RUSIJA

Post Reply
Avetinho

#6051 Re: RUSIJA

Post by Avetinho »

_BataZiv_0809 wrote:
jefferson wrote:Medjunarodne vode, Ruski brodovi se uvijek vrte oko Floride pa ih niko ne nadlece.
Ali jbg, treba malo Ruskom narodu pokazati zasto netrebaju puno da brinu oko ekonomije. Bolje oko ovoga razgovarati.
Isto da od Amerike prepisuju. :D
Samo totalna neznalica moze izjednaciti stanje u SAD sa stanjem u Rusiji.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6052 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Pa sta radite onda na ovoj temi? Koga ubjedjujete :lol:
Avetinho

#6053 Re: RUSIJA

Post by Avetinho »

Molim te ponovi pitanje. Ne cujem dobro. :D
jefferson

#6054 Re: RUSIJA

Post by jefferson »

_BataZiv_0809 wrote:Pa sta radite onda na ovoj temi? Koga ubjedjujete :lol:
Moj odgovor tebi je ubjedjivanje?
Jbt nemos belivit.
detroit-mercy

#6055 Re: RUSIJA

Post by detroit-mercy »

_BataZiv_0809 wrote:
jefferson wrote:Medjunarodne vode, Ruski brodovi se uvijek vrte oko Floride pa ih niko ne nadlece.
Ali jbg, treba malo Ruskom narodu pokazati zasto netrebaju puno da brinu oko ekonomije. Bolje oko ovoga razgovarati.
Znas koliko paznje u USA, odnosno medju stanovnistvom izaziva ova slika :skoljka: , vise paznje dobije vijest da je Kim Kardashian puko nokat na fitnessu, nego ovo. Ovo ti je za tipove kao Chelly, koji na ovako nest svrse u gromoglasno "yes" :mrgreen:
Avetinho

#6056 Re: RUSIJA

Post by Avetinho »

detroit-mercy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Znas koliko paznje u USA, odnosno medju stanovnistvom izaziva ova slika :skoljka: , vise paznje dobije vijest da je Kim Kardashian puko nokat na fitnessu, nego ovo. Ovo ti je za tipove kao Chelly, koji na ovako nest svrse u gromoglasno "yes" :mrgreen:
LOL!
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6057 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

detroit-mercy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Dzeferson vas izdade :lol:
Avetinho

#6058 Re: RUSIJA

Post by Avetinho »

priznaj, i ti si ga bacio
Drvenija87

#6059 Re: RUSIJA

Post by Drvenija87 »

Image

VCorp

#6060 Re: RUSIJA

Post by VCorp »

Drvenija87 wrote:Image

Nisam fan ni Amera ni Rusa ali kakva je svrha postavljanja ovakvih slika ? Amerika je bog i batina za Ruse što se tiče para pa kako jedan Detroit izgleda kao grad poslije apokalipse ili Camden koji se može porediti s Gazom.

Rusija je najveća država na svijetu, napravila je čitav grad za Olimpijske igre a mi 20 godina poslije ne možemo srediti Sarajevo koje izgleda skoro isto otkad je Dejton potpisan.
nosara

#6061 Re: RUSIJA

Post by nosara »

Drvenija87 wrote:Image

Docim, u ameriki...

Image

Drvenija87

#6062 Re: RUSIJA

Post by Drvenija87 »

VCorp wrote:

Nisam fan ni Amera ni Rusa ali kakva je svrha postavljanja ovakvih slika ? Amerika je bog i batina za Ruse što se tiče para pa kako jedan Detroit izgleda kao grad poslije apokalipse ili Camden koji se može porediti s Gazom.

Rusija je najveća država na svijetu, napravila je čitav grad za Olimpijske igre a mi 20 godina poslije ne možemo srediti Sarajevo koje izgleda skoro isto otkad je Dejton potpisan.
Detroit se obnavlja,danas je svjetski lider u rekonstrukciji.Na greskama se uci !
Za Sarajevo mogu reci da doista izgleda fenomenalno nakon rata.

Nego da se vratimo na temu...
Zamisli sad da su ti silni novci koji su bezvezno i nepotrebno spiskani u Sochi ( preko 50 milijardi eura) , potroseni za skolstvo,zdravstvo,djecije vrtice ,infrastrukturu ...koji su inace jako potrebni najvecoj drzavi na svijetu.
Kad se ima novca trosi se pametno,transparentno i ne zivi se od bahatosti i iluzija da ce cijena nafte biti vjecno 120 dollara za Barrel .
Tako samo misle ruske i srpske volodje! :pisnula: :pisnula: :pisnula:
Poruka kremaljskom kepecu od gradjana Rusije-
nosara

#6063 Re: RUSIJA

Post by nosara »

Image

Image

Image

Image

Image

Taking a road trip this summer? Enjoy America's crumbling infrastructure
nosara

#6064 Re: RUSIJA

Post by nosara »

The Cost of America's Crumbling Roads and Bridges

Image
VCorp

#6065 Re: RUSIJA

Post by VCorp »

Drvenija87 wrote:
VCorp wrote:

Detroit se obnavlja,danas je svjetski lider u rekonstrukciji.Na greskama se uci !
Za Sarajevo mogu reci da doista izgleda fenomenalno nakon rata.

Nego da se vratimo na temu...
Zamisli sad da su ti silni novci koji su bezvezno i nepotrebno spiskani u Sochi ( preko 50 milijardi eura) , potroseni za skolstvo,zdravstvo,djecije vrtice ,infrastrukturu ...koji su inace jako potrebni najvecoj drzavi na svijetu.
Kad se ima novca trosi se pametno,transparentno i ne zivi se od bahatosti i iluzija da ce cijena nafte biti vjecno 120 dollara za Barrel .
Tako samo misle ruske i srpske volodje! :pisnula: :pisnula: :pisnula:
Poruka kremaljskom kepecu od gradjana Rusije-
Lider u rekonstrukcijama je sa 2,5 miliona ljudi spao na pola miliona a čini mi se da ni toliko više nema. Čak je bila inicijativa da se priključi Kanadi :lol:

Sarajevo izgleda fenomenalno nakon rata ? Ovaj dio debate ću da preskočim, čim neko ima muda to izjaviti misli udarati glavom od zid u raspravi.

Pa nisu samo Rusi potrošili mnogo novca na takve događaje ali to je kao neko stanje masovne hipnoze kod nasih amerofila, kao ima sirotinje u Rusiji a Putin lopov troši. Ako se ne varamo Rusija je zaradila na tim Olimpijskim igrama, čitav jedan grad izgradila ponovno što je dobro za narod tamo i organizovala je pod prijetnjama terorista solidan događaj.

Sad pogledaš slike iz Amerike iznad, sjetis se da kod njih 50 miliona ljudi nema zdravstveno, imaju skitnica i sirotinje više nego nas svih skupa, stotine ghostownova, hiljade problema ali da su oni organzovali Olimpijske igre niko ne bi ništa rekao. Meni je jasno da će Bošnjaci braniti Amere kao i Srbi Ruse, ali pokušajte kad malo razmisliti o nekim stvarima pa reći to je tako a to nije.

A ovako kao socijalno emocionalan covjek :lol: , moram ti reći da te Olimpijske igre ne gledam osim boksa, kosarke i rukometa pa mi je svejedno da ih otkazu zauvijek. I jos natezanje standardno godinu dana poslije O.I. sa pola ekipe dopingirane :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6066 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Drvenija, stvarno si zamjerila tom Rusu.
Opetja033

#6067 Re: RUSIJA

Post by Opetja033 »

Evo ulijece i dezurni branitelj majcice Rusije - i u dobru i u zlu.
Gdje ce bilo kakav napad ili kritika na Ruse na ovom forumu proci bez njegove bezuslovne i predane odbrane zastitnice prekodrinske brace i njihove politike.
Mlohavi

#6068 Re: RUSIJA

Post by Mlohavi »

Sta ce zapad, to jos 2-3 godine i mrs jebem ti mater, idemo mi u Rusiju.
General War

#6069 Re: RUSIJA

Post by General War »

nosara wrote:The Cost of America's Crumbling Roads and Bridges

Image
Image
Fudo387

#6070 Re: RUSIJA

Post by Fudo387 »

nosara wrote:The Cost of America's Crumbling Roads and Bridges

Image
Ja nista slicno nigdje nisam vidio.
Gdje je ovo slikano?
Kako se Rusi nose sa navalom stranaca ispred svojih ambasada, cujem svi hoce tamo? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6071 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Fudo387 wrote: Kako se Rusi nose sa navalom stranaca ispred svojih ambasada, cujem svi hoce tamo? :D
U pravu si. Drzava sa ogromnim procentom imigrantskog stanovnistva, uglavnom iz Azije.

Prema procjenama 300 000 ljudi godisnje doseli u Rusiju. A radnika na privremenom radu je 7 miliona. Ovo su podaci o legalnoj imigraciji.

Izvor je engleska wikipedija, naravno.
Fudo387

#6072 Re: RUSIJA

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
Fudo387 wrote: Kako se Rusi nose sa navalom stranaca ispred svojih ambasada, cujem svi hoce tamo? :D
U pravu si. Drzava sa ogromnim procentom imigrantskog stanovnistva, uglavnom iz Azije.

Prema procjenama 300 000 ljudi godisnje doseli u Rusiju.

Odlicno.
Kad ces ti tamo? :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6073 Re: RUSIJA

Post by Truba »

vidim hrle ljudi i u japan
General War

#6074 Re: RUSIJA

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote:

Prema procjenama 300 000 ljudi godisnje doseli u Rusiju. A radnika na privremenom radu je 7 miliona. Ovo su podaci o legalnoj imigraciji.

Koje Azije?
General War

#6075 Re: RUSIJA

Post by General War »

Black swan wrote:vidim hrle ljudi i u japan
Ako je sudeci po Denisu Rodmanu...hrle i u Sjevernu Koreju iz SAD :D
Post Reply