BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
PlusSA

#60576 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Ako izbace Pink ,zanemarimo radio stanice i live kamere

Taman BHT i FTV mozemo samo gledati (poput kucne antene) :lol: :thumbup:
zateznistub

#60577 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Radar71 wrote:haver mi na Velešićima ima neki 4G na BHT, zna li neko šta je u pitanju

Image
Koliko ima šanse da je to samo ikonica za brzi internet? Pokazuje li ikad 3g ili h+ na displeju
escobar__

#60578 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Nadam se da je ovo početak kraja Pink kanalima u ponudi BH Telekoma.
allem_77

#60579 Re: BHTelecom All About

Post by allem_77 »

Kada će izbaciti duple kanale iz moja tv?
Plaut

#60580 Re: BHTelecom All About

Post by Plaut »

Kakvo izbacivanje pinka? Vi ko djeca neka

Ako ce ikad izaci narod na ulice to ce biti zbog pinka. I zar zaista mislite da neko nije uzeo pare pa cetnicki kanali na televiziji onih kojih navodno predstavljaji bosnjake?

Prije ce se ukinuti igman i fatmir nego pink i fasisti
hekaton

#60581 Re: BHTelecom All About

Post by hekaton »

Jel neko uspio podesiti moja tv sa samsungovim tvom da prebaciva kanale preko daljinskog od tva.
Bio bi zahvalan za neki hint
iceman ze

#60582 Re: BHTelecom All About

Post by iceman ze »

I ja takodjer...
Samso

#60583 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

hekaton wrote:Jel neko uspio podesiti moja tv sa samsungovim tvom da prebaciva kanale preko daljinskog od tva.
Bio bi zahvalan za neki hint
Vidi imas li hdmi cec postavku na tv i stb, ako imas ukljuci.

Nakon toga na daljinskom od tv pritisni source ili input sta god pise i odaberi hdmi cec izlaz.

https://image-us.samsung.com/SamsungUS/ ... lution-jpg$

https://youtu.be/VQtaftpSGaI

https://youtu.be/hVIwF6egGy8
sencobih

#60584 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Maharadza wrote:
Samso wrote:
Cule10 wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ru ... je-markala

Bh Telecom bi trebao izbaciti Pink kanale iz ponude..
Svaka mu cast na ovom tekstu. Sve je na mjestu. Cekamo reakciju RAK-a i BH Telecoma.
Ubacuju webcam iz Fahdove kao "kompenzaciju" što im POLOVINU programske šeme čine kanali chetniKs tv-a! :run:
Reče čovjek koji se kune u platformu čiji su vlasnici šolak i kompanija,inače fina beogradska raja
MTV

#60585 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

Suknu ti ga senco :lol: :lol:
Maharadza

#60586 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

"Šuknuo" je samo sebi ako do sada nije skontao ko je vlasnik TM-a i ostalih, milion puta objašnjeno, ali ko će uhljebu nešto dokazati kada je ostalo bez argumenata pa vrti uvijek istu pokvarenu ploču propagandnu (dokaz da munafički banditi mogu sa četaljima i njihovom "milion puta izgovorena laž postaje istina"), a ne ide mi se dalje u off! btw. I ti se našao smijati a četalj vučić ti vlasnik lol-a kojeg' braniš životom! #obraz :run:
MTV

#60587 Re: BHTelecom All About

Post by MTV »

:kiss:
sencobih

#60588 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Maharadza wrote:"Šuknuo" je samo sebi ako do sada nije skontao ko je vlasnik TM-a i ostalih, milion puta objašnjeno, ali ko će uhljebu nešto dokazati kada je ostalo bez argumenata pa vrti uvijek istu pokvarenu ploču propagandnu (dokaz da munafički banditi mogu sa četaljima i njihovom "milion puta izgovorena laž postaje istina"), a ne ide mi se dalje u off! btw. I ti se našao smijati a četalj vučić ti vlasnik lol-a kojeg' braniš životom! #obraz :run:
Dok ti šolak ne potpiše nema plate bajo moj
Plaut

#60589 Re: BHTelecom All About

Post by Plaut »

Pa neka dadnu kolektivnu ostavku svi iz bhtelekoma kome je neki iz srbije suknuo.

