Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote: ↑11/03/2026 14:47
Ja sam 23 godine na forumu, nemam nikog na foe listi, niti sam ikad imao.
ja sam "godinu stariji" od tebe, i nisam nikog metno foe do teme o ukrajini. tu sam skonto da nisam vise prijasnjih zivaca i da ne mogu svacija sranja citati, posebno kad vidis da namjere i motivi nisu bas najcasniji (ovdje ona slika sendvica od koju stranicu prije).
MMM1977 wrote: ↑11/03/2026 14:20
Nije sumir klaun nego su klaunovi oni koji ga citiraju i upuštaju se u raspravu sa njim. Zašto raspravljati, mislite da ćete mu promjeniti mišljenje? Fino ignore i ćao.
Po 4-5 komentara zaredom, to je dozvoljeno pravilima foruma?
15 godina sam na forumu, prvi je koji je otisao na foe listu.
Da, nikoga nisam imao na toj listi dok mi nije u pp pisao nešto uvredljivo.
Nije sumir klaun nego su klaunovi oni koji ga citiraju i upuštaju se u raspravu sa njim. Zašto raspravljati, mislite da ćete mu promjeniti mišljenje? Fino ignore i ćao.
...
Last edited by kakabanja213 on 11/03/2026 15:32, edited 2 times in total.
skupljac_zeljeza wrote: ↑11/03/2026 14:07
Analitičari kažu da rezerve mogu potrajati tri sedmice, a onda ne znaju ništa šta bi bilo dalje...
Zolfaqari je nakon noćnog napada na urede jedne banke u Teheranu zaprijetio da će Iran gađati i banke koje posluju sa SAD-om ili Izraelom. Građanima širom Bliskog istoka poručio je da se drže najmanje 1.000 metara dalje od banaka.
U međuvremenu, Međunarodna agencija za energiju (IEA) priprema, prema Reutersu, prijedlog za puštanje čak 400 miliona barela iz globalnih strateških rezervi - što bi bio rekordni potez. Ipak, analitičari upozoravaju da bi to pokrilo tek oko tri sedmice normalnog protoka kroz Hormuz.
skupljac_zeljeza wrote: ↑11/03/2026 14:07
Analitičari kažu da rezerve mogu potrajati tri sedmice, a onda ne znaju ništa šta bi bilo dalje...
Zolfaqari je nakon noćnog napada na urede jedne banke u Teheranu zaprijetio da će Iran gađati i banke koje posluju sa SAD-om ili Izraelom. Građanima širom Bliskog istoka poručio je da se drže najmanje 1.000 metara dalje od banaka.
U međuvremenu, Međunarodna agencija za energiju (IEA) priprema, prema Reutersu, prijedlog za puštanje čak 400 miliona barela iz globalnih strateških rezervi - što bi bio rekordni potez. Ipak, analitičari upozoravaju da bi to pokrilo tek oko tri sedmice normalnog protoka kroz Hormuz.
Ovi sa Face napravili prije sat svoju kompilaciju, ali uglavnom već viđeno nego dokaz šta je ostalo od onog ponosa što se zvao Iron Dome i kada se pričalo da je propusnost negdje oko 5-6% i da im projektili ne mogu ništa, a meni ovdje djeluje puno više. Nešto sada kontam da je ovo bio dugoročni plan kada je Hamas ispaljivao svoje od kanalizacionih cijevi i đubriva i smijali im se dok su tamo bili iranski inženjeri i analizirali rad tako što su slali 30 pa ništa pa 50 pa ništa i onda 100 pa prođe te kućne radinosti iz Hamasovih garaža. I sada rezultat je ovo...jednostavno nezamislivo prije 2-3 godine.
Ovo kontra Iranakoj strategiji, da bi mogli da produze bombardiranje.
Da je samo nafta u pitanju. Ima tu još svašta nešto što može natjerati Ameriku na povlačenje. Pisao sam već gore koji je njihov smrtni strah. I Iran je u sličnoj situaciji.
Možda najistinitija stvar kod ovih koji su boravili dole, i za sobom ostavili kućne ljubimce, je ta da su im ljubimci poslužili samo kao korisni asesoari za plasiranje video sadržaja na društvenim mrežama. Influenseri su dobro upoznati kako ljudi, njihovi pratioci, većinom vole da vide neke od kućnih ljubimaca u njihovom prisustvu, što kod naivnih ljudi ostavlja utisak o njihovoj "altruističkoj prirodi", na žalost, na štetu ovih nemoćnih bića.
Ovo kontra Iranakoj strategiji, da bi mogli da produze bombardiranje.
Da je samo nafta u pitanju. Ima tu još svašta nešto što može natjerati Ameriku na povlačenje. Pisao sam već gore koji je njihov smrtni strah. I Iran je u sličnoj situaciji.
Hrana isto tako, a trebala njima je rasti populacija sa 500 miliona region, na skoro milijardu.
SmokingMan wrote: ↑11/03/2026 15:59
Možda najistinitija stvar kod ovih koji su boravili dole, i za sobom ostavili kućne ljubimce, je ta da su im ljubimci poslužili samo kao korisni asesoari za plasiranje video sadržaja na društvenim mrežama. Influenseri su dobro upoznati kako ljudi, njihovi pratioci, većinom vole da vide neke od kućnih ljubimaca u njihovom prisustvu, što kod naivnih ljudi ostavlja utisak o njihovoj "altruističkoj prirodi", na žalost, na štetu ovih nemoćnih bića.
I moja aluzija je išla na to jer sociolozi kulture i umjetnosti kažu da nema dobre reklame bez lijepe žene, životinje ili djeteta. Padaju maske.
skupljac_zeljeza wrote: ↑11/03/2026 15:42
Ovi sa Face napravili prije sat svoju kompilaciju, ali uglavnom već viđeno nego dokaz šta je ostalo od onog ponosa što se zvao Iron Dome i kada se pričalo da je propusnost negdje oko 5-6% i da im projektili ne mogu ništa, a meni ovdje djeluje puno više. Nešto sada kontam da je ovo bio dugoročni plan kada je Hamas ispaljivao svoje od kanalizacionih cijevi i đubriva i smijali im se dok su tamo bili iranski inženjeri i analizirali rad tako što su slali 30 pa ništa pa 50 pa ništa i onda 100 pa prođe te kućne radinosti iz Hamasovih garaža. I sada rezultat je ovo...jednostavno nezamislivo prije 2-3 godine.
Iran je premašio ocekivanja
- Hormuski prolaz je zatvoren
- Kurdi su odbili da se pridruze ratu
-Azerbejdžan je odbio da se ukljuci i danas poslao humatiranu pomoc
-Hezbollah se vratio jos jaci i sve iznenadio, monstrumi su dobro polupali zube.
-Iranske rakete pogađaju Tel Aviv i mnoge dijelove Izraela
- U Izraelu kasne sirena za uzbunu jer radari ne rade, panika na aeorodromu za bjezaniju.
-Americke baze u okupiranim arapskim zemljama su demolirane i iste vise nikada nece biti sigurne
-Arapski svijet otvara novo poglavlje u svojoj historiji i postavlja pitanje jeli im SAD zaista prijatelj ili samo gleda korist
-Protesti u SAD protiv Trumpa i agresije na Iran sve vise poznatih daje svoj glas protiv Epstein pedofila i ubica.
Last edited by Ironmen on 11/03/2026 16:08, edited 1 time in total.