Zašto se onda Miralem ne spominje u čitavoj ovoj priči ? A siguran sam da nije samo on jedini koji bi se još mogao spomenuti. Jer jedini način da razbiješ reprezentaciju je da izdvojiš i okriviš pojedince (i to najistaknutije) ,javnosti ionako gladnoj krvi baciš pred noge dvojicu lidera ove reprezentacije i ujedno podriješ fudbalsko jedinstvo reprezentacije konfrontirajući jedne protiv drugih i to po principu dobri vs loši dečki. Naravno istovremeno se šalje prikrivena poruka da smo mi ovdje jednostavno zalutali i da za nas nije uspjeh.burek_in_space wrote:Ok, hajmo onda probati ovako.
Lichno sam vidio i Edina i Emira i Miralema i ne mogu se sjetiti ko je josh bio, da su u jeku priprema pred Slovachku u Zenici, bili van hotela u ponoc, shto ne dolikuje jednom sportisti.
Rezultat te utakmice znamo, dobili smo po ushima.
Nakon toga se zbijaju redovi, dobijaju se Slovaci tamo i se se zaboravlja do utakmice sa Litvanijom. Odlucujuca utakmica, ovdje se pisalo, koliko me sjecanje sluzhi, da je teferic bio u hotelu.
Sve se to nastavlja zatim u St. Luisu, a nakon toga i u Insbrucku. Ako neshto ne ide, logika je da se promijeni.
A to zashto ko dizhe harangu protiv ove reprezentacije, ne znam motive svih ljudi.
Ali dobar dio ih dizhe iz svojih sitnih, shicardzijskih interesa, da bi se ogrebali o vecheru, kartu za utakmicu, neku lakomoralnu trebu ili neshto chetvrto.
A neki su jednostavno glupi, pa ponavljaju mantru: Papetu(Emiru/Edinu) glavu skinuti, Pape (Emir/Edin) je za sve kriv.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
palermo
#6051 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- burek_in_space
#6052 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Miralem je shetao sa djevojkom po Ferhadijipalermo wrote:
Zašto se onda Miralem ne spominje u čitavoj ovoj priči ? A siguran sam da nije samo on jedini koji bi se još mogao spomenuti. Jer jedini način da razbiješ reprezentaciju je da izdvojiš i okriviš pojedince (i to najistaknutije) ,javnosti ionako gladnoj krvi baciš pred noge dvojicu lidera ove reprezentacije i ujedno podriješ fudbalsko jedinstvo reprezentacije konfrontirajući jedne protiv drugih i to po principu dobri vs loši dečki. Naravno istovremeno se šalje prikrivena poruka da smo mi ovdje jednostavno zalutali i da za nas nije uspjeh.
- studeni76
#6053 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I znači sad ga treba zbog te jedne loše utakmice tako pljuvati da se čovjeku ogadi reprezentacija! Jel ta jedna utakmica vrijedna toga da se odričemo, kao što palermo reče, stubova ekipe? Ako jeste onda ne znam gdje nas sve ovo vodi i ko je ovdje pametan. Da sam na Edinovom mjestu otišao bi na WC (golovima ga je i izborio) i nakon toga se oprostio od reprezentacije. Svakako ima vaš Sead nekog keca u rukavu koji će dostojno zamijenit Edina!