Znaci imali ste 99% udio na trzistu. Davali ste 5gb limita mjesecno, igra se nije mogla skinuti, pa su se pojavili ovi sa kablovske koji su dali flat pa ste uvidjeli da raja odlazi njima pa ste uveli i vi flat.

Poslije par godina upada telemach, pokupuje sve kablovske i dadne ponudu interneta koji je 8x brzi od vaseg u osnovnoj ponudi. Upload ko u telekomu download. Ljudi napravili brend, izreklamirali se, ubjedljivo najbolja ponuda sk plus 4 ska u HDu i olus arene besplatno a vi niste u stanju arene dati hd u osnovnoj ponudi.

Svako vam kriv, nisu smjeli po stubovima, ilegalno, ne placaju porez blabla. Pa od 50 ljudi iz raje samo 2 na bbtelekomu 48 ih preslo na telemach.

Samo nemojte pricom da su ovi uletitli sa parama. Bhtelekom je dominirao i sada zbog mobitela dominira ali pojavi li se neki konkurent kao t mobile u hrvatskoj neka ugase firmu. Telekom je pravi pokazatelj kako ne treba voditi firmu. Imas sve, ne ulazes, mislis ljudi mahniti i na kraju tones sve dublje dok ne bude izlaza.

Cak mrtvi ht eronet uveo sportklubove. Vamo prave spektakl sa nasom ligom cija je gledanost manja od Cevljanovica. Imaju zato kamere :lol:

Ta prica o patriotizmu ne pije vode. Ja sam to pio redovno ali nema vise. Cak sam opet razmisljao da uzmem moju tv i oored telemach ali ne hvala. Ponuda dno dna za tv.

Gledam pro7 rtl, via sat history, tv1000, cinestare. Ima li ista od ovoga u telekomu? Ima pro7 mozda, ostali filmski su jednaki. Sta to osim kamera sto je dobro za psihicke ustanove nudite? 10mbts ako ste novi korisnik? :-)
PlusSA

#60590 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Tipican troll :lol:

Tako ce reci al drug post je tip top :thumbup:

+1

Svaka ti je na mjestu :kiss:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#60591 Re: BHTelecom All About

Post by un1ted »

Nema se sta dodati. Telekom je odraz države i tu sva priča staje. Da Telekom kupi bilo ko imali bi najbolju ponudu u državi. Telekom je u komfor zoni i sto bi radili nesto?

Ne bi ni ja. Lova kapa, dereš pripravnici, ko jebe korisnike, ionako su ovce patriJotske.

Napraviš problem, izazoves reakciju naroda, ponudiš rješenje.
mirza_15

#60592 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Telekom do pred sami kraj 2009. godine nije imao ni jednog pretplatnika mojatv jer to nije ni nudio. Do tada su kablovske imale monopol na usluge vezane za tv sadrzaje. Danas bht ima 200k korisnika mojatv. BH Telecom ima flat u mojatv (pandam ponudi interneta kod kablovskih operatera jer kod njih moras imati i tv da bi imao internet) od samog početka (godinu dana prije nego se Telemach pojavio). BH Telecom je i godinama prije toga imao flat internet u ponudi pored obicnih adsl paketa. BH Telecom danas nudi veće brzine interneta za manje para od kablovskih operatera koji se ovdje reklamiraju. BH Telecom je imao infrastrukturu za telefon, ne za kombinovanu uslugu.
Plaut

#60593 Re: BHTelecom All About

Post by Plaut »

Ja sam bio među prvim korisnicima Moja tv duo paketa, tv-telefon, a internet sam posebno plaćao 19.90KM.

Kolega, koji je i dan danas veliki gejmer, a ja sam s tim prestao 5gb potroši u jednom danu, dolazili mu enormni računi. Da nije u Mostaru tadašnji velnet nudio flat, BHTelekom bi i danas nudio prosječnom korisniku 5gb mjesečno.

