Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odes do tehnickog, ciko turi Haparaturu, krstasti "svajciger", namjesti ih, ti cenera na kaHvu, svi sretni i zadovoljni. E sad ako je tu bilo kakvih karambola to ga niko ne ustima.
Uzeo nekidan u gumam scenic 2008. 1.5 DCI 63kW
Valja li čemu.
Potrošnja do mora 3.6 l ali nije neka jurilica sro mi i ne smeta mnogo. Ono što me zanima je kakav je motor i odrzavanje
zateznistub wrote:Uzeo nekidan u gumam scenic 2008. 1.5 DCI 63kW
Valja li čemu.
Potrošnja do mora 3.6 l ali nije neka jurilica sro mi i ne smeta mnogo. Ono što me zanima je kakav je motor i odrzavanje
Kasno pitas za misljenje, vec si ga uzeo.
Mislim da mu je poslab taj motor obzirom na velicinu.
Valja li čemu.
Jeste slabiji ali je cetveroclanu porodici odveo na more bez problema i sa jako bitnim detaljem, malom potrošnjom.
Ne kanim se trkati ni sa kim
Valja li čemu.
Jeste slabiji ali je cetveroclanu porodici odveo na more bez problema i sa jako bitnim detaljem, malom potrošnjom.
Pa eto vidis onda da ti je dobar
Ovaj jedan poznanik nahvalio ga dok je vozio, ide, malo trosi. Kad je prodao kaze nije micao s mjesta mislim da je za skenika ok onaj 78kW, ide pristojno a smijesno trosi
Throttle wrote:Pa eto vidis onda da ti je dobar
Ovaj jedan poznanik nahvalio ga dok je vozio, ide, malo trosi. Kad je prodao kaze nije micao s mjesta mislim da je za skenika ok onaj 78kW, ide pristojno a smijesno trosi
Mislio sam više na kvartove i to. Šta im je mana. Djecije priče o brzinama me ne interesuju.
zateznistub wrote:
I fice i peglice i spacezi su isli na more sa porodicama. Nije poenta da on to ne moze, samo kako ugodno.
Misljenja sam da je taj motor slab za toliko auto i jos cerveroclanu porodicu u njemu sa svim stvarima koja je krenula na more. Potrosnja je tolika mogla biti samo u odlasku prema moru. Sa povratkom je to bilo znatno vise.
Drug ima Megane 3 sa tim motorom i kaze da mu je slab.
Shvatit ces to i sam kad te prodje pocetna euforija.
Mislim da je na tom motoru ona pumpa sto napravi havariju. Uostalom, kad se pokvari-popravis i to je to
Mozda bude problema sutra a mozda budes vozio godinama.
Ovo za brzinu, zavisi kako vozis, al cinjenica je da s tim motorom nije neki sprinter nego vise brzi setac
Valja li čemu.
ako je redovno odrzavan i nije razjeban ne vidim razlog sto ne bi valjao
Po papirima je održava u gumam. I tvoje mišljenje sam i čekao.
Optimist wrote:
I fice i peglice i spacezi su isli na more sa porodicama. Nije poenta da on to ne moze, samo kako ugodno.
Misljenja sam da je taj motor slab za toliko auto i jos cerveroclanu porodicu u njemu sa svim stvarima koja je krenula na more. Potrosnja je tolika mogla biti samo u odlasku prema moru. Sa povratkom je to bilo znatno vise.
Slabiji jeste, ali ne toliko. Odveo nas i vratio plus gore dole po neumu. Meni jako ugodno i udobno. Prosjek brzine mi je bio oko 90km/h s kojom putujem u većini slučajeva.
Zato sto se prosjek brzine od 90 tesko i na autoputu postigne, a ne od Sarajeva do Neuma.
Na toj relaciji je prosjek izmedju 55-60.
Drugo je sto si od Jablanice do mostara vozio 90.
Optimist wrote:Zato sto se prosjek brzine od 90 tesko i na autoputu postigne, a ne od Sarajeva do Neuma.
Na toj relaciji je prosjek izmedju 55-60.
Drugo je sto si od Jablanice do mostara vozio 90.
zateznistub wrote:
Ja imam megan 3 sa tim motorom i auto ide sasvim dobro. Nisam uopste primjetio da nece iz mjesta niti da se pati uz brdo.Bolje receno, prilicno sam iznenadjen da taj auto ide tako lijepo.
Onda si vjerovatno vozio slabije auto prije njega ranije, cim ti je taj dobar i poletan.
Pa i moj otac nakon Octavie Tour i 90ks sada sa 110ks kaze da mu auto leti.