Ramazan, opet ;)

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
paja patak

#6051 Re: Ramazan, opet ;)

Post by paja patak »

pastirck wrote:Istraživanja su pokazala da osobe koje popiju dvije čaše vode prije svakog jela
smršaju više nego oni koji broje kalorije, navodi "Daily Mail".

Sjetih se Arzuhala i price koju je cuo od nasih starih :)
cuj njega, ja ganjam da se udebljam ovaj ramazan, a on o mrsanju :lol: :lol: ŽIBJE TEBRA 8-) :lol:

uvijek sam sanjala da budem debela osoba, bar par dana da vidim kako je to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bijela

#6052 Re: Ramazan, opet ;)

Post by bijela »

jest, jest, voda te "zasiti",
popuni valjda mjesto u želudcu :|

hoce li biti tih lahmacuna, vidiš kako paja jede opasne stvari 8-)
WipeOut
Location: I'm Somewhere in Between What is real & just a dream

#6053 Re: Ramazan, opet ;)

Post by WipeOut »

paja patak wrote:
pastirck wrote:Istraživanja su pokazala da osobe koje popiju dvije čaše vode prije svakog jela

cuj njega, ja ganjam da se udebljam ovaj ramazan, a on o mrsanju :lol: :lol: ŽIBJE TEBRA 8-) :lol:

uvijek sam sanjala da budem debela osoba, bar par dana da vidim kako je to :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eee bona,ako si mrsava;sto ne jedes kad ti je Bog dao :D ?
Ja da sam na tvom mjestu samo bih jela... :D
paja patak

#6054 Re: Ramazan, opet ;)

Post by paja patak »

WipeOut wrote:
paja patak wrote:

Eee bona,ako si mrsava;sto ne jedes kad ti je Bog dao :D ?
Ja da sam na tvom mjestu samo bih jela... :D
pa jedem stalno :lol: i jako puno :lol: mama kaze da me je teze hranit nego oblacit :lol: a nisam ja mrsava, vec nikad ne micem sa svoje kilaze standardne :mrgreen: rijetko kad se udebljam, al i to ja primjetim po odjeci :skoljka: :mrgreen:
WipeOut

#6055 Re: Ramazan, opet ;)

Post by WipeOut »

paja patak....pa ti imas nesto sto sve zene dunjaluka hoce...da jedu koliko mogu,da se ne debljaju :-D
a sve promjene na tijelu,svi obicno vidimo po odjeci :D
elizabeth a

#6056 Re: Ramazan, opet ;)

Post by elizabeth a »

Gdje su nam džematlije?
Jesu l' se mogli iftariti? :D
Big Boy
Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.

#6057 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Big Boy »

Da se ja prvi tuspasim... :mrgreen:

Iftar je bio bas poseban, nismo znali bil' prije jeli ili pricali. @kolega nam je sarmirao zenski dio dzemata pa je dobio brdo cupavaca koje je naravno bratski podijelio sa svima da smo svi mi pojeli pola gomile, a njemu ostalo jos pola da kuci ponese. Valjda ce mu potrajati, ako Bog da, do bajrama. ;-)

Onda smo presli na poziciju B i na kafenisanje gdje nas otjerase zbog fajronta, a mi svi 'onako... zar je vec tako kasno. U dobrom drustvu i vrijeme brze prolazi.

Hvala svima na lijepom druzenju i da se, ako Bog da, uskoro opet sastanemo. :thumbup:
elizabeth a

#6058 Re: Ramazan, opet ;)

Post by elizabeth a »

Oooh, mašalah :thumbup:

Hajmo onda malo to protabirit uz jednu kafu ;-) :D
Image
Bujrum!
BHF_Manijak

#6059 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

paja patak wrote: cuj njega, ja ganjam da se udebljam ovaj ramazan, a on o mrsanju :lol: :lol: ŽIBJE TEBRA 8-) :lol:

Vjeruj da nije dobro,sto zbog ovog sto zbog onog,iz licnog iskustva ti govorim...Sjedi i uzivaj takva kakva jesi! :mrgreen: :thumbup:

@iftardzije,hocemo utiske,hocemo utiske,hocemo utiske... :mrgreen: Ko je bio,kako je bilo,kad je sljedece okupljanje i tako... :mrgreen:
wewa

#6060 Re: Ramazan, opet ;)

Post by wewa »

stigoh i ja kuci - a mogu samo potpisati Big Boya, bio je uzitak druziti se s dzematlijama i jedva cekam kad cemo se okupiti opet, aBd i u vecem broju!

hvala svima koji su dosli na iftar, pamticu ovaj Ramazan i po ovom druzenju :thumbup: :sax:
BHF_Manijak wrote:
paja patak wrote: cuj njega, ja ganjam da se udebljam ovaj ramazan, a on o mrsanju :lol: :lol: ŽIBJE TEBRA 8-) :lol:

Vjeruj da nije dobro,sto zbog ovog sto zbog onog,iz licnog iskustva ti govorim...Sjedi i uzivaj takva kakva jesi! :mrgreen: :thumbup:

@iftardzije,hocemo utiske,hocemo utiske,hocemo utiske... :mrgreen: Ko je bio,kako je bilo,kad je sljedece okupljanje i tako... :mrgreen:
bili su: kolega, Big Boy, oldschool, mali Ninja s hanumom, Irish, Budilica i moja malenkost - sljedece okupljanje nije definisano, a mislim da volja postoji :) falio nam je plemba, njegova bi topa sigurno bila bolja od one "tope" u mercatoru - ali hrana je ionako bila najmanje bitna ;)
Big Boy
Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.

