Samo totalna neznalica moze izjednaciti stanje u SAD sa stanjem u Rusiji._BataZiv_0809 wrote:Isto da od Amerike prepisuju.jefferson wrote:Medjunarodne vode, Ruski brodovi se uvijek vrte oko Floride pa ih niko ne nadlece.
Ali jbg, treba malo Ruskom narodu pokazati zasto netrebaju puno da brinu oko ekonomije. Bolje oko ovoga razgovarati.
RUSIJA
-
Avetinho
#6051 Re: RUSIJA
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6052 Re: RUSIJA
Pa sta radite onda na ovoj temi? Koga ubjedjujete 
-
Avetinho
#6053 Re: RUSIJA
Molim te ponovi pitanje. Ne cujem dobro. 
-
jefferson
#6054 Re: RUSIJA
Moj odgovor tebi je ubjedjivanje?_BataZiv_0809 wrote:Pa sta radite onda na ovoj temi? Koga ubjedjujete
Jbt nemos belivit.
-
detroit-mercy
#6055 Re: RUSIJA
Znas koliko paznje u USA, odnosno medju stanovnistvom izaziva ova slika_BataZiv_0809 wrote:Isto da od Amerike prepisuju.jefferson wrote:Medjunarodne vode, Ruski brodovi se uvijek vrte oko Floride pa ih niko ne nadlece.
Ali jbg, treba malo Ruskom narodu pokazati zasto netrebaju puno da brinu oko ekonomije. Bolje oko ovoga razgovarati.
-
Avetinho
#6056 Re: RUSIJA
LOL!detroit-mercy wrote:Znas koliko paznje u USA, odnosno medju stanovnistvom izaziva ova slika_BataZiv_0809 wrote:Isto da od Amerike prepisuju.jefferson wrote:Medjunarodne vode, Ruski brodovi se uvijek vrte oko Floride pa ih niko ne nadlece.
Ali jbg, treba malo Ruskom narodu pokazati zasto netrebaju puno da brinu oko ekonomije. Bolje oko ovoga razgovarati., vise paznje dobije vijest da je Kim Kardashian puko nokat na fitnessu, nego ovo. Ovo ti je za tipove kao Chelly, koji na ovako nest svrse u gromoglasno "yes"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6057 Re: RUSIJA
Dzeferson vas izdadedetroit-mercy wrote:Znas koliko paznje u USA, odnosno medju stanovnistvom izaziva ova slika_BataZiv_0809 wrote:Isto da od Amerike prepisuju.jefferson wrote:Medjunarodne vode, Ruski brodovi se uvijek vrte oko Floride pa ih niko ne nadlece.
Ali jbg, treba malo Ruskom narodu pokazati zasto netrebaju puno da brinu oko ekonomije. Bolje oko ovoga razgovarati., vise paznje dobije vijest da je Kim Kardashian puko nokat na fitnessu, nego ovo. Ovo ti je za tipove kao Chelly, koji na ovako nest svrse u gromoglasno "yes"
-
Avetinho
#6058 Re: RUSIJA
priznaj, i ti si ga bacio
-
VCorp
#6060 Re: RUSIJA
Drvenija87 wrote:
Nisam fan ni Amera ni Rusa ali kakva je svrha postavljanja ovakvih slika ? Amerika je bog i batina za Ruse što se tiče para pa kako jedan Detroit izgleda kao grad poslije apokalipse ili Camden koji se može porediti s Gazom.
Rusija je najveća država na svijetu, napravila je čitav grad za Olimpijske igre a mi 20 godina poslije ne možemo srediti Sarajevo koje izgleda skoro isto otkad je Dejton potpisan.
- nosara
#6061 Re: RUSIJA
Docim, u ameriki...Drvenija87 wrote:

-
Drvenija87
#6062 Re: RUSIJA
Detroit se obnavlja,danas je svjetski lider u rekonstrukciji.Na greskama se uci !VCorp wrote:
Nisam fan ni Amera ni Rusa ali kakva je svrha postavljanja ovakvih slika ? Amerika je bog i batina za Ruse što se tiče para pa kako jedan Detroit izgleda kao grad poslije apokalipse ili Camden koji se može porediti s Gazom.
Rusija je najveća država na svijetu, napravila je čitav grad za Olimpijske igre a mi 20 godina poslije ne možemo srediti Sarajevo koje izgleda skoro isto otkad je Dejton potpisan.
Za Sarajevo mogu reci da doista izgleda fenomenalno nakon rata.
Nego da se vratimo na temu...
Zamisli sad da su ti silni novci koji su bezvezno i nepotrebno spiskani u Sochi ( preko 50 milijardi eura) , potroseni za skolstvo,zdravstvo,djecije vrtice ,infrastrukturu ...koji su inace jako potrebni najvecoj drzavi na svijetu.
Kad se ima novca trosi se pametno,transparentno i ne zivi se od bahatosti i iluzija da ce cijena nafte biti vjecno 120 dollara za Barrel .
Tako samo misle ruske i srpske volodje!
Poruka kremaljskom kepecu od gradjana Rusije-
- nosara
#6063 Re: RUSIJA

Taking a road trip this summer? Enjoy America's crumbling infrastructure
- nosara
#6064 Re: RUSIJA
The Cost of America's Crumbling Roads and Bridges

-
VCorp
#6065 Re: RUSIJA
Lider u rekonstrukcijama je sa 2,5 miliona ljudi spao na pola miliona a čini mi se da ni toliko više nema. Čak je bila inicijativa da se priključi KanadiDrvenija87 wrote:Detroit se obnavlja,danas je svjetski lider u rekonstrukciji.Na greskama se uci !VCorp wrote:
Za Sarajevo mogu reci da doista izgleda fenomenalno nakon rata.
Nego da se vratimo na temu...
Zamisli sad da su ti silni novci koji su bezvezno i nepotrebno spiskani u Sochi ( preko 50 milijardi eura) , potroseni za skolstvo,zdravstvo,djecije vrtice ,infrastrukturu ...koji su inace jako potrebni najvecoj drzavi na svijetu.
Kad se ima novca trosi se pametno,transparentno i ne zivi se od bahatosti i iluzija da ce cijena nafte biti vjecno 120 dollara za Barrel .
Tako samo misle ruske i srpske volodje!![]()
![]()
![]()
Poruka kremaljskom kepecu od gradjana Rusije-
Sarajevo izgleda fenomenalno nakon rata ? Ovaj dio debate ću da preskočim, čim neko ima muda to izjaviti misli udarati glavom od zid u raspravi.
Pa nisu samo Rusi potrošili mnogo novca na takve događaje ali to je kao neko stanje masovne hipnoze kod nasih amerofila, kao ima sirotinje u Rusiji a Putin lopov troši. Ako se ne varamo Rusija je zaradila na tim Olimpijskim igrama, čitav jedan grad izgradila ponovno što je dobro za narod tamo i organizovala je pod prijetnjama terorista solidan događaj.
Sad pogledaš slike iz Amerike iznad, sjetis se da kod njih 50 miliona ljudi nema zdravstveno, imaju skitnica i sirotinje više nego nas svih skupa, stotine ghostownova, hiljade problema ali da su oni organzovali Olimpijske igre niko ne bi ništa rekao. Meni je jasno da će Bošnjaci braniti Amere kao i Srbi Ruse, ali pokušajte kad malo razmisliti o nekim stvarima pa reći to je tako a to nije.
A ovako kao socijalno emocionalan covjek
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6066 Re: RUSIJA
Drvenija, stvarno si zamjerila tom Rusu.
- Opetja033
#6067 Re: RUSIJA
Evo ulijece i dezurni branitelj majcice Rusije - i u dobru i u zlu.
Gdje ce bilo kakav napad ili kritika na Ruse na ovom forumu proci bez njegove bezuslovne i predane odbrane zastitnice prekodrinske brace i njihove politike.
Gdje ce bilo kakav napad ili kritika na Ruse na ovom forumu proci bez njegove bezuslovne i predane odbrane zastitnice prekodrinske brace i njihove politike.
- Mlohavi
#6068 Re: RUSIJA
Sta ce zapad, to jos 2-3 godine i mrs jebem ti mater, idemo mi u Rusiju.
- General War
#6069 Re: RUSIJA
nosara wrote:The Cost of America's Crumbling Roads and Bridges

-
Fudo387
#6070 Re: RUSIJA
Ja nista slicno nigdje nisam vidio.nosara wrote:The Cost of America's Crumbling Roads and Bridges
Gdje je ovo slikano?
Kako se Rusi nose sa navalom stranaca ispred svojih ambasada, cujem svi hoce tamo?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6071 Re: RUSIJA
U pravu si. Drzava sa ogromnim procentom imigrantskog stanovnistva, uglavnom iz Azije.Fudo387 wrote: Kako se Rusi nose sa navalom stranaca ispred svojih ambasada, cujem svi hoce tamo?
Prema procjenama 300 000 ljudi godisnje doseli u Rusiju. A radnika na privremenom radu je 7 miliona. Ovo su podaci o legalnoj imigraciji.
Izvor je engleska wikipedija, naravno.
-
Fudo387
#6072 Re: RUSIJA
Odlicno._BataZiv_0809 wrote:U pravu si. Drzava sa ogromnim procentom imigrantskog stanovnistva, uglavnom iz Azije.Fudo387 wrote: Kako se Rusi nose sa navalom stranaca ispred svojih ambasada, cujem svi hoce tamo?
Prema procjenama 300 000 ljudi godisnje doseli u Rusiju.
Kad ces ti tamo?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6073 Re: RUSIJA
vidim hrle ljudi i u japan
- General War
#6074 Re: RUSIJA
Koje Azije?_BataZiv_0809 wrote:U pravu si. Drzava sa ogromnim procentom imigrantskog stanovnistva, uglavnom iz Azije.Fudo387 wrote: Kako se Rusi nose sa navalom stranaca ispred svojih ambasada, cujem svi hoce tamo?
Prema procjenama 300 000 ljudi godisnje doseli u Rusiju. A radnika na privremenom radu je 7 miliona. Ovo su podaci o legalnoj imigraciji.
- General War
#6075 Re: RUSIJA
Ako je sudeci po Denisu Rodmanu...hrle i u Sjevernu Koreju iz SADBlack swan wrote:vidim hrle ljudi i u japan