Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Amagon wrote:Zenica ima solidnih prostora za svirke I veće koncerte, ali je nezgodna politika, od gradske vlasti do vlasnika ugostiteljskih objekata. Prije sam se malo bavio organiziranjem manjih svirki (Jazz club, Rock, Biznis, Motorijade) i nagledao se svega i svašta. Bio je u planu i Zenički Beer Fest na Kamberoviću, ali nije naišlo na razumijevanje Smajlovića. Od prostora, dobri su Papirna, igralište kod Gimnazije, Staro pozorište (bivša Sokolana), bašta iza Mutvaka, Bato (Badminton Club), ali opet, sve je to do gazde.
I ja mislim da bi Ilić napunio Arenu, i realno više pristaje tu nego Šaban, Sinan, Dragana ili ko je već nastupao. Ipak se objekat zove Gradska Arena
A ni gradski bazeni nisu losi za te namjene
Sjecam se odmah poslije rata, ljeto 1996.godine, Zabranjeno Pusenje odrzalo koncert na bazenima.
Kad vec pricate o Papirnoj, sjeca li se neko "disko" noci koje su se odrzavale također u tom post ratnom periodu,Sjecam se plakata po gradu, ali sam bio dijete tada pa nisam mogao da idem.
Od ostalih prostora, zaboravili ste Napredak gdje se svojevremeno odrzavao i Heineken Music Festival.
Eborg wrote:Moguće da je SDA podmladak, čini mi se da prepoznajem jednu osobu.
Gdje god je Huso odma i SDA djeca ?! fuj.
Pa kao što rekoh, mislio sam da prepoznajem jednu osobu ali se ne vidi baš najbolje. Ista je SDA omladinac, oboje roditelja živi i zdravi, stoga i takav zaključak.