Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dadoka84

#6051 Re: Edin Džeko...

Post by dadoka84 »

Pricas gluposti, kako te nije stid :x
madFlava

#6052 Re: Edin Džeko...

Post by madFlava »

ma nema se sta tu srat previse, cini mi se da je jedini sinoc trcao za osmoricu i borio se,gledam onaj drugi iz slobodnog sto Veloso dade gol,niko u zivom nije skocio,osim Dzeke, bio najbolji sinoc i nas je najveci adut.

Halalimo izjavu koju si dao usijane glave o Lulicu,al nisi puno pogrijesio u istini te izjave,al to se care ne iznosi javno pred ove hijene od novinara.
:bih:
jeza u ledja

#6053 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

KENJAC wrote:Ima onaj snimak gdje gospodin Dzeko psuje klinca sto mu je dres trazio, ima ovaj gdje svaljuje sve na svog suigraca... Dovoljno da se za pomenutog gospodina kaze da je velika seljacina i kao takav moze bit uzor samo samo njemu slicnim. Steta mogao je i drugi put izabrat i postat idol nacije. Al sta se moze. Udarile pare u glavu i osilo se momak. Al' za shvatit ga je. Odjednom se naso u necem u cem nije nikad bio, a da se to ne odrazi na covjeka mora bit cvrst i izgradjen karakter. Gospodin Dzeko to nije. Steta !!!
Upucaj se.
KENJAC

#6054 Re: Edin Džeko...

Post by KENJAC »

Jes me stid! Evo se crvenim! Ljudi ba jeste li normalni. Zbog izjave o Lulicu bi u svakom iole organizovanijem timu u Evropi prove dvije utakmice na klupi i morao bi se javno izvinut....
A zbog ovoga..... http://www.youtube.com/watch?v=BDTqHRxxiv0 ...
Treba razlucit nesto. Dobar fudbaler na stanu a idol nacije na staranu. Isti ste ko oni Srbi sto im je Mihajlovic idol! Al 'ajde vam nek bude .
KENJAC

#6055 Re: Edin Džeko...

Post by KENJAC »

jeza u ledja wrote:
KENJAC wrote:Ima onaj snimak gdje gospodin Dzeko psuje klinca sto mu je dres trazio, ima ovaj gdje svaljuje sve na svog suigraca... Dovoljno da se za pomenutog gospodina kaze da je velika seljacina i kao takav moze bit uzor samo samo njemu slicnim. Steta mogao je i drugi put izabrat i postat idol nacije. Al sta se moze. Udarile pare u glavu i osilo se momak. Al' za shvatit ga je. Odjednom se naso u necem u cem nije nikad bio, a da se to ne odrazi na covjeka mora bit cvrst i izgradjen karakter. Gospodin Dzeko to nije. Steta !!!
Upucaj se.
Necu !
Jack Be Nimble

#6056 Re: Edin Džeko...

Post by Jack Be Nimble »

Sta je on to rekao za Lulica?
dadoka84

#6057 Re: Edin Džeko...

Post by dadoka84 »

Samo zbog ovog http://www.unicef.org/bih/media_13293.html ja mu sve halalim, da ne spominjem trud igru i zalaganje u reprezentaciji.
jeza u ledja

#6058 Re: Edin Džeko...

Post by jeza u ledja »

KENJAC wrote:Jes me stid! Evo se crvenim! Ljudi ba jeste li normalni. Zbog izjave o Lulicu bi u svakom iole organizovanijem timu u Evropi prove dvije utakmice na klupi i morao bi se javno izvinut....
A zbog ovoga..... http://www.youtube.com/watch?v=BDTqHRxxiv0 ...
Treba razlucit nesto. Dobar fudbaler na stanu a idol nacije na staranu. Isti ste ko oni Srbi sto im je Mihajlovic idol! Al 'ajde vam nek bude .
Isti smo ko Srbi sto im je Mihajlovic idol. WTF?? :shock: :-) :lol:
KENJAC wrote:
jeza u ledja wrote: Upucaj se.
Necu !
Aha, e odlicno.

:zoka:
tcz

#6059 Re: Edin Džeko...

Post by tcz »

igraj Dzeko nema veze

:bih: :bih:
Goblin

#6060 Re: Edin Džeko...

Post by Goblin »

Ima tu nesto ali se mora uzeti u obzir da je i Dzeko mlad. Mladost ,ludost da je drugacije ne bi ni valjalo. Mislim da ce za koju godinu Dzeko izrasti u pravoga profesionalca,kojima se ovakvi gafovi ,nece desavati .
Ne treba od buhe praviti slona. Nije ovo sa Lulicem nista strasno bilo,kad sam bio u Dzekinim godinama, ja sam u afektu,vlastitom bratu majku spominjao. Vec sljedecu utakmicu a mozda i prije,ce njih dvojica,biti kolege i haveri.Naravno,suigraci u repki.
emirbey_7

#6061 Re: Edin Džeko...

Post by emirbey_7 »

Eh...

Idol nacije. Dobar (ne svjetska klasa, ali dobar) fudbaler definitivno jeste. Karakter - odron. Da co'ek ne zna, rekao bi da je ko zna otkud "šljego".

To sto je sinoc (kao i u petak) morao trcati za osmericu (sto, da se razumijemo, uopce nije cinio!), nek se zahvali svom selektoru. Lulica nek ostavi na miru, momak puk'o i tacka.

Izjava kao izjava, prilicno slici njegovom KLOŠARSKOM ponasanju pred hotelom Zenica gdje je k'o kocijas psovao djetetu/momku s posebnim potrebama/zaostalom u razvoju, iako je znao da decko/momak spada u tu kategoriju.

Nek se zatvori u vrecu funti i svrsava na njih, sejk Mensur ce to znati cijeniti.
Comrad

#6062 Re: Edin Džeko...

Post by Comrad »

Pa sta sad. Dzeko je rekao ono sto ionako svi misle. Sutra ce se svakako Luli izvinut i gotova prica. Kako bi se vi osjecali da trcite ko konjina, trudite se i onda dodje Lulic i zbog gluposti dobije zuti.

Ja bih prvi rekao nek si prigovorio, da je imao na sta prigovoriti. Zabi im covjek cist gol ko suza, pretrco njih cetvericu i sta sad...nemas se sta bunit, loptu u ruke i na centar, bori se dalje. Kako oni jebemu, mi damo gol iz ofsajda, nisu se bunili pola minute, uzese loptu i natrpase nam jos 3 komada. To smo mi trebali, a ne prigovarat i svadjat se, ko da su na terminu kakvom... loptom se sve rjesava.

Ali ajd, ovo nam je jos jedno iskustvo za ubuduce. Medjutim, sto je najgore nista ne ucimo iz ovih utakmica, ponavljamo uvijek jedne te iste greske. Spahic, Dzeko i Lulic, sve kartoni zbog posranog prigovora? To nam se ne smije desavati u ovim tekmama. Plus sto se ovakvim izjavama stvara razdor u repki, pa sad ponovo izgladjuj stvari.

Koliko znam na onom klipu je i malac psovao Dzeki. I otkud je Dzeko znao da je malac u takvom stanju, dajte ne budalite. Kad si na terminu, izgubis, poludis...ubio bi nekog da mozes, a kamo li kad ti nakon ovako vaznih tekmi, neko pocne srat...I jest eto Dzeko mrzi djecu... :run:
ultima_palabra

#6063 Re: Edin Džeko...

Post by ultima_palabra »

Jesmo pogan narod u pm... da nema interneta ne bih ni znao koliko.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6064 Re: Edin Džeko...

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:Jesmo pogan narod u pm... da nema interneta ne bih ni znao koliko.
+1 :roll:
alibegoa

#6065 Re: Edin Džeko...

Post by alibegoa »

Ono što meni nije jasno, radi Džeke, zašto on igra u ovome timu. U njemu neće vidjeti velika takmičenja, ni bilo ko drugi kvalitetan. Na koljena i moli Čehe da te prime, kao što su ti nekad nudili.
Last edited by alibegoa on 16/11/2011 08:58, edited 1 time in total.
callmethebreeeze

#6066 Re: Edin Džeko...

Post by callmethebreeeze »

ultima_palabra wrote:Jesmo pogan narod u pm... da nema interneta ne bih ni znao koliko.
:dance: :dance: :run:
sumirprimus

#6067 Re: Edin Džeko...

Post by sumirprimus »

joj ti meni citas misli,ja sam ozibljno zabrinut... :D :thumbup:
samo jos nesto
ooooooo edin dzekoo ooooooooo :bih:
suncica24

#6068 Re: Edin Džeko...

Post by suncica24 »

:(
ultima_palabra

#6069 Re: Edin Džeko...

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:
joj ti meni citas misli,ja sam ozibljno zabrinut... :D :thumbup:
samo jos nesto
ooooooo edin dzekoo ooooooooo :bih:
Ali fakat drug, ja ne razumijem to zadovoljstvo... nekoga fudbal ne interesuje, pogleda dvije utakmice godišnje... i opet dođe ili se maksuz registruje samo da ono nešto "poruči" Papetu, Džeki, Luliću, Reufu Karabegu ili kome već :-) Ili da hrakne na sav napredak koji smo postigli u zadnjih godinu i po... po momcima i selektoru koji su i mene skeptika ponovo inficirali reprezentacijom, koju nisam pratio 4-5 godina brat bratu...

Anyway, ko je odigrao dva termina s rajom u životu može razumjeti zašto je Lulić uradio što je uradio, a isto tako i komentar Džeke... da je oboje pogrešno zna se, ali jbg i oni su ljudi.
sumirprimus

#6070 Re: Edin Džeko...

Post by sumirprimus »

ma ja lulica razumijem u potpunosti,ja da sam posmnjo u u to nesto u sto je on,ja bi pljuno sudiju...jebga ako osjetis da te zajebo,emocije..
isto ono kad je dzeko navijacima pokazo,i to razumijem,ma sve razumijem,a jes mi tuga :(
Comrad

#6071 Re: Edin Džeko...

Post by Comrad »

I ja razumijem, adrenalin te puca...jbg moras se iskalit. Ali ono nije bila situacija za to, sudija je moze se reci bio na nasoj strani. Ok, sviro im slobodne, al smo iz tih slobodnih primili jedan gol. Drugi Nanijev nije bio iz slobodnog. Jednostavno portugalci su sinoc poludili, a mi smo im dopustili da se onako razigraju.

Da me se pogresno ne shvati, podrzavam repku i reprezentativce sta god da urade, ali moramo jednom prestati sa tim prigovorima. To vise slabo ko i koristi u ovim ostalim repkama. Narocito u onoj situaciji, gdje Lulic nije imao nista da prigovori, jer je u tom napadu Ronaldo pretrcao sve njih i dao gol. Sta tu imas prigovarat koji qrac, uzmi loptu i trci na centar da im zabijemo koji komad.

I Spaha stub odbrane dobija zuti zbog prigovora. I onda ostatak tekme i on mora imati na umu da ne smije praviti neki tezi prekrsaj, jer eto crvenog. A sve zbog gluposti. Ne treba nam to.

Ja ne sumnjam da ce Pape ovaj dio popraviti. Ne smijemo to sebi dozvoljavati, ko kakvi krkani prigovarat, narocito u ovim tekmama, gdje sudija samo gleda kako ce ti dat crveni.
jurgen

#6072 Re: Edin Džeko...

Post by jurgen »

Nemam igračima šta da zamjerim za sinoćnu utakmicu čak šta više ponosan sam na njih još više. A pobjeda Portugala nije pobjeda budući da nam je sudija jasno do znanja stavio ko mora proći sinoć bez obzira na superiornost i kvalitetniji igrački kadar. Smiješno, pa zar im i pored toga sudija treba? Pa trebalo se brate sa tim nositi i nije ni čudo da imate reakcije poput onih. Kako god hvala im a hvala i selektoru bez obzira šta je on sinoć konkretno uradio ja se ponosim svima. :bih:
Comrad

#6073 Re: Edin Džeko...

Post by Comrad »

jurgen wrote:Nemam igračima šta da zamjerim za sinoćnu utakmicu čak šta više ponosan sam na njih još više. A pobjeda Portugala nije pobjeda budući da nam je sudija jasno do znanja stavio ko mora proći sinoć bez obzira na superiornost i kvalitetniji igrački kadar. Smiješno, pa zar im i pored toga sudija treba? Pa trebalo se brate sa tim nositi i nije ni čudo da imate reakcije poput onih. Kako god hvala im a hvala i selektoru bez obzira šta je on sinoć konkretno uradio ja se ponosim svima. :bih:
Prestanite se kaciti na Spahine komentare, koji je sinoc gluposti valjao. Pravili smo faule i sudija ih je svirao. Zasto se uvijek na to vadimo. PLUS ne ponisti ti gol iz cistog ofsajda i svira ti penal, koji se svira mozda u kantonalnoj ligi, i ne svira cist penal za portugal. Ma dajte, i onog Spahu neka je stid sto baljezga one gluposti, pa kad pogleda usporeni vidi sta je rekao.

Portugalci su i isli na to da bude sto vise prekida na 30-ak metara od gola, ko je nama kriv sto smo pali na to.

uvijek je sudija kriv, dosta vise. Za francuze nas jest sjebo, sinoc vala nije. Poderali su nas ljudi posteno i to treba reci. Nasim kapa do poda za borbu, vise fakat nisu mogli. Sljedece kvalifikacije svaku tekmu igrat ko da je tekma baraza!!! :bih:
veljaca

#6074 Re: Edin Džeko...

Post by veljaca »

Zaista bih volio da se u LP susretnu City i Real i da Edin u jednoj normalnoj utakmici, gdje nece biti sam u napadu i gdje ce imati pored sebe jos 2-3 napadaca i igrace koji su orjentisani na napad a ne na sredinu terena, pokaze onom mesaru pepeu neke stvari.
Mislim da bi se tek tada vidjele prave kvalitete Dzeke i pepea .....
Stvarno bih volio da dodje do ove utakmice ....
jurgen

#6075 Re: Edin Džeko...

Post by jurgen »

Comrad wrote:
jurgen wrote:Nemam igračima šta da zamjerim za sinoćnu utakmicu čak šta više ponosan sam na njih još više. A pobjeda Portugala nije pobjeda budući da nam je sudija jasno do znanja stavio ko mora proći sinoć bez obzira na superiornost i kvalitetniji igrački kadar. Smiješno, pa zar im i pored toga sudija treba? Pa trebalo se brate sa tim nositi i nije ni čudo da imate reakcije poput onih. Kako god hvala im a hvala i selektoru bez obzira šta je on sinoć konkretno uradio ja se ponosim svima. :bih:
Prestanite se kaciti na Spahine komentare, koji je sinoc gluposti valjao. Pravili smo faule i sudija ih je svirao. Zasto se uvijek na to vadimo. PLUS ne ponisti ti gol iz cistog ofsajda i svira ti penal, koji se svira mozda u kantonalnoj ligi, i ne svira cist penal za portugal. Ma dajte, i onog Spahu neka je stid sto baljezga one gluposti, pa kad pogleda usporeni vidi sta je rekao.

Portugalci su i isli na to da bude sto vise prekida na 30-ak metara od gola, ko je nama kriv sto smo pali na to.

uvijek je sudija kriv, dosta vise. Za francuze nas jest sjebo, sinoc vala nije. Poderali su nas ljudi posteno i to treba reci. Nasim kapa do poda za borbu, vise fakat nisu mogli. Sljedece kvalifikacije svaku tekmu igrat ko da je tekma baraza!!! :bih:
nisam stručnjak za fudbal, nego navijač, ali očigledno nismo istu utakmicu gledali sinoć. Razbili su nas kroz sredinu a sa bokova nam ništa nisu napravili. Njima također nije sviran ofsajd za postignuti gol, koji televizija čak nije htjela da ponovi na usporenom snimku u liniji da se to vidi ali eto, kažem i ja razvalili su nas ali su te mentalno slomili prvih 20 minuta.
Ne kačim se ja ni na čije izjave, čak nisam pogledao niti jednu jer me ne zanima ustaljena fudbalerska priča, ali jasno nam je svima stavljeno do znanja kroz čitavu utakmicu ko treba da ide dalje - ne igrom, ako te zanima pogledaj je opet.
Post Reply