Ja sam koristio net kada je bio 2.5mbps pa su povećali na 5mbps. Ne daj Bože da moraš formatirati pc ili skinuti sa steama neki game od 10gb, ostaviš čitav dan pc upaljen i neka skida, ali šta ako se prikače članovi familije na wi fi, eh šta onda :-)

Čuj onoga, klasični trol? Ja govorim iz iskustva jer sam korisnik bio moje tv, gdje slika konstantno ledila, prođe 2-3 minuta dok restartam stb. Ne mogu se porediti kvaliteta Telemaha i Bhtelekoma, iako je telemach 20KM skuplji.

Mirza je ovdje super lik, pomagao je ljudima, a ovi klasični radnici na šalteru, zna naplatiti račun i vamo hvali idemo prvi ka propasti jer dajemo manje.
ala7

#60594 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Drugovi, ev samo da javim još mi nisu aktivirali novi paketa uredno će obračunati taj mjesec da je bila usluga aktivna.ć, već 5 dana prošlo.

Znaju me stari forumaši i znaju da sam od samog početka na mojatv jer druge solucije nisam tad imao. Već 9 godina koristim tu uslugu i ništa se nije promjenilo kada je u pitanju korisnik i odnos prema korisniku, čak što više pokvario se odnos. Uredno prijaviš uslugu aktiviraš je na šalteru i čekaš da se neko smiluje da amenuje da ti puste uslugu.. Šta ste tolike godine radili, gospodo u telekomu, žasto je to toliki proces aktivacije, reći će te da se treba provjeriti tehnička mogućnost, a šta ako je od ranije postojala tehnička pa samo da treba da podebljate i korigujete neke stvari na profilu mom??
To je par klikova koje već čekam 5 dana? Može li mi iko objasniti u čemu je fazon da se čeka na klik toliko? To je igra sa živcima... Uredno ću pisati zahtjev za smanjenje računa za dane gdje nisam imao tu uslugu.. Nije više stvar aktivacije već njihove ljenosti bahatosti i glumatanja nekih faca od šaltera, 1444 podrške pa do samog vrha bhtelekoma a 98% njih dobije platu na osnovu ovih 2%. U ovoj državi se samo čeka, čeka, čeka, čeka.. Doće i vama kraj!
Mehemed
Vozim: automobil

#60595 Re: BHTelecom All About

Post by Mehemed »

Da nisu državna firma davno bi propali, prije bar 5 godina, ubrzo nakon što se pojavila konkurencija...
noviclan

#60596 Re: BHTelecom All About

Post by noviclan »

Cuo sam da uposlenici iz bht idu u njemacku i austriju za boljim uslovima
escobar__

#60597 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Samo prodat nekome iz zapadne hemisfere.
sencobih

#60598 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

escobar__ wrote:Samo prodat nekome iz zapadne hemisfere.
Ovdje operatere kupuju samo gazde iz komšiluka ili sa Kajmanskih otoka, niko drugi nema pristup
strong69

#60599 Re: BHTelecom All About

Post by strong69 »

noviclan wrote:Cuo sam da uposlenici iz bht idu u njemacku i austriju za boljim uslovima
Idu. Pogotovo IT inžinjeri.
sencobih

#60600 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Mehemed wrote:Da nisu državna firma davno bi propali, prije bar 5 godina, ubrzo nakon što se pojavila konkurencija...
A zašto se konkurencija u vidu telemahu pojavila samo u federaciji BiH, zašto ne kupuju male operatere i ne šire kablovsku mrežu u RS-u? Zašto su dali pravo otkupa za sport klubove samo eronetu i m-telu koji nisu sa Tv uslugom prisutni na teritoriju na kojem je prisutan telemah? Telekom se zadnji počeo baviti uslugama televizije kada su već svi veći gradovi bili pokriveni nekim od kablovskih operatera i sve korisnici koje ima su bivši korisnici kablovskih operatera. A dugogodišnji mokri snovi o propasti telekoma moj Mehemede ostace samo pusti snovi.
Locked