Kako lako jebeni bošnjo zaboravlja dobre stvari
Kako lako jebeni bošnjo zaboravlja dobre stvari
-
palermo
#6054 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Je li Vedad Ibišević odigrao lošu utakmicu, je li ljutito izašao sa terena nepristojno odmahajući rukama (možda je i psovao), je li Sejo Salihović odigrao lošu utakmicu......je li Haris Medunjanin bio izgubljen na terenu....zašto se oni ne spominju, ako je problem samo ta loša utakmica.BHF_Manijak wrote:Je li Edin preko qrca odigrao utakmicu protiv Egipta? Jeste. Zasto je to problem reci. I to se nije vukao jer su ga protivnicki igraci zaustavili, vec cisto zbog ljenosti i manjka zelje za igrom. I to je cinjenica, kao i sve ovo sto si ti nabrojao.palermo wrote:
Šta znači ozbiljno se odnose prema reprezenatciji i pripremama. Je li Edin Džeko najbolji strijelac reprezentacije u njenoj istoriji, je li drugi strijelac kvalifikacija, je li nekada izostao sa utakmice.........je li Emir Spahić naš najbolji odbrambeno igrač, ne na papiru nego na terenu. I to već dugi niz godina. Je li to neozbiljno i neprofesionalno ponašanje ? Jesu li se oni to promijenili od oktobra.....ili su isti ovakvi bili i kad smo pobjeđivali korz kvalifikacije. Pa ovdje se papagajski ponavlja rečenica, oni su već dugo problem, samo se to krije pod tepih.
Naravno da nije problem reći da je Džeko odigrao lošu utakmic, problem je onda kada se to iskoristi da se pokrene haranga čiji je najočiti primjer dosada bio onaj vulgarni pamflet od izvjesnog Nedima na FTV. Koji ste uzgred vas nekoliko ocijenili kao istinski otvoren i hrabar novinarski čin.
-
todd_smith
#6055 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
GDJE SU DOKAZI?!burek_in_space wrote:Ok, hajmo onda probati ovako.
Lichno sam vidio i Edina i Emira i Miralema i ne mogu se sjetiti ko je josh bio, da su u jeku priprema pred Slovachku u Zenici, bili van hotela u ponoc, shto ne dolikuje jednom sportisti.
Rezultat te utakmice znamo, dobili smo po ushima.
Nakon toga se zbijaju redovi, dobijaju se Slovaci tamo i se se zaboravlja do utakmice sa Litvanijom. Odlucujuca utakmica, ovdje se pisalo, koliko me sjecanje sluzhi, da je teferic bio u hotelu.
Sve se to nastavlja zatim u St. Luisu, a nakon toga i u Insbrucku. Ako neshto ne ide, logika je da se promijeni.
A to zashto ko dizhe harangu protiv ove reprezentacije, ne znam motive svih ljudi.
Ali dobar dio ih dizhe iz svojih sitnih, shicardzijskih interesa, da bi se ogrebali o vecheru, kartu za utakmicu, neku lakomoralnu trebu ili neshto chetvrto.
A neki su jednostavno glupi, pa ponavljaju mantru: Papetu(Emiru/Edinu) glavu skinuti, Pape (Emir/Edin) je za sve kriv.
STO LAZES KADA NEMAS DOKAZE ZA OVO?!
-
palermo
#6056 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A šta su ona dvojica haitrlija radili ? Valjali se pjani po cestiburek_in_space wrote:Miralem je shetao sa djevojkom po Ferhadijipalermo wrote:
Zašto se onda Miralem ne spominje u čitavoj ovoj priči ? A siguran sam da nije samo on jedini koji bi se još mogao spomenuti. Jer jedini način da razbiješ reprezentaciju je da izdvojiš i okriviš pojedince (i to najistaknutije) ,javnosti ionako gladnoj krvi baciš pred noge dvojicu lidera ove reprezentacije i ujedno podriješ fudbalsko jedinstvo reprezentacije konfrontirajući jedne protiv drugih i to po principu dobri vs loši dečki. Naravno istovremeno se šalje prikrivena poruka da smo mi ovdje jednostavno zalutali i da za nas nije uspjeh.
- burek_in_space
#6057 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisu, ali njih sam vidio u kafani, u malo vecem drushtvu, na stolu svega i svachega, i naravno ... djevojke zheljne novih fudbalskih znanja.palermo wrote:
A šta su ona dvojica haitrlija radili ? Valjali se pjani po cesti
- Kinaski
#6058 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma dovest nekog ko ce im uvest vojni rezim, jer ocito da Pape nije sposoban.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6059 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jozefa Fricla.Kinaski wrote:Ma dovest nekog ko ce im uvest vojni rezim, jer ocito da Pape nije sposoban.