#6061 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Big Boy »

BHF_Manijak wrote:@iftardzije,hocemo utiske,hocemo utiske,hocemo utiske... :mrgreen: Ko je bio,kako je bilo,kad je sljedece okupljanje i tako... :mrgreen:
Pa... pricalo se i o brojevima cipela. :oops:

Mahaluse jedne... :P :lol:
wewa

#6062 Re: Ramazan, opet ;)

Post by wewa »

Big Boy wrote:
BHF_Manijak wrote:@iftardzije,hocemo utiske,hocemo utiske,hocemo utiske... :mrgreen: Ko je bio,kako je bilo,kad je sljedece okupljanje i tako... :mrgreen:
Pa... pricalo se i o brojevima cipela. :oops:

Mahaluse jedne... :P :lol:
a i godinama, na koleginu i moju sramotu :lol:
BHF_Manijak

#6063 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Znaci bilo je za "mashallah",hajde bas mi je drago! :thumbup: :thumbup: Sad ce valjda i ostali kuci pristic,da iz svog ugla kazu kako bijase...

Sto se kafe tice,mogli ste do Morica hana komotno,jest da vam je daleko,ali ne bi bilo "fajronta" ako nista... :mrgreen:
mali Ninja

#6064 Re: Ramazan, opet ;)

Post by mali Ninja »

nama bilo super, hvala svima sto su dosli. :)

i naravno hvala na pozivu ;-)
Last edited by mali Ninja on 24/08/2010 23:57, edited 1 time in total.
Big Boy

#6065 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Big Boy »

Jedini problem je bio pohvatati sva imena i nickove... pa povezati lica, imena, nickove, avatare. Svako malo smo pitali jedni druge za nick pa ime... ili obrnuto. :lol:
WipeOut

#6066 Re: Ramazan, opet ;)

Post by WipeOut »

Bas mi pravo drago sto ste se fino proveli....
ostatke komentara cu citat ujutro jer moram na spavanciju...stvarno sam sinoc pretjerala.
Dragi moji,puno vas selamim i sve nam ispricajte :-D
elizabeth a

#6067 Re: Ramazan, opet ;)

Post by elizabeth a »

Sicily wrote:znaci kolega i wewa medju najstarijima :lol: nego, ja zamisljam kako ste se upoznavali...ja sam Big Boy, ja sam kolega, itd...jos samo da je bio Manijak... :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ja sam Ajriš :lol: :lol:
A ja sam nindža :lol: :lol:
Big Boy

#6068 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Big Boy »

Sicily wrote:znaci kolega i wewa medju najstarijima :lol: nego, ja zamisljam kako ste se upoznavali...ja sam Big Boy, ja sam kolega, itd...jos samo da je bio Manijak... :D
Prvo smo se upoznali s imenima, onako coporativno da bi nakon par minuta i svoje ime zaboravio. :lol:

Uglavnom, na kraju smo skontali "ko je ko". ;-)
wewa

#6069 Re: Ramazan, opet ;)

Post by wewa »

Big Boy wrote:
Prvo smo se upoznali s imenima, onako coporativno da bi nakon par minuta i svoje ime zaboravio. :lol:

Uglavnom, na kraju smo skontali "ko je ko". ;-)
u bosnjaka :lol:
BHF_Manijak

#6070 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Eh imena,ta imena...Uvijek mi je trebalo po mjesec dana da nekom ime zapamtim...Sto je najzlivije,nakon prvog puta i ne cujem kako se neko zove,pa se ofiram kad ga/je sljedeci put vidim :mrgreen: :mrgreen: Nadam se da vi niste imali tih problema :mrgreen:
wewa

#6071 Re: Ramazan, opet ;)

Post by wewa »

lilla wrote:
Big Boy wrote: Prvo smo se upoznali s imenima, onako coporativno da bi nakon par minuta i svoje ime zaboravio. :lol:
:thumbup: :lol: :lol:

Nekako mi duša puna nekog finog osjećaja kad slušam vaše utiske :-D
a i ti si bila s nama, pa makar i zahvaljujuci sms-u :kiss:
oldschool

#6072 Re: Ramazan, opet ;)

Post by oldschool »

Selam, plembu i manijaka smo očekivali, međutim, nisu se pojavili, za kaznu prolaze kurs ratnog kuhanja koje hanume drže. :D Lijepo je bilo. :)
BHF_Manijak

#6073 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

oldschool wrote:Selam, plembu i manijaka smo očekivali, međutim, nisu se pojavili, za kaznu prolaze kurs ratnog kuhanja koje hanume drže. :D Lijepo je bilo. :)
Rezim je rezim :lol: :mrgreen:
oldschool

#6074 Re: Ramazan, opet ;)

Post by oldschool »

BHF_Manijak wrote:
oldschool wrote:Selam, plembu i manijaka smo očekivali, međutim, nisu se pojavili, za kaznu prolaze kurs ratnog kuhanja koje hanume drže. :D Lijepo je bilo. :)
Rezim je rezim :lol: :mrgreen:
Znači, sljedeći put ne smiješ izostati, režim je režim. :D
Last edited by oldschool on 25/08/2010 00:25, edited 1 time in total.
wewa

#6075 Re: Ramazan, opet ;)

Post by wewa »

hadzinica wrote:
WipeOut wrote:paja patak....pa ti imas nesto sto sve zene dunjaluka hoce...da jedu koliko mogu,da se ne debljaju :-D
a sve promjene na tijelu,svi obicno vidimo po odjeci :D
jok..ona ima pantljicaru a njena pantljicara svoju pantljicaru :D :lol:
a pantljicarina pantljicara ima gliste :lol:
Locked