S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - 1,79 EUR
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - 2,49 EUR
S.T.A.L.K.E.R.:Call of Prypyat - 4,99 EUR
Moderator: Benq
Half Life 2.matematicar_teski wrote:prijedlog za neku dobru pucacinu koja moze do 1 GB rama
a da nije cod i MoH
Let me guess...hoćeš mijenjati metro za bilo koju?Bosnian Dragon1 wrote:ima li ko da hoce da izvrsimo razmjenu igara na steam
Odlična igra, meni se svidjela radi onih uličnih borbi najviše! Eto vidjet' ćeš...jedno vrijeme sam isključivo okolo hodao i mlatio svakoga ko mi se ne đasvi ili me krivo pogleda i to "Bruce Lee style"!!!Arslan_11 wrote:konacno uspjedoh pokrenuti sleeping dogs. Nije losa
Sent from my LG-E610 using Tapatalk 2
ma jok, pa nemam samo metro na steamMaharadza wrote:Let me guess...hoćeš mijenjati metro za bilo koju?Bosnian Dragon1 wrote:ima li ko da hoce da izvrsimo razmjenu igara na steam
KolikoNenjiA wrote:Hoce ko kupiti GeForce 9800GT?![]()
Ja je koristim u svom računaru, ali sad imam priliku da uzmem bolju, pa bujrum
Brkooo wrote:znam da nije tema o karticama, ali kad ste vec krenuli... brzinsko pitanje
![]()
koju bi preporucili graficku na ovu konfiguraciju(imam samo intergrisanu)
Matična:Gigabyte GA-H77M-D3H
RAM:8GB DDR3
Napajanje:600W LC Power
procesor: intel Core i5-3570K Ivy Bridge (int. graficka HD 4000)
imaš konfiguraciju sličnu mojojBrkooo wrote:znam da nije tema o karticama, ali kad ste vec krenuli... brzinsko pitanje
![]()
koju bi preporucili graficku na ovu konfiguraciju(imam samo intergrisanu)
Matična:Gigabyte GA-H77M-D3H
RAM:8GB DDR3
Napajanje:600W LC Power
procesor: intel Core i5-3570K Ivy Bridge (int. graficka HD 4000)
gtx 280 nema DX11,a vuce struje ko dvije 550ice lol.Znaci ako nemas dobro napajanje,nemoj ni mislit o njoj.NenjiA wrote:Brko, ako hoces grafu koja je u rangu sa njom, mozes i GTX 280 uzeti. Nije velika razlika, otprilike su "tu negdje", a GTX280 je jeftinija dosta.
Sto se tice "proizvodjaca", ustvari se radi samo o prodaji GeForce kartica pod drugim imenom. To su u sustini izdanja, a ne proizvodi
Ja imam Palit 9800gt i nista joj ne fali. Asus je okej, ali XFX je definitivno najbolji. Gigabyte i Zotac izdanja nisam koristio.
Na stranici GPU Review imas sve detalje o svim grafickim karticama.
Mozes uraditi i compare, pa evo ti poređenje GTX280 i GTX 550 Ti
U donjem dijelu mozes vidjeti i sva izdanja za navedene kartice, pa primjeti kako neki proizvodjaci nude vec Overclockane graficke, dok drugi samo prepakuju i prodaju onakve kakve jesu. XFX najčešće prodaje optimum - maksimalni overclock sa dobrim coolerom, tako da dobiješ savršen omjer performansi i hlađenja.
Na kraju, nabavka grafičke je kao i nabavka bilo koje druge komponente računara: Moraš se dobro informisati i skontati šta ti tačno odgovara.
Sretno!