-
todd_smith
#6060 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mojne Josipa, vec imamo dovoljno posla oko rodbine u repci 
- rtmper44
#6061 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ovako se to radi - red, rad i disciplina, zna se ko je učitelj ko učenik.
- zalizani
#6062 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
dobro, možda u doba ekspanzije tih video uradaka nekako se čovjek osjećao društveno koristan kad svuče i sprži sa jubita, pa podijeli s rajom.denimb wrote:Citati ovaj forum je isto kao ubaciti u player dvd "The arrivals"...i da si normalan pobudalio bi
- denimb
#6063 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hahahah, i jos zadovoljno kazes gledaj sta nam rade j. imzalizani wrote:dobro, možda u doba ekspanzije tih video uradaka nekako se čovjek osjećao društveno koristan kad svuče i sprži sa jubita, pa podijeli s rajom.denimb wrote:Citati ovaj forum je isto kao ubaciti u player dvd "The arrivals"...i da si normalan pobudalio bi
Ali onda ih pogledas i sam, i uhvatis poslije sam sebe đe na kahvi među rajom pricas gluposti...tako mi bi jutros, i s ovim pricama sa foruma, oko Dzeke, Spahica i Papeta...
Treba se malo opustiti, i mene sikira ovo sto se desava, ali ako ne mogu ovo rijesiti sami sa sobom zbog nekog veceg dobra, jbg onda...
- BHF_Manijak
#6064 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ponavljam vec nekoliko puta, od Dzeke se najvise ocekuje, jer je najbolji, ali isto tako mu se i najveca podrska daje. Kad su cuod a su skandirali Begovicu, Ibisevicu (cijim golom smo otsli npr. na SP), i ostalim koje si spomenuo? Raja je primjetila da na posljednjim prijateljskim utakmicama onaj od kojeg najvise ocekuje se setka, kao da mu se ne igra. Ne radi se tu o losoj partiji, svi ih imaju i pruze, vec o toj nonsalanciji, jer ispada kao da zloupotrebljava status koji ima i podrsku koja mu je pruzena.palermo wrote: Je li Vedad Ibišević odigrao lošu utakmicu, je li ljutito izašao sa terena nepristojno odmahajući rukama (možda je i psovao), je li Sejo Salihović odigrao lošu utakmicu......je li Haris Medunjanin bio izgubljen na terenu....zašto se oni ne spominju, ako je problem samo ta loša utakmica.
Naravno da nije problem reći da je Džeko odigrao lošu utakmic, problem je onda kada se to iskoristi da se pokrene haranga čiji je najočiti primjer dosada bio onaj vulgarni pamflet od izvjesnog Nedima na FTV. Koji ste uzgred vas nekoliko ocijenili kao istinski otvoren i hrabar novinarski čin.
-
palermo
#6065 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kuku, kako li onda sve izgleda kad mu se ne daje najveća podrška.....BHF_Manijak wrote:Ponavljam vec nekoliko puta, od Dzeke se najvise ocekuje, jer je najbolji, ali isto tako mu se i najveca podrska daje. Kad su cuod a su skandirali Begovicu, Ibisevicu (cijim golom smo otsli npr. na SP), i ostalim koje si spomenuo? Raja je primjetila da na posljednjim prijateljskim utakmicama onaj od kojeg najvise ocekuje se setka, kao da mu se ne igra. Ne radi se tu o losoj partiji, svi ih imaju i pruze, vec o toj nonsalanciji, jer ispada kao da zloupotrebljava status koji ima i podrsku koja mu je pruzena.palermo wrote: Je li Vedad Ibišević odigrao lošu utakmicu, je li ljutito izašao sa terena nepristojno odmahajući rukama (možda je i psovao), je li Sejo Salihović odigrao lošu utakmicu......je li Haris Medunjanin bio izgubljen na terenu....zašto se oni ne spominju, ako je problem samo ta loša utakmica.
