'ta ce Putin, nije jadnik svjestan bio u kakvu se igru upusta kad spomenu Srebrenicu...Maraschino wrote:Dodik pisao Ivaniću: BiH da podrži Izrael i Trampa
![]()
![]()
PreCednik sam uz Trumpa protiv svih.pa cak i bacuske Putina.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- GandalfSivi
#60501 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- BHCluster
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#60503 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Rekao sam ja to,da će Guardian odjebati malog Rusa.Plus onaj gubernator,umjesto malog i velikog,on knjige poslo'.GandalfSivi wrote:'ta ce Putin, nije jadnik svjestan bio u kakvu se igru upusta kad spomenu Srebrenicu...Maraschino wrote:Dodik pisao Ivaniću: BiH da podrži Izrael i Trampa
![]()
![]()
- bh.tornjak
#60504 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
znaci, u sledecoj epizodi "Cipelići" glavne uloge su vec podijeljene i akteri se vec znaju....GandalfSivi wrote:'ta ce Putin, nije jadnik svjestan bio u kakvu se igru upusta kad spomenu Srebrenicu...Maraschino wrote:Dodik pisao Ivaniću: BiH da podrži Izrael i Trampa
![]()
![]()
- manijak1
#60505 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izdaja golemih razmjera
-
radostan dan
#60506 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
čija? moliće vučić da mu mile i obrad završe petominutni prijem desno od špajza u kući beloj...
- Matzan
#60507 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vojno neutralna Forest Republic neće imati vojnu paradu kao prošlog 9. januara.
DODIK: "Srbe u Oružanim snagama BiH ne doživljam kao naše, ne trebaju nam 9. januara"
“Odbio sam bilo kakvo učešće Oružanih snaga BiH u obilježavanju dana RS-a. Ne želim više da imam polemiku o ovome”, rekao je Dodik večeras za Televiziju “K-3”.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Oružane snage BiH više neće učestvovati u obilježavanju 9. januara koji u manjem bh. entitetu slave danom RS-a, iako je Ustavni sud BiH proglasio taj praznik neustavnim.
“Odbio sam bilo kakvo učešće Oružanih snaga BiH u obilježavanju dana RS-a. Ne želim više da imam polemiku o ovome”, rekao je Dodik večeras za Televiziju “K-3”.
On je naveo da je formiran počasni vod od 50 policajaca koji će biti postrojen u čast RS-a u uniformama koje će biti primjerene obilježavanju.
“Počasni vod ćemo promovisati 9. januara i ne trebaju nam Oružane snage BiH. Svaka čast svim Srbima koji su u ovim snagama, ali ih ne doživljavamo kao naše”, istakao je Dodik.
On je naglasio da Srbi iz političkih razloga moraju biti prisutni u Oružanim snagama BiH.
“I dalje ćemo slaviti naš praznik, a 9. januara naredne godine imat ćemo veliku svečanu akademiju. Biće organizovana manifestacija, kada ćemo postrojiti naše veterane i ono čime raspolažemo jer želimo da narod shvati da je Republika Srpska spremna i da se brani”, rekao je Dodik.
On je pozvao sve Srbe da 9. januara istaknu zastave Republike Srpske i da bude proslavljena sloboda.
- horkesh
#60508 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ha ja, šta će nam vojnici kad imamo poštare 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#60509 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako je Guardiane!
Samo sloboda i porodični život!
Mogla se šumska i bolje osloboditi,ostalo je.....
Ali đeneral Pampers reklamacije ne prima,vele da je zauzet.
