Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
doff

#6051 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

kakavdanakneiskustvu wrote:kod mene hbo zaključan
Jesil resetovao D3?
Mustang1

#6052 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

E ovo me zanimalo .. Na d3go nije zatamnjen hrt .. Ocigledno ne mogu uticati na to :D Ne bi me cudilo da ga zakljucaju da izbaci ono da se pretplati .. Ako ista urade .. Mozda su nasli neku caku pa ne moraju tamniti na d3go :D
Kinaski

#6053 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kinaski »

Opet nista na anolognoj. Stvarno ste dzubrad. E neces mi izbit ni marke vise iz dzepa . Necu na digitalu prec pa makar se peglo sa ribljom . Bandooo
Maharadza

#6054 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Kinaski wrote:Opet nista na anolognoj. Stvarno ste dzubrad. E neces mi izbit ni marke vise iz dzepa . Necu na digitalu prec pa makar se peglo sa ribljom . Bandooo
Oni realno imaju najbolju progr. šemu kada je u pitanju "osnovni" paket tj. analogna! Slobodno uporedi sa ponudom drugih CaTV operatera pa ćeš se uvjeriti u to! ;-)
dowydyenya

#6055 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dowydyenya »

Kinaski wrote:Opet nista na anolognoj. Stvarno ste dzubrad. E neces mi izbit ni marke vise iz dzepa . Necu na digitalu prec pa makar se peglo sa ribljom . Bandooo
A koja je razlika u cijeni analogne i digitalne ne kontam zasto toliki bijes :-)
Mustang1

#6056 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Mislim da se mora platiti digitalni resiver :D
seoBIH

#6057 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH »

Bubalo1 wrote:E ovo me zanimalo .. Na d3go nije zatamnjen hrt .. Ocigledno ne mogu uticati na to :D Ne bi me cudilo da ga zakljucaju da izbaci ono da se pretplati .. Ako ista urade .. Mozda su nasli neku caku pa ne moraju tamniti na d3go :D
NE mogu ga zakljucati niti ce ;) Bilo koji program na d3go :) Npr prosle godine sport klub se na kablovskoj zatamnjivao dok je bila formula ali na d3go nikada ;)
chudjenhe

#6058 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by chudjenhe »

ima li ko problema s d3go
sta je ovo?

Image
Image
Mustang1

#6059 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

123456789 wrote:
Bubalo1 wrote:E ovo me zanimalo .. Na d3go nije zatamnjen hrt .. Ocigledno ne mogu uticati na to :D Ne bi me cudilo da ga zakljucaju da izbaci ono da se pretplati .. Ako ista urade .. Mozda su nasli neku caku pa ne moraju tamniti na d3go :D
NE mogu ga zakljucati niti ce ;) Bilo koji program na d3go :) Npr prosle godine sport klub se na kablovskoj zatamnjivao dok je bila formula ali na d3go nikada ;)
Idealno onda .. Razlog vise da se nabavi onaj android tv uredjaj :D
kakavdanakneiskustvu

#6060 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

doff wrote:
Jesil resetovao D3?

nisam
Naslovnica

#6061 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Naslovnica »

Zdr,
Interesuje me ova nova Telemachova ponuda MIX paketa duo TV+TEL.
Da li linija ide preko telefonske utičnice, ili koaksijalnog?
Piše da je besplatno prema svim fiksnim mrežama u BiH. Da li se naplaćuje uspostava poziva? I koje su cijene prema mobilnim mrežama? A koje su cijene prema Srbiji?
Čujem da će uskoro pozivi prema Slo, HR & Srb biti u potpunosti besplatni?
Trenutno sam na LoL, ali me ova ponuda zainteresovala.
Da li ima dodatnih skrivenih troškova?
semir1988

#6062 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semir1988 »

Naslovnica wrote:Zdr,
Interesuje me ova nova Telemachova ponuda MIX paketa duo TV+TEL.
Da li linija ide preko telefonske utičnice, ili koaksijalnog?
Piše da je besplatno prema svim fiksnim mrežama u BiH. Da li se naplaćuje uspostava poziva? I koje su cijene prema mobilnim mrežama? A koje su cijene prema Srbiji?
Čujem da će uskoro pozivi prema Slo, HR & Srb biti u potpunosti besplatni?
Trenutno sam na LoL, ali me ova ponuda zainteresovala.
Da li ima dodatnih skrivenih troškova?
ide preko koaksijalnog kabla
uspostava poziva je 3 feninga
cijena prema mobilnim mrezama je 22 feninga po minuti sa pdv om

cijene za Srbija 0,1989 fiksna 0,5148 Mobilna

za besplatne pozive..bice besplatni prema brojevima koji su u sbb mrezi u srbiji

nema nikakvih skrivenih troskova...

sve cijene u cjenovniku na stranici www.telemach.ba su sa pdv-om
Haris033

#6063 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Haris033 »

Fino od Telemacha što nam je otključao (makar i na dan) sve kanale iz ponude. Pitanje je samo do kada će biti otvoreni :? Od svega ponuđenog su mi se najviše svidjeli HD kanali! :thumbup: HBO i Cinemax me nisu nešto dojmili, valjda zato što sam prezasićen filmovima i što imam mogućnost (kao i većina), preko interneta pogledati film, bilo koji, bilo kada i u bilo kojoj rezoluciji. Mislim da je bacanje para pretplata za HBO paket, baš kao i za D3 prošireni paket.

Pitanje za Telemach... Potpisao sam ugovor (50KM) za SUPER MIX S + (D3 Prošireni + Sport Klub HD + Net 8/0,7 + fiksna telefonija+D3Go). Zanima me da li postojeći prošireni mogu zamjeniti sa HD paketom a da plaćam istu cijenu za pretplatu?

Hvala
Eborg

#6064 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Eborg »

Koliko ce fakat biti otkljucani?
dječak sa šibicama

#6065 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

chudjenhe wrote:ima li ko problema s d3go
sta je ovo?

Image
Image
Imao sam slican problem, upalio windows update da preuzme sta je naumio, i proradio mi d3go.

Kasnije opet ugasio update :D

Pokusaj... ne garantujem, ne znam je li isti problem, ali slian mi je error bio.
dječak sa šibicama

#6066 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Inace, ja ne znam sta su oni pustili, ali meni i nakon resetovanja recivera (iskljuciti i ukljuciti u struju, to je restovanje? ili ima neka visa matematika) na sredini ekrana stoji onaj govnavi crni kvadrat sa obavijesti "Pretplatite se na kanal".

U pozadini ide slika, ali ja nista ne vidim.
van helsing

#6067 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

U tijeku su pregovori kompanije Telemach BiH i Pink grupacije o uvodjenju Pink kanala u programsku shemu od 01.05.2013. Prema nezvanicnim informacijama,pored Open IPTV,Telemach BiH je najblizi dogovoru sa Pink grupacijom.

[QUOTE=]KOJI OPERATERI CE UVRSTITI NOVE PINK KANALE?

Image

Od 1. maja gledatelji u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj moći će uživati u novom paketuPinkovih kanala. Više od 30 kanala biti će dostupno korisnicima kablovskih mreža.

Pink International Company je u završnoj fazi pripreme revolucionarnog Pink Package kablovskog sistema programa, koji će činiti u prvom mahu 30, a ubrzo ukupno 60 različitih kanala.

Ono što u ovom trenutku interesuje pretplatnike televizijskih operatera u BiH, ali i u regionu, jeste koji će kablovski i IPTV operateri uvrstiti nove Pink kanale u ponudu. Kako smo uspjeli saznati iz nekoliko izvora, u Asocijaciji kablovskih operatera Bosne i Hercegovine - AKOP je oformljeno tijelo koje pregovara sa predstavnicima Pinka u ime članova AKOP-a. Na jučerašnjem sastanku u Banjaluci ponuđeni su uslovi sa obje strane, a prema našim saznanjima čeka se odgovor predstavnika Pinka.

Ono što Pink traži jeste da se u analognu ponudu kanala kablovskih operatera uvrsti 5 do 7 Pink kanala što neminovno znači da bi kablovski operateri morali izbaciti iz ponude neke druge kanale. Zasada je izvjesno da će nove Pink kanale ponuditiOpen IPTV u Srbiji i BiH budući da je Telekom Srbije potpisao ugovor sa Pink International Company.

Home.TV IPTV platforma neće uvrstiti nove Pink kanale u ponudu. Novi kanali trebali bi se naći u ponudi Moja TV IPTV platforme tokom maja ili kasnije, dok bi se Pink kanali u ponudi M&H Company grupacije također mogli naći tokom maja ovisno o tehničkim mogućnostima i odgovora predstavnika Pinka shodno sastanku sa AKOP-ovim tijelom nadležnim za pregovore. Elta Kabel je također zainteresovana za nove Pink kanale, dok u Telemachu i SBB-u i dalje traju pregovori sa Pink International Company.

Izvor : teve.ba[/QUOTE]

Tapatalk 2
Telemach

#6068 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

klavirdžija wrote:Ima li još neko problema sa telefonom?? Ja čitav dan nemam linije, još sam ih i zvao… :-x
Molimo Vas dostavite nam tačne korisničke podatke i kontakt broj u inbox.
Bryant 24

#6069 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bryant 24 »

Zna li neko koliko ce nam trajati ova pogodnost otkljucanih kanala?
damirc_sa

#6070 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by damirc_sa »

Jedno pitanje kod mene na digitali pise da su pomenuti kanali otkljucani tj da nisu blokirani ali mi trazi da unesem kod. Da li je taj kod univerzalni i koji je? Hvala
Bryant 24

#6071 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Bryant 24 »

6754zjjhf wrote:do srpskog uskrsa kačavenda je kupio teleVlah :lol: :lol: :lol: :lol:
Druze prvo nije Uskrs vec Vakrs i nije ok da vrijedjas tudji praznik, znas. Za tog popa me zaboli nesto, a sto se tice imenice Vlah, de malo ziv bio proguglaj, jer tebi internet ocigledno sluzi da te zaglupljuje. Proguglaj malo, imas i Wikipediju, trebace ti jednog dana da znas neke pojmove. Posto ti je IQ mozda isti kao godine, ovaj post mozda i shvatis kao uvredu, mada mi ti nije ni najmanja namjera. Ja sam pravoslavac i tvoj post je za mene uvreda. Pozz.
doff

#6072 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by doff »

kakavdanakneiskustvu wrote:
doff wrote:
Jesil resetovao D3?
nisam
Resetuj i proradit će
Zvek

#6073 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Zvek »

Izgleda da se poruka o prenosu broja pri dolaznim pozivima prema prenesenom broju ukida

http://www.rak.ba/bih/aktuelnost.php?ui ... =62%2F2012

Pozdrav za RAK koji je konacno uvazio volju naroda :)
kakavdanakneiskustvu

#6074 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

http://telemach.ba/upload/document/obav ... 090540.pdf

Poštovani korisnici,
Na osnovu pisanog zahtjeva, koji možete pogledati na navedenom linku, dužni smo zatamniti direktan prijenos nogometnih utakmica Basel – Chelsea i Fenerbahce – Benfica na kanalima RTS, HRT2, MKTV i RTCG.
Ljubazno vas molimo za razumijevanje.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 25/04/2013 17:42, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#6075 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

kakavdanakneiskustvu wrote:
doff wrote:
Jesil resetovao D3?
nisam
Resetuj i proradit će[/quote]

uradio,radi
Locked