zajebaješ ti mene manijače
- Bosanski_kralj
#6066 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Džeko je uvijek igrao pod manjim gasom prijateljske utakmice. Ne znam zašto bi Egipat bio izuzetak. Zašto da se on dokazuje u jednoj takvoj utakmici. Puno korisnije bi bilo, da je Sušić u dogovoru sa njim, ostavio ga na klupi, a priliku dao nekom mlađem.BHF_Manijak wrote:Ponavljam vec nekoliko puta, od Dzeke se najvise ocekuje, jer je najbolji, ali isto tako mu se i najveca podrska daje. Kad su cuod a su skandirali Begovicu, Ibisevicu (cijim golom smo otsli npr. na SP), i ostalim koje si spomenuo? Raja je primjetila da na posljednjim prijateljskim utakmicama onaj od kojeg najvise ocekuje se setka, kao da mu se ne igra. Ne radi se tu o losoj partiji, svi ih imaju i pruze, vec o toj nonsalanciji, jer ispada kao da zloupotrebljava status koji ima i podrsku koja mu je pruzena.palermo wrote: Je li Vedad Ibišević odigrao lošu utakmicu, je li ljutito izašao sa terena nepristojno odmahajući rukama (možda je i psovao), je li Sejo Salihović odigrao lošu utakmicu......je li Haris Medunjanin bio izgubljen na terenu....zašto se oni ne spominju, ako je problem samo ta loša utakmica.
-
nihoniho
#6067 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Trebao je Dzeko da se slomije , da pobijedimo , pa da Susic moze reci da su Tino i Hadzic, opravdali poziv i da idu u Brazil. Rekao je on tu glupost i pored katastrofalne igre svojih pulena ali je trebalo Dzeku popljuvati da on bude krivac sto mu nisu dodali pristojnu loptuBosanski_kralj wrote: Džeko je uvijek igrao pod manjim gasom prijateljske utakmice. Ne znam zašto bi Egipat bio izuzetak. Zašto da se on dokazuje u jednoj takvoj utakmici. Puno korisnije bi bilo, da je Sušić u dogovoru sa njim, ostavio ga na klupi, a priliku dao nekom mlađem.
- jeza u ledja
#6068 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja se iskreno ne sjecam da su Engezi ikad zvizdali Edina, a kamo li da su vikali "Edin out" ili sl. A znamo koliko ga neki ne podnose gore, i znamo da od njega ima bar 4-5 vaznijih/boljih igraca u toj ekipi.BHF_Manijak wrote: Dzeko sad se uhvatio k'o zadnji olos nadmudrivati sa navijacima na tribini, gospodine sto ne mases tako navijacima Citya? Sto Midhat ne teras Pellegriniju kad ne igras? Lahko je doci medju svoje, gdje si glavni lola u selu, pa istresati huju, to treba raditi na pravim mjestima. Ali tamo zna da bi bio odjeban za sva vremena, jer one koji imaju pare boli qrac za jednog Edina Dzeku.
Siguran sam da mu je neko nekad zvizdao, ali ne sjecam se da sam to ikad cuo, a pogotovo ne masovno kao kod nas u Innsbrucku.
-
todd_smith
#6069 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tebi Dzeko da psuje majku i ti bi stao uz njega i psovao, eto takav dojam ostavljas.palermo wrote:Kuku, kako li onda sve izgleda kad mu se ne daje najveća podrška.....BHF_Manijak wrote:Ponavljam vec nekoliko puta, od Dzeke se najvise ocekuje, jer je najbolji, ali isto tako mu se i najveca podrska daje. Kad su cuod a su skandirali Begovicu, Ibisevicu (cijim golom smo otsli npr. na SP), i ostalim koje si spomenuo? Raja je primjetila da na posljednjim prijateljskim utakmicama onaj od kojeg najvise ocekuje se setka, kao da mu se ne igra. Ne radi se tu o losoj partiji, svi ih imaju i pruze, vec o toj nonsalanciji, jer ispada kao da zloupotrebljava status koji ima i podrsku koja mu je pruzena.palermo wrote: Je li Vedad Ibišević odigrao lošu utakmicu, je li ljutito izašao sa terena nepristojno odmahajući rukama (možda je i psovao), je li Sejo Salihović odigrao lošu utakmicu......je li Haris Medunjanin bio izgubljen na terenu....zašto se oni ne spominju, ako je problem samo ta loša utakmica.