- Maraschino
#60510 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sta mu uradi odlazeca administracija pa i u jogurt puse.Matzan wrote:Vojno neutralna Forest Republic neće imati vojnu paradu kao prošlog 9. januara.![]()
DODIK: "Srbe u Oružanim snagama BiH ne doživljam kao naše, ne trebaju nam 9. januara"
-
asker
#60511 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Neka sa Precednik smiri, onaj celo iz Austrije i Mejra Kormak ce napast i na policiju drzavetine
, a ovi iz Saveza za prelazak na Islam ce nabit' na nos da su uniforme iz Visokog
Ja bih ovo ipak odradio postarima i komunalcima, imaju i oni uniforme
Ja bih ovo ipak odradio postarima i komunalcima, imaju i oni uniforme
- mayab
#60512 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dosta više izdaje, OVO su snimci sa proba te predstojeće paradeprljavi Hare wrote:Tako je Guardiane!Samo sloboda i porodični život!
Mogla se šumska i bolje osloboditi,ostalo je.....
![]()
![]()
![]()

- arzuhal
#60513 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Umjesto da spremi samome sebi jedno paradno odijelo i na manifestaciji ponosno prođe Banja Lukom - dok raja kliče, baca ruže na njega, majke plaču a očevi dižu dječicu da vide Njega, Zaštitnika Srpske i svih Srba, vojsku u jednom natčovjeku - njemu nije dosta i pokazuje vječitu srpsku duhovitost i sklonost pošalicama pa još i zajebava dekintirane veterane postrojavajući ih da pokaže čime sve raspolažeMatzan wrote:Vojno neutralna Forest Republic neće imati vojnu paradu kao prošlog 9. januara.![]()
“I dalje ćemo slaviti naš praznik, a 9. januara naredne godine imat ćemo veliku svečanu akademiju. Biće organizovana manifestacija, kada ćemo postrojiti naše veterane i ono čime raspolažemo jer želimo da narod shvati da je Republika Srpska spremna i da se brani”, rekao je Dodik.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60514 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izdo madr rašaMaraschino wrote:Dodik pisao Ivaniću: BiH da podrži Izrael i Trampa
![]()
![]()
- mO k3
#60515 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Postrojiti odred četnika ???
- animus
#60516 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Znam da veterani vecinom ne raspolažu rukama i nogama, neko sa jednom a neko i sa obje. Jos kad se dodaju smijesne penzije i razocaranost, mozemo samo zamisliti na sta ce liciti taj njihov stroj.arzuhal wrote:Umjesto da spremi samome sebi jedno paradno odijelo i na manifestaciji ponosno prođe Banja Lukom - dok raja kliče, baca ruže na njega, majke plaču a očevi dižu dječicu da vide Njega, Zaštitnika Srpske i svih Srba, vojsku u jednom natčovjeku - njemu nije dosta i pokazuje vječitu srpsku duhovitost i sklonost pošalicama pa još i zajebava dekintirane veterane postrojavajući ih da pokaže čime sve raspolažeMatzan wrote:Vojno neutralna Forest Republic neće imati vojnu paradu kao prošlog 9. januara.![]()
- vatrogasac
#60517 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ako ga sada ne skinu sa crne liste, neće nikada.Maraschino wrote:Dodik pisao Ivaniću: BiH da podrži Izrael i Trampa
![]()
![]()
-
daddy-kool
#60518 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Fino Guardian reče da OS BiH nisu njihove i da na njih ne računa da brane šumsku ako zatreba kada se bude mirno otcjepljivala. To su sada tamo neki "Bakirovi Srbi"? Uostalom šta je to spram specijalnog odreda poštara i interventne brigade komunalaca.arzuhal wrote:Umjesto da spremi samome sebi jedno paradno odijelo i na manifestaciji ponosno prođe Banja Lukom - dok raja kliče, baca ruže na njega, majke plaču a očevi dižu dječicu da vide Njega, Zaštitnika Srpske i svih Srba, vojsku u jednom natčovjeku - njemu nije dosta i pokazuje vječitu srpsku duhovitost i sklonost pošalicama pa još i zajebava dekintirane veterane postrojavajući ih da pokaže čime sve raspolažeMatzan wrote:Vojno neutralna Forest Republic neće imati vojnu paradu kao prošlog 9. januara.![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#60519 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik svaki put nadmaši sam sebe pa tako i sa ovom zadnjom izjavom. Dakle on sam Srbe dijeli na podobne i nepodobne. Na stranu zajebancija ali Dodik ide definitivno u sukob i smatram da su male šanse da se sukob sa Dodikom u RS-u izbjegne. Pitanje je samo obima i/ili eventualno da li će neko u RS-u ipak uspjeti da ga skine. Sudeći po onome do sada šanse su male da Dodika neko skine a sve izglednija ova prva varijanta sukoba. Kako god najniži slojevi će opet najebati na svim stranama.
- Acid25
#60520 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Guardian ne želi sukob!
Guardian želi miran razlaz!
Dosta je bilo!

Guardian želi miran razlaz!
Dosta je bilo!
- vatrogasac
#60521 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Tako je. Postoje Alijini Srbi i Dodikovi Srbi i postoje Alijini Hrvati i Čovičevi Hrvati. Ili si ili nisi....
-
detroit-mercy
#60522 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma samo prepiso od Cirlicara, kad je Cirlicar dijelio Rvate na prave i manje praveDrvosjeca iz Dejcica wrote:Dodik svaki put nadmaši sam sebe pa tako i sa ovom zadnjom izjavom. Dakle on sam Srbe dijeli na podobne i nepodobne. Na stranu zajebancija ali Dodik ide definitivno u sukob i smatram da su male šanse da se sukob sa Dodikom u RS-u izbjegne. Pitanje je samo obima i/ili eventualno da li će neko u RS-u ipak uspjeti da ga skine. Sudeći po onome do sada šanse su male da Dodika neko skine a sve izglednija ova prva varijanta sukoba. Kako god najniži slojevi će opet najebati na svim stranama.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#60523 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Eno ga opozicija (koja nije opozicija na nivou BiH, ali jeste u RS
) da je uradio po volji Bošnjaka, povukao bh vojne snage sa 9. januara 
- jao_situacije
#60524 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovaj je zajebo i guardiana frajer se ne gasi
ovo dvoje došli nako u emisiju
eh da guardian ima jednog sličnog informeraša koji će hodati po televizijama i objašnjavati glupim izdajnicima šta sve guardian radi za dobrobit cijele planete

ovo dvoje došli nako u emisiju
eh da guardian ima jednog sličnog informeraša koji će hodati po televizijama i objašnjavati glupim izdajnicima šta sve guardian radi za dobrobit cijele planete
-
sekerbay
#60525 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta kaže, srpska je spremna da se braniMatzan wrote:Vojno neutralna Forest Republic neće imati vojnu paradu kao prošlog 9. januara.![]()
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Oružane snage BiH više neće učestvovati u obilježavanju 9. januara koji u manjem bh. entitetu slave danom RS-a, iako je Ustavni sud BiH proglasio taj praznik neustavnim.
On je naveo da je formiran počasni vod od 50 policajaca koji će biti postrojen u čast RS-a u uniformama koje će biti primjerene obilježavanju.
“Počasni vod ćemo promovisati 9. januara i ne trebaju nam Oružane snage BiH. Svaka čast svim Srbima koji su u ovim snagama, ali ih ne doživljavamo kao naše”, istakao je Dodik.
On je naglasio da Srbi iz političkih razloga moraju biti prisutni u Oružanim snagama BiH.
On je pozvao sve Srbe da 9. januara istaknu zastave Republike Srpske i da bude proslavljena sloboda.
Pa pregazili bi ih za tri dana.
Sad u duhu teme
Pregazili bi ih ovi iz federalnog dijela iliti teherana da na čelu odbrane srpske ne stoji glava(u svakom smislu te riječi) srpstva - dodik.
Dok je on na braniku srpstva, unitarna bosna neće izaći izvan mokrih snova federalnih đihatlija.