Dešavanja u Srbiji

Post Reply
KIA

#6051 Re: Desavanja u Srbiji

Post by KIA »

Mislila sam da si Daltonov klon , kad ono nesto jos gore ... Alija se licno povampirio ...
Abacija

#6052 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Abacija »

Skandalozna uslovna presuda Siniši Vučiniću

Putuj, vojvodo, sve ti je oprošteno!

Piše: Bojan Tončić
http://www.e-novine.com/srbija/srbija-l ... oteno.html

Image

Pred Trećim opštinskim sudom u Beogradu u sredu je Siniša Vučinić, lider Srpske partije socijalista i nekadašnji član direkcije JUL, osuđen na šest meseci zatvora, uslovno dve godine, zbog pretnji predsedniku Socijaldemokratske unije i narodnom poslaniku Žarku Koraću i novinaru Vremena Milošu Vasiću. Uslovnu kaznu izrekao je sudija Aleksandar Stepanović koji je rekao da je Sud cenio „to što je Vučinić porodičan čovek i što je ranije osuđivan samo jednom“. Vučinić se izvinio svojim potencijalnim žrtvama kojima je 28. jula ove godine poručio: “Vasićev i Koraćev prijatelj, veleizdajnik srpskog naroda Zoran Đinđić više nije živ. Potrudiću se da svojim kapacitetom doprinesem da i Vasić i Korać uskoro prave društvo njihovom miljeniku Zoranu Đinđiću“.

"A sada pamet u glavu i da se to ne ponovi", očinski je poručio Vučiniću sudija Stepanović.

Žarko Korać kaže za e-novine da je presuda skandalozna i da pokazuje na koji se način Sud odnosi prema pretnji smrću. „Siniša Vučinić je potpuno javno pretio novinaru Milošu Vasiću i meni, čak je bio dovoljno ciničan da pošalje telegram saučešća Vremenu u kojem radi Vasić. Ovom blagom uslovnom kaznom Sud je pokazao da pretnja smrću i nije bogzna šta i da građani Srbije ne treba da se pitaju zašto je ubijen Taton na ulici, zašto se prebijaju građani , maltretiraju i fizički ugrožavaju. Sada imamo potpuno jasan odnos pravosuđa prema tome šta znači pretiti smrću“, kaže Korać.

Sagovornik e-novina kaže da se sada „teško krivično delo tretira kao dečki nestašluk“: „Zbog pretnji ambasadorki Australije Damir Dokić dobio je bezuslovnu zatvorsku kaznu, više od godinu dana zatvora, a ovde imamo uslovnu kaznu. To, valjda znači da naši sudovi misle da je strane diplomate važnije zaštititi nego građane Srbije. Ovo je još jedno ohrabrenje nasilnicima i siledžijama u Srbiji“, kaže Korać.

On konstatuje da se Sud prema Vučiniću ponašao kao prema maloletniku koji je ukrao bombone u samoposluzi. “Uradili su svoj posao policija i Tužilaštvo, ali ne i Sud. Pitanje je da li će se Tužilaštvo koje je pokrenulo ovaj postupak žaliti na skandaloznu presudu. Ali, tretirati Sinišu Vučinića kao neposlušnog dečkića koji ne zna šta radi je opasno i vodi ka ovim žrtvama koje imamo na ulicama“, naglašava Žarko Korać.

Miloš Vasić kaže za e- novine da je Vučinić „dokaz da je u politici sve dozvoljeno, čovek koji pravi krug od antisemite, neonaciste, julovca, levičara četničkog vojvode nazad do četničkog vojvode“.

„ A kad mu čovek kaže da su to profesionalne političke provokacije, on se uvredi i zapreti smrću. Ja sam mu to sve danas uredno ponovio pred Sudom, jako se uvredio što sam ga uvredio (a to je istina), ali mislim da neko treba da preuzme odgovornost za svoju javnu reč. Sve ga je pogodilo, ali mislim najviše to što sam ponovio da je seoska luda“, kaže Miloš Vasić.