Vedo ga zna zabiti slavi se i odmah poslije ide EDIN DZEKO EDIN DZEKO
Gluposti pises ako mislis da ne dobija najvecu podrsku od svih nasih igraca. (ne mislim trenutno, nego inace)
- BHF_Manijak
#6070 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jebo ga ti, ne znam ko koga zajebaje. Ja ti jednu cinjenicu iznesem, ti se uhvatis desetog... Je l' istina da se 95% Dzekino ime skandira na utakmicama? Je li istina, evo uzet cu banaln primjer, da se na forumu najvise Dzeko prati, gleda i prati City, jebe majka kad je na klupi itd?! Vjeruj mi da je tako i van foruma. Evo sad da pitas pola raje ovdje kako su igrali Medunjanin, Sunjic, Mujdza, Zukanovic, Lulic itd.., veze nece imati, ali zato su svi pratili utakmicu Hull-City, znaju kad je koji korner bio.palermo wrote: Kuku, kako li onda sve izgleda kad mu se ne daje najveća podrška.....
Logicno je, Dzeko je najbolji igrac repke i na njega je sva paznja usmjerena. Pogledaj samo dresove raje na utakmici, 70% ih je Dzekinih.
Ne kazem da je to lose, dapace sto bi rekli Hrvati, ali onda ta ista raja ocekuje da Dzeko svaku tekmu gine na terenu. Jer ti isti na tribinama vjeruj mi da znaju 4 igraca nabrojati, u to sam se uvjerio rpateci repku godinama na domacim utakmicama.
Sad ne znam kako ces me uvjeriti u suprotno, da Dzeko nema najvecu podrsku od svih igraca repke?
- Koshpa
#6071 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

SRETAN RODJENDAN DIJAMANTU BOSANSKI
- Havatar
#6072 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
BHF_Manijak wrote:Ponavljam vec nekoliko puta, od Dzeke se najvise ocekuje, jer je najbolji, ali isto tako mu se i najveca podrska daje. Kad su cuod a su skandirali Begovicu, Ibisevicu (cijim golom smo otsli npr. na SP), i ostalim koje si spomenuo? Raja je primjetila da na posljednjim prijateljskim utakmicama onaj od kojeg najvise ocekuje se setka, kao da mu se ne igra. Ne radi se tu o losoj partiji, svi ih imaju i pruze, vec o toj nonsalanciji, jer ispada kao da zloupotrebljava status koji ima i podrsku koja mu je pruzena.palermo wrote: Je li Vedad Ibišević odigrao lošu utakmicu, je li ljutito izašao sa terena nepristojno odmahajući rukama (možda je i psovao), je li Sejo Salihović odigrao lošu utakmicu......je li Haris Medunjanin bio izgubljen na terenu....zašto se oni ne spominju, ako je problem samo ta loša utakmica.
Ponasa se kao da ga neko podrzava samo zato sto mora i navijaci su mu odmah dokazali da je u zabludi
- Havatar
#6073 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
JoseMujica wrote:i koliko je samo puta od tih istih ljudi bio nakucan kao igrač mjeseca mu Šitiju, a jadni Roby od Gospe floop sve zbog njega....što se kaže zaboravio je bio sve zajedničke, derneke, zaboravio je bio sve zajedničke akcije....
- insaneinthebrain
#6074 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
prijateljska za zvijezdom u maju. bravo bakovicu
odlican se posao radi na pripremama zmajeva za svjetsko prvenstvo
Zmajevi 22. maja u Gradačcu?
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi- ... ccu/126978
- IcedMFEarth
#6075 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Utakmica protiv reprezentacije telekom lige mi se čini kao dobra ideja...ali ne u Gradačcu.insaneinthebrain wrote:prijateljska za zvijezdom u maju. bravo bakovicu![]()