Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mikrofon odlican? Au… izvini ali onda su ona poredjenja na yt ili laz ili sta vec. U poredjenju sa tvojim Cloud 2 i mojim Alpha ne po onome sto sam cuo ne mogu se porediti. Mikrofon je kao onaj zvuk zuborenja vode brlrlrlrlrlelrlr kad cujes.
Ja ih koristim za posao gdje mi je mikrofon najbitnija komponenta i zvuk nije nista losiji nego u bilo kojih drugih slusalica koje sam koristio.
Nakon sto sam ih narucio gledao sam isto tako snimke po YT gdje zvuci uzasno, i bio sam se zabrinuo da sam gresku napravio, medjutim kada sam ih dobio i poceo koristiti na skype, viber, whatsapp, ps ili bilo cemu drugom mogu reci da je bez zamjerke, zvuk bistar i jasan a zvukove oko mene ne hvata nikako cak i kada neko stoji kraj mene i prica.
Ako ne vjerujes mogu ti poslati kontakt na bilo kojoj usluzi pa na kratkom pozivu da se uvjeris.
Ni samom mi nije jasno zasto na onim youtube snimcima zvuci onako kao iz bureta, ali uzivo je mikrofon vrhunski.
Ma vjerujem ti. Nego sam gledao 2 lika na YT koji su realni sto se tice recenzija kad sam sebi uzimao slusalice za ps4. I Hyperx Alpha su bile do 200 KM i imale su sve sto sam trazio. I sve je isto bilo kako su i rekli. A sad za ove mikrofon ispade ocajan kao slusalice one od 20 KM.
Ako se ikad odlucim uzeti ih (jer su za ps4-ps5 i jos su wireless) vala cemo se zvati da vidim kako zvuci mikrofon. Iako i Hyperx imaju dobre wireless sluske, ali zato cijena…
Ja ih koristim za posao gdje mi je mikrofon najbitnija komponenta i zvuk nije nista losiji nego u bilo kojih drugih slusalica koje sam koristio.
Nakon sto sam ih narucio gledao sam isto tako snimke po YT gdje zvuci uzasno, i bio sam se zabrinuo da sam gresku napravio, medjutim kada sam ih dobio i poceo koristiti na skype, viber, whatsapp, ps ili bilo cemu drugom mogu reci da je bez zamjerke, zvuk bistar i jasan a zvukove oko mene ne hvata nikako cak i kada neko stoji kraj mene i prica.
Ako ne vjerujes mogu ti poslati kontakt na bilo kojoj usluzi pa na kratkom pozivu da se uvjeris.
Ni samom mi nije jasno zasto na onim youtube snimcima zvuci onako kao iz bureta, ali uzivo je mikrofon vrhunski.
Ma vjerujem ti. Nego sam gledao 2 lika na YT koji su realni sto se tice recenzija kad sam sebi uzimao slusalice za ps4. I Hyperx Alpha su bile do 200 KM i imale su sve sto sam trazio. I sve je isto bilo kako su i rekli. A sad za ove mikrofon ispade ocajan kao slusalice one od 20 KM.
Ako se ikad odlucim uzeti ih (jer su za ps4-ps5 i jos su wireless) vala cemo se zvati da vidim kako zvuci mikrofon. Iako i Hyperx imaju dobre wireless sluske, ali zato cijena…
Ma razumijem te, kazem ti i ja sam se bio zabrinuo i da je bilo tako prodao bih ih odmah. Bas sam se cudio i cudio nakon probavanja zasto odudara toliko od onog na yt, ali eto na kraju mi je bitno da zvuce dobro a zasto i nije toliko
Ja sam kod ovih slusalica sa svime zadovoljan osim kvalitetom izrade, i tu su stvarno stedili. Naspram hyperx ove su kao igracka i sve se bojim da se ne polome Ali kao sto kazu, koliko para toliko muzike
Nije loš bhphotovideo, kad budu snizenja ugrabe se i za 100, 150 km jeftinije sluske iako je dostava 30 dolara( stigne za 3-4 dana iz New Yorka). Jest da nemas od garancije nista.
Tako sam ja G733 ugrabio za sitnu lovu
Nije valjda da si ocekivao? Jos pored GTA trilogije i V remake. Mada pocele su neke spekulacije da bi moglo kroz godinu-dvije u sto ne vjerujem.
V nije remake nego isto kao triologija, definitive editon samo za nove konzole PS5 i Xbox, a necu se iznenaditi da izbace i GTA 4 na istii fazon za konzole i PC.
GTA 6 generalno ne treba ocekivati do 2025.
Mozda nije klasicni remake,al nije ni kao trilogija.
schindleroskar wrote: ↑05/02/2022 16:16
Nije loš bhphotovideo, kad budu snizenja ugrabe se i za 100, 150 km jeftinije sluske iako je dostava 30 dolara( stigne za 3-4 dana iz New Yorka). Jest da nemas od garancije nista.
u BiH? Ja čekao po 25-30 dana neke stvari i to više puta.
MarkoIvkovic wrote: ↑04/02/2022 21:39
Nego da li je iko probao ove Pulse 3D valjal to ista ili da ipak gledam ove HyperX Cloud Alpha S ili HyperX Cloud II Wireless
Ranije sam imao HyperX Cloud 2 a sada imam Pulse 3D. Pulse 3D su solidne slusalice za te pare, mikrofon odlican, noice cancelling jos bolji, zvuk je prosjecan ali kvalitet izrade im je los. HyperX sto sam imao su daleko kvalitetnije u izradi i opcenito bolje slusalice ali su i skuplje. Ako se mozes protegnuti i ako ti treba uzmi nesto kvalitetnije, ali ako nisi neki audiofil onda ce ti i pulse 3D posluziti.
Ja sam sa hyperx imao problema na racunaru pa sam ih i prodao a pulse 3d sam uzeo jer nisu previse skupe a dobre za te pare, jos sam gledao da predjem na bezicne.
vazi, hvala ti puno, dodje me cijena u razlici 10$ jer bi iz amerike narucivao, jos malo cu pogledati po netu pa se odluciti jer nije od glavu, nego ako se moze galaxy buds pro nekako spojiti sa konzolom to bi bila jos bolja opcija, jer mi i bez i sa bt adapterom nece da spoji
schindleroskar wrote: ↑05/02/2022 16:16
u BiH? Ja čekao po 25-30 dana neke stvari i to više puta.
ja sam samo jednom sa bhphoto narucio i stiglo mi za 16 dana, jedino da ga je doslovno potrefli sve moguce da dodje za par dana
MarkoIvkovic wrote: ↑05/02/2022 18:04
ja sam samo jednom sa bhphoto narucio i stiglo mi za 16 dana, jedino da ga je doslovno potrefli sve moguce da dodje za par dana
Jesi cuo za DHL mozda
pa da DHL i salje bhphoto, kazem moguce da te potrefilo doslovno presjedanje sa leta na let, nije prvi put da cujem takvo nesto
Upravo zavrsio The Last of Us 2.
Fino uradjena igrica, ali moglo je i bez pederluka Drugi dio koji je hetero je isto malo cudno gledati scenu sexa sa zenskom koja ima biceps ko Dwayne Johnson Mada mi nista od toga nije smetalo kao one povremene (preceste) scene gdje moras tamburati gitaru; kad uzme onu gitaru u ruke, dodje mi da zafrljacim kontroler u zid
Last edited by klixoris on 06/02/2022 12:20, edited 1 time in total.
PS5 version of Grand Theft Auto Online will be free on PS Plus starting Tuesday March 15, 2022.
Nisam valjda đaba bacio novac
Jutros sam uzeo GTA V na sniženju zbog singleplayera pa se nadam da neće čitava igra biti free već samo Grand Theft Auto Online
PS5 version of Grand Theft Auto Online will be free on PS Plus starting Tuesday March 15, 2022.
Nisam valjda đaba bacio novac
Jutros sam uzeo GTA V na sniženju zbog singleplayera pa se nadam da neće čitava igra biti free već samo Grand Theft Auto Online
Samo ce online verzija biti free a svakako si ti vjerovatno kupio PS4 verziju igre? PS5 verzija nece sigurno imati besplatan upgrade i poznavajuci rockstar games naplatit ce fino.
Ja sam gta 5 uzeo pred novu godinu jer nisam znao da u martu izlazi ps5 verzija jbg. Nemam namjeru plaćati ps5 verziju po punoj cijeni,a ako ne bude većih razlika neću nikako kupovati.
ajdamo wrote: ↑06/02/2022 12:12
Ja sam gta 5 uzeo pred novu godinu jer nisam znao da u martu izlazi ps5 verzija jbg. Nemam namjeru plaćati ps5 verziju po punoj cijeni,a ako ne bude većih razlika neću nikako kupovati.
Ako bude neka mogucnost manje nadoplate bit ce prihvatljivo, ali poznavajuci njih trazit ce punu cijenu.
Evo sta je razlika:
Grand Theft Auto V and GTA Online for PlayStation 5 and Xbox Series X|S features new graphics modes with up to 4K resolution, up to 60 frames per second, texture and draw distance upgrades, HDR options and ray-tracing, as well as offering the technical advancements of the latest console generation with faster loading times, immersive 3D audio, platform-specific features like advanced haptic feedback, and much more.
ajdamo wrote: ↑06/02/2022 12:12
Ako bude neka mogucnost manje nadoplate bit ce prihvatljivo, ali poznavajuci njih trazit ce punu cijenu.
Evo sta je razlika:
Grand Theft Auto V and GTA Online for PlayStation 5 and Xbox Series X|S features new graphics modes with up to 4K resolution, up to 60 frames per second, texture and draw distance upgrades, HDR options and ray-tracing, as well as offering the technical advancements of the latest console generation with faster loading times, immersive 3D audio, platform-specific features like advanced haptic feedback, and much more.
Pošto sam ja gejmer na nivou GTA San Andreas na compu, meni je to Špansko selo, a svaka grafika mi izgleda top
Hvala u svakom slučaju na odgovorima...
p.s. vjerovatno GTA V za PS5 neće biti za 125 kn na PS store-u nego u fullu (300kn+)?
frngla wrote: ↑06/02/2022 23:38
Ima li negdje kod nas u BiH, da budem precizan u Sarajevu na stanju PS5 da se može kupiti, sve što mi je naumpalo od stranica "nema na stanju"
Prije mjesec dana bila 4 komada u izlogu u onom velikom novom Bingo tržnom centru.
frngla wrote: ↑06/02/2022 23:38
Ima li negdje kod nas u BiH, da budem precizan u Sarajevu na stanju PS5 da se može kupiti, sve što mi je naumpalo od stranica "nema na stanju"