Jesil resetovao D3?kakavdanakneiskustvu wrote:kod mene hbo zaključan
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
doff
#6051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
Mustang1
#6052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E ovo me zanimalo .. Na d3go nije zatamnjen hrt .. Ocigledno ne mogu uticati na to
Ne bi me cudilo da ga zakljucaju da izbaci ono da se pretplati .. Ako ista urade .. Mozda su nasli neku caku pa ne moraju tamniti na d3go 
- Kinaski
#6053 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Opet nista na anolognoj. Stvarno ste dzubrad. E neces mi izbit ni marke vise iz dzepa . Necu na digitalu prec pa makar se peglo sa ribljom . Bandooo
- Maharadza
#6054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Oni realno imaju najbolju progr. šemu kada je u pitanju "osnovni" paket tj. analogna! Slobodno uporedi sa ponudom drugih CaTV operatera pa ćeš se uvjeriti u to!Kinaski wrote:Opet nista na anolognoj. Stvarno ste dzubrad. E neces mi izbit ni marke vise iz dzepa . Necu na digitalu prec pa makar se peglo sa ribljom . Bandooo
-
dowydyenya
#6055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A koja je razlika u cijeni analogne i digitalne ne kontam zasto toliki bijesKinaski wrote:Opet nista na anolognoj. Stvarno ste dzubrad. E neces mi izbit ni marke vise iz dzepa . Necu na digitalu prec pa makar se peglo sa ribljom . Bandooo
-
Mustang1
#6056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da se mora platiti digitalni resiver 
- seoBIH
#6057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
NE mogu ga zakljucati niti ceBubalo1 wrote:E ovo me zanimalo .. Na d3go nije zatamnjen hrt .. Ocigledno ne mogu uticati na toNe bi me cudilo da ga zakljucaju da izbaci ono da se pretplati .. Ako ista urade .. Mozda su nasli neku caku pa ne moraju tamniti na d3go
- chudjenhe
#6058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ima li ko problema s d3go
sta je ovo?

sta je ovo?

-
Mustang1
#6059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Idealno onda .. Razlog vise da se nabavi onaj android tv uredjaj123456789 wrote:NE mogu ga zakljucati niti ceBubalo1 wrote:E ovo me zanimalo .. Na d3go nije zatamnjen hrt .. Ocigledno ne mogu uticati na toNe bi me cudilo da ga zakljucaju da izbaci ono da se pretplati .. Ako ista urade .. Mozda su nasli neku caku pa ne moraju tamniti na d3go
Bilo koji program na d3go
Npr prosle godine sport klub se na kablovskoj zatamnjivao dok je bila formula ali na d3go nikada
-
kakavdanakneiskustvu
#6060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
doff wrote:Jesil resetovao D3?kakavdanakneiskustvu wrote:kod mene hbo zaključan
nisam
-
Naslovnica
#6061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdr,
Interesuje me ova nova Telemachova ponuda MIX paketa duo TV+TEL.
Da li linija ide preko telefonske utičnice, ili koaksijalnog?
Piše da je besplatno prema svim fiksnim mrežama u BiH. Da li se naplaćuje uspostava poziva? I koje su cijene prema mobilnim mrežama? A koje su cijene prema Srbiji?
Čujem da će uskoro pozivi prema Slo, HR & Srb biti u potpunosti besplatni?
Trenutno sam na LoL, ali me ova ponuda zainteresovala.
Da li ima dodatnih skrivenih troškova?
Piše da je besplatno prema svim fiksnim mrežama u BiH. Da li se naplaćuje uspostava poziva? I koje su cijene prema mobilnim mrežama? A koje su cijene prema Srbiji?
-
semir1988
#6062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ide preko koaksijalnog kablaNaslovnica wrote:Zdr,
uspostava poziva je 3 feninga
cijena prema mobilnim mrezama je 22 feninga po minuti sa pdv om
cijene za Srbija 0,1989 fiksna 0,5148 Mobilna
za besplatne pozive..bice besplatni prema brojevima koji su u sbb mrezi u srbiji
nema nikakvih skrivenih troskova...
sve cijene u cjenovniku na stranici www.telemach.ba su sa pdv-om
- Haris033
#6063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fino od Telemacha što nam je otključao (makar i na dan) sve kanale iz ponude. Pitanje je samo do kada će biti otvoreni
Od svega ponuđenog su mi se najviše svidjeli HD kanali!
HBO i Cinemax me nisu nešto dojmili, valjda zato što sam prezasićen filmovima i što imam mogućnost (kao i većina), preko interneta pogledati film, bilo koji, bilo kada i u bilo kojoj rezoluciji. Mislim da je bacanje para pretplata za HBO paket, baš kao i za D3 prošireni paket.
Pitanje za Telemach... Potpisao sam ugovor (50KM) za SUPER MIX S + (D3 Prošireni + Sport Klub HD + Net 8/0,7 + fiksna telefonija+D3Go). Zanima me da li postojeći prošireni mogu zamjeniti sa HD paketom a da plaćam istu cijenu za pretplatu?
Hvala
Pitanje za Telemach... Potpisao sam ugovor (50KM) za SUPER MIX S + (D3 Prošireni + Sport Klub HD + Net 8/0,7 + fiksna telefonija+D3Go). Zanima me da li postojeći prošireni mogu zamjeniti sa HD paketom a da plaćam istu cijenu za pretplatu?
Hvala
-
Eborg
#6064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko ce fakat biti otkljucani?
- dječak sa šibicama
#6065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imao sam slican problem, upalio windows update da preuzme sta je naumio, i proradio mi d3go.chudjenhe wrote:ima li ko problema s d3go
sta je ovo?
Kasnije opet ugasio update
Pokusaj... ne garantujem, ne znam je li isti problem, ali slian mi je error bio.
- dječak sa šibicama
#6066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Inace, ja ne znam sta su oni pustili, ali meni i nakon resetovanja recivera (iskljuciti i ukljuciti u struju, to je restovanje? ili ima neka visa matematika) na sredini ekrana stoji onaj govnavi crni kvadrat sa obavijesti "Pretplatite se na kanal".
U pozadini ide slika, ali ja nista ne vidim.
U pozadini ide slika, ali ja nista ne vidim.
- van helsing
#6067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U tijeku su pregovori kompanije Telemach BiH i Pink grupacije o uvodjenju Pink kanala u programsku shemu od 01.05.2013. Prema nezvanicnim informacijama,pored Open IPTV,Telemach BiH je najblizi dogovoru sa Pink grupacijom.
[QUOTE=]KOJI OPERATERI CE UVRSTITI NOVE PINK KANALE?

Od 1. maja gledatelji u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj moći će uživati u novom paketuPinkovih kanala. Više od 30 kanala biti će dostupno korisnicima kablovskih mreža.
Pink International Company je u završnoj fazi pripreme revolucionarnog Pink Package kablovskog sistema programa, koji će činiti u prvom mahu 30, a ubrzo ukupno 60 različitih kanala.
Ono što u ovom trenutku interesuje pretplatnike televizijskih operatera u BiH, ali i u regionu, jeste koji će kablovski i IPTV operateri uvrstiti nove Pink kanale u ponudu. Kako smo uspjeli saznati iz nekoliko izvora, u Asocijaciji kablovskih operatera Bosne i Hercegovine - AKOP je oformljeno tijelo koje pregovara sa predstavnicima Pinka u ime članova AKOP-a. Na jučerašnjem sastanku u Banjaluci ponuđeni su uslovi sa obje strane, a prema našim saznanjima čeka se odgovor predstavnika Pinka.
Ono što Pink traži jeste da se u analognu ponudu kanala kablovskih operatera uvrsti 5 do 7 Pink kanala što neminovno znači da bi kablovski operateri morali izbaciti iz ponude neke druge kanale. Zasada je izvjesno da će nove Pink kanale ponuditiOpen IPTV u Srbiji i BiH budući da je Telekom Srbije potpisao ugovor sa Pink International Company.
Home.TV IPTV platforma neće uvrstiti nove Pink kanale u ponudu. Novi kanali trebali bi se naći u ponudi Moja TV IPTV platforme tokom maja ili kasnije, dok bi se Pink kanali u ponudi M&H Company grupacije također mogli naći tokom maja ovisno o tehničkim mogućnostima i odgovora predstavnika Pinka shodno sastanku sa AKOP-ovim tijelom nadležnim za pregovore. Elta Kabel je također zainteresovana za nove Pink kanale, dok u Telemachu i SBB-u i dalje traju pregovori sa Pink International Company.
Izvor : teve.ba[/QUOTE]
Tapatalk 2
[QUOTE=]KOJI OPERATERI CE UVRSTITI NOVE PINK KANALE?

Od 1. maja gledatelji u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj moći će uživati u novom paketuPinkovih kanala. Više od 30 kanala biti će dostupno korisnicima kablovskih mreža.
Pink International Company je u završnoj fazi pripreme revolucionarnog Pink Package kablovskog sistema programa, koji će činiti u prvom mahu 30, a ubrzo ukupno 60 različitih kanala.
Ono što u ovom trenutku interesuje pretplatnike televizijskih operatera u BiH, ali i u regionu, jeste koji će kablovski i IPTV operateri uvrstiti nove Pink kanale u ponudu. Kako smo uspjeli saznati iz nekoliko izvora, u Asocijaciji kablovskih operatera Bosne i Hercegovine - AKOP je oformljeno tijelo koje pregovara sa predstavnicima Pinka u ime članova AKOP-a. Na jučerašnjem sastanku u Banjaluci ponuđeni su uslovi sa obje strane, a prema našim saznanjima čeka se odgovor predstavnika Pinka.
Ono što Pink traži jeste da se u analognu ponudu kanala kablovskih operatera uvrsti 5 do 7 Pink kanala što neminovno znači da bi kablovski operateri morali izbaciti iz ponude neke druge kanale. Zasada je izvjesno da će nove Pink kanale ponuditiOpen IPTV u Srbiji i BiH budući da je Telekom Srbije potpisao ugovor sa Pink International Company.
Home.TV IPTV platforma neće uvrstiti nove Pink kanale u ponudu. Novi kanali trebali bi se naći u ponudi Moja TV IPTV platforme tokom maja ili kasnije, dok bi se Pink kanali u ponudi M&H Company grupacije također mogli naći tokom maja ovisno o tehničkim mogućnostima i odgovora predstavnika Pinka shodno sastanku sa AKOP-ovim tijelom nadležnim za pregovore. Elta Kabel je također zainteresovana za nove Pink kanale, dok u Telemachu i SBB-u i dalje traju pregovori sa Pink International Company.
Izvor : teve.ba[/QUOTE]
Tapatalk 2
- Telemach
#6068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas dostavite nam tačne korisničke podatke i kontakt broj u inbox.klavirdžija wrote:Ima li još neko problema sa telefonom?? Ja čitav dan nemam linije, još sam ih i zvao…
-
Bryant 24
#6069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zna li neko koliko ce nam trajati ova pogodnost otkljucanih kanala?
-
damirc_sa
#6070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedno pitanje kod mene na digitali pise da su pomenuti kanali otkljucani tj da nisu blokirani ali mi trazi da unesem kod. Da li je taj kod univerzalni i koji je? Hvala
-
Bryant 24
#6071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Druze prvo nije Uskrs vec Vakrs i nije ok da vrijedjas tudji praznik, znas. Za tog popa me zaboli nesto, a sto se tice imenice Vlah, de malo ziv bio proguglaj, jer tebi internet ocigledno sluzi da te zaglupljuje. Proguglaj malo, imas i Wikipediju, trebace ti jednog dana da znas neke pojmove. Posto ti je IQ mozda isti kao godine, ovaj post mozda i shvatis kao uvredu, mada mi ti nije ni najmanja namjera. Ja sam pravoslavac i tvoj post je za mene uvreda. Pozz.6754zjjhf wrote:do srpskog uskrsa kačavenda je kupio teleVlah![]()
![]()
![]()
-
doff
#6072 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Resetuj i proradit ćekakavdanakneiskustvu wrote:nisamdoff wrote:Jesil resetovao D3?kakavdanakneiskustvu wrote:kod mene hbo zaključan
- Zvek
#6073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izgleda da se poruka o prenosu broja pri dolaznim pozivima prema prenesenom broju ukida
http://www.rak.ba/bih/aktuelnost.php?ui ... =62%2F2012
Pozdrav za RAK koji je konacno uvazio volju naroda
http://www.rak.ba/bih/aktuelnost.php?ui ... =62%2F2012
Pozdrav za RAK koji je konacno uvazio volju naroda
-
kakavdanakneiskustvu
#6074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
http://telemach.ba/upload/document/obav ... 090540.pdf
Poštovani korisnici,
Na osnovu pisanog zahtjeva, koji možete pogledati na navedenom linku, dužni smo zatamniti direktan prijenos nogometnih utakmica Basel – Chelsea i Fenerbahce – Benfica na kanalima RTS, HRT2, MKTV i RTCG.
Ljubazno vas molimo za razumijevanje.
Poštovani korisnici,
Na osnovu pisanog zahtjeva, koji možete pogledati na navedenom linku, dužni smo zatamniti direktan prijenos nogometnih utakmica Basel – Chelsea i Fenerbahce – Benfica na kanalima RTS, HRT2, MKTV i RTCG.
Ljubazno vas molimo za razumijevanje.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 25/04/2013 17:42, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#6075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Resetuj i proradit će[/quote]kakavdanakneiskustvu wrote:nisamdoff wrote:Jesil resetovao D3?kakavdanakneiskustvu wrote:kod mene hbo zaključan
uradio,radi