moze se valjda s njima produzivati referale itdAmer996 wrote:moze li mi neko reci sta znace oni poeni kad se dobiju na neobuxu !?
a sa 30000 skupljenih mozes kupiti golden
Moderator: anex
moze se valjda s njima produzivati referale itdAmer996 wrote:moze li mi neko reci sta znace oni poeni kad se dobiju na neobuxu !?
_turpija_ wrote:Imam sva tri levela, a recimo uvjek ima par zadataka koje ne mogu raditi?

ima jedan da se može otvoriti od ta 3 ali ideš desni klik pa opet in new tab_turpija_ wrote:Da, da.. ma nako pitam, ima dovoljno posla, nego eto cudno mi uvjek ima par poslica, a neee mereee
glitch wrote:moze se valjda s njima produzivati referale itdAmer996 wrote:moze li mi neko reci sta znace oni poeni kad se dobiju na neobuxu !?
Jos samo 29012 i goldenglitch wrote:moze se valjda s njima produzivati referale itd
nista neces dobiti sa tim samo povecavas im poso i produzavasalmir90 wrote:Ja se razmišljam da im ponovo pošaljem tiket. Baš mi ide na živce ovaj flag, još nisam ni kriv zašto sam ga i dobio.![]()
almir90 wrote:Ja se razmišljam da im ponovo pošaljem tiket. Baš mi ide na živce ovaj flag, još nisam ni kriv zašto sam ga i dobio.![]()

Ne znam bgmi ja sam jos uvijek zadovoljan fale keywordsi svakako ali i ovo je zadovoljavajuceIcedMFEarth wrote:Mislim da ovaj CF propada. Prije 3 mjeseca opušteno po 10 dolara na dan a sad 3-4 jedva. Nema više create keywords, nema test web application ali zato ima ovih diet coke sranja.
Ja samo znam da cu ovaj mjesec najvise zaraditi od kako sam se registrovaoIcedMFEarth wrote:Mislim da ovaj CF propada. Prije 3 mjeseca opušteno po 10 dolara na dan a sad 3-4 jedva. Nema više create keywords, nema test web application ali zato ima ovih diet coke sranja.
267 sam ja uradiorelativno84 wrote:Koliko ima ova zadnja serija Moderate Posts for Inappropriate Content (Explicit Content) da znam jel vrijeme odmoriti auto refresh
Nek se vrtiMerengues wrote:267 sam ja uradiorelativno84 wrote:Koliko ima ova zadnja serija Moderate Posts for Inappropriate Content (Explicit Content) da znam jel vrijeme odmoriti auto refresh
mene je pustilo do 270 ima 10-15 dana mislim kad sam to uradio od tad nema viserelativno84 wrote:Koliko ima ova zadnja serija Moderate Posts for Inappropriate Content (Explicit Content) da znam jel vrijeme odmoriti auto refresh
skoro sam poceo, pravio ranije gresku kao i na vinima radim dok pusti i odustanemglitch wrote:mene je pustilo do 270 ima 10-15 dana mislim kad sam to uradio od tad nema viserelativno84 wrote:Koliko ima ova zadnja serija Moderate Posts for Inappropriate Content (Explicit Content) da znam jel vrijeme odmoriti auto refresh