ivaniću da i ne govorimo!
Ovaj izvor je još dodao da Dodik radi na tome da njegova sljedeća izjava zasjeni sve ranije velikosrpske izjave bilo kojeg Srbina ili onog koji to nije.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#60643 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:Stižu dorati u MUP šumske!!![]()
Dobra vijest...bar da nekog postenog zaposle.
- mO k3
#60644 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cim sam procitao konji , odma na um mi je pao zeljko cvijanovic...Ima Bosne_Bice Bosne wrote:prljavi Hare wrote:Stižu dorati u MUP šumske!!![]()
Dobra vijest...bar da nekog postenog zaposle.
- jao_situacije
#60645 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
znači opet nepotizam u police force of the republic of forestMaraschino wrote:Lukac u transu pred postrojavanje istomisljenika.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#60646 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Ja sam za jedinstvenu BiH zasnovanu na Ustavu, a ne za nemoguću zemlju. Nisam ja kirv Bošnjacima što imaju lošu vlast. SNSD nije na državnom nivou, ali želimo da funkcioniše, glasali smo za akcize. (...) Niko ne spori da su Bošnjaci najbrojniji, a ako su oni najzainteresovaniji za ovu zemlju, onda moraju da daju nešto Hrvatima i Srbima. (...) Ali imam loše iskustvo. Prije 7-8 godina dogovorimo se o ključnim tačkama o ekonomiji, uvozu, izvozu...a nakon što su došli stranci SDP se povukao. Jadan je Bošnjački narod sa političarima koji nemaju autoritet. Bakir vodi katastrofalnu politiku, on slabi potencijal bošnjačke i bh. ideje. Teško nam pada što je umjesto nas uveo SDS na državni nivo. I šta je napravio? Nemam mu šta praštati, mogu mu samo vratiti", rekao je predsjednik RS-a.
- spreca
#60647 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prasencee samo hrokce...svasta bi on uradio da se pita ali nepita se nista...njegovo je samo da laje i 'rokce
- horkesh
#60648 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Trebamo imati granicu na kojoj ćemo zaustaviti otpad koji nam se ovdje ubacuje. Jedemo otpad iz Evrope. Češka odbija uvoz roba njemačkih preduzeća koja proizvode tu robu veće kvalitete za njemačko tržište, a za tržište Češke drugog kvaliteta. Možete misliti šta nama guraju ovdje.
A mi kada dođe ambasador se izgubimo. Ko su ambasadori?! Ko upravlja ovom zemljom?! Hoćete reći da upravljaju ovi političari, je li?! Ne upravljaju! Zato ja nemam volje da učestvujem u tome. Ambasadori upravljaju ovom zemljom. Dok god budu ambasadori upravljali ovom zemljom mi ćemo dobijati otpad ili uništenje naše privrede! Otvorili smo granice i šta smo dobili?!
Ja jedva čekam da Mile uđe u Predsjedništvo!Ja sam spreman da radim za dobrobit svakog Bošnjaka ovdje i gdje god živi. Bilo koje selo oko Travnika ili bilo gdje da živi, ja sam spreman kao političar da mislim na to...
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#60649 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Guardian o Hojt Jee-u!
Biće odlično kada Guardian bude član preCedništva tzv BiH,moći ćemo sa njim redovno da se družimo u prostorijama našeg fan-kluba,a
Guardian će imati priliku da izlaže svoje referate skoro svaki dan!
Guardian o Alijinom malom!DODIK: Pretpostavljao sam. Prije toga imao sam neke razgovore sa gospođom Kormak i gospodinom Hojt Jiem, koji je tražio neke stvari.Imali smo oštar razgovor, gdje sam naravno odbio njegove zahtjeve, njegove tvrdnje, njegove konstrukcije. Vidi se da je on jedan
obični spletkaroš koji je ovdje hodao i pravio spletke, nije doprinosio rješenju, nego je pokušao da manifestuje silu.![]()
![]()
![]()
Dakle, bio sam svjestan nekih akcija i da će se bukvalno zadnjih dana stare administracije desiti sankcije.Ne osjećam nikakav problem zbog toga. Možda se osjećam bolje što ne moram više da trpim američkog ambasadora koji dođe i nameće svoje stavove o politikama. Ovu godinu baš živim
ugodno zbog toga.
Ne pričate ni Vi sa gospodinom Izetbegovićem.
DODIK: Ko kaže,neki dan sam ga pozdravio kad je bio, bilo mi ga je žao koliko je bio jadan. Izgledao mi je jadno.Napadaju ga svi a onda on kaže šta je, svi misle da sam ja nešto kriv.
Biće odlično kada Guardian bude član preCedništva tzv BiH,moći ćemo sa njim redovno da se družimo u prostorijama našeg fan-kluba,a
Guardian će imati priliku da izlaže svoje referate skoro svaki dan!
-
archi_a
#60650 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Đon obraz bi to mogao uraditi. Zasjesti u stolicu tzv. funkcije tzv. predsjedništva, koje ne priznaje. A onda ponekad sjesti ispred ekonomije, naručiti kaficu i na sav glas urlikati kako nema Bosne i Hercegovine. 
Al uvijek može krezubima tvrditi da je ušao u predsjedništvo da dokaže kako ono ne može funkcionisati.
Al uvijek može krezubima tvrditi da je ušao u predsjedništvo da dokaže kako ono ne može funkcionisati.