Tako smo došli do prvostepene uslovne presude porodičnom čoveku sa kapacitetom koji je tek jednom osuđen; olakšavajuće su okolnosti, smatra presuditelj, to što je četnički vojvoda porodičan, valjda, porodični ljudi ne ubijaju, pogotovu ako su osuđivani samo jednom. A Vučinić je 2006. u Kuriru najavio da će ubiti Natašu Kandić, Sonju Biserko i Biljanu Kovačević Vučo, a hapšen je i zbog iznude novca.

Interesantno kako i salonci na ovom forumu reaguju identicno. Smeta im kad im se kaze da su cetnici a ovamo brane cetnicku ideologiju. :-)
Bosnolog

#6053 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

KIA wrote:Mislila sam da si Daltonov klon , kad ono nesto jos gore ... Alija se licno povampirio ...
Kakav Alija pa zahvaljujuci njegovoj neposobnosti,neodlucnosti i alijicima iz SDA secijaske stranke nesposobnih slijepaca uspjeli ste zateci uspavane i nenaoruzane Bosnjake , da ih preko noci pokupite iz kreveta u pidzamam i odvedete u masovne konc logore i masovne grobnice koje i danas trazimo.Alija je bio vas spasilac i za vas je radio sve godine.Alja je izdajnik BiH ,mnogo gora varijanta od vas otvorenih neprijatelja.Danas u BiH imate dobar procenat i mnogo crnju opciju ratom osvijescenih BH patriota koji su spremni kroz zive neprijatelje prolaziti, ako bude novog rata ili belaja u ovom nepravdno ,zlocinaciki genocidom ukipiranom dijelu BiH.

Alija nikada nije bio vampir ,da je bio danas bi se drugacije price vodile na ovom sajtu i ne bi imali genocidni aparthejd na gotovo pola nase BiH,stoga o vampirima i genocidnim drakulama obratite se Hagu, oni ce ti dati kompletnu sliku SANU Ideologa koji stoje iz tog bolesnog projekta i povampirenih genocidnh hordi,ko su sto su i odakle su dosle, ko stoji iza njih , gdje su mnogi zavrsili a koliko ti je poznato da su neki krepali i u Haskim kazamatima poput zarazenih stakora na celu vaskolikog prvog vampira Zlobe gdje zavrsi kompletno vojno i politicko vodstvo sizofrene Serbije .Nego reci ti nama ima li vam gdje na pomolu vaskolikog junaka Mladica, kalinovackog kamenjarka , kada ce te i njega prodati i predati?...., kao sve ove dosadasnje guslarske junake,pa svi genocidni stakori nadose utociste u tom genocidnom brlogu zvana Serbija u kojoj se svi zajednicki gusite i valjate u tom ideoloski bolesnom smradu velikosrbizma iz kojeg nikako da izadete a isti se previse dugo siri i gusi nasu BiH preko BL i Dodika fasiste kopije pisopije Dabica kojeg ste cuvali sve godine u tom vasem genocidnom brlogu Srbizma.Vrijeme otrijeznjenja i suocavanja sa ratno gubitackom SANU ideologijom i agresivno hegemonistickom prosloscu i posljedicama istih po Serbiju je trebalo odavno otpocetia ali ocito da u istoj nema nade niti snage da se ogleda u vlastitomm ogledalu vec vam trugi pokusavaju obrisati krvavu povrsinu istog da vidite svoje povampirene krezave i krvave face ,zeljne krvi koju sve cesce prolijevaju medusobnim obracunima pretjesne Serbije naseljene avetima proslosti bjezanjem u istu a nakon poraza i propasti velikoserpskog projekta.

Moja vam je zelja da vam se vrati vojvoda Seselj iz Haga u sto kracem roku pa da preuzme sludenu Serbiju i da slika bude potpunija jr i mi ce mo u BiH znati na cemu smo ,on ce ubrzati propast u koji sami srljate sve ove godine i konacno imati mir a i MZ znati ne cemu je sa vama .
Ovako ste podjeljeni i posvadani izmedu EU ,NATO clanstva i Rusko bacuske kolonije i Kineskih strateskih partnera.U zemlji gdje su Drazine genocidne falange rehabilitovane i izdajnicko hitlerovska trojnopaktska izdajnicka Vlada Cvetkovica /Karadordevica/ amnestirala, potpuna je slika danasnje sludene i kontraverzne Serbije .Imajuci u vidu da ste izjednacili fasiste sa partizanskim /antifasistickim/pokretom u zemlji dgje se jedna danas jedna od glavnih rijeci vodi kako naci Drazin grob,da li je u krecani ili septickoj jami ,da li je ili nije krecana /izmet/ kosti rastvorila ili ih je pak odnijela Sava ili Dunav ili je negdje zatpan u Bubanj potoku .

Joza je znao da treba tog dvonogog ideoloskog parazita zauvijek skloniti kako bi se ne bi Drazini subarasi i kokardasi ponovo povampirilia cega je tada i sam Joza bio svjestan i smece zatrpao zauvijek da ce se isti ne koristiti za novo sludivanje masa u zemlji apsurda i kontradiktornosti kakva je Serbija vec odavno.

Ovaj nasminkani SANU adutant Tadic vam je neubjedljiv,vise naginje izdajnickoj Americi i EU koja vam uze kolijevku ,srce pa i dusu/Kosovo/zauvijek ,iako je u dubini mnogo blizi Kostunjavom Kalasnjikovu ,dobro je nasminkan a kojeg je zapad odavno procitao ali zna da je Serbija sve gladnija i da istu teba kontrolisati drzanjem na ekonomskoj infuziji kroz MMF kojeg kontrolise mrska i neprijateljska USA.Kroz svoju historiju vi ste uvijek imali vode koje vas slude do balcaka ,odvedu na stranputicu a potom istima dolazili glave ,valjda kada se otrijeznite i shvatite sto vam se desilo nakon propasti u kojoj zavriste.

Trebate imati na umu kada se odlucite u nove pljackarsko osvajacke pohode u susjedne zemlje da vam nece biti kao 90-tih , pljackanja predhodno ubijenih i protjeranih golorukih civila iz sela i gradova od Drine do Knina a ciju ste opljackanu imovinu nosili kao dio pljackarsko fasistickog plijena u svoj brlog.Ocito ste potrosili svu pljacku a nove falange pljackasa bi htjeli da zaputite u nove pljackarsko osvajacke akcije po uzoru na 90-te godine.

Samo nema vise ,JNA da vam gradove zaokruzi i cuva leda ,ovoga puta smo naoruzani i svijesni vasih nakana kao i onih koje sve godine cuvate i nmanipulisete sa istima blokirajuci nasu BiH.Porucujemo vam da necee uspjeti u svojim bolesnim nakanama i da ce se otpor Bosne cuti ovoga puta do Kosomosa a i naplata iz proslosti bi mogla biti sa kamatama i mnogi zauvijek ostati u bosanskom krvavom blatu i potocima punih neizvjesnosti i hrabrih zmajevskih ratnika ;-) .............
Last edited by Bosnolog on 12/10/2009 03:22, edited 1 time in total.
KIA

#6054 Re: Desavanja u Srbiji

Post by KIA »

Bosnolog wrote: Image
ala si se raspisao :D :D :D , kako te ne mrzi :D :D :D

Ti mislish da zaista postoji neko , dovoljno bolestan ' u glavu ' , da chita tvoje gluposti ? :lol:
kreco hakija

#6055 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kreco hakija »

ev ja pročita u jednom dahu, i nisu gluposti.
stvari stoje realno tako :cry:
kreco hakija

#6056 Re: Desavanja u Srbiji

Post by kreco hakija »

ev ja pročita u jednom dahu, i nisu gluposti.
stvari stoje realno tako :cry:
muha_sa

#6057 Re: Desavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

KIA wrote:

Ti mislish da zaista postoji neko , dovoljno bolestan ' u glavu ' , da chita tvoje gluposti ? :lol:
KIA--nije valjda da si bRez teksta ostala :?
i ja bih da sam na tvom mjestu :D
Fair Life

#6058 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Fair Life »

KIA wrote:

Sta sam ti hotio rijet...
Vlajko

#6059 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Vlajko »

kiky wrote:u srbiji je prošle sedmice bila velika vojna vježba u kojoj su učestvovale vojska i ( zamislite ) policija ...
prije toga je bio aeromiting gdje su presretni roditelji srbi vodili djecu srbe da gledaju vojne avione ...
srbima je još uvijek do vojnih igračaka i ratnih igara ....
gdje je onaj vlajko da nam postavi par fotografija ...
tu sam ja, citam vas pomalo. nemogu se stalno ukljucivati vi me izbombardujete sa 10 linkova svaki put ,nemogu bas svima i na sve odgovoriti , ima vas vise i ima dosta mladjih , pa sam u defanzivi , prikriveno citam))))

aeromiting je tradicija to je svake godine po jedan ili dva.

ova vezba sto je bila zanimljiva iz razloga zato sto je Tadic pokazao da je pravi diktator http://www.vs.rs/content/gallery/4e5853 ... 73a110.jpg

Sutanovac min odbrane, Dacic min policije i nacelik generalstaba svi su Tadicu pod sapom)) malo mi je bila vulgarana tolika koncentracija sile na jednom mestu. vojne vezbe i manevri su cesti u Srbiji .stavicu samo par slika ,ali dacu vam linkove.primetio sam da kada se stavlja mnogo slika tesko otvara stanice posle - pogotovo ova tema nabili ste hiljade postova))

На Пештерској висоравни, код Сјенице ЗДРУЖЕНА ТАКТИЧКА ВЕЖБА СА БОЈЕВИМ ГАЂАЊЕМ „ОДЛУЧАН ОДГОВОР 2009
http://www.vs.rs/index.php?gallery=40e4 ... 215e73a110
http://www.vs.rs/index.php?news_article ... 215e73a110

i vojska je kao policija dobila digitalne uniforme ko Amerikanci )))
Image
Image
Image

imate video mali na http://www.mod.gov.rs/ i ovde ima jos materijala za taj aeromiting http://www.vs.rs/
Fair Life

#6060 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Fair Life »

Vlajko wrote:...
Image

...
Doslo mi da se upisam od smijeha...

Sjetio sam se "borbi u naseljenom mjestu" 1975. u Bileci...

Ahahahahaha...
vee-jay

#6061 Re: Desavanja u Srbiji

Post by vee-jay »

ja volim ove digitalne uniforme. nabavio sam i sebi jednu, sad kad sam nabacio hrpu bodova.... naravno rijec je o COD :D
Vlajko

#6062 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Vlajko »

nego pusti ti vezbe ,evo malo slika prave akcije sa juga Srbije--- znam da vi kao narod ratnici isto volite da vidite prave.ove vezbe pusti to je za medije. ovo je prava akcija

ovo je sve zandarmerija nove slike ,staro par dana ovo jos videli niste

sve je spremno ukopano, rovovi iskopani, zemunice ,osmatracnice,drva za zimu))) patrole,zasede,blokade

i sada nek me neko ubedi da na Balkanu nova serija ratova nije blizu ...

Kumasin mi je dole zivi u Presevu ,cujemo se preko mesengera kaze pucace se sigurno na jugu Srbije

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
ovaj sa plavom sapkom je komandant zandarmerije .. cim je on dole jasno vam je koliko je sati
Image
Image
ove kuce na brdu su Kosovo
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

a ovo je PTJ Protiv teroristicka jedinica iz zandarmerije to su ustvari JSO crvene beretke tj ono sto je bio JSO to su sada PTJ samo nema Legije i taj komandni kadar je zamenjen ,ali to je ta vrsta jedinice. i oni su dole na jugu Srbije

ovo je neki upad i pretres restorana nisam siguran ,nisu moje fotke

Image
Image
Image
Image
jutarnji

#6063 Re: Desavanja u Srbiji

Post by jutarnji »

Vlajko wrote:sve je spremno ukopano, rovovi iskopani, zemunice ,osmatracnice,drva za zimu))) patrole,zasede,blokade

Sta god se sprema reci kumasinu da se fata noge dok nije puklo, najebace tip bezze. Linije odbrane ( nesta brane, jel?) su i vise
nego smijesne.
Fair Life

#6064 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Fair Life »

Vlajko wrote:sve je spremno ukopano, rovovi iskopani, zemunice ,osmatracnice,drva za zimu))) patrole,zasede,blokade

Cuvajte se Bugara...

Pored ove prve linije odbrane fortifikacijski spremite jos barem sedamdesetak rezervnih polozaja.

Saveznici su spremni...

Image
Vlajko

#6065 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Vlajko »

ovo je samo mali deo, ima rezernih polozaja ,naravno ima svega , za siptare ce i ovo biti nemoguca misija) . ima dosta dole ,ali nije sve za pokazivanje tj moze da nahebe onaj ko slika ako si civil naravno ....
Fair Life

#6066 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Fair Life »

Vlajko wrote:ovo je samo mali deo, ima rezernih polozaja ,naravno ima svega , za siptare ce i ovo biti nemoguca misija) . ima dosta dole ,ali nije sve za pokazivanje tj moze da nahebe onaj ko slika ako si civil naravno ....
Ti si Vlajko taraba... tarabetina.

Razumijes se u ratovanje "k'o Mara u krivi kurac".
dallton

#6067 Re: Desavanja u Srbiji

Post by dallton »

@vlajko ja sam tebi ove pripreme opisao prije sad evo vec godinu dana, pa me jedan pod nadimkom @johny (mjenjao je nickove, saglasno banovima) prozva da izmisljam, al eto izgleda nije...

nego i ja ti isto preporucujem kao i @fair_life: poruci ti kumu na jugu da kupi zemlje ili stan dal u beogradu dal u novom sadu, nema od tog dole nista, jer je moto srpske vojske olimpijski "vazno je ucestvovati, a ne pobjediti"
ah da - zaboravio sam napomenuti, imas to na temi o dodiku: u BiH se trenutno vrse brzinske ustavne promjene i ubacuje nas se u NATO preko reda - pa eto povezi ove gore slike i tu cinjenicu i onda pogledaj konfiguraciju "Bosna-Sandzak-Presevo-Jug Srbije- Kosovo" na google mapi
Last edited by dallton on 12/10/2009 14:10, edited 1 time in total.
Fair Life

#6068 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Fair Life »

Kum je na slici. Zalegao za busiju i ceka trgovce iz Stambola.
muha_sa

#6069 Re: Desavanja u Srbiji

Post by muha_sa »

jel ovo krece oslobadjanje vekovne serpske zemlje :?
Vlajko

#6070 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Vlajko »

par stvari u kopnenu zonu bezbednosti se uvoditi nemogu tenkovi,artiljerija, helikopteri avioni da ne balavim procitajte vojno tehnicki sporazum 5km zemlja 25 vazduh i tu bi smela da bude samo lako naoruzana mulitietnicka policija. bespilotne letilice kfora lete .zandarmerija i vojska se tolerisu od 2001 kada je bio sukob .te se tu graditi neke instalacije nece i nemogu zbog nato. takodje to je dolina siptari mogu da pokriju minobacacima lako sa Kosova koje je na uzvisenju pogledajte na gugl earth konfiguraciju terena. znaci ovo dole je dzakovi zemunice i ti fazoni , kad bi mi krenuli da zidamo dobili bi packe iz nato. nije ovo oslobadjanje srpske zemlje ovo je da nam ne uzmu i ovo malo sto je ostalo tj da ne bude blickrig siptara. ovo je slikano samo u jednoj od tih zandarmerijskih kontejnerskih baza -stanica kako ih vec zovu . ima dosta ljudstva dole nece siptari moci lako ,ali ovo kosta mnogo novca dnevnice, plate, oprema to je mnogo ako pomnozis koliko ljudstva treba i kolika je admin granica +i u dubini mora da se cuva jer siptari zive i na jugu.sve u svemu atmosfera rata na velika vrata. nije ovo klasicna prva linija ovo su zasede , osmatracnice veoma slicno kao na Kosovu 90tih nema linije fronta klasicne sve se smatra za liniju ima rovova na mestima ali nema ono 150km rovova vec po mestima gde treba i tako ,malo rovovi malo minska polja, malo zasede, malo osmatranje, blokade punta , racije najgora vrsta sukoba nizak intenzitet ,moze biti jace ,ali moras biti prisutan na terenu, siptari rade hit and run i prenos oruzja i opreme. najgore je u ravnici ratovati ,a oni i u ravnici i na brdima iza..... videcemo ,ali ovde dole proci nece
Fair Life

#6071 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Fair Life »

Vlajko wrote:par stvari u kopnenu zonu bezbednosti se uvoditi nemogu tenkovi,artiljerija, helikopteri avioni da ne balavim procitajte vojno tehnicki sporazum 5km zemlja 25 vazduh i tu bi smela da bude samo lako naoruzana mulitietnicka policija. bespilotne letilice kfora lete .zandarmerija i vojska se tolerisu od 2001 kada je bio sukob .te se tu graditi neke instalacije nece i nemogu zbog nato. takodje to je dolina siptari mogu da pokriju minobacacima lako sa Kosova koje je na uzvisenju pogledajte na gugl earth konfiguraciju terena. znaci ovo dole je dzakovi zemunice i ti fazoni , kad bi mi krenuli da zidamo dobili bi packe iz nato. nije ovo oslobadjanje srpske zemlje ovo je da nam ne uzmu i ovo malo sto je ostalo tj da ne bude blickrig siptara. ovo je slikano samo u jednoj od tih zandarmerijskih kontejnerskih baza -stanica kako ih vec zovu . ima dosta ljudstva dole nece siptari moci lako ,ali ovo kosta mnogo novca dnevnice, plate, oprema to je mnogo ako pomnozis koliko ljudstva treba i kolika je admin granica +i u dubini mora da se cuva jer siptari zive i na jugu.sve u svemu atmosfera rata na velika vrata. nije ovo klasicna prva linija ovo su zasede , osmatracnice veoma slicno kao na Kosovu 90tih nema linije fronta klasicne sve se smatra za liniju ima rovova na mestima ali nema ono 150km rovova vec po mestima gde treba i tako ,malo rovovi malo minska polja, malo zasede, malo osmatranje, blokade punta , racije najgora vrsta sukoba nizak intenzitet ,moze biti jace ,ali moras biti prisutan na terenu, siptari rade hit and run i prenos oruzja i opreme. najgore je u ravnici ratovati ,a oni i u ravnici i na brdima iza..... videcemo ,ali ovde dole proci nece
Sta ima Lazanski ??
Bosnolog

#6072 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Bosnolog »

Vlajko wrote:par stvari u kopnenu zonu bezbednosti se uvoditi nemogu tenkovi,artiljerija, helikopteri avioni da ne balavim procitajte vojno tehnicki sporazum 5km zemlja 25 vazduh i tu bi smela da bude samo lako naoruzana mulitietnicka policija. bespilotne letilice kfora lete .zandarmerija i vojska se tolerisu od 2001 kada je bio sukob .te se tu graditi neke instalacije nece i nemogu zbog nato. takodje to je dolina siptari mogu da pokriju minobacacima lako sa Kosova koje je na uzvisenju pogledajte na gugl earth konfiguraciju terena. znaci ovo dole je dzakovi zemunice i ti fazoni , kad bi mi krenuli da zidamo dobili bi packe iz nato. nije ovo oslobadjanje srpske zemlje ovo je da nam ne uzmu i ovo malo sto je ostalo tj da ne bude blickrig siptara. ovo je slikano samo u jednoj od tih zandarmerijskih kontejnerskih baza -stanica kako ih vec zovu . ima dosta ljudstva dole nece siptari moci lako ,ali ovo kosta mnogo novca dnevnice, plate, oprema to je mnogo ako pomnozis koliko ljudstva treba i kolika je admin granica +i u dubini mora da se cuva jer siptari zive i na jugu.sve u svemu atmosfera rata na velika vrata. nije ovo klasicna prva linija ovo su zasede , osmatracnice veoma slicno kao na Kosovu 90tih nema linije fronta klasicne sve se smatra za liniju ima rovova na mestima ali nema ono 150km rovova vec po mestima gde treba i tako ,malo rovovi malo minska polja, malo zasede, malo osmatranje, blokade punta , racije najgora vrsta sukoba nizak intenzitet ,moze biti jace ,ali moras biti prisutan na terenu, siptari rade hit and run i prenos oruzja i opreme. najgore je u ravnici ratovati ,a oni i u ravnici i na brdima iza..... videcemo ,ali ovde dole proci nece

Mnogo vam je pametnije da se povucite u miru do Nisa ionako ce tu biti granica nove Serbije,Jug Serbije ste izgubili demografski svakako a on ce imati sudbinu prosirenog Kosova .Vi ce te Kosovo zaboraviti spasavanjem juga Serbije.
Samo jos da vrate vojvodu Seselja iz Haga u sludenu Serbiju i slika bi bila kompletna.

Ovo mi ide na dobro,Balkan je sve blize da se ponovo zapali.................. :?
Last edited by Bosnolog on 12/10/2009 15:14, edited 1 time in total.
11sumirp

#6073 Re: Desavanja u Srbiji

Post by 11sumirp »

tctctctct Ovo NIJE iskazivanje netrpeljivosti, i nacionalne mrznje,ovo je sirenje ljubavi i cveća jelda? :evil:
Last edited by 11sumirp on 12/10/2009 15:18, edited 1 time in total.
zavrzlama

#6074 Re: Desavanja u Srbiji

Post by zavrzlama »

Vlajko hvala na slikama....samo ne kontam da se zasjede i njihova lokacija pokazuju na javnom forumu kao krompiri na pijaci...zasjede su najcuvenije tajne ako trebaju da posluze kao zasjede...

druga stvar..u slucaju rata izmedju srbije i Kosova,kosovo bez NATo-a nebi izdrzalo vise od mjesec dana...

treca stvar...srbija drzi snage u pripravnosti ne da se boji albanaca da ce ugroziti teritoriju srbije,nego ceka dogovor velikih o podjeli BIH ili podjeli
Sjevera Kosova,jer jedno od to dvoje je na tapetu svjetskih sila,a po meni je ovo drugo u pitanju,gdje ce te srbijanske snage nakon dogovorenog blic kriga sa zapadom uzeti sjjever kosova i kasnije ce sama srbija priznat kosovsku drzavu onog dijela koji nije vise interesantan srbiji,tako da ce prestati neprijateljstva izmedju srbije i kosova...srbi ce proglasiti vojnu i diplomatsku pobjedu jer su 150 000 srba na sjeveru kosova pripojili matici,a albanci ce otkloniti konstantnu prijetnju rata od strane srbije...

ovo je samo jedna od opcija, ali ne mora da znaci da je zapadu ova opcija na radnom stolu kao moguca opcija...iako ja se usudjujem reci da je realna opcija...dodikovo huskanje na rat u BIH je vise na fonu popravljanja pozicije srbije u odnosu na kosovo....vrijeme ce pokazati da li sam u pravu...
Last edited by zavrzlama on 12/10/2009 15:20, edited 1 time in total.
Banksy

#6075 Re: Desavanja u Srbiji

Post by Banksy »

Fair Life wrote: Sta ima Lazanski ??
Nedavno čitam da mu je Plavšićka tetka :cry:
Post Reply