Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ČičineBrčine wrote:Ova Maja Volk je toliko djubre samo ceka priliku da istakne svoje skolovanje i kao druge da spusti.
Kuku citavom balkanu kad ima ovakve doktore nauka i proesore koji obrazju buducnost.
obmana wrote:Soraja je jedno divno stvorenje.
Zao mi sto maja izasla vani.
Aneta isto dobra
de balzac wrote:
_nevermind_ wrote:
de balzac wrote:meni je mišur najveća misterija i tajna njenog faxa
utekla večeras
Srce slatko, doci ce misur opet, sigurno
ulovio sam ja nju danas da experimentira sa novim avatarom
suspektno mi je što nema ni klavirdžije garant je sa mišurom na pp kvazilisac
thesting wrote:Cuj Topa dok ispracaju Vendi: Necemo patetiku
dječak sa šibicama wrote:Top bi sada najradije da ode spasavati ljude iz poplava u Indiji, za glasove.
Ko je preostao?
ima li gdje snimak od tog gostovanja Milica, Maje i ove dvije?
kisni indijanac wrote:mene samo još interesuje da li ima ikakve šanse da top ne pobjedi ili je to u domenu naučne fantastike....
Čitala sam neke komentare i to, Topa mrzi 99% ljudi, već je naučna fantastika kako dogura do finala, fkt mi nije jasno ....Ko to glasa? Možda mu se žena zadužila, pa konta vratiti dug od onih 50 000 koje mu je produkcija obečala
nisam baš siguran da glasači odlučuju o ishodu, ako top ili aneta ne pobjede, možda i počnem vjerovati....
Pa eto ako Imoušn misli da je raja telad neka ga pusti, jasno je k'o suza, dovoljno je samo pročitati komentare, a oni redovno posjećuju forume i čitaju stranicu na FB, tako da su upućeni u to šta ljudi misle...A Aneta neće, nisu toliko posrnuli valjda...
u prilog mojoj sumnji da je top unaprijed određen kao pobjednik, ide jedna vrlo neobična stvar koju sam zapazio; naime, skoro uvijek u onoj pričaonici, VB je razgovor s njim završavao sa "ništa ne brini" što god to značilo
indikativno je da niti sa jednim ukućaninom to nije činio
moguće i da sam paranoidan ali svima halalim pobjedu (ionako je izbor nikakav), samo ne ovom šupku
de balzac wrote:u prilog mojoj sumnji da je top unaprijed određen kao pobjednik, ide jedna vrlo neobična stvar koju sam zapazio; naime, skoro uvijek u onoj pričaonici, VB je razgovor s njim završavao sa "ništa ne brini" što god to značilo
indikativno je da niti sa jednim ukućaninom to nije činio
moguće i da sam paranoidan ali svima halalim pobjedu (ionako je izbor nikakav), samo ne ovom šupku
Pa takvu facu ima da bih mu ja govorila "ništa ne brini" i kada ništa ne kaže... Tužna sova, spusti one obrve i završio zadatak...
upravo sam gledao oficijelnu fejs stranicu VB, velika većina tipuje na avu i žarku, što i ne bi bilo loše s obzirom da su moji favoriti milić i boban ispali, ali nekako sam siguran da je top pobjednik, još koji plač u ispovjedaonici, još poneko patetisanje i to je to....
Braća su imala veliki sukob zbog tebe. Žarko je plakao u ispovedaonici jer si Željka, kada si ga gađala tanjirom, mogla trajno da osakatiš.
Nisam mogla, jer je moja desna ruka, kojom sam ga i gađala, u tom momentu bila jako povređena i produkcija vrlo dobro zna da sam imala podlive. Milić je celim telom legao na mene a lekar je bio zapanjen do koje mere mi je ruka istegnuta.
Pa realno, Žarko i jeste jedini koji zaslužuje nagradu, mislim eto može mu se progledati kroz prste..pa i Avi donekle, izuzevši to šta bi s tim parama bilo
Not My Idea wrote:a komentar na ono sto ju je Sara gadjala tortom
Puna su mi usta krvi bila, produkcija me nije ni pogledala.
ima i ono kad kaze nesto u fazonu: pa nije to nista, da vi znate kakve smo mi gadosti govorili jedni drugima...pa sta, u raspravama je sve dozvoljeno
il kad za soraju kaze da je perfidno zlo
kisni indijanac wrote:dobar je bio mićin komentar kad je izlazio iz kuće" ovo je moja žena urgirala da izađem, bojala se da ću opet početi pit' ! "
Kad je Maja Nikolić izbačena, kasnije su imali žurku. Prvo se Milić pita otkud im žurka, nisu ničim zaslužili, a onda kaže da sigurno i Veliki brat slavi što je Maja izbačena jer ga je smorila stalno govoreći-veliki brate, veliki brate
kisni indijanac wrote:dobar je bio mićin komentar kad je izlazio iz kuće" ovo je moja žena urgirala da izađem, bojala se da ću opet početi pit' ! "
Kad je Maja Nikolić izbačena, kasnije su imali žurku. Prvo se Milić pita otkud im žurka, nisu ničim zaslužili, a onda kaže da sigurno i Veliki brat slavi što je Maja izbačena jer ga je smorila stalno govoreći-veliki brate, veliki brate
Dusa me boli sto ce neko od ovih ljudi dobiti 50.00 eura ni za sta...Jedino kome pare bas trebaju je Milic, a i zasluzio ih je...Ovi ostali su da te bog sacuva
Bila bi nebulozno da pobjedi jedna Hrvatica, a da zemlja iz koje ne dolazi ne ucestvuje kroz glasanje...
Znate kad bi jedan makedonac ilio bosanac pobjedio u Hrvatskoj, ma kako on ili ona bili interesantni,karizmaticni...NIKAD!
kremali wrote:Dusa me boli sto ce neko od ovih ljudi dobiti 50.00 eura ni za sta...Jedino kome pare bas trebaju je Milic, a i zasluzio ih je...Ovi ostali su da te bog sacuva
Bila bi nebulozno da pobjedi jedna Hrvatica, a da zemlja iz koje ne dolazi ne ucestvuje kroz glasanje...
Znate kad bi jedan makedonac ilio bosanac pobjedio u Hrvatskoj, ma kako on ili ona bili interesantni,karizmaticni...NIKAD!
Ne vjerujem da ce Ava pobijediti, moguce da ce biti druga ili treca. Samo Top ili Aneta NE, svi ostali dolaze u obzir i sasvim mi je svejedno. Slazem se za Milica