Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evolution_IV wrote: ↑02/06/2024 22:45
KOji mu to 2l moze pric na pravcu?
ako kazes amg, ja cu se odjavit sa interneta
Sta me briga za pravac, i stotinke. To pstavljam vama internet ratnicima.
Ovaj Camaro je plastican, bezvezan, dosadnog dizajna. Izvlaci ga ona grmljavina koju i ocekujes od njega. E kad te dpceka taj 2.0, onda je zalosno. A takvih ima najvise, jer ih za 20k € mozes kupiti. Isto kao i mustanga ecoboost , jeftiniji od golfa ima ih na pasja preskakala, voze 20togodisnjaci. Smorise na auto skupovima.
Challenger sa druge strane izaziva respekt i svojom pojavom i zvukom. I gospodsko ponasanje vozaca
Nisam ja ratnik ni ljubitelj trka ubrzanja, nego kazem samo nista fabricko od 2l ne moze pric(hibride ne racunam)
Ti znas sta bi ja vozio od brzih auta, kako od 2 tako i 2.6l
Amare, de pocni citati sa razumijevanjem. Covjek govori kako je pun Qrac ovih Camara, a ispod haube im 2.0 motor. Kao i Mustanga sa 2.3 EcoBoost motorima.
sime_cipol wrote: ↑03/06/2024 01:04
Amare, de pocni citati sa razumijevanjem. Covjek govori kako je pun Qrac ovih Camara, a ispod haube im 2.0 motor. Kao i Mustanga sa 2.3 EcoBoost motorima.
Koga boli neka stvar od nas sta americka javnost misli. Americka javnost misli i da su japanci najbolji...i koga od nas boli q sta oni misle.
Eno sve crnci i meksikaneri vozaju charger-e po Evropi. O cemu vi pricate.
Al da je Camaro plastikaner...to stoji. Imam u porodici jednog 5. generacije. Auto je bas mocna pojava ali je unutra pravi plastikaner, pravo razocarenje. Nije dzabe u USA kostao 22000$
U Tuzli ima jedan Camaro 6. generacije ZL1 Exorcist. E to auto je tek pojava na cesti. Zanimljivost za tu jurilicu je da je ilegalan u EU zbog ekstremnih spojlera na karambolci koji predstavljaju veliku prijetnju pjesacima.
Pogledah sinoć. Prosto da ne povjeruješ kako neko ovakvo auto zapusti i koliki je nemar majstora. Jbt, smiješna kilometraža a već hiljadu nekih sitnica razjebano. Čuj plastične vezice i koji debil moraš biti da onako polomiš one nosače za koje se kači plastična zaštita.
sime_cipol wrote: ↑03/06/2024 01:04
Interesantno. Pretpostavljam da im je Katar ponudio dobre uslove da se sajam održi u Dohi.
Da li mislite da bi onda ovdje mogli onda da se i pojavi više proizvođaća automobila. Faktički, to bi onda mogao biti najveći sajam vozila na BI, ili makar onaj sa najviše tradicije, a veliko su tržište za ove skupe marke.
Sve oko auto industrije je zadnjih 10 godina izgubilo smisao. Pa tako ne čude ni ove besmislice. A ne znam ni zbog čega bi otišao sve i da se pojave svi mogući proizvođači. A neće ni pola jer režu troškove maksimalno i odbacuju sajmove jer se reklamiraju povoljno preko neta.
Žao mi što ne uslikah, izdaleka sam pomislio prvo da je stari Mustang, i kad sam se priblizio pise Skyline GTR, retrovizori skroz nisko, prema farovima i sjebah se
Stock je stanje savrseno, siva boja, uske gume, po guglu, mislim da je ovo prva generacija gtr-a.
gidra wrote: ↑03/06/2024 15:36
Naletih jučer u Sarajevu, neko dijete arap kruzira sa Datsun Skyline GTR.
KSA tablice. Koliko je ovaj raritet para? Ovakav:
vidjam tog plavog odavno
Preko slika i video klipova mi se dopadao, medjutim kad sam ga uzivo vidio da me oprostite koje razocarenje od auta
Ipak mi evropljani imaju mnogo ljepsu liniju, zazore itd itd.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑03/06/2024 16:25
Hakosuka u BiH, ne mogu da vjerujem
hakoske to nije vidjelo, meni je totalno bezveze ako nije kgpc10 tj. skyline GTR
ljepsa je ona mazda plava
@kabal1337
o kakvim ti zazorima pricas, pa to je auto iz 70tih i nije bas u kakvom stanju, tada su brisali guzicu sa evropskim autima po pitanju kvalitete i pouzdanosti
gidra wrote: ↑03/06/2024 15:36
Naletih jučer u Sarajevu, neko dijete arap kruzira sa Datsun Skyline GTR.
KSA tablice. Koliko je ovaj raritet para? Ovakav:
vidjam tog plavog odavno
Preko slika i video klipova mi se dopadao, medjutim kad sam ga uzivo vidio da me oprostite koje razocarenje od auta
Ipak mi evropljani imaju mnogo ljepsu liniju, zazore itd itd.
Tacno. Japanska auta iz 60’-‘70 su bogu pa plakati. Ko je ono dizajniro i pravio.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑03/06/2024 16:25
Hakosuka u BiH, ne mogu da vjerujem
hakoske to nije vidjelo, meni je totalno bezveze ako nije kgpc10 tj. skyline GTR
ljepsa je ona mazda plava
@kabal1337
o kakvim ti zazorima pricas, pa to je auto iz 70tih i nije bas u kakvom stanju, tada su brisali guzicu sa evropskim autima po pitanju kvalitete i pouzdanosti
kazem ti
svidjao mi se
ali uzivo kad sam ga vidio razocarenje.