NE tvrdim... ali poznavajuci mentalni sklop tih "ljudi"StupskaBitanga wrote:ovo je tacnonista me nebi iznenadilo da ona nedavna "hajka" na Dinu Merlina od strane Švrakica nije rezirana u kuhinji istih, jer Dino "nije htjeo" da izda album za PROPALI "Minder prodakŠn" (NE tvrdim ,ali da sumnjam ... DA
Hayat
Moderator: anex
- Tiger 033
#6051 Re: Hayat
-
StupskaBitanga
#6052 Re: Hayat
pa ja koliko sam dobro i pratio taj skandal oko amusa i sam DM je rekao da je to izazvalo revolt Hayata i napade na njih
A minder produkcija je tek prica za sebe
A minder produkcija je tek prica za sebe
-
isx
#6053 Re: Hayat
Kakav je ovo debilizam od emisije upravo na programu? Ovaj izbor za voditelja? Šta je ovo jebote.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#6054 Re: Hayat
Mene stid za njihisx wrote:Kakav je ovo debilizam od emisije upravo na programu? Ovaj izbor za voditelja? Šta je ovo jebote.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
-
StupskaBitanga
#6055 Re: Hayat
Koliko god bilo finih kandidata, primitivizam članova žirija je nepodnosljiv. Kako od svega prave koridu to je strašno
- Picajzla
#6057 Re: Hayat
Cevljanovici su za ovo Becka filharmonija.StupskaBitanga wrote:Koliko god bilo finih kandidata, primitivizam članova žirija je nepodnosljiv. Kako od svega prave koridu to je strašno
-
StupskaBitanga
#6058 Re: Hayat
Do kandidata je. Ako ono pusti da prave budalu od njega moze im se. Ako se postavi kandidat onda neće. Sasvim prosto
- Picajzla
#6059 Re: Hayat
A sam se pred kraj ukljucio.karanana wrote:je li bilo dobrih mindza?
Bile su dvije onako dobre, mogle bi se puci.
- karanana
#6060 Re: Hayat
evo sad gledam pregled dok oni jedu one kobasichurine.
pa bilo je par finih mindzica. ona narandzasta jedna mi se ucinila ok.
pa bilo je par finih mindzica. ona narandzasta jedna mi se ucinila ok.
-
StupskaBitanga
#6061 Re: Hayat
Kako se ovo dalo napraviti kako treba i da bude gledano a ono na kraju reklama za kobasicu. Ko veli evo vam kobasica
- Picajzla
#6062 Re: Hayat
Kobasice su glavneStupskaBitanga wrote:Kako se ovo dalo napraviti kako treba i da bude gledano a ono na kraju reklama za kobasicu. Ko veli evo vam kobasica
- Edin H.
#6063 Re: Hayat
Jeste ona sto nece da ide na fakultetkaranana wrote:je li bilo dobrih mindza?
- Nisrin
#6064 Re: Hayat
Na hayatu su prvaci u ponizavanju drugih, cim se neki kandidat postavi, oni ga odmah salju kuci, naprimjer ona mala Merima iz Voze za buducnost, djevojka vec, sa 20 godina...extra glumi, prica, izgleda, i nju nisu mogli isponizavati jer djevojka zna sta hoce!
Najgore od svega je sto oni stavljaju kandidate u inferioran polozaj, a njihov najveci domet je upravo mahalska tv HAYAT, jer sve kvalitetne novinare uzeli su AJ i CNN...
A ne kazem da nema i svakakvih kandidata, kojima je bitno da samo dodju i budu vidjeni na TVu, pa se brukaju i svasta provaljuju!
I jos nesto- Hayat ne gledam jer nemaju program, ali sinoc sam malo gledala emisiju jer ce u emisiji biti moja kolegica KOJA NIJE ZNALA DA CE OVO ZLOUPOTRIJEBITI, u smislu otisla je na audiciju za voditelja, pricala je sa njima, uradila je najavu i rekli su OK, javit cemo vam se...a nisu niti spomenuli da ce to sve upotrijebiti za neku svoju kvaziemisiju, sto je po meni grozno, vjerovatno bih odmah pokrenula tuzbu protiv jedne takve politike!
Najgore od svega je sto oni stavljaju kandidate u inferioran polozaj, a njihov najveci domet je upravo mahalska tv HAYAT, jer sve kvalitetne novinare uzeli su AJ i CNN...
A ne kazem da nema i svakakvih kandidata, kojima je bitno da samo dodju i budu vidjeni na TVu, pa se brukaju i svasta provaljuju!
I jos nesto- Hayat ne gledam jer nemaju program, ali sinoc sam malo gledala emisiju jer ce u emisiji biti moja kolegica KOJA NIJE ZNALA DA CE OVO ZLOUPOTRIJEBITI, u smislu otisla je na audiciju za voditelja, pricala je sa njima, uradila je najavu i rekli su OK, javit cemo vam se...a nisu niti spomenuli da ce to sve upotrijebiti za neku svoju kvaziemisiju, sto je po meni grozno, vjerovatno bih odmah pokrenula tuzbu protiv jedne takve politike!
-
StupskaBitanga
#6065 Re: Hayat
Nisrn
Bravo o tome sam pričao u prethodnim postovima
Bravo o tome sam pričao u prethodnim postovima
-
m_l
#6066 Re: Hayat
Nisrin wrote: ali sinoc sam malo gledala emisiju jer ce u emisiji biti moja kolegica KOJA NIJE ZNALA DA CE OVO ZLOUPOTRIJEBITI, u smislu otisla je na audiciju za voditelja, pricala je sa njima, uradila je najavu i rekli su OK, javit cemo vam se...a nisu niti spomenuli da ce to sve upotrijebiti za neku svoju kvaziemisiju, sto je po meni grozno, vjerovatno bih odmah pokrenula tuzbu protiv jedne takve politike!
Sramota. Ustvari, ima li ova rijec vise ikakvo znacenje?
-
StupskaBitanga
#6067 Re: Hayat
Nema jer evo vidiš njima je trebala jedna nova dežurna ko ce praviti budalu od sebe
-
Mustang1
#6068 Re: Hayat
Evo neka emisija na hayatu i ona Hana u dresu repke sa brojem 69
Je'l ne zna sta to znaci pa joj uvalili ili je svjesna ? 
- Picajzla
#6069 Re: Hayat
Ma svjesna trazi liz i ku**a.Mustang1 wrote:Evo neka emisija na hayatu i ona Hana u dresu repke sa brojem 69Je'l ne zna sta to znaci pa joj uvalili ili je svjesna ?
- Kal El
#6070 Re: Hayat
Ma Ku*ava..Mustang1 wrote:Evo neka emisija na hayatu i ona Hana u dresu repke sa brojem 69Je'l ne zna sta to znaci pa joj uvalili ili je svjesna ?
-
Mustang1
#6071 Re: Hayat
Ma znam to ali da se ne izrazavam postim ali zar se nije udala ? Pa da se smiri malo 
-
StupskaBitanga
#6072 Re: Hayat
Javno je izjavila da joj je to najdraži broj i poza u sexu
- BHF_Manijak
#6073 Re: Hayat
Ono s voditeljima je odlicno moglo biti, da nisu mahalci kakvi jesu!
Prvo, meni bi bilo ponizenje da mi jedan Igor, Fikret i ona Hercegovka sole pamet kako sta treba. Olicenje papanluka i mahalskog stava na TV-u. Posebno Hercegovka.
Oni nadju nekoga ispravljati za govor, a prvi Fikret im u po' programa price "rek'o, dos'o, pos'o, slus'o"... Ima decko potencijala, ali papanluk ga ubi, nazalost.
Onda tolika drcnost, toliko s visine gledaju na kandidate da je to cudo Bozije. Ja bih ih na mjestu kandidata posl'o u tri PM. OK, ne znam mozda, trema me jede, nikad nisam to radio, ali neces me zbog toga ponizavati.
Ko im se iole suprostavio, bio je nagazen. To govori mnogo vise o njihovim kompleksima, posebno supka Igora, nego li o kandidatima. Svakako djeca vecinom nisu nigdje to radila, pa i ne mogu znati 90% stvari, a od njih ocekuju da su Christiane Amanpour!
Prvo, meni bi bilo ponizenje da mi jedan Igor, Fikret i ona Hercegovka sole pamet kako sta treba. Olicenje papanluka i mahalskog stava na TV-u. Posebno Hercegovka.
Oni nadju nekoga ispravljati za govor, a prvi Fikret im u po' programa price "rek'o, dos'o, pos'o, slus'o"... Ima decko potencijala, ali papanluk ga ubi, nazalost.
Onda tolika drcnost, toliko s visine gledaju na kandidate da je to cudo Bozije. Ja bih ih na mjestu kandidata posl'o u tri PM. OK, ne znam mozda, trema me jede, nikad nisam to radio, ali neces me zbog toga ponizavati.
Ko im se iole suprostavio, bio je nagazen. To govori mnogo vise o njihovim kompleksima, posebno supka Igora, nego li o kandidatima. Svakako djeca vecinom nisu nigdje to radila, pa i ne mogu znati 90% stvari, a od njih ocekuju da su Christiane Amanpour!
-
isx
#6074 Hayat
Mirza Selimovic pomete Zvezde granda, isti onaj momak kojeg ste vi sikanirali gospodo iz Hayata.
Bravo majstore.
Bravo majstore.
Last edited by isx on 29/06/2014 00:40, edited 1 time in total.
- Kal El
#6075 Re: Hayat
Svaka mu čast,u inat ovim sa Hayataisx wrote:Mirza Selimovic pomete Zvezde granda, isti onaj momak kojeg ste vi sikanirali gospodo iz